Gość: Michal Druid zawsze byl przyjacielem IP: *.telia.com 10.02.02, 14:36 Co chciales prze ten tytul wyrazic,powiedz chetnie posluchamy.Osobiscie nie mam nic przeciwko Druidowi,facet dobrze dolal oliwy do portalu auto-moto no i zaczelo sie.Dzieki niemu powstala ogolno narodowa dyskusja na temat nie tylko opon zimowych,bylo duzo smiechu radosci odprezenia, gorzej z tymi co nie zalapali na czas idali sie wywiesc w pole.Druidzie wracaj,ale z dobrym tematemPzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: PsuBrat Re: Druid zawsze byl przyjacielem IP: 10.129.136.* 10.02.02, 14:55 Gość portalu: Michal napisał(a): > Co chciales prze ten tytul wyrazic,powiedz chetnie posluchamy.Osobiscie nie mam > > nic przeciwko Druidowi,facet dobrze dolal oliwy do portalu auto-moto no i > zaczelo sie.Dzieki niemu powstala ogolno narodowa dyskusja na temat nie tylko > opon zimowych,bylo duzo smiechu radosci odprezenia, gorzej z tymi co nie > zalapali na czas idali sie wywiesc w pole.Druidzie wracaj,ale z dobrym > tematemPzdr.Michal ----------------------------------- Link Zgłoś
Gość: 123ryry Re: Druid zawsze byl przyjacielem IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 15:00 Cholera, ale jesteście bystrzaki. Ja przeglądałem może nieco pobieżnie i nie zauważyłem. A więc da capo al fine. Może znajdę. Pozdrówka Link Zgłoś
Gość: 123ryry Re: Druid zawsze byl przyjacielem IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 15:16 Czy to ten co pozwał na udeptaną ziemię Znawcę Fur? -:))))) Pozdrowienia Link Zgłoś