IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.08, 15:23
Witam! czy odwiedził ktoś z Państwa Ośrodek "Zawiaty" na Kaszubach
wybieram się tam z rodzinką i chętnie dowiem się czegoś więcej na
jego temat... Serdecznie Wszystkich pozdrawiam... (być może moich
lipcowych sasiadów...:)
Obserwuj wątek
    • rbd82 Re: Zawiaty? 16.04.13, 16:14
      Fajny Ośrodek. Byłam z dzieciakami już 2 razy. Ciągle dopominają się kolejnej wizyty. Zastanawiamy sie nad wyjazdem w lipcu.
      • barbara833 Re: Zawiaty? 30.10.13, 13:14
        Byłam w Zawiatach w lipcu i zarezerwowałam pobyt na przyszły rok. Nowe domki, dobre jedzenie, bardzo miła atmosfera, ciekawe zajęcia dla dzieci. Osobiście polecam
        • dan-ka6 Re: Zawiaty? 04.11.13, 08:58
          Proszę napisać coś więcej w którym domku Pani była , jakie wyżywienie czy wystarczające?
    • Gość: jest OK :-) Re: Zawiaty? IP: *.rev.pro-internet.pl 03.01.14, 23:12
      domki są podobne, mają dobry standard wyposażenia, ładne łazienki itp. Personel stara się - ceni pracę.

Co do jedzenia - jest w porządku, wystarczy nawet dla bardzo głodnego. Szwedzki bufet i obiady są obfite. W sumie przez dwa i pół dnia długiego weekendu nie widziałem np. grymaszącego dziecka. Może też dlatego, że rzeczywiście dbają tam by nikt się nie nudził. Małe kózki, domek na drzewie, animacje...
      Na mnie największe wrażenie zrobił zespół dziecięcy z Czarnej Dąbrówki. Podczas występu w Zawiatach dali ognia... W ogóle gmina jest przyjazna dzieciom - ponoć wskaźnik urodzeń jest jeden z najwyższych albo w regionie albo nawet w Polsce - dokładnie nie pamiętam.

No i fajne okolice w tej gminie - Czarna Dąbrówka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka