Gość: gościu IP: *.skierniewice.vectranet.pl 02.12.09, 11:50 The winner is... Link Zgłoś Obserwuj wątek
globy_ms Re: Motodziennik: Śnieg w piekle 02.12.09, 11:56 1) Na i30 obowiązują świetne rabaty. 2) Swift jest uroczy z wyglądu - tak bardzo, że garściami czerpali z niego styliści przy projektowaniu obecnej generacji Fabii ;-) 3) Ciekawe, czy klasa C nie będzie miała LED'ów w zderzaku, tak jak klasa E w niektórych wersjach. Pozdrowienia :-) Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Motodziennik: Śnieg w piekle IP: *.pool.mediaWays.net 02.12.09, 12:06 Suzuki Swift: 4-biegowy automat VW Polo: 7-biegowe DSG Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Motodziennik: Śnieg w piekle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 12:07 Ciekawy sposób na zamaskowanie auta zastosował Mercedes. Po jaką cholerę zamaskowali logo gwiazdy na grilu? A może to jakiś chińczyk? Co do Suzuki Swift-4 biegi w automacie w dzisiejszych czasach może "łyknąć" tylko jakiś zupełnie nieświadomy amerykan. Link Zgłoś
Gość: Frycek Re: Motodziennik: Śnieg w piekle IP: *.xdsl.centertel.pl 02.12.09, 12:10 To się nazywa niemiecki silnik od BMW! Pozdrawiam! Link Zgłoś
Gość: diler Re: Motodziennik: Śnieg w piekle IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.09, 12:52 te dane dotyczące sprzedanych dotyczą kogo ?? Nas?? bo wcześniej dużo aut skupowali od naszych dilerów - dilerzy z zagranicy, było o tym głośno, więc chyba te dane są troszke nie prawdziwe jeśli chodzi o nasz rynek, ogólne to dziś nudny odcinek Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Motodziennik: Śnieg w piekle IP: 94.75.121.* 02.12.09, 13:01 tylko czemu kubicy takiej "substancji" nie dawali do silnika? Może więcej by wytrzymał :P Link Zgłoś
Gość: owoc Re: Motodziennik: Śnieg w piekle IP: 82.160.252.* 02.12.09, 14:30 Biedne to BMW:-( Kurcze gdzie motodziennik znajduje takie ciekawostki.... Link Zgłoś
Gość: ala Re: Motodziennik: Śnieg w piekle IP: *.202.116.195.easy-com.pl 02.12.09, 14:43 ten swift to takie "skodo_fabio_podobne" Link Zgłoś
Gość: ENERGETYK Re: Motodziennik: Śnieg w piekle IP: *.zep.com.pl 02.12.09, 14:50 ala należy tylko podkreślić że swift był pierwszy więc to raczej skoda jest swiftopodobna Link Zgłoś
Gość: ere Re: Motodziennik: Śnieg w piekle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.09, 14:53 w przeciwieństwie do DSG, tipitroników, multitroników i innych wieśtroników, stare dobre skrzynie hydrokinetyczne się nie psują i nie fundują po gwarancji wydatku rzędu 10000 zł. Link Zgłoś
Gość: Loopik Re: Motodziennik: Śnieg w piekle IP: *.chello.pl 02.12.09, 15:05 To akurat racja z tym "Audi Look" fajnie wygląda, ale teraz się źle kojarzy. Niestety teraz takie diodki (często pewnie prosto z choinki) to obecnie top trendy wiocha tuning. Link Zgłoś
Gość: Szymek Re: Motodziennik: Śnieg w piekle IP: *.gemini.net.pl 02.12.09, 15:12 Swifcik bardzo fajny, chociaż moim zdaniem trochę za bardzo kobiecy, no ale w sumie nie wiem czy ogólnie rzecz biorąc jest to wada. Quashquai bardzo mi się przez pewien czas podobał - to bardzo zgrabny samochód, wygląda na bezpieczny i komfortowy środek lokomocji, ale kiedy ktoś mi powiedział że Quashquai z przodu wygląda jak Nina Terentiew, nie mogę się oprzeć takiemu wrażeniu. Wprawdzie nic do Niny nie mam, ale nie jest moim ideałem... samochodu ;) ____________________ www.sky4fly.net/ Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Motodziennik: Śnieg w piekle IP: *.meadwestvaco.com 02.12.09, 15:31 Co to za olej ??? niezły :) Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Motodziennik: Śnieg w piekle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 15:47 Wynik Kii jakoś mnie nie dziwi. Nie wiem, czy akurat trafiłem na taki salon, ale czas jakiś temu (mniej niż rok po pojawieniu się Ceeda) byłem oglądnąć ten samochód. Niestety żadnego Ceeda nie było na miejscu, więc zostawiliśmy swój numer telefonu - sprzedawca obiecał, że zadzwoni jak pojawi się jakieś auto. Do dziś nie otrzymaliśmy żadnego telefonu. Pomimo tego małe incydentu przyglądałem się cały czas cenom tego modelu. Niestety były one zawsze mniej atrakcyjne od cen bliźniaczego i30. W pewnym momencie różnica w cenie była mocno powyżej 5000zł. Obawiam się, że po prostu po kontrakcie z policją, o którym Pan Jacek wspomniał, Kia nie musiała już walczyć o klientów indywidualnych. Jeśli informacje które znalazłem są prawdziwe, to policja zamówiła 2515 Kia Ceed kombi. Jak się do tego ma marne 500 sztuk sprzedanych normalnym klientom? Szkoda, bo Ceed dużo bardziej mi się podobał niż i30. Teraz zrobili mu facelifting i już mi się tak bardzo nie podoba... Nie dziwi mnie dobry wynik Octavii. Skoda często robi bardzo korzystne promocje. Sam z chęcią bym taką pojeździł, w szczególności z silnikiem 1.4TSI. Niestety facelifting sprawił, że nie mogę patrzyć na to brzydactwo. Może gdzieś jeszcze uchowała się wersja z 2008 roku? Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Motodziennik: Śnieg w piekle IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.09, 16:34 Kia ma faktycznie dilerów do dupy. Chciałem kupić. zostawiłem numer telefonu żeby umówić jazdę próbną. Nie zadzwonili w ogóle. Link Zgłoś
Gość: omax Re: Motodziennik: Śnieg w piekle IP: *.aster.pl 02.12.09, 16:53 "Niestety facelifting sprawił, że nie mogę patrzyć na to brzydactwo. Może gdzieś jeszcze uchowała się wersja z 2008 roku?" Popieram, obecna Skoda Octavia wygląda naprawdę niekorzystnie :( Nie mam pojęcia jak oni mogli zrobić coś takiego temu autu. Link Zgłoś
Gość: kjubus Re: Motodziennik: Śnieg w piekle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 20:14 ja w moim ZXie nie pamietam, kiedy wymienialem olej. ale zdarzalo mi sie, ze dolewalem, gdy na bagnecie nie bylo ani kropli:) i o dziwo - jezdzi jakgdyby nigdy nic:D Link Zgłoś
Gość: ja Re: Motodziennik: Śnieg w piekle IP: 213.172.184.* 03.12.09, 00:24 Łada samara 20 biegowy 10 sprzęgłowy automat hehe Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Motodziennik: Śnieg w piekle IP: *.e-wro.net.pl 03.12.09, 23:27 Pewnie właścicielKA BMW =D Link Zgłoś
Gość: majkel Re: Motodziennik: Śnieg w piekle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.09, 11:00 Swift ładny? Bez żartów. Ma swój styl ale ładny to na pewno nie jest. Link Zgłoś