Dodaj do ulubionych

dwa miesiace prób

28.03.07, 09:42
Dwa miesiące po "zielonym, swiatełku" się starłam i niccrying a teraz kiedy
postanowiłam wiecie tempka sluz i testy owu to jakis wykresik dziwny się robi,
z tempka nigdy nie miałam problemów a teraz dziwaczneie. Potzrebuje wsparcia!!!!
pozdrawiam beata
Obserwuj wątek
    • 87lnbv Re: dwa miesiace prób 28.03.07, 11:24
      no hej, ja też jestem drugi cykl po zielonym światełku, wiesz co z wykresiku
      widzę, że II faza trwa u Ciebie 11 dni, u mnie tyle samo, wiesz troszkę Ci
      podpowiem z moich doświadczeń, ale proszę napisz ciut więcej, czy jesteś po
      poronieniu, jak długo, jak było z zajściem do tej pory w ciążę, czy bierzesz
      jakieś leki i jakie poprzednio były tempki, bo piszesz że teraz są dziwaczne,
      tempka ciut spadła w dniu 19, ale jakbyś jeszcze śluzik opisała, pozdrawiam
      • infomed Re: dwa miesiace prób 28.03.07, 11:59
        Poroniłam w listopadzie, wtedy w ciąże zaszłam za pierwszym podejsciem zreszta
        15 lat temu równiezsmile dlatego teraz martwi mnie to ze dwa mieisace i nicsad
        Nie biore leków, mierze tempke , teraz zamierzam zastosowac testy owulacyjne i
        tyle. Jestem juz "starawa" smile mam 38 prawie lat i zalezy ma na czasiewink
        W 19 dc ?? spadła ale w popzrednim cyklu, zerknij na bieżący wykres, spadek w 7
        dc, dziwnie wszystko
        pozdrawiam
        • mentafolia Re: dwa miesiace prób 28.03.07, 13:44
          Cześć
          Wybitnym znawcą nie jestem,ale myslę,ze taki jednorazowy spadek zupelnie o
          niczym nie świadczy.To się czsami zdarza,a taki skrajny pomiar nie jest brany
          pod uwagę.

Martwisz sie,ze dwa miesiące i nic? smile)Mozliwych przyczyn moze byc
          wiele,np.słaba partia nasienia,gorszej jakosci jajeczko,jajko moglo przykleic
          się do pęcherzyka i wiele innych,mało waznych i niepowtarzalnych w kolejnym cyklu.

Wklej moze swój wykres na f NPR,tamtejsze dziewczyny na pewno powiedzą Ci cos
          sensownego.
          Pozdrawiam
          • 87lnbv Re: dwa miesiace prób 28.03.07, 14:37
            hej, wiesz ja tez nie widzę nic niepokojacego, to tylko jedna tempka, nie
            bierzesz jej pod uwagę, a może nie zauwazyłaś, było cos w dniu poprzedzajacym
            co spowodowało nagły skok czy spadek, spokojnie, to nic ze masz 38 lat, ja mam
            34, synek 6latek-1 cykl starań, Aniołek (30tc)-2 cykl starń i obecnie 2 cykl
            starań, w poprzednim cyklu współżyliśmy celnie, w samą owu i niec nie wyszło,
            no i co z tego, coś się nie zgrało, naprawdę nie panikuj, czytaj tu sobie
            wąteczki, duzo jest tu ciekawych informacji, współżyjcie co 2 dni w okresie owu
            i tyle, możesz robic badania itd, ale po co? decyzja i tak należy do Ciebie,
            cieplutko pozdrawiam Iwona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka