Dodaj do ulubionych

Znin.....Paluki

IP: *.ssss.gouv.qc.ca 03.08.06, 16:47
Czy macie jakies fajne miejsca nad jeziorami w okolicach Znina ??
Obserwuj wątek
    • Gość: Misia Re: Znin.....Paluki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 23:55
      Skromny pokoik,ale nad samym małym Jeziorem Dziadkowskim, pomógł nam odpocząć
      po ciężkiej pracy w wielkim mieście,kiedyś ,w majowy weekend.

Byliśmy gośćmi pana sołtysa we wsi Kowalewo nr.8.
      W miare blisko z tamtad masz do głównej atrakcji okolicy: kolejki
      wąskotorowej,ruszajacej ze Żnina właśnie,po drodze jej trasy Biskupin do
      zwiedzanai i ruinki zamku w Wenecji.
      Puszcza Zielonka jest w miare przyjemna na jazde na rowerze,ale nie w weekendy.
      Wzdluż rzeki Wełny jest tez przyjemny szlak turystyczny.
      W Pobiedziskach sympatyczne muzeum miniatur pod chmurką.
      Dookoła Poznania pełno zamków i pałaców ,oraz małe muzeum podróżnicze -
      Puszczykówko,można porozmawiać z synem podróznika, bardzo ciepły i czarujący
      człowiek.
      Nie będę opisywac po kolei Grodzisk i rezerwatow archeologicznych(na
      wyspie),znajdziesz w necie bez problemu ogrom informacji.
      Proponuje się spakować i...jechać!
      Można zatrzymać się w Kowalewie,pani Amrozińska, albo w jednej z innych
      okolicznych kwater agro.

www.powiat-gniezno.pl/index.php?p_portal_pokaz=strony&p_strony_idname=agro
      • Gość: Maciek Re: Znin.....Paluki IP: *.ssss.gouv.qc.ca 08.08.06, 17:26
        Misia, dzieki za tak obszerne informacje. Widze ze lubisz region palucki.
        • Gość: Misia Re: Znin.....Paluki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 21:03
          Hmmm,nie no, ja po prostu lubię Każdy zakątek naszego kraju, w który udało mi
          się dotzreć( a jest ich cale mnóstwo,bo mamy barzdo zróżnicowany turystycznie
          kraj),każdy jest bardzo ciekawy w zupełnie inny ,specyficzny sposób. A ja lubie
          poznawać ciągle nowe,nie znane mi miejsca.
          Pozdrawiam
          • Gość: Maciek Re: Znin.....Paluki IP: *.ssss.gouv.qc.ca 11.08.06, 18:54
            Ja w tym roku we wrzesniu bede chcial sie przejechac wlasnie po Palukach i
            Bieszczadach. Wiem, wiem ze jedne sa daleko od drugich, ale jakos postaram
            uporac sie z dystansami :))
            • Gość: Misia Re: Znin.....Paluki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 15:23
              Z Bieszczad wróciłam niecały miesiąc temu, SUUUperrr!
              Polecam i pozdrawiam
              jeżeli masz jakies pytania to :misia.m@poczta.fm
              • Gość: Maciek do Misi IP: *.ssss.gouv.qc.ca 14.08.06, 15:20
                Paluki w tym roku zrobie napewno. Czy zdaze rowniez pojechac na Bieszczady w
                tym roku, to......pozostaje pytaniem; bo nie wiem czy zdaze :)) Ale chcialbym.
    • Gość: Leon Re: Znin.....Paluki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 11:11
      Tak Ośrodek Wypoczynkowy ROMA Ostrówce i Chomiąża Szlachecka,Piękne jeziora i
      lasy .Cisza i spokój .Domki 6 osobowe typu Brda ,łazienki z natryskiem oraz
      domki murowane 3 osobowe ( Ostrówce ).Drugi ośrodek( Chomiąża Szlachecka )
      pawilon hotelowy w pokojach 2-3 osobowych z łzienkami oraz w domkach lesnych
      4 osobowych.Piękna restauracja z salą balową. Ostrówce -korty tenisowe.
      Kontakt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka