wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 16:38 Noemi przykre to jak cholera, dzieciaczki rodzinki pełnej nie mają. Smutno mi z tym Twoim testowaniem, prztulkam, pomysl, że zostajesz z nami, to tez fajna sprawa, ot. A ja po takich Waszych doznaniach przeróżnych, wiem, że nie testuję, nawet dla towarzystwa, o nie, to nie dla mnie. Aneczka castagnus jest na zbicie prl i wyregulowanie cyklu, cykle masz ok, jesli prl tez ok, to castagnus może Ci namieszać. castagnmus jest bez recepty, 30szt/12zł, na ulotce pisze chyba tylko że na zbicie prl, jutro kupie to Ci zacytuje wszystko z ulotki. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 16:57 ale sie Poppy nagadała co nie ? Mercy żadnych medytamentów, to co pisza firmy farmaceutyczne to jedno my wiemy swoje, gini nie polecaja witamin w I tr=ymestrze, nie ma potzreby, bo to jest ziarenko, później i owszem Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 17:00 sofie co zron=bisz kolejny? juz testa walnełaś? Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 17:03 żadko, gdzies napisałam, muszę sobie tę pisownię utrwalic żadko, żadko, żadko Odpowiedz Link
istota Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 17:07 no widzisz poppy, wszystko dobrze bylo i sie nie udawalo to moze u ciebie bedzie odwrotnie pomarudz sobie, moze Ci sie lepiej zrobi, a my bedziemy za ciebie trzymac kciuki i na pewno ci nic nowego nie rosnie, poza pecherzykami oczywscie Odpowiedz Link
istota Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 17:13 zwykla prl mam w normie, ale ile dokladnie to nie wiem bo mi wynikow nie dali, tylko powiedzieli ze dobra raport z usg mam miec za tydzien, a moje wyniki z hormonow z 21dc powinny juz byc, ciekawe co mi wyszlo, zwlaszcza ze calkiem niedaleko owulacji to bylo zdaje sie Odpowiedz Link
poppy76 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 17:22 Istota, mozesz poprosic o wydruk, jak pojdziesz do gp. Masz takie prawo. Ja tak zrobilam i dali. W ogole wydrukowali mi moja cala 'karte'. i tam przeczytalam, ze konsultant zalecil np ponowne badanie lh/fsh, bo wskazuje pcos, a gp mi powiedziala, ze pcos nie mam. na usg tez wyslac mnie nie chciala, mimo, ze konsultant to zalecal. Odkad zostala szefem placowki wszystko olewa, wizyta u niej to krocej niz 5 minut, czuje sie zawsze jak intruz! Odpowiedz Link
istota Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 17:27 Poppy u mojego gp zawsze sie czuje jak intruz, ale na usg mnie wyslal, m sie natrzasa ze gp mnie inaczej traktuje odkad sie zorientowal kto jest moim mezem i nie wiem czy czasem nie ma racji a o wydruk moze faktycznie poprosze to moze sobie zmien gp, ale zawsze szansa ze gorzej trafisz, albo musisz byc asertywna, chociaz to trudno bo ja mam zawsze wrazenie ze marnuje jego cenny czas swoimi wymyslonymi problemami Odpowiedz Link
poppy76 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 17:16 hmm, pecherzyki byly dwa na lewym jajniorze, wiec moze te blizniaki, he he. Ale to juz w nowym cyklu Aha, laski, powiedzcie mi jedno, bo sie zagubilam, Jesli chodzi o te bakteryjne infekcje, gin przy badaniu podwozia swierdzila, ze jest, dala globulki, powiedziala, ze jakies takie pieniace sie uplawy, cholera, ja to nawet nie zauwazylam, bo objawow na zewnatrz zero, ani pieczenia, ani uplawow, i sie zastanawiam, czy ja swojego tez powinnam przeleczyc, czy jak. Ona stwierdzila, ze jak goraco, okres, podpaska, brak tlenu itd to sie czasem cos rozmnozy, nie to co powinno zapomnialam zapytac z tego wszystkiego, czy faceta tez sie przelecza w takiej sytuacji. Przy grzybicy tak. wiem, ze to glupie, ale ja nigdy zadnych uplawow nie mialam, poza okazjonalna grzybica po antybiotykach. hmmm Odpowiedz Link
poppy76 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 17:09 Wiosenko, a nie 'rzadko'? Bo mi sie wydaje, juz sama nie wiem. na pewno 'zaden' Rany, prze to nieczytanie po polsku ortografia mi sie uwstecznia musze sobie jakas polska literature sciagnac Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 17:11 Mentaf kurcze no kibicuje, ale pamietaj, pamietaj, nie wiesz kiedy była dokładnie owu, i ta zmiana klimatu. Tak Istotko logiki w zyciu nie ma, 16 latka z przypadku ma, a my nawet z cięzkich starań nie możemy. Co zrobic samo życie. To fajnie masz, u mnie ciągle w pracy przez plecy lukaja i podczytują. Zanim byś zaczęła castagnus, to faktycznie musisz mieć podwyzszona prl. Zdrobnienie Mentafolia, Mentas czyz nie ładnie. Sotie Sotie czy już lezysz w rozkroku? Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 17:17 Istotko tu Ci odpowiem, masz 12 dni lutealnej, od pierwszej wyzszej liczysz czyli od 19dc, ale jesli szczyt sluzu bedzie po skoku to nie wiem czy sie dolicza te dni, jak wróci Agafrytka to sie dopytam, bo jesli skoczy tempka a jeszcze sluz jest płodny to i owu pewnie nie było, wiec raczej zaczyna sie liczyc te wyższe dopiero po szczycie sluzu, ale u Ciebie i tak wpierw był szczyt a później skok, i tak jest w większości przypadków. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 17:18 pewnie że "rzadko" gópkuje sobie Odpowiedz Link
istota Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 17:21 dzieki wiosenko, w domku sobie lookne na wykres to przestudiuje dokladnie, a na npr pisali ze jak sie ma wyzsza przed to i tak sie od wyzszej liczy, ale tak mi sie jeszcze nie zdarzlo Poppy moze masz honeymoon infection, za duzo staranek moja droga Odpowiedz Link
istota ortografia 04.09.07, 17:24 moja pani od historii poprawiala orty i zawsze dodawala wyjasnienie jedno mi utkwilo w pamieci "rzad rzadzi krajem, ale rzad zada posluszenstwa" dobre nie? a zaden jest jak kazdy - samo z Odpowiedz Link
poppy76 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 17:30 Nie, no honeymoon odpada nie mam problemow z sikaniem A wiem, jak to jest, bo raz mnie juz cos takiego dopadlo, cholera, dziwne cierpiec z powodu zbyt duzej ilosci bzykanekD Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 17:24 Poppy spok tu każda z nas sie użala, a gdzież mamy to robic, jak nie tu. Wszystkie Cie wysłauchamy i pocieszymy. A Rybka, czy te upławy to nie czasem płodny sluz, czasem gini tak to interpretuja, warto było zrobic wymaz, ale wiem tam u Was, buuuu. Tak partnera tez się przelecza, ale teraz pytanie, czy na pewno miałaś infekcje? Odpowiedz Link
poppy76 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 17:27 Wiosenko, nie wiem, widzialam sie z ginem tuz przed wyjazdem z pl, zaraz po okresie. Zrobie sobie wymaz tutaj, np za dwa tygodnie Pytalam sie juz, mam sie umowic z pielegniarka u gp. nie wiem, czy sluz plodny, w tym cyklu na razie zima, zadnego sluzu nie ma czasem sie tylko wilgotno trafi. ale podroze rozregulowuja cykl, czyz nie? jeszcze skoku nie bylo Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 17:29 Isotko czytałam na NPR, pani B to nie lubie, ha ha, nie wiem jak to jest w tak szczególnym przypadku, więc Agafrytki czas zapytac. Napisze do Niej, bo to mnie zaintrygowało. Paaaa, czas na rodzinke, paaaa, M cos podkurzony wrócił. Odpowiedz Link
poppy76 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 17:31 ja tez spadam, mam randke z Makowym Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 17:30 Karpikowa pozdrówka dla Ciebie. Odpowiedz Link
poppy76 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 17:25 dobrze, ze gopkujesz sobie Wiosenko, ale ja mowie serio, ze mi sie ortografia uwstecznia `Cmok! Odpowiedz Link
karpikowa81 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 17:28 o jessuuuu ale wyście narodziły tutaj tych postów i jak ja mam nadążyc?? hmmmm dam rade??? Odpowiedz Link
poppy76 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 17:31 Karpikowa, no co ty Ty bys nie dala rady do dziela! Odpowiedz Link
istota Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 17:34 Makowy mi sie podoba czesc Karpikowa, opowiadaj co tam u ciebie? jakies mdlosci poranne czy cos? a moze osobny watek otworz na wypadek jakby sie ktos mial takimi wynurzeniami zdolowac Odpowiedz Link
mentafolia Sotie 04.09.07, 20:40 Twoje pęcherze mają chyba po 1,5 cm,nie mm tak? Bardzo się cieszę i oby się udało. Twój M ma dzisiaj urodziny?To go pozdrów ) Dzisiaj przypadają tez urodziny mojego ojca,mojej przyjaciółki i mojego ulubionego kolegi z pracy ) Odpowiedz Link
sotie Re: Sotie 04.09.07, 20:45 To mój em z Tobą pracuje?? ))) oczywiście, że cm. to chyba z tego zaaferowania jak u Ciebie? jakies objawy? Odpowiedz Link
mentafolia Re: Sotie 04.09.07, 20:59 To odetchnęłam,że cm,bo już myślałam że oczadziałaś i cieszą Cię jakieś kurduple @ wciąż nie ma.Brzuch jednak boli,jakby lada moment miała nadejść. Tak sobie myslę,że jeśli jutro nie będzie,to chyba naprawdę się udało A wtedy zejdę ze ztrachu... Odpowiedz Link
mentafolia Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 20:55 Istotka,co za szyszka z Twojego Monstera? Minister jaki czy co? )) Tess,może to była @,tylko skąpa od Macmirora?Progesteronu nie rób,bez sensu.Znowu pozostaje czekanie. Poppy,zrób ten posiew,wszystko będzie jasne. A grzyba Candida albicans to wszystkie mamy.Pasożytuje on na nas zawsze,tylko podczas zaburzeń pH,osłabienia układu immunologicznego czy jakichs chorób systemowych zaczyna się niekontrolowanie namnażać i wtedy odczuwamy dolegliwości.Czasami kobitki mówią,że zaraziły się grzybicą na basenie,a to nieprawda.Grzyb przecież nie wpłynął żadnej do majtek,tylko chlorowana woda ( w której żaden grzyb nie przeżyje ) zaburzyła i wyjałowiła środowisko pochwy i stąd to namnażanie. Odpowiedz Link
mentafolia Mjulka 04.09.07, 21:05 Cos mi się zdaje,że w dziursko wlazłaś. Wyjdź i daj się porzytulić. My tu czekamy Następnym razem będą || Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 21:18 Istoto to któż jest Twoim M? że gp inaczej Cię traktuje, Ty nam tu nadawaj!!!! Poppy pewnie wiesz, ale ja zawsze swe 3 grosze wsadze, po leczeniu odczekaj z 10 dni, i dopiero wymaz, a o tym sluzie i infekcji gdzieś czytałam, że zawsze forumce wymyslali infekcje, objawów nie miała, później się zorientowała, że to jej sluz płodny, tez pamietam w szkółce ciągle mi gin globulki zapisywał, a nic mnie nie swędziało, Ci gini przy uczelniach sami sie dokształcaja i tyle. I tak mi przyszło do główki. Taaaak Makowy jest bomba, skąd ta ksywka? No co Ty Karpikowa teraz Ciebie do pionu trza stawiać? Czy to Twoja wina, że zaszłaś, ano tak, bo w kolejke się wepchnełaś i tyle! A jak bliźniaki ukradłaś, to bedzie dopiero. fajna gra, przez chwilę myslałam jak ff Ret Sotie ale wiadomość, chyba się z letka zdziwiłaś, fajny gin, widac że działa, ma racje później jajniory sie rozleniwia, to najlepszy moment, pewnie że kciukasy zaciśniete. Tess nie martw sie ja nawet nie mam tego co Ty opisujeszm, i jak mówie ginowi, że mnie wkurza że nie mam @, to on mówi, jak to nie masz-masz. Jedna taka Ci sie trafiła, dobrze jest, bedzie lepiej kochana. Tess bierz clo, policz dc od pierwszej zywej krwi na gaciochach, nie patrz na tempkę. Nie nie to nie śródcykliczne, to @, tu była wzwyzka tempki, była owu, po owu jest @. Tess kochana proszę bez zludzen, nie testuj, tempka spadła, i proszę pomierz ja dla mnie. @ nie ominęłaś, i przy leczeniu jak @ przychodziła to wiedziałam że to @. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 21:20 Tess ja przy endo 14mm przy owu nie miałam krwaiwenia tylko jak zawsze, gin powiedział że jest ok to samo sie wchłania i jakos wydala. na nowy cykl jestes gotowa, bierz clo i mierz tempki. I bierz ten lek jak Mentas mówi.ła, I słuchaj się tu babo bo lańsko spuszczę, noooo. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 21:23 Karpikowa jak powiesz szefowi po przedłużeniu umowy to sie poczuje oszukany, i na 100% nie przedłuzy umowy później, jak bedziesz potrzebowała. U nas babeczka dostała co tylko chciała, choc jej nie przysługiwało, i za pół roku wraca do nas do pracy, bo to dobry pracownik, a i kolega jest szefem na medal. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 21:25 Taaa Sotie nawet jednostki z wrażenia omyliła. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 21:37 śpita czy jak? Ivinko kiedy więcej czasu bedziesz miała, tak malutko zagladasz, słuchaj w ff miałam 88%, bo ciut ff miałam za ostatniego góptasa. Mentaś to zdrobnienie, gdzies tam doczytałam że pisałam Mentas, no tez cos, ale wyjszło! Kobietko oj trudne dni przed Tobą, ile emocji, trzymam kciuki, trzymam. Bardzo fajno by było gdyby Ci sie udało, no i juz bys się nie zastanawiała... Sotie a Ty tez sobie poczekasz, i to sporo jeszcze, bedziemy Cię odciagać od nakrecania. Dobrej nocki Wam wszystkim dziewczynki. Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 21:40 Ja jeszcze nie śpię Sotie to będziemy trzymać kciuki. Wiosenko w którym dniu cyklu w moim przypadku najlepiej iść do gina?? Odpowiedz Link
poppy76 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 22:08 No Aneczka, jak na Ciebie, to spory wyczyn Ale w dzien sie wyspalas Odpowiedz Link
mentafolia Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 22:15 Aneczka,to zależy po co chcesz iść do tego gina DD Przyznaj się,teścilaś? Poppy,jak tam po randce? Odpowiedz Link
poppy76 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 22:25 Nie byla to randka rozbierana bo w supermarkecie nie mozna;P Chcialam kupic ziemie do kwiatow, a Makowy mial mi pomoc ja do domu tachac ziemi nie mieli, kupillismy za to cebulki rozniast do doniczek i troche fajnego zielska na teraz. Potem sie romantycznilismy przy obiedzie Aha, ten Makowy to od poppy, bo to po ang mak znaczy no i jest na M, he he Odpowiedz Link
poppy76 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 22:27 Widzisz Mercy, ale ja nieuk jestem, kazalam ci witaminy brac, a folik odpuscic, skoro i tak jest w tych wit. Pewnie macie racje, po co sie niepotrzebnie pasc sztucznosciami Dalej bez objawow? Odpowiedz Link
mentafolia Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 22:31 hahaha,a ja myślałam,że fuku-miku będzie haha,a Wy po cebulki Miałam kiedyś antyperspirant poppowy fajnie pachniał Odpowiedz Link
mentafolia Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 22:32 matko,fIku-miku,nie żadne fuku Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 22:38 Mentaf testu nie robiłam, przecież po wykresie widać że nie ma po co. Chodzi mi żeby iść do gina i zobaczyć czy owulka jest. Odpowiedz Link
mentafolia Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 22:52 Aneczko,widzę Twoje dwa ostatnie wykresy.Na jednym owu w 14dc,na drugim w 20.Myslę,że na pierwszą wizytę mogłabyś pójść ok.8-10dc i zobaczyć co tam rośnie. Odpowiedz Link
poppy76 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 22:40 fajne to fuku podoba mi sie fuku miku to bylo wczoraj. Nie powinnam byla, ale sila wyzsza Odpowiedz Link
mentafolia Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 22:53 to już lepiej fuku-muku Odpowiedz Link
mercy2 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 22:21 Przepraszam, że takie przerwy robię, ale dopiero dotarłam. Ale miałam młyn, na koniec zebranie w przedszkolu, zwariować można. No nic. Lekturę nadrobiłam Tess przyulam - dołów prosze mi tu nie łapać Wiosenko dzięki za wszelkie rady. Odpuszczam te witaminki i biorę kwas. Może to faktycznie i lepiej. Sotie wyniki piękniusie do dzieła Odpowiedz Link
poppy76 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 22:20 Karpikowa, Slonko, alez afiszuj sie z || ile sie da Jesli o mnie chodzi, to mi to nie przeszkadza, i jak pisalm wczesniej, ja naprawde sie ciesze, ze innym sie udaje)) Bo tak byc powinno. Tylko wkurza mnie moj pokrecony organizm, a to juz zupelnie osobna sprawa. Pisz, opisuj, i raduj sie ile wlezie ~ umowa to juz Ci nie doradze, bo sie zupelnie na polskich przepisach nie znam. Mentafolia, trzymam kciuki za wysokie tempki! Sotie, ale Ci uroslo normalnie cala armia, toz to trojaczki! Moj w 6 dniu cyklu mial chyba 7mm, ten drugi byl mniejszy, wiec sie zastanawiam, ile urosly Bo owu jeszcze nie bylo. Tess, mi sie tez trafiaja @ bez bolu prawie, i bez znacznego krwawienia, i te wole, w porownaniu do tych bolesnych Wiosenko, dziwne te Twoje @, ale skoro wszystko dziala jak trzeba, to ok. Najwazniejsze, ze endometrium rosnie jak trza Z ta infekcja to nie wiem wybiore te globulki i tyle. jeszcze pare zostalo. dlatego chce wymaz za jakies 2 tygodnie. nie chce mi sie wierzyc, ze to sluz, ale cholera wie. Mentafolia, dlatego na basen nie chadzam, zawsze mi sie mnozy jakas cholera pozniej, zaburzenie rownowagi i prosze ale na basen juz od lat nie chodze, anybiotykow nie biore, wiec mi sie nic nadmiernie nie rozrasta Odpowiedz Link
mentafolia Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 22:28 Poppy,przypomnij mi co z Twoimi wynikami tarczycowymi,bo cos tam mi się kołacze po głowie,ale chyba w pijanym widzie czytałam i niezbyt pamiętam. Odpowiedz Link
poppy76 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 22:38 NMentafolia, nie wiem, gdzie schowalam wyniki, a schowalam tak, aby nie zgubic mam wszystkie wyniki w gornych granicach normy, wszystkie, czyli tsh, t3 i t4. Pamietam tylko, ze tsh bylo 4 cos tam, a norma od 1 cos tam do 5, czyli niezbyt dokladnie pamietam. Mam powiekszone wole tarczycowe, ale obojetnie, od lat badam tsh raz do roku, bo tak mi kazano i wyniki mialam max 2 cos. A ze ostatnio utylam bez przyczyny, to nie wiem, czy to nie od tego bo ciagle mi zimno, spac sie chce itd. Ginka twierdzi, ze wyniki powinny byc nizsze. Odpowiedz Link
mentafolia Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 22:56 TSH 4 to niby w normie,ale już o niedoczynność się ociera. Powinnas Poppy dobrego endokrynologa mieć. Jak znajdę fajny link o tarczycy to wkleję. Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 23:00 To mówisz między 8 a 10 dc a ja myślałam że około 15 dc Ale ze mnie w tych sprawach to ciemna masa, dopiero od Was się uczę Odpowiedz Link
mentafolia Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 23:08 Aneczka,jeśli owu przyjdzie przed 15dc to będzie po robocie i niczego nie zobaczysz. Moim zdaniem ok.10dc będzie ok. Dobranoc kobiety Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 23:12 Dzieki folijko Odpowiedz Link
istota Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 00:24 hehe ale mi sie Minister dla mojego M podoba, to chyba bedzie jego nowa ksywa zawsze bylo tak, ze jego gp na wszystkie badania wysylal i leki mu zapisywal i wszystko w ogole robil, no jak nie gp doslownie a mnie zawsze tylko mowil ze nothing to worry about a ostatnio mnie na hormony dwa razy wyslal i na usg i moze nawet do gina, wiec nie wiem co mu sie stalo i moze to faktycznie Ministra zasluga powiedzialam mu o Waszym ministrze, scieszyl sie bardzo Odpowiedz Link
istota Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 00:26 a skoro o nickach mowa to Mentaś miało byc, tylko pracowy komp nie ma polskich liter Odpowiedz Link
istota Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 00:52 Sotie poczytalam o inseminacji, nie wiedzialam ze to taka skomplikowana sprawa, myslalam ze sie pobiera, wstrzykuje i juz a tu jakies odcedzania i kto wie co co ciekawe tez pisza tam ze "w cyklach naturalnych owulacja następuje ok. 36 godzin po rozpoczęciu tzw. piku LH" skoro pik LH powoduje wzrost tempki, to zgodnie z tym co pisza owulacja nastepuje drugiego dnia wyzszej Odpowiedz Link
istota Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 00:54 zapomnialam napisac ze oczywiscie trzymam kciuki za Sotie w czwartek i za wszystkie nakrecone, kiedy im tam termin testowania wypada Odpowiedz Link
tessie124 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 07:00 Witajcie, Wczoraj spać nie mogłam, miałam wyrzuty sumienia, że clo nie wzięłam... Wstałam i wzięłam jakoby 3dc... Dzisiaj tempka 36.4... więc to musi byc nowy cykl... Dziewczynki dzięki za wszystkie podpowiedzi i słowa otuchy... Jutro idę do gin i zobaczymy co ona powie... Muszę lecieć do pracy... Pozdr Tess. Odpowiedz Link
karpikowa81 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 07:55 cześc dziewczyny ja w pracy ale dzis pewnie nie bede dużo przesiadywać bo szef wraca i bede miała pewnie duzo pracy.pozdrowienia Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 07:57 To i ja sie przywitam. Odpowiedz Link
poppy76 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 04.09.07, 23:08 nie dostane sie do endo tutaj, to marzenie scietej glowy Jak w normie, to nie wysla, nawet gdyby lekko przekroczylo norme, to to samo. W grudniu bede w Pl, poszukam jakiegos. Tylko j atak nie lubie po lekarzach chodzic(( A jeszcze bardziej lykac lekow mus to mus. gin wspominala, ze najgorzej to w gornych granicach normy miec, bo kazdy ma inna gosp hormonalna, i dla niektorych to juz o wiele za duzo, i powoduje to skutki uboczne, czyli objawy chorobowe. za linke bede wdzieczna. Swoje dodatkowe kg juz zaakceptowalam, czesciowo ps moze byc fucku mucku tylko nie wiem, co mucku moze znaczycDDDD Odpowiedz Link
claire_s Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 08:17 Mentafolijko, trzymam zaciśnięte kciuki od samego rana! Odpowiedz Link
mentafolia Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 08:20 Kciuki baaardzo mile widziane. @ nie ma nadal. Testu nie robiłam. Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 08:34 Folijko a będziesz testować?? Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 08:35 Który to dzień lutealnej?? bo na wykresie niewiele widać. Odpowiedz Link
sotie Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 08:41 heloł Mentaś, kciuki zaciśnięte. 16 lutealnej już jest chyba obiecujące, a 18 tym bardziej ile już masz?? )) Istota, ja wkleiłam info o IUI nieczytając hehe, chyba musze się zapoznać dokładnie, bo ja tak myślę, że to bach bach i juz dzięki wszystkim za kciuki. to już jutro!!! ale ta nasza Wiosenka mądra, w kontekście sprawy Tess znów mi zaimponowała ściskam Was wszystkie, zainfekowanym życzę zdrówka, testowaczkom 2 krech, a wszystkim miłego dnia Odpowiedz Link
karpikowa81 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 08:54 mentaf trzymam kciuki) To ktoryy to dzień lutearnej?? Testa kiedy robisz??) No dołacz do nas tak bym sie cieszyła Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 09:20 Jeeeezu Mentaś, co to na Twoim wykresie, Mentaś reeeety ja pierpapier, ale jazda, no szok, wal testa jutro rano!!!!! Odpowiedz Link
poppy76 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 09:23 ojej, jak fajnie, w koncu jestem na biezaco` Mentafolia, kciuki trzymamy, daj znac, kiedy puscic!6 dni to chyba ok FF zaleca testowac w 17 Sotie, za `Ciebie tez W ogole kciuki za wszystkie bede trzymac, a co A mi temp poleciala dziwnie w dol, ze ho ho. hmmm.... Odpowiedz Link
sotie Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 09:34 o żesz, Mentafolia, jak na moje oko to masz już 18 lutealnej. chyba najwyższy czas walnąć testa kobito wierzę, że już nie dostaniesz @ ))) Odpowiedz Link
mentafolia Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 09:38 Nie będę się krygować i nieśmiało powiem,że chyba się udało. Poczekacie na testa do weekendu? Odpowiedz Link
mentafolia środa 05.09.07, 08:19 Hej No i mamy fucku-mucku haha. Dziewczyny,ile tej lutealnej ma być,żeby ciążę stwierdzić? 18 dni? Odpowiedz Link
claire_s Re: środa 05.09.07, 09:38 Sotie, IUI to jest proste mach-mach, zolnierzyki sa odwirowywane z plynu nasiennego i te najlepsiejsze sa podawane prosciutko do macicy, oczywiscie na 9 miesiecy. Moja przyjaciolka miala 4 IUI i mowi, ze zero stresu i ze to wlasciwie taki podrasowany stosunek Mentosku, oj widze, ze sie robi goraco! Dziewczyny, lookinijcie pls na moj wykres, dlaczego ff wyznaczyl linie na 36,76? Bo nijak sie to ma do moich wyliczen Czy jezeli w tym cyklu odkladam poczecie to dzisiaj juz mozemy fucku- mucku spokojnie? Czy powinnam wziac jakas poprawke na bledy obserwacyjne i poczekac do czwartej wyzszej? Odpowiedz Link
mentafolia Re: środa 05.09.07, 09:45 Claire,FF zawsze wyznacza podstawową o jakies 0,05 st.wyżej.Nie czytalas,że gópi jest? Fucku-mucku możecie spoko.Dzisiaj trzeci dzień wyższej,nic Wam nie grozi Odpowiedz Link
sotie Re: Mentafolia!!! 05.09.07, 09:52 babo!! niech Cię uściskam!!! ))) micha mi się cieszy normalnie. ja tam poczekam z testem do weekendu spokojnie, bo jestem spokojna o wynik ))) co czujesz??? (oprócz strachu hehe) mam nadzieję, że to wszystko się dzieje naprawdę, nie masz żadnych omamów ściskam WAS bardzo ciepło )))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
poppy76 Re: Mentafolia!!! 05.09.07, 09:57 Kochana, my mozemy poczekac do weekendu pytanie, czy Ty tez mozesz I obiecaj jedno, ze nas pozniej nie zostawisz na pastwe losu, he he Ojej, ale fajnie)) Az mi sie nie chce isc do pracy... Odpowiedz Link
mentafolia Re: Mentafolia!!! 05.09.07, 10:09 To poczekajcie do weekendu,ok? Może to klimakterium,a nie ciąża. Sotie,czuję niedowierzanie.Poza tym czuję się jak przed @. Poppy,nigdzie stąd nie pójdę.Gdzie niby,na ciążówki czytac o becie albo o tym,że nie wolno jeść serów? )) Przyznam się Wam,że nigdzie nie czytałam tylu bzdur co na forach ciążowych. Zresztą poczekamy,zobaczymy. Trzymajcie za mnie kcuki kochane,będą mi bardzo potrzebne,a bez Was nie dam rady. Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: Mentafolia!!! 05.09.07, 10:20 Folijko kochana - super, trzymam kciuki i czekamy do weekendu (szkoda że tak dlugo) Odpowiedz Link
karpikowa81 Re: Mentafolia!!! 05.09.07, 10:28 Mentaś no jak ja sie ciesze. Ty masz objawy dokladnie tak jak moje) hehe ja tez byłam przekonana ze dostane@ a ty jednak niespodzianka. Własnie mam zamiar spojrzec na miojego teściora bo nosze go cały czas ze soba ale głupawka jestem hihi. Mentaś obiecaj ze jesli nie wytrzymasz i zatestujesz to nam odrazu obwieścisz dobra nowine. A jak narazie to czekamy do weekendu) ściskam mocnoooooo Odpowiedz Link
sotie Re: Mentafolia!!! 05.09.07, 10:22 Poczekamy rozumiem, że w sobotę rano ta wielka chwila nastąpi?? jakie klimakterium głupia? ) trzymam wszystkie kciuki jakie mam. stoimy murem za Tobą, dasz radę Odpowiedz Link
mentafolia Re: Mentafolia!!! 05.09.07, 10:34 Walnę może juz w piątek wieczorem. Na pewno od razu dam znać bez względu na wynik. Bądżcie ze mną,bardzo Was proszę. Boję sie jak cholera.Będę Was zamęczała swoim strachem Z góry za to przepraszam i wybaczcie. Odpowiedz Link
sotie Re: Mentafolia!!! 05.09.07, 10:36 zamęczaj, zamęczaj i nie przepraszaj będzie dobrze!!! Odpowiedz Link
mentafolia Re: Mentafolia!!! 05.09.07, 10:39 Dzięki za wyrozumiałość. Po stokroć dzięki Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: Mentafolia!!! 05.09.07, 10:48 Folijko będzie dobrze - musi być. Kciuki zaciśnięte. Odpowiedz Link
kae1 Wiosenko :) 05.09.07, 16:12 szczególnie Tobie dziękuję, bo jesteś JEDYNĄ osobą, która odpowiada na moje posty dlatego żegnam się z Wami, ale napewno dam znać, kiedy uda mi się dołączyć do gromadki zaciążonych pozdrawiam Was wszystkie, pa Odpowiedz Link
istota Kae 05.09.07, 16:16 hej Kae nie obrazaj sie, widzisz ze wszystkie tu albo w dolkach albo w siodmym niebie i po lebkach czytaja Odpowiedz Link
istota Re: Kae 05.09.07, 16:19 poza tym zrobilam search i wyglada ze co najmniej Mentafolia, Sotie i Mjulka tez ci odpowiadaly cos mi sie widzi ze masz napiecie okoloowulacyjne Odpowiedz Link
mentafolia Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 09:34 Dziewczyny,M prosił żebym poczekała z testem do weekendu,bo też chce zobaczyć. Jeśli zrobię wcześniej to potajemnie i dam Wam znać)) Wiosenko,u Ciebie też obiecująco to wyglada. Masz juz wyniki? Claire,widzę,że owu zaliczyłas.Teraz tylko czekać jak długa lutealna i do dzieła. Odpowiedz Link
sotie Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 09:35 to kiedy potajmenie strzelisz? dzisiaj>???? ))) Odpowiedz Link
mentafolia Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 09:41 No nie wiem.Boję się,i to bardzo. Trochę przesądna jestem.Jak w ostatniej ciąży walnęłam testa to M był daleko,więc może teraz z nim zrobię i wszystko będzie ok? Chyba nie wierzę w to co piszę )) Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 09:44 Aneczko o monit Ci chodzi? napisz kiedy miewasz owu, bo widze tylko 2 wykresy, w sumie wychodzi że już 10dc, ale jak owu sie przeciągnie, to sie nachodzisz, to trzeba też patrzyć jak śluz się rozwija, i jak ze 2 dni jest już, to m=yk, i polukać jakie pęcherzyki. Poppy no do życia wróciłaś, aleś sie rzopisała, przyzwycziałam sie do moich @, to trwa długo i tak mi juz zostanie, mnie nie zalewa, też plus. Karpikowa no coś Ty teraz, Ty zasmucona, hej hej główka do góry, aleś twarda sztuka, nie opuści nas, no i dobrze. Zrzyłaś się z nami i tyle. Może jak jakaś cieżarna wreszcie z nami zostanie, to i nam się uda wreszcie. Mercy tez pisze i plusik dla naszej kochanej Mercy. Też brzydzę się basenów, fuj, aqua parki to juz wogóle total syf, wiecie czym w Popradzie mi śmierdziało, były takie betonowe płyty i śmierdziało naskórkiem fuuuuj jak pumeks stary, buuuu. Ktos kiedys madrze pisał na temat witamin w ciąży, że te wszystkie składniki itd nie są zbadane na wpływ w tak wczesnej ciąży. Taaaa Karpikjowa duuużo pracy. Mentaś mówią 18-20, ale jaja, co???????? no nie mogę Mjuleczko kochana przychodź do na, prosimy, niunia. Sotie no ale mi przysłodziłaś, jacie. Ja te wiedzę mam z NPR od Agi. I ciach wysyłam. Odpowiedz Link
mentafolia Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 11:02 Wiosenko,masz wreszcie ten progesteron? Ja też się brzydzę basenów.Najbardziej tego,że ktoś kto przepłuwa obok mnie może mnie obsikać. Wtrącę jeszcze swoje 3 grosze na temat syntetycznych witamin.Kiedyś czytałam,że robiono badania i stwierdzono,że w zależności od rodzaju witaminy wchłania się ich tylko ok.20-40%. Mjulka,ja Cię grzecznie proszę )) Odpowiedz Link
karpikowa81 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 11:10 Mentaf a ja tam sie wyłamie i powiem ze lubie baseny). Uwiebiam pływac i wisi mi gdzie to robię. A pomyślcie jakie moza i jeziora sa brudne. A tam przecież sie kąpiecie.) Odpowiedz Link
mercy2 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 11:28 Jestem i ja Przepraszam z całego serca z atak mała ilość moich postów, ale na serio nie wyrabiam. Dziś jestem po dwudniowym urlopie w pracy, junior miał rano kryzys w przedszkolu - zwariuję chyba Mentaś, ale kobieto nas w niepewności trzymasz. Jak nie strzelisz z rana testa to nas zawiedziesz kobieto. Zaciska kciuki tak mocno jak umiem najbardziej. Sotie - też nie rób nam prykrości, bo w Ciebie wierzymy a wykresik masz zachęcający. Poppy pytasz o moje samopoczucie? 0 objawów. Moze apetyt ciut większy, ale nie jestem pewna. Cycki mi sie wrażliwe zrobiły, heheheh. Wiecej nic Ale to dobrze wróźy. Choć poprzednio to tak ok 6-7 tc mnie mdliło że szok, czyli jeszcze jakiś tydzień może dwa i się zacznie Miłego dzionka Odpowiedz Link
sotie Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 11:31 hej Mercy pracusiu w którym punkcie mój wykresik jest zachęcający słonko? )) Boże broń nie chcę nikomu przykrości robić, ino nie wiem o so chosi ) Odpowiedz Link
karpikowa81 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 11:44 Mercy no i mnie też 0 objawow. dzwonilam też dzis do lekarza i powiedział ze moge przyjsc w przyszłym tygodniu. Ale nie mowił nic ze musze i tak pomyslam ze moze ja bym wytrzymała tak do za 2 tygodnie bo tedy moze już serduszko bedzie widac bijące co wy na to?? Odpowiedz Link
mentafolia Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 11:58 Karpikowa,pisałam Ci już wczesniej co myślę o lataniu do gina tuz po zobaczeniu || Ale ja jestem nienormalna,na dodatek po przejściach,więc może nie bierz ze mnie przykładu i jak masz się poczuć lepiej to idź do tego gina choćby dzisiaj.I tak nic nie zobaczysz. Odpowiedz Link
mercy2 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 12:00 Sotie przepraszam, coś pomyliłam, za dużo tych postów Karpikowa- mówiłam cierpliwości. Po co tyle razy latać do gina. A tak jak pójdziesz to włąśnei serduszko zobaczysz a to najważniejsze Odpowiedz Link
mentafolia Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 12:01 Sotie,Mercy bidula chyba popierniczyła wykresy hehe. Odpowiedz Link
mercy2 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 12:02 Sotie wybaczysz ??? Odpowiedz Link
karpikowa81 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 12:27 No tez tak myśle o tym ginie. Tylko kase wydam. A ja wolałabym zobaczyc odrazu serducho mojej fasolki.a myślicie ze jak pojde 20 wrzesnia to bedzie już widać?? @ miałam 1 sierpnia czyli to jakby 7 tydzien byłby Odpowiedz Link
karpikowa81 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 12:41 Kurde wiem ze was zameczam ale co mam zrobic jak ja taka ciemna masa jestem) Tylko tłuc i patrzec jak puchnie Odpowiedz Link
mentafolia Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 12:47 Karpikowa,serce dziecka zaczyna bić 21 dnia od zapłodnienia,więc teoretycznie po tym czasie powinno być je widać.W praktyce bywa różnie,zależy to od sprzętu i umiejętności gina. Kochana,ja Cię stąd nie wyganiam,ale może pozaglądaj na forum majówek,tam pewnie dziewczyny maja te same problemy i chętnie pogadają. Poza tym zwykle dużo info znajdziesz w linkach na górze forum. Odpowiedz Link
karpikowa81 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 13:40 No własnie tam ciezko o jakies info wy tutakie wyedukowane laski ale ok obiecuje juz głupich pytan nie zadawac) Przynajmiej postaram sie) Odpowiedz Link
istota Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 13:56 Mentosek mi sie podoba a na Karpikowa bedziemy mowic Karpiku? Mentosiu Ty to masz nerwy ze stali, powiedz jak to robisz bo mi bedzie w tym cykl potrzbne Karpiku, nie wiem gdzie Wiosenka wyczytala ze sie dolujesz, ale nie doluj sie, dobrze ze jestes pedze rabotac, pozdrowienia dla wsjech Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 14:07 Jak widać na załączonym niżej obrazku - popłynęłam. Ale nie wchodzę do doła. Nowy cykl, nowa szansa, nowa nadzieja. Zresztą poczekam, ustąpię tym które nie mają wcale im się bardziej należy. Odpowiedz Link
aguita5 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 14:22 Dziewczynki, ja juz jestem po wakacjach, ale jakos mi sie nie chce udzielac, bo nadal mam rozniaste watpliwosci a na domiar zlego zgubilam gdzies termometr, a nie mam teraz w domu warunkow zeby go szukac (goscie) wiec nie mierze, choc czas najwyzszy. Chcialam tylko pogratulowac zaciazonym, w tym Mentafolii, no i powiedziec, ze sledze Was nadal, choc po cichutku! Wiosenko, u Ciebie tez juz piknie to wyglada, tak samo jak u Gorgoni. A mjulka testowala w koncu czy nie, bo szukam i nie widze... Czekam na Wasze tesciki!!! papa Odpowiedz Link
karpikowa81 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 14:23 Istotka Karpiku może być hihi a tak ogole n\to nie wiem co jest chyba te hormony bo raz sie ciesze zaraz mam dola itp hehe. No i obleciał mnie strach o wszystko. anle nie bede sie tu rozpisywac. Odpowiedz Link
karpikowa81 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 15:15 Ej dziewczyny a wy co znowu takie ciche?? Znowu zmusicie mnie do nadrabiania popołudniu?? hmmm oj niedobre niedobre wy) hihihi Ale dam rade. Twarda jezdem nie mietka Odpowiedz Link
wiosenka1 prg i prl w 6 dpo 05.09.07, 15:25 prg 35,4 nmol/l przy 3.85-50.56, więc owu była prl 469 mIU/l norma 25-628, czyli w przeliczeniu na te insze jedn to ok 23, wyzsza niz w zeszłym miesiącu Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 15:28 Mentas czekaj na chłopa jak prosi. Ale forum zamniete dla naszych ciężarówek było by ok? nieprawdaż? na ogólne tez sie nie piszę Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 15:39 Mentafolia nie masz czego sie bać, każda wyższa tempka bedzie dowodem, test to tylko dla potwierdzenia. Trzymam kciuki ogromniaste, domyslam sie jak sie denerwujesz. Sorki ze tak długo z wynikami ale teraz małego o 13 odbieram, z pracy jadę ok 30 minut, wiec w tej pracy nie wiem za co się wziąc, a jeszcze full spraw po drodze, wczoraj telefonicznie nie chciały mi podac wyników. No ale to wyniki w sumie nic nie wnoszące, potwierdzenie owu jedynie. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 15:46 Baseny fuj dobre to było z obsikaniem. A w tych ciepłych wodach jak patrzyłam na ludzi, to mieli napisane na czole że sie nie myli przed basenem, ble. Mercy ile mały ma lat, przerabiałam opór przed wchodzeniem do przedszkola, jeszcze rok temu do starszaków panie go wciągały, fakt że była to zmiana przedszkola. Do zerówki poszedłjak burza, do końca nie byłam pewna, jak to będzie. Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 15:54 Oj te siłowanie rano przed przedszkole skad ja to znam. Ale w tym roku (tfu, tfu) jest super. Wiosenko mówisz o forum zamknietym dla naszych cięzarówek ?? To byłoby super. hehe moze kiedyś dołacze do niego Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 15:55 Aneczko podziwiam, dzielna jesteś. cześć Aqiuta, mierzyc prosze mierzyc, zakupić nowy termometr, proszę. Karpikowa dziiiiwnieeee się zachowujesz!!!! Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 15:58 E tam Wiosenko, ja dzielna?? Odpowiedz Link
istota Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 16:06 Aneczka przykro ze poplynelas Wytlumaczcie mi o co chodzi z tym forum zamknientym dla ciezarowek? znaczy otworzymy forum pod tytulem "dla bylych starajacych sie" na ktore bedzie wstep za zaproszeniami tylko dla bylych bywalczyn tego forum? Odpowiedz Link
istota Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 16:13 Aneczka co do ustepowania tym które nie mają wcale im się bardziej należy to raczej wyglada na to ze dwie kreseczki sie rozdziela wedlug biblijnej zasady - tym co maja bedzie dodane a tym co nie maja zabiora nawet to co maja no moze za wyjatkiem Karpikowej, ale to tylko dlatego ze sie w kolejke wepchala Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 16:08 Aneczko pewnie że dzielna jestes bo piszesz do nas, w doła nie popadasz, co innego Mjulka chyba ma nas dosyć. Mjulka Mjulka. Dziewczynki ja całkiem serio kiedys forum zamkniete dla nas wszystkich, nie tylko dla tych co zaszły, dla tych które próbuja cały czas, dla tych które bedą rodzic, karmic i Bóg wie co jeszcze, chodzi o to grono ktore juz przecież długo trwa. A nikt nas nie bedzie podczytywał, jesli ktoś ma takie umiejetności, to niech zakłada. Wszystkie mamy wiedzę ogromniasta, damy radę. Znajac zycie pomysł nie przejdzie. Odpowiedz Link
mercy2 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 16:15 Wiosenko Szymek ma 3 lat ai 4 mesiące. On jest spod znaku BYKA i dzis strajkował na max, nic nie jadł cały dzień i się nie bawiła z dziećmi ani nawet sam, siedział na krześle i się przyglądał co inni robią. Jestem przerażona. Ale może pierwsze koty za ploty. Zobaczymy co będzie jutro. Oby wogóle chciał iść... ((( Łapię doła, łapię doła, łapie doła (( Odpowiedz Link
kae1 Wiosenko :) 05.09.07, 16:15 szczególnie Tobie dziękuję, bo jesteś JEDYNĄ osobą, która odpowiada na moje posty dlatego żegnam się z Wami, ale napewno dam znać, kiedy uda mi się dołączyć do gromadki zaciążonych pozdrawiam Was wszystkie, pa Odpowiedz Link
mentafolia Kae 05.09.07, 16:23 Cos mi się zdaje kobieto,że doła masz.Ale rozumiem Na Twojego posta o złych wynikach M połowa forum odpowiadała i pocieszała. Zresztą tutaj prawie każda czasami pisze do siebie ) To tak gwoli jasnośći. Pozbieraj się i wróć Odpowiedz Link
mercy2 ładnie to tak :( 05.09.07, 16:31 Ja wam dam forum zamknięte o Wy okropne wykorzystałyście nasze fluidki i teraz nas przeganiacie ??? Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: nowy konkurs? 05.09.07, 16:35 Mercy chciałabyś idziemy z Tobą. Tak jak wiosenka powiedziała, będzie tam nasze grono niezależnie od tego czy w ciązy, czy rodzi czy sie stara. No to czekamy na propozycje nazwy nowego forum Odpowiedz Link
istota Re: nowy konkurs? 05.09.07, 16:38 forum zamkniete dla nas wszystkich to niezly pomysl na nazwe jest Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: nowy konkurs? 05.09.07, 16:54 Istota konkurs otowrzyła. Kae sie obraziła, ha ha , widzisz jak zaraz znalazły że Ci odpisywały, pewnie po dwa słowa, ale pamietają że odpisywały. Nie odchodź od nas, ale tak to jest że jak ktoś mniej pisze, to i mniej sie mu odpisuje, ale wszystkie czytamy. Nie łam się Tess tez się kiedyś na nas obraziła, smiechu było co nie miara. Pisz pisz, zapominamy o wszystkim, tym bardziej że w sumie anonimowe jestesmy. Aneczko fajnie że zajmiesz się założeniem forum. Mercy mój mały siedział około tygodnia nie udzielał się wogóle, nie jadł śniadań, później jako tako sie rozkręcił, ale przełom nastapił po pół roku, ale w sumie zmagałam się całe makluchy i średniaki, ten typ tak ma, ale nie popuszczaj, dzieci po przedszkolu są o niebo udaczniejsze niz te co nie chodziły. Mężus wrócił idem. sie pokłócic ha ha Odpowiedz Link
istota Re: nowy konkurs? 05.09.07, 16:59 idem do domu nic tu sie skupic nie moge. moze w domu mi lepiej pojdzie, ni bede musiala sie stresowac ze mam jeszcze tylko godzine i zamiast cos robic to na forum siedze. bede miala cala noc do siedzenia na forum i pracowania w miedzyczasie, a ze noca tu nikogo nie ma to powinno mi lepiej pojsc milego wieczorku Odpowiedz Link
mercy2 Re: nowy konkurs? 05.09.07, 17:08 uffffff ulżyło mi z dwóch powodów. Wiosenko dzięki - mam nadzieję, że nam adaptacja nie zajmie aż pół roku. Ale jestem pełna obaw i jednocześnie twarda Pani przedszkolanak adziś Ameryki nie odkryła mówiąc, że Szymek to uparciuch... Dobrze, ze to ma być forum tylko dla nas - pomysł super Rozmawiamy tu o wszystkim nie tylko o owu i bzykanku Bo już się bałam, że chcecie mnie wygryźć hehehehe. To niech która sie na moderatora zgłosi i piękniusi tytuł nada Odpowiedz Link
mercy2 Re: nowy konkurs? 05.09.07, 17:09 Aneczka - nazwa mi się podoba, ale masz głowę, jestem pod wrażeniem. Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: nowy konkurs? 05.09.07, 17:18 Mam jeszcze jeden pomysł. Żeby modeartorem byl ktos ze staraczek i z zaciążonych, będzie łatwiej linki zamieszczać i informacje. Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: nowy konkurs? 05.09.07, 18:00 Czemu taka cisza?? Śpicie?? Wiosenko już się nie sprzeczaj z M Odpowiedz Link
sotie Re: nowy konkurs? 05.09.07, 18:18 o rany, na chwile Was z oka spuścić i już jakieś konkursy rozpisują )) witaj aguita po wakacjach czekamy na foty z Naxos ) a Ty Malutka gdzie się podziewałaś?? też wakacjowałaś? Kae, ja Ci humor wróci, to wróć do nas zamknięte forum, chyba fajny pomysł, zobaczymy jak się w praniu sprawdzi. w swoim gronie to czasem się i pozwierzać można pomysł aneczki bardzo fajny, ale "forum zamknięte dla nas wszystkich" brzmi bardziej prowokacyjnie jeśli chodzi o moderatora to ja głosuję na Wiosenke w końcu to nasz filar, nie? a mnie brzuch napieprza, chyba po tym estrofemie bu bu Odpowiedz Link
karpikowa81 Re: nowy konkurs? 05.09.07, 18:23 popieram kandydature Wiosenki na moderatora no i oczywiście popieram Aneczki pomysł na nazwe forum) Wiosenko chyba ci zirytowałam przepraszam jesli to zrobiłam . Masz racje ja teraz jakaś dziwna jestem. hmmm az mi sie gorąco zrobiło jak to przeczytałam ale kawa na ławe jest najlepsza. hehehe. Postaram sie poprawic(hmm czy ja juz tego kiedys nie mowiłam??) WIOSENKA NA MODERATORA !! hasło przewodnie nowego forum?? Odpowiedz Link
tessie124 KAE WRóć!!! 05.09.07, 18:57 Kae wróć!!! To może byc tytuł nowego postu i nie tylko postu też.... Kae, przyznaję, że chyba nie odpowiadałam na Twoje posty, ale może nie miałam nic ciekawego do dodania...;-((( Sorki, dziewczyno, już się nie gniewaj.... Po za tym ja ostatnio to niewiele piszę... szkoła się zaczęła... buuuu cała masa roboty... a jeszcze dzisiaj miałam sądny dzień...;-( Nie dość, że cały dzień siedzę w pracy (hm, tak naprawdę to nie siedzę tylko biegam...) to jeszcze brzuch mnie rozbolał! Wczoraj wzięłam clo, bo to miał być 3dc a dzisiaj @ przyszła! I co ja mam teraz zrobić? Zaczęłam brać clo nawet nie od 1dc tylko od 0dc i co dalej... Zawsze sądziłam, że jak biorę clo to @ szybciej się kończy... A tutaj pomimo clo jest @, i to z bolącym brzuchem.... Wszystko namieszałam;-( Chyba powinnam dalej brać, bo odstawić po 1 tabletce to zupełnie ni przypiął ni wypiął;-((( Jeszcze dzisiaj do dentystki idę....ale mi się nie chce... Mentafolia i nie tylko, trzymam kciuki.... A może dzięki tym perypetiom wyhoduję więcej niż 1 pęcherzyk.... i wtedy będą te moje wymarzone, wyśnione bliźnięta?! Pozdr Tess. Odpowiedz Link
wiosenka1 hej 05.09.07, 19:59 Widzisz kae wcale mi sie nie chce, hi hi, ale wypada więc odpisuje. Pierwsza naraziła się Aquita, termometr znaleziony? Wiesz do czego zmierzam, że jak się nie mierzy to sie nie wie na koniec co jest grane, ja sobie nie wyobrażam takich sytuacji. No i zazdraszczam wyjazdy i serfowania z tamponem rzecz jasna. Aneczka Ty druga podpadasz, chce otwierać nowe forum, pisze że tytuł my ustalamy, a zaraz dodaje "paka ze starka", ale mnie się podoba, nic lepszego nie wymysle, chyba że co innego jeszcze padnie. Wiesz Mercy możesz udawać że cały czas się starasz, ha ha, chodzi mi o to wykolegowanie z forum zamknietego. A ja teraz tak się zastanawiam, czy dobrze robimy, tu dziewczyny same zostana, czy bedziemy nowe przyjmować??? tak sie zastanawiam, tylko Nie sprzeczałam sie, oj nie, ale chodzę podminowana. Moderatorem to ja nie będę, nie znam się na tym, Mentaf byłaby lepsza, najstarsza jest przecie. Karpikowa na moderatora, toz Ty teraz bedziesz na wolnym od października, duuuuzo czasu bedziesz miała, a ja pewnie niekoniecznie, a jak zaciążę i mnie położą, toz na brzuchu laptopa nie będę mogła trzytmać, myślcie przyszłościowo, no. Tesss obsmiałam się jak nigdy, z ta Twoja @, i kombinacja z clo, ales namieszała, ale to fakt sytuacja Cie zaskoczyła, i faktycznie ciężko było stweirdzic kiedy zacząc brać clo, ja Ci proponuję szybko skonsultuj sie ze swojja gin, mozesz tel? bo albo każe odstawic, albo przedłuzyc i juz, ale to bedzie cykl Twojego zycia, zobaczysz. A tak wogóle to nic do mnie nie napisałaś i co tera??? aaaaa w tyłek chcesz? bede tu jeszcze, będę, dwa chłopa wracaja z pola, trza pic i jeść robić Mentas jeszcze nie puściłam, trzymam. Sotie cobys nie płakała że nie piszę do Ciebie to Ci piszę, że to już jutro ten sądny czwartek tak? tez trzymam kciuki I Kae napisz do nas, booooo, gdzie mieszkasz? wiem że masz córcię w wieku mojego synka, noooo, pisz pisz pisz. To se pożartowałam. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: hej 05.09.07, 20:01 Karpikowa czytasz po łebakch, juz kiedys Cię pytałam, gdzie Ty to wyłapałas z tym eliksirem, cos tam niby dziewczyny pisały, że taki powinnien byc, ale nie ma takiego, mój M na szczęście nie lubi kompa, przejadł się. Odpowiedz Link
karpikowa81 Kea 05.09.07, 20:14 I ty kobitko nie obrażaj sie ze tu mało odpowiedzi masz . Jak sie upomnisz o swoje to zobacz jak wszyscy to o ciebie dbają) Odzywaj sie wiecej to napewno cie nikt nie opusci w swoich postach). Najlepsza w tym jest Wiosenka ona to posty swoje ma nie do pobicia ) Odpowiedz Link
mjulka ello:) 05.09.07, 20:00 Ha! myślałyście, że się mnie pozbyłyście, co? A Wy bestyjki, nie ma tak łatwo Dobra, wrócę do Was pod warunkiem, że mnie na moderatora nowego forum mianujecie Szczerze to padł mi laptop, zabrał go serwisant, dostałam w zastępstwie jakiegoś złoma nieskonfigurowanego do mojego netu Tera piszę grzecznościowo od sąsiadki Mentaś, kciuki w pogotowiu Sotie pikne pęcherzyki, Ty się chyba na 5-raczki szykujesz Kae, ja jak zauważyła Istota odp. na Twoje posty, szkoda, e nas opuszczasz Aneczko, zazdroszczę Ci, że już płyniesz...ja sobie jeszcze poczekam Wiosenko, zajefajny pomysł z tym zamkniętym forum. Załóżmy raz dwa Z pewnością kogoś pominęłam, ale proszę się nie obrażać i nas nie opuszczać Aguita elllo Odpowiedz Link
karpikowa81 mercy 05.09.07, 18:45 Słuchaj to ja ci teraz opowiem o adaptacji w przedszkolu jednej z moich siostrzenic a mam ich 2)Starsza ma 4,5 a młodsza 3,5 roczku. Starsza 2-go dnia stała już w kącie, ona taki rojber jest za ciocią hehe z młodsza jak narazie spokoj. Jak sie starszej zapytali jak jej pani w przedszkolu?? ...to powiedziała ze jej nie lubi, no wiec pytanie dlaczego? ona na to.... bo pani nie jest moja mamusią... i teraz weź wyobraź sobie zaskoczenie mojej siostry ) Widac mamusia lesza. Pewnie siostra była dumna tylko jest małe ale... oby mała chciała dalej chodzic do tego przedszkola ) Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: nowy konkurs? 05.09.07, 17:02 Mercy Wiosenka ma rację.My przez dwa miesiace codziennie przezywalismy koszmar, płakał nawet w szatni sie nie rozbieral tylko dopiero jak wyszlam pani go przebierala. Zaczęło mu się podobać jak zaczął leżakować, ale przez cały rok co jakiś czas sprawdzał mnie i jechaliśmy do przedszkola na syrenie. Teraz niczego nie zaluje wiedzialam ze krzywda mu sie nie dziala. Forum chętnie otworzę ale czekam na pomysł jak go zatytułować. No i potrzebni chętni moderatorzy, mam swoje typy ale czekam na chetnych. Odpowiedz Link
mentafolia Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 16:19 Aneczka,głowa do góry.Przyjdzie na Ciebie czas,zobaczysz Istota,gdzie ja mam nerwy se stali.Ze mnie straszny cykor i tyle.Boję się,że zobaczę || i poronię.A tak to udaję,że nic się nie dzieje hehe. Wiosenko,wyniki bardzo ładne. Zastanawiałam się czy może zrobić jakąś betę albo progesteron,ale stwierdziłam,że bez sensu.Tylko mnie nie zlinczujcie,pomysł umarł śmiercią naturalną. Cześć Aguita.Gdzie bawiłas tym razem? Mjulka,wracaj! Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 16:22 No to co zakładamy forum zamknięte?? Ja mogę założyć. Tylko dajcie jakiś tytuł Odpowiedz Link
malutka1939 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 16:51 witajcie kochaniutkie No mantafolia juz bym chciała gratulować tak na maxa, a tym czasem gratuluje ci od tak )) Jestem pewna ze Wam sie udało, nie pierdziel o klimakterium bo to moja działka Ja nie wytrzymam do weekendu z twoim testowaniem i tyle Odpowiedz Link
aguita5 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 16:48 Hej, no tym razem bylam w Grecji, na wysepce Naxos, gdzie ...uwaga uwaga... uczylam sie windurfingu!! Jej, jak bosko sie smiga, ale smigania to tam niewiele uskutecznialam, wiecej wpadalam do wody, a jak plecy bola od wyciagania tego maasztu i mocowania sie z zaglem - o rany! Mam lapy cale w pecherzach, alem sczesliwa. Moze pamietacie ze na domiar wszystkiego dostalam @ dokladnie w dzien wyjazu i musialam sie zaprzyjazniac z tamponami, zeby nie siedziec na brzegu... doswiadczenie to bylo dla mnie niemile, ale udalo mi sie przezyc pare dni na tamponach - niby to fajnie ze tak prawie nie czuc ze sie ma @ ale kurcze ja zostaje przy podpaskach, meczy mnie psychicznie to, ze cos we mnie siedzi (co innego gdyby to byla fasolka, hihi). Oczywiscie do konca liczylam ze nie bede mogla uprawiac windurfingu bo bede musiala o siebie szczegolnie dbac, no ale niestety @ przylazla wiec moglam sie pocieszyc surfowaniem - polecam ten sposob na dola ) Dobrze pani dyrektor Wiosenko, ja poslusznie znajde termometr i zaczne mierzyc, a na razie to skupiam sie na Waszych testach i ciazach, bo u mnie jeszcze pewnie pare dni do owu, nawet jaja brak. Kae, my sie prawie nie znamy, ale nie wkurzaj sie, jak zadasz konkretne pytanie to na pewno ktros odpowiada, a jak tak sobie gadasz to nie zawsze, bo kazdy musi sie sam wywnetrzyc tez, wiesz jak to jest, a do tego zawsze sa jakies cierpiace lub szalejace ktore trzeba pocieszyc najpierw, a czasu na forum zawsze brak! Na razie kobitki, Mentafolia, to robisz test w pt po poludniu czy w sobote? Odpowiedz Link
karpikowa81 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 19:52 Aha dziewczynki a co z tym eliksirem na M?? Bo ja w dalszym ciągu mam problemy z dotarciem popołudniu do kompa W tej chwilki M sie kąpie i jak zwykle musze wykorzystac sytuacje) Odpowiedz Link
annkys Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 20:03 zamknięte forum!!!! jestem przeciw, w pracy nie mam chwili, żeby tu zajrzeć, a któregoś popołudnia okaże się, że już nie mogę do was dołączyć!!! poza tym jak obiecacie, że mam wejście na forum zamknięte to głosuję na Wiosenkę. Zawsze wszystkim ciepłe słówko wyśle!!! Ja zaczynam łapać malutkiego dołka, bo brzuch mnie boli, jakbym @ miała dostać, a bardzo tego nie chcę. Ciężki tydzień przed okresowy przede mną. Potem to już z górki, albo wóz, albo przewóz jak mówią!!!! Odpowiedz Link
karpikowa81 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 20:12 Wiosenka no u mnie z pamiecią troche kiepsko;P A co do eliksiru to wiem ze pisały ze nie ma ale ja mowiłam ze trza cos wymyslec i ucichło cos) No i wybaczam ci ze nie chcesz byc moderatorem forum . Co do mentaf (jako kandydatki na moderatora)to jestem za bo ona to raczej tez fasolke ma w brzuszku tylko jeszcze nie chce w to uwierzyc no i bedzie miała czas na siedzenie przy kompie. a co do mnie to moze i mogłabym byc tez tym moderatorem ale tylko na społke z jakąś starsza forumianką bo ja to raczej nie znam sie na wielu rzeczach i co taki laik ma moderowac?? P No a co do zwolnienia to Wiosenka ja narazie sie nie wybo\ieram i prosze wypluj te słowa!! moge isc na zwolnienie ewentualnie przed swietami nie wcześniej!! Odpowiedz Link
mentafolia Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 20:16 Mnie też się podoba pomysł z forum zamkniętym. Tylko istnieje obawa,że nikt nowy nigdy do nas nie zajrzy. Wiosenka na dyrektora! Jestem za Karpikowa,a Twój stary to terrorysta jakiś chyba.Siedzi non-stop na kompie,Ciebie nie dopuszcza...opiernicz go i tyle.Albo zamiana; on do kuchni ,Ty do kompa Sotie,jak tam przed jutrzejszym dniem? Odpowiedz Link
karpikowa81 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 20:20 Mentaf no on jest komputerowcem z zawodu u niego to uzależnienie. Jak on nie siedzi przy kompie to wtedy jest swieto i musze razem z nim spedzac czas zeby sie nacieszyc. hehe. Wiesz a ja w chwilach wolnych bo przeciez nie pojde go kąpać mykam do kompa.. Co do gotowania to jego nie trzeba zmuszac lubi czasem cos upichcic, no i naczynia przeważnie on myje wiec nie moge narzekac Odpowiedz Link
annkys Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 20:25 Karpikowa ja cię rozumiem, mój komputerowcem nie jest, ale po pracy uwielbia sobie w necie po śmigać i w sumie odkąd kupił mi laptopa to już wiem czemu go to, tak wciągało. A do zmywania od M lepsza jest zmywara, bo więcej czasu na przytulanki zostaje (sprawdziłam!), poszukuję jeszcze samodzielnego, bezobsługowego odkurzacza!!!! Karpikowa powiedz mi jak zrobiłaś te wpisiki"małżeństwem jesteśmy..." też tak chcę zrobić i nie wiem jak Odpowiedz Link
tessie124 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 21:15 Forum zamknięte, dziewczyny? A jak wszystkie oprócz jednej doczekają się dwóch kresek i dzidziusia, to jak ta jedna sama zostanie na forum z matkami, pieluchami i w ogóle... Ja nie wiem, ja się boję... Wam wszystkim życzę upragnionych dwóch kresek, boję się tylko, że zostanę ostatnia sama, pusta.... a wtedy będzie smutno i chlip, chlip... Dół nie do zasypania, już nie chodzi o brzydką zazdrość, ale o to poczucie jakoś tak bycia wybrakowaną...? Tak, forum tętni życiem, przychodzą nowe dusze... niekiedy ledwo przyjdzie a już dwie krechy łapie... (tak tak Karpikowa to do Ciebie, ale nie stresuj się dzięki takim jak Ty ludzkość jeszcze istnieje) Lubię forum i przyzwyczaiłam się do stałych bywalczyń...wszystkie Was dziewczyny lubię, może fajnie by było mieć takie zamknięte forum, ale czy studnia z czasem nie wyschnie...? Pewnie tak... Kae, pliiiiiiiiiiiiiiiiis wróć. Pozdr Tess. P.S. Na moderatora proponuję Ivinkę...jeśli się zgodzi... Odpowiedz Link
sotie Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 21:33 elo Wiosenko, ja płaczę tylko na łzawych filmach )) ale dzięki za dobre słowo, tak to jutro, ale mam nadzieję, że nie będzie to sądny dzien ogolnie, to tak coś czuję, że gin mnie na piątek odeśle, choć dziś brzucho bolało, no sama nie wiem. Mentafolia, narazie spokojnie, dopiero się obrobiłam, bo w porządki na balkonie się wdałam, przekwitłe pięknotki wywalałam. teraz jeszcze porządek z sobą zrobię i idę zaraz spać, wszak jutro pobudka o świcie a u Ciebie jak? jakieś zmiany, objawy? Tess, mnie sie wydaje, jak tu chyba Karpik pisał, ze jest formuła pozwalająca na przyjmowanie nowych, sie pisze list motywacyjny do moderatora i ten przyjmuje lub nie. we własnym sosie na pewno byłoby miło, ale pewno do czasu, bo się ludzie zawsze wykruszą etc a za wybrakowaną to w dupę dostaniesz i pozbądź się tych czarnych myśli pesymistko nasza kochana ściskam Was czule, dobranoc Odpowiedz Link
aneczka_78 A więc.... 05.09.07, 21:34 Ja mogę otworzyć nowe forum, na moderatora proponuję: -Mjulkę - sama się zgłosiła -Tessi - mentosika i wiosenke też bym chętnie widziała. Na forum prywatnym będziemy sobie rozmawiać o prywatnych sprawach i nikt nie będzie lukał A przecież tutaj możemy nadal pisać, a wpuszczać będziemy wszystkie które przejdą okres próbny na forum dla starających się. Tessi nie martw się samej Cię nie zostawię, nieważne ile to będzie trwać. Ale Ty wiesz że ja Tobie od dawna kibicuję, i niedługo będziesz nam sie tutaj chwalić II krechami!!!!!!!! Idę otwierać Forum zamkniete "paka ze staraka". Proszę odebrać pocztę. Odpowiedz Link
mercy2 Re: A więc.... 05.09.07, 21:52 Aneczka mail jeszcze nie dotarł. Robi się ciekawie Wiosenko, ale jeszcze jestem starająca się, bo @ powinna przyjść jutro...także nadal czekam i na całe szczęście łąpię się na tym forumie. hehehe, mówiłam, że tak łatwo się mnie nie pozbędziecie. Kandydatury na moderatora są super - tak po cichu to sa i moje typy...Wiosenka, Mentafolia, Ivinka to filary. Tess mi się tak czuje, że nie prędko będzie sytuacja, że ktoś sam zostanie na forum...ktoś będzie starał się o pierwsze, ktoś o drugie...los płąta takie figle, że tematów tu będzie sporo nie tylko pieluchy i ulewanie. Odpowiedz Link
karpikowa81 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 06.09.07, 07:49 ankys a czy chodzi ci o to ze zamiast linka jest napisane małżenstwem jesteśmy..?? czy o sam suwaczek?? Odpowiedz Link
aneczka_78 Noemi, Gorgonia 06.09.07, 08:12 Co z Wami?? Gorgonia kiedy testujesz?? Noemi a co u Ciebie?? Odpowiedz Link
karpikowa81 spadam i nie:)) 06.09.07, 08:19 No doczytałam do konca spadam na nowe forum) anneczka ja maila nie dostalam ale udało sie wejsc Odpowiedz Link
sotie Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 06.09.07, 08:18 cześć dziewczynki wlazłam na nowe forum, jakby coś. i bez spr poczty, bez niczego. senkju IUI będzie jutro bladym świtem, dziś 3 dominujące pęcherzyki: lewy jajnik: 1,9cm, prawy: 1,84 i 1,83cm, endo 1cm, śluz jest. dostałam 5 tys. jedn pregnylu w dupsko, mam dziś jeszcze wziąć estrofem. Wiosenko, wszystko w gabinecie, nie w szpitalu. a najlepsze jest to, że mogę bez męża, tzn nasienie pobrać w domu. znowu mu się upiecze hehe ucieszy się, bo taki zestresowany chodzi eh, już bym chciała, żeby było jutro miłego dnia ) Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 06.09.07, 08:19 Sotie super, w takim razie trzymamy kciuki za jutro. Odpowiedz Link
karpikowa81 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 06.09.07, 08:35 Soti to jutro szczęśliwy dzien wierze ze sie uda) Odpowiedz Link
karpikowa81 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 06.09.07, 08:38 Aha Wiosenka co do tego kiedy powiedziec szefowi to mowiłaś ze lepiej przed koncem umowy. No i własnie sie zastanawiam. Wiesz nie chciałabym robic tego za szybko ani za pozno zeby nie pomyślał ze zrobiłam to specjalnie. Odpowiedz Link
sotie Re: Mentafolia 06.09.07, 08:40 jak tam? Wiosenko, twój wykres przepiękny! oby przeczucie się sprawdziło. trzymam kciuki mocno. kiedy test?? ej,laski, to teraz piszemy tylko na nowym czy jak? bo mam małe rozdwojenie jaźni Odpowiedz Link
karpikowa81 Re: Mentafolia 06.09.07, 08:46 Sotie to jestes kolejna mjulka i ja też mamy to samo Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: Mentafolia 06.09.07, 08:57 Ja myśle ze na nowym w koncu powstalo w jakims celu Na starym bedziemy pisać z nowym narybkiem Odpowiedz Link
poppy76 Re: Mentafolia 06.09.07, 09:39 A ja? a ja? zostawily mnie i sobie poszly Przelecialm ostatnie sto stron, tyle jeszcze zostalo.... Ogladalam wykresy Mentafolia.....jej, nie doczytalam, czy testowalas, ale ja Ci mowie, ze to bedzie formalnosc))) Wiosenka, Twoj wykresior tez piekny Nic nie chce mowic, ale wrzesien to piekny miesiac zniwa sa i plony sie zbiera Tess, co si emartwisz, ja Ci towarzystwa dotrzymam, bo mam wrazenie ze bede kwitla na starajacych sie do grobowej deski. Ty po jakims czasie sobie pojdziesz, a ja bede tkwila tu sama... D Odpowiedz Link
mjulka poppy 06.09.07, 09:46 Ty nie tkwij na tym forum, bo nowe mamy dawaj do nas forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=49107&w=68586524&wv.x=2&a=68599301 Odpowiedz Link
poppy76 Re: poppy 06.09.07, 09:51 M julka, nie moge, bom nie zaproszona tzn elektronicznie. Ha, to juz wiem, ze Sotie ma piekne pecherzyki i kciuki trza trzymac, najlepiej od zaraz, kae zniknela Gorgonia tez, a Aguita podglada;P Odpowiedz Link
poppy76 Re: poppy 06.09.07, 09:53 Zaraz do pracy musze isc, sprawdzilam skrzynke pocztowa, a tam pusto, a buu... Odpowiedz Link
aneczka_78 Re: poppy 06.09.07, 09:57 Poppy musisz wejsc. Przepraszam że cie od razu nie dodałam, robiłam to wczorajszej nocy więc... wybaczysz?????????? Odpowiedz Link
poppy76 Re: poppy 06.09.07, 10:01 Wybaczone A cholera, mialam wczoraj wieczorem wejsc, ale makowy wylaczyl kompa a mi sei nie chcialo maszyny uruchamiac. sama zasluzylamDDD tylko ze dalej nie moge wejsc Odpowiedz Link
poppy76 Re: poppy 06.09.07, 10:10 nic to, musze do pracy leciec. postaram sie zajrzec wieczorem, o ile M nie bedzie kompa okupowal buziaki Odpowiedz Link
sotie Re: poppy 06.09.07, 10:15 hej Poppy, musi Ci się udać ja też miałam pusto na poczcie, wlazłam przez linka od aneczki. ps. dzieki wielkie za kciuki ;* Odpowiedz Link
sotie Re: Sotie 06.09.07, 10:47 narazie trzymać, od jutra przez najbliższe 2 tygodnie hehe dzięki Odpowiedz Link
poppy76 Re: poppy 06.09.07, 09:57 Fajnie, ja czlowiek sam do siebie gada, he he he.... Odpowiedz Link
fifi3 :)) 05.09.07, 20:28 Ależ jestem niemiła, wpycham się w wasz wątek w poszukiwaniu Wiosenki, przepraszam, ale na npr już prawie nikt nie zagląda. A Ty Wiosenko jestes taka miła, że na ten mój wykres patrzysz, wielkie dzięki, napisałaś, że dzisiaj wygląda jak pierwsza wyższa, i zobaczymy co z sluzem, no wiec nic, bo prawie go nie ma i co to oznacza?Jeszcze raz przepraszam dziewczyny że sie wrąbałam.Pozdrawiam Was wszystkie)))) Odpowiedz Link
istota Re: :)) 05.09.07, 21:44 nono Aneczka ciekawe co to za typy na moderatorow, sie zastanawialam czy beda jacyc moderatorzy, ciekawe co by bylo jakby demokratyczne forum zrobic gdzie wszyscy zalozyciele byliby moderatorami sie Karpiku Wiosence nie podlizuj! a co do eliksiru to najlepszym eliksirem na mowy komp jest kupic sobie drugi Annkys trzymam kciuki zeby ciezki tydzien szybko minal Tess powodzenia w nowym roku, pociesz sie ze dzieci sa bardziej zestresowane niz ty najlepiej laptop i bezprzewodowy net, wtedy mozna go z soba zabrac do lozka Sotie kciuki trzymam mocno, ale ekscytujacy dzien jutro, czekamy na szczegolowa relacje, no chyba ze cie na piatek przelozy czesc Fifi zanim sie zadomowisz musisz poznac zasade przewodnia na kazde 5 twoich postow masz jeden odpis, nie wiem czy juz nam opowiadalas swoja historie, ale ja jakos nie widzialam,wiec moze powtorz Odpowiedz Link
istota Re: :)) 05.09.07, 21:47 juz typy na moderatorow zobaczylam, a moze jednak demokratyczne Odpowiedz Link
karpikowa81 Re: Bocki odleciały, dzieci w kapuście pozostawia 05.09.07, 20:24 Dobra dziewczynki to ja spadam. Poczytam was jutro raniutko w pracy. Mjulka i ty nam nie znikaj z ekranu bo sie martwimy niepotrzebnie) No i wymyślcie cos z tym forum. Wydaje mi sie ze taka osoba nowa ktora chce dołaczyc to wystarczy jak takiego posta wyśle ogolnego(otwiera sie takie okienko dla nowych gdy cha wejsc) i wtedy moga uzyskac pozowlenie na wejscie. Albo na tym już naszym forum najpierw taka osoba pisze i pozniej sie ja zaprasza do zamknietego forum. hmm tak mi sie wydaje ze tak jest. Jakbym jakies bzdury napisała albo niezrozumiale dla kogos to napiszcie. Bo staram sie jak najwiecej napisac w jak najkrótszym czasie i nawet tego nie czytam wiec sorki w razie czego hehe to do jutra Odpowiedz Link