aga11 12.05.13, 15:09 Proszę o polecenia, najlepiej z możliwością spływu kajakowego. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strupii26 Re: Kaszuby/Bory Tucholskie na romantyczny weeken 13.05.13, 02:58 Spływy kajakowe weekendowe www.splywy.pl/splywy-weekendowe/ - świetna firma, korzystam z ich usług od lat i powiem szczerze, jestem zadowolony!!!!!!! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
websmajster Re: Kaszuby/Bory Tucholskie na romantyczny weeken 19.06.13, 10:16 Znam fajne miejsce w Borach Tucholskich, sprawdź ofertę Gacanka - miejsce magiczne, nad samym brzegiem jeziora, noclegi w nowych apartamentach z kominkiem pod strzechą, a posiłki jada się w jadalni połączonej z galerią sztuki... mają w swojej ofercie pakiety romantycznego weekendu www.gacanek.pl/oferta Odpowiedz Link Zgłoś
agro.kaszuby domek nad jeziorem 22.06.13, 00:28 Zapraszamy do nas na południe Kaszub, na wczasy nad jeziorem: Jezioro Jelenie -> 250 m, Własna plaża i kąpielisko nad jeziorem Jelenie -> 400 m Jazda konna, konie -> na miejscu, Organizacja spływów kajakowych dla gości -> na miejscu, Odpowiedz Link Zgłoś
e-kaszuby Re: Kaszuby/Bory Tucholskie na romantyczny weeken 25.06.13, 14:55 Polecam okolice Wdzydz. Odpowiedz Link Zgłoś
jarexa Re: Kaszuby/Bory Tucholskie na romantyczny weeken 01.07.13, 06:20 Niedawno byłem w Niedźwiadku we Wdzydzach Tucholskich. Jeśli ma być romantycznie to dobre miejsce. Do śniadania i porannej kawy na fortepianie przygrywa pan Adam, jest SPA, odkryty basen, kino 6 czy 7 D :). Duży teren. Warunki super. Cenowo - wiadomo, kieszeń trochę boli, ale warto. Tuż obok kilka firm organizujących spływy. Można popływać żaglówką (rejsy z właścicielem albo wypożyczenie), sporo szlaków pieszych i rowerowych. Blisko do Kościerzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyczne Bory T Re: Kaszuby/Bory Tucholskie na romantyczny weeken IP: *.rev.pro-internet.pl 07.07.13, 13:57 Polecam Borsk - jeszcze Kaszuby, a już Bory Tucholskie. Miejsce znane z ogromnych lasów, pięknego Jeziora Wdzydze i spływów kajakowych malownicza Wdą. Świetne rybki w pobliskiej słynnej karczmie. Noclegi np. tutaj Gospodarze tego kameralnego obiektu organizują właśnie spływy kajakowe. Odpowiedz Link Zgłoś
motopara00 Re: Kaszuby/Bory Tucholskie na romantyczny weeken 06.04.18, 18:59 SŁYSZAŁEM W RADIO ŻE ZNALEZIONO NA KASZUBACH W BORSKU NAD JEZIOREM WDZYDZKIM NIELEGALNE SKŁADOWISKO ODPADÓW CHEMICZNYCH - RADIOAKTYWNYCH ALE NIC NIE MOGĘ ZNALEŹĆ W INTERNECIE , CZY KTOŚ WIE WIĘCEJ NA TEN TEMAT. PODOBNO BYŁ PROGRAM W TELEWIZJI . LETNI TURYSTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Kaszuby/Bory Tucholskie na romantyczny weeken IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.18, 13:42 Polecam pensjonat Mięta i Woda we Wdzydzach Tucholskich. Bardzo romantyczne miejsce, niesamowity ogród z miętowym źródełkiem i piękne pokoje :) Miejsce z duszą :) Odpowiedz Link Zgłoś
roolsy Re: Kaszuby/Bory Tucholskie na romantyczny weeken 04.04.18, 15:43 Lesniczówka Jednorozec na mazurach spływy kajaki konie www.lesniczowka.mazury.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pablo844 Re: Kaszuby/Bory Tucholskie na romantyczny weeken 22.05.18, 09:41 Jakie jeszcze atrakcje są w tych rejonach? Przeważnie jeździmy nad morze, ale jakoś powoli mi się nudzi… Odpowiedz Link Zgłoś
e.voytaszek Re: Kaszuby/Bory Tucholskie na romantyczny weeken 23.05.18, 09:24 Gdyby ktoś chciał rezerwować pobyt przez booking, posiadam linka umożliwiającego zwrot 50zł na rachunek karty za opłacony nią pobyt: www.booking.com/s/35_6/4954edfb Odpowiedz Link Zgłoś