andrzej10013 28.06.07, 13:36 Witam Chciałbym zasięgnąć języka o tym biurze, które jest pośrednikiem niemieckich biur podrózy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia0807 Re: Dream Tours 23.07.07, 09:17 Ja tez szukam opinii na temat dreamtours. Odpowiedz Link
zosiakimon Re: Dream Tours 24.08.07, 18:48 bylam z nimi na Dominikanie, onie sprzedaja wycieczki niemieckich organizatorow - nie mialam zastrzezen. Doradzono mi b. fajny hotel (Grand Palladium - polecam !!) w dobrej cenie, to byl last minut wiec odbieralam bilety na lotnisku takze polecam :) Odpowiedz Link
zosiakimon Re: Dream Tours 24.08.07, 18:49 aha dali mi tez namiary na wycieczki fakultatywne z polskimi przewodnikami... Odpowiedz Link
monalisa_dg Re: Dream Tours 27.08.07, 09:56 bylismy z nimi na Ibizie, wyszukali i doradzili na super hotel - Fiesta Don Toni - przy samej plazy z ekstra jedzieniem blisko klubow :) Bilety doszly do nas poczta, na lotnisku czekal rezydent z niemieckiego 1-2-fly, takze zadnych zastrzezen i polecam :) napewno jeszcze nie raz skorzystamy. Pozdrawiamy !! Odpowiedz Link
mkowalczyk-inc Re: Dream Tours 08.09.07, 19:58 Kiepski pomysł na reklamę. Nie polecam. Odpowiedz Link
avivo Re: Dream Tours 28.11.07, 14:05 wlasnie wrocilismy z Dominikany, wszystko bylo ok, nie mamy zadnych zastrzezen takze spokojnie polecam to biuro. Odpowiedz Link