infomed 28.03.07, 09:42 Dwa miesiące po "zielonym, swiatełku" się starłam i nic a teraz kiedy postanowiłam wiecie tempka sluz i testy owu to jakis wykresik dziwny się robi, z tempka nigdy nie miałam problemów a teraz dziwaczneie. Potzrebuje wsparcia!!!! pozdrawiam beata Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
87lnbv Re: dwa miesiace prób 28.03.07, 11:24 no hej, ja też jestem drugi cykl po zielonym światełku, wiesz co z wykresiku widzę, że II faza trwa u Ciebie 11 dni, u mnie tyle samo, wiesz troszkę Ci podpowiem z moich doświadczeń, ale proszę napisz ciut więcej, czy jesteś po poronieniu, jak długo, jak było z zajściem do tej pory w ciążę, czy bierzesz jakieś leki i jakie poprzednio były tempki, bo piszesz że teraz są dziwaczne, tempka ciut spadła w dniu 19, ale jakbyś jeszcze śluzik opisała, pozdrawiam Odpowiedz Link
infomed Re: dwa miesiace prób 28.03.07, 11:59 Poroniłam w listopadzie, wtedy w ciąże zaszłam za pierwszym podejsciem zreszta 15 lat temu równiez dlatego teraz martwi mnie to ze dwa mieisace i nic Nie biore leków, mierze tempke , teraz zamierzam zastosowac testy owulacyjne i tyle. Jestem juz "starawa" mam 38 prawie lat i zalezy ma na czasie W 19 dc ?? spadła ale w popzrednim cyklu, zerknij na bieżący wykres, spadek w 7 dc, dziwnie wszystko pozdrawiam Odpowiedz Link
mentafolia Re: dwa miesiace prób 28.03.07, 13:44 Cześć Wybitnym znawcą nie jestem,ale myslę,ze taki jednorazowy spadek zupelnie o niczym nie świadczy.To się czsami zdarza,a taki skrajny pomiar nie jest brany pod uwagę. Martwisz sie,ze dwa miesiące i nic? )Mozliwych przyczyn moze byc wiele,np.słaba partia nasienia,gorszej jakosci jajeczko,jajko moglo przykleic się do pęcherzyka i wiele innych,mało waznych i niepowtarzalnych w kolejnym cyklu. Wklej moze swój wykres na f NPR,tamtejsze dziewczyny na pewno powiedzą Ci cos sensownego. Pozdrawiam Odpowiedz Link
87lnbv Re: dwa miesiace prób 28.03.07, 14:37 hej, wiesz ja tez nie widzę nic niepokojacego, to tylko jedna tempka, nie bierzesz jej pod uwagę, a może nie zauwazyłaś, było cos w dniu poprzedzajacym co spowodowało nagły skok czy spadek, spokojnie, to nic ze masz 38 lat, ja mam 34, synek 6latek-1 cykl starań, Aniołek (30tc)-2 cykl starń i obecnie 2 cykl starań, w poprzednim cyklu współżyliśmy celnie, w samą owu i niec nie wyszło, no i co z tego, coś się nie zgrało, naprawdę nie panikuj, czytaj tu sobie wąteczki, duzo jest tu ciekawych informacji, współżyjcie co 2 dni w okresie owu i tyle, możesz robic badania itd, ale po co? decyzja i tak należy do Ciebie, cieplutko pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link