Dodaj do ulubionych

Polubcie Druida!!!

• Gość: Michal Druid zawsze byl przyjacielem IP: *.telia.com 10.02.02, 14:36
      Co chciales prze ten tytul wyrazic,powiedz chetnie posluchamy.Osobiscie nie mam
      nic przeciwko Druidowi,facet dobrze dolal oliwy do portalu auto-moto no i
      zaczelo sie.Dzieki niemu powstala ogolno narodowa dyskusja na temat nie tylko
      opon zimowych,bylo duzo smiechu radosci odprezenia, gorzej z tymi co nie
      zalapali na czas idali sie wywiesc w pole.Druidzie wracaj,ale z dobrym
      tematemPzdr.Michal
      • Gość: PsuBrat Re: Druid zawsze byl przyjacielem IP: 10.129.136.* 10.02.02, 14:55
        Gość portalu: Michal napisał(a):

> Co chciales prze ten tytul wyrazic,powiedz chetnie posluchamy.Osobiscie nie mam
        >
        > nic przeciwko Druidowi,facet dobrze dolal oliwy do portalu auto-moto no i
        > zaczelo sie.Dzieki niemu powstala ogolno narodowa dyskusja na temat nie tylko
        > opon zimowych,bylo duzo smiechu radosci odprezenia, gorzej z tymi co nie
        > zalapali na czas idali sie wywiesc w pole.Druidzie wracaj,ale z dobrym
        > tematemPzdr.Michal
        -----------------------------------
        • Gość: 123ryry Re: Druid zawsze byl przyjacielem IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 15:00
          Cholera, ale jesteście bystrzaki. Ja przeglądałem może nieco pobieżnie i nie
          zauważyłem. A więc da capo al fine. Może znajdę.
          Pozdrówka
          • Gość: 123ryry Re: Druid zawsze byl przyjacielem IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 15:16
            Czy to ten co pozwał na udeptaną ziemię Znawcę Fur?
            -:)))))
            Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka