Dodaj do ulubionych

Zamrzenica

27.07.05, 08:58
Czy ktoś zna ośrodek "Leśne Ustronie " w Zamrzenicy nad Jeziorem Koronowskim ?
Obserwuj wątek
    • Gość: katka Re: Zamrzenica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 11:58
      ja znam - jezdzilam tam dziesiec lat, od dziecinstwa - w tym roku nie jade, a
      szkoda;). Nie wiem, co chcesz wiedziec, wiec moze krotko o wszystkim: okolica
      jest przepiekna, same piekne lasy i jezioro, osrodek lezy nad ujsciem Brdy, wiec
      mozna splywac tez rzeka. Ludzi brak, bo to jedyny osrodek w okolicy, czasem
      zawieruszy sie jakas zaglowka. Nie znam ladniejszego miejsca w Polsce. Ale na
      pewno jest to odludzie - procz osrodka w samej Zamrzenicy jest tylko kilka domow
      i nadlesnictwo (tam jest sklepik). Ale mozna rowerami zwiedzac okolice -
      polecam, bo w lesie kryja sie oczka, male jeziorka, a na nich czaple, zurawie
      itp, dzicz (ale las ladny, sosnowy, sloneczny), w niektorych jeziorkach mozna
      sie kapac. Jezeli chodzi o warunki pobytu, to osrodek jest spory (tzn ludzi
      troche, ale domki rozrzucone, nie napchane). Lepsze na pewno sa wieksze domki
      (typu Brda), ja zawsze w takich mieszkalam. wyposazone ok, bez luksusow (ale
      jest kuchnia, tv). Rozrywek "miastowych" niewiele - jakies disco raz na tydzien,
      ale taras przy barze z pieknym widokiem. Ogolnie - miejsce dla szukajaczych
      spokoju, z dziecmi, raczej nie dla grupy nastolatow. Ale ja polecam z calego
      serca. Aha, jak masz wybor domku, to popros w czesci nie przy kapielisku. I tam
      od dwoch czy trzech lat sa dzieci z kolonii (nie wiem czy w sierpniu tez) - to
      chyba lepiej tez nie mieszkac kolo nich. i tyle. jakies pytania - pisz.
      • elzbet Re: Zamrzenica 27.07.05, 12:57
        dziękuję Ci bardzo za wyczerpujące informacje, napisalas dokładnie to co
        chciałam wiedzieć, DZIĘKUJĘ. Ela

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka