Dodaj do ulubionych

Mazury - agroturystyka + wędkowanie + wyżywienie

10.03.10, 11:08
Możecie polecić jakieś gospodarstwo agroturystyczne, niedaleko wody co by
powędkować? Z pełnym wyżywieniem.
Dla 4 dorosłych osób (2 małżeństwa).
Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • geminatores Re: Mazury - agroturystyka + wędkowanie + wyżywie 10.03.10, 15:20
      Poszukaj na www.CiekaweNoclegi.pl można tam w zaawansowanej wyszukiwarce zaznaczyć miejsca do wędkowania, lub poszukaj w różnych kategoriach.
      • Gość: Ania MAZURY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 15:41
        Polecam gospodarstwo agroturystyczne położone między 2 jeziorami
        tel. 874279458.
        • zaplanujurlop Re: MAZURY 10.03.10, 21:42
          Polecam tutaj: zaplanujurlop.pl/index.php?page=osrodek&id=3755&tekst=noclegi,wakacje,Swietajno,las,agroturystyka,jezioro,jeziorem
          Niezwykle urokliwe miejsce. Dwa połączone jeziora. Możesz pływać, łowić.
          Ładnie zagospodarowany teren.
    • Gość: mirkamazury Re: Mazury - agroturystyka + wędkowanie + wyżywie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 22:54
      ,,ustronne siedlisko''to gospodarstwo agroturystyczne gdzie dobrze karmią i są
      ryby w stawie tel 697 480 444
    • Gość: JC info/Mazury - agroturystyka + wędkowanie + wyżywie IP: *.torun.mm.pl 12.03.10, 10:27
      Pobyt w ok.Mrągowa / ranczo/
      W przypadku zainteresowania proszę o kontakt
      na: jcierzniewski@epf.pl
      z podaniem planowanego terminu pobytu
    • Gość: ul_ka Re: Mazury - agroturystyka + wędkowanie + wyżywie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 17:24
      zapraszam na www.barwiccy.suwalszczyzna.com.pl
      kwatery nad samym jeziorem 2 pomosty ,kajak i łódki drewniane
    • Gość: zosia Re: Mazury - agroturystyka + wędkowanie + wyżywie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.10, 22:45
      zapraszam;zosia_ja@o2.pl
    • adas-n Re: Mazury - agroturystyka + wędkowanie + wyżywie 18.03.10, 02:16
      Witam

Możecie zobaczyć tu mazurski-domek.pl ,byłem tam w zeszłym roku warunki są super. Co do wyżywienia to nie wiem, ale warto zapytać bo miejsce i cała okolica są super. Gorąco polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka