Gość: Maciek IP: *.ssss.gouv.qc.ca 03.08.06, 16:47 Czy macie jakies fajne miejsca nad jeziorami w okolicach Znina ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misia Re: Znin.....Paluki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 23:55 Skromny pokoik,ale nad samym małym Jeziorem Dziadkowskim, pomógł nam odpocząć po ciężkiej pracy w wielkim mieście,kiedyś ,w majowy weekend. Byliśmy gośćmi pana sołtysa we wsi Kowalewo nr.8. W miare blisko z tamtad masz do głównej atrakcji okolicy: kolejki wąskotorowej,ruszajacej ze Żnina właśnie,po drodze jej trasy Biskupin do zwiedzanai i ruinki zamku w Wenecji. Puszcza Zielonka jest w miare przyjemna na jazde na rowerze,ale nie w weekendy. Wzdluż rzeki Wełny jest tez przyjemny szlak turystyczny. W Pobiedziskach sympatyczne muzeum miniatur pod chmurką. Dookoła Poznania pełno zamków i pałaców ,oraz małe muzeum podróżnicze - Puszczykówko,można porozmawiać z synem podróznika, bardzo ciepły i czarujący człowiek. Nie będę opisywac po kolei Grodzisk i rezerwatow archeologicznych(na wyspie),znajdziesz w necie bez problemu ogrom informacji. Proponuje się spakować i...jechać! Można zatrzymać się w Kowalewie,pani Amrozińska, albo w jednej z innych okolicznych kwater agro. www.powiat-gniezno.pl/index.php?p_portal_pokaz=strony&p_strony_idname=agro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Znin.....Paluki IP: *.ssss.gouv.qc.ca 08.08.06, 17:26 Misia, dzieki za tak obszerne informacje. Widze ze lubisz region palucki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Znin.....Paluki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 21:03 Hmmm,nie no, ja po prostu lubię Każdy zakątek naszego kraju, w który udało mi się dotzreć( a jest ich cale mnóstwo,bo mamy barzdo zróżnicowany turystycznie kraj),każdy jest bardzo ciekawy w zupełnie inny ,specyficzny sposób. A ja lubie poznawać ciągle nowe,nie znane mi miejsca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Znin.....Paluki IP: *.ssss.gouv.qc.ca 11.08.06, 18:54 Ja w tym roku we wrzesniu bede chcial sie przejechac wlasnie po Palukach i Bieszczadach. Wiem, wiem ze jedne sa daleko od drugich, ale jakos postaram uporac sie z dystansami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Znin.....Paluki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 15:23 Z Bieszczad wróciłam niecały miesiąc temu, SUUUperrr! Polecam i pozdrawiam jeżeli masz jakies pytania to :misia.m@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek do Misi IP: *.ssss.gouv.qc.ca 14.08.06, 15:20 Paluki w tym roku zrobie napewno. Czy zdaze rowniez pojechac na Bieszczady w tym roku, to......pozostaje pytaniem; bo nie wiem czy zdaze :)) Ale chcialbym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Znin.....Paluki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 11:11 Tak Ośrodek Wypoczynkowy ROMA Ostrówce i Chomiąża Szlachecka,Piękne jeziora i lasy .Cisza i spokój .Domki 6 osobowe typu Brda ,łazienki z natryskiem oraz domki murowane 3 osobowe ( Ostrówce ).Drugi ośrodek( Chomiąża Szlachecka ) pawilon hotelowy w pokojach 2-3 osobowych z łzienkami oraz w domkach lesnych 4 osobowych.Piękna restauracja z salą balową. Ostrówce -korty tenisowe. Kontakt Odpowiedz Link Zgłoś