kobieta.z.pasja 10.03.10, 11:08 Możecie polecić jakieś gospodarstwo agroturystyczne, niedaleko wody co by powędkować? Z pełnym wyżywieniem. Dla 4 dorosłych osób (2 małżeństwa). Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geminatores Re: Mazury - agroturystyka + wędkowanie + wyżywie 10.03.10, 15:20 Poszukaj na www.CiekaweNoclegi.pl można tam w zaawansowanej wyszukiwarce zaznaczyć miejsca do wędkowania, lub poszukaj w różnych kategoriach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania MAZURY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 15:41 Polecam gospodarstwo agroturystyczne położone między 2 jeziorami tel. 874279458. Odpowiedz Link Zgłoś
zaplanujurlop Re: MAZURY 10.03.10, 21:42 Polecam tutaj: zaplanujurlop.pl/index.php?page=osrodek&id=3755&tekst=noclegi,wakacje,Swietajno,las,agroturystyka,jezioro,jeziorem Niezwykle urokliwe miejsce. Dwa połączone jeziora. Możesz pływać, łowić. Ładnie zagospodarowany teren. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirkamazury Re: Mazury - agroturystyka + wędkowanie + wyżywie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 22:54 ,,ustronne siedlisko''to gospodarstwo agroturystyczne gdzie dobrze karmią i są ryby w stawie tel 697 480 444 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JC info/Mazury - agroturystyka + wędkowanie + wyżywie IP: *.torun.mm.pl 12.03.10, 10:27 Pobyt w ok.Mrągowa / ranczo/ W przypadku zainteresowania proszę o kontakt na: jcierzniewski@epf.pl z podaniem planowanego terminu pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ul_ka Re: Mazury - agroturystyka + wędkowanie + wyżywie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 17:24 zapraszam na www.barwiccy.suwalszczyzna.com.pl kwatery nad samym jeziorem 2 pomosty ,kajak i łódki drewniane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Mazury - agroturystyka + wędkowanie + wyżywie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.10, 22:45 zapraszam;zosia_ja@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adas-n Re: Mazury - agroturystyka + wędkowanie + wyżywie 18.03.10, 02:16 Witam Możecie zobaczyć tu mazurski-domek.pl ,byłem tam w zeszłym roku warunki są super. Co do wyżywienia to nie wiem, ale warto zapytać bo miejsce i cała okolica są super. Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś