Dodaj do ulubionych

Perła Borów w Tleniu z Grouponem

IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.12, 15:34
Skorzystałam z takiej oferty i powiem krótko- robi się z gości frajerów. Nie domagałam się stanowczo i nie będę rościć praw do odszkodowania, bo szkoda moich nerwów. Oferuje się ludziom weekend z masażem 30 min i jaccuzi+ standardowo nocleg. A jaka jest rzeczywistość- pobyt bez zabiegów. Bo rzekomo na wszystkie terminy już na zabiegi miejsc nie ma. Na miejscu okazuje się , że Perła Borów świeci pustkami, na zabiegi nie ma nikogo, ale zabiegów dostać nie można- szczególnie masaży, bo zimnej wody w jaccuzi na zewnątrz nie skąpią tak bardzo.
Reszta- ok przyzwoity nocleg, wyżywienie. Ale klientów w ten sposób nie zyskają- a przynajmniej ja im w tym nie pomogę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agata Re: Perła Borów w Tleniu z Grouponem IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.12, 09:43
      Właśnie wróciłam z weekendu w Perle Borów - polecam wszystkim bo jest to rewelacyjne miejsce na wypoczynek. Jako "klientka gruponu" pierwszy raz nie żałowałam tego zakupu. Masaże i zabiegi w Spa dostarczają niezapomnianych wrażeń, zwłaszcza jak są wykonywane przez Pana, który tam pracuje ;-) Już planuję kolejny weekend w Perle Borów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka