Gość: marian Re: Indyjska opera: Tata Aria IP: 80.240.172.* 11.01.10, 13:20 Oni mają inżynierów, własny przemysł i chcą coś robić. My zaś jesteśmy liderami biadolenia, opieprzania się i wyśmiewania z innych. Za kilka lat może TATA otworzy fabryki w Polsce gdzie bedą produkowane kolejne generacje aut więc mamy szanse być robotnikami u hinduskich inżynierów. Link Zgłoś
Gość: zenn Re: Indyjska opera: Tata Aria IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.10, 13:41 Spoko, eurokomuna dowali cła, akcyzy, podatki, opłaty i od razu trzeba będzie płacić 3x drożej, żeby eurourzędasy mieli na podwyżki dla siebie. Link Zgłoś
Gość: Franc Re: Indyjska opera: Tata Aria IP: *.159.37.98.static.crowley.pl 11.01.10, 13:46 Najpierw poznaj jakiegoś inżyniera z Indii, a potem zaczynaj polemikę.... Link Zgłoś
Gość: marian Re: Indyjska opera: Tata Aria IP: 80.240.172.* 11.01.10, 15:00 Indie nie tylko budują własne samochody (my bez włochów zabrnelibyśmy zaułek bez wyjscia) ale też własen satelity i rakiety kosmiczne. Ja uważam że za 10-20 lat Indie bedą potęgą. Polska zaś umieralnią bezdzietnych starców (tzw. singli) do końca swych dni spłacających kredyty i umierajacych ze zgryzoty i braku funduszów na leki. Juz za kilka lat mieszkania w katolandzie zaczną tanieć bo ilość umierających starców uwalniajacych kwatery przewyższy liczbe poszukujacych kata do mieszkania ( jak w byłym NRD). A co do aut i inżynierów. Czasem jak widzę bubel to dziwię się jakiż to nasz inżynier go zaprojektował i któraż to z prywatnych uczelni była łaskawa dac mu ten dyplom za te jego liche czesne - bo nie za wiedzę Link Zgłoś
Gość: manio23 Re: Indyjska opera: Tata Aria IP: 109.243.82.* 11.01.10, 15:15 Widząc zdj. główne pomyślałem:"O w morde,pierwszy TATA niepowodujący torsji!" Ale na kolejnym zdjęciu zobaczyłem jego profil z dupą w rozmiarze posła Kalisza i postrzeganie tej marki wrociło do stanu wyjścia. Link Zgłoś
Gość: Gość. Wlad Re: Indyjska opera: Tata Aria IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 11.01.10, 15:49 Ja tam wolę polską biedę i malucha niż Indyjskie bogactwo i Tata Nano. Może i będą potęgą na kształt Chin, ale ja wolę starą dobrą Europę niż wszystkie te potęgi wschodu. Link Zgłoś
Gość: fan Re: Indyjska opera: Tata Aria IP: *.147.200.209.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.01.10, 17:04 I co szaraczki z golfików trójeczek? Co tak cicho? 'Cenka' opadła? Auto jest zaprojektowane przez inżynierów europejskich, a głównym jest S Hickman Link Zgłoś
Gość: flattery Re: Indyjska opera: Tata Aria IP: *.ver.abpl.pl 11.01.10, 21:02 Albo jakiś dziwny profil albo ono jest w pizdu pękate jak stojące cycki mojej starej Link Zgłoś
pocalujta_wujta Re: Indyjska opera: Tata Aria 11.01.10, 21:28 Powstaje pytanie: czy to jest siedmioosobowy minivan czy zbiorowa mogila w pieknej oprawie. Na razie z tego co produkuje Tata do w miare solidnych i bezpiecznych nalezy... Land Rover ;-) Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Indyjska opera: Tata Aria IP: 217.153.102.* 11.01.10, 22:18 hahaha, pierwszy model który zamiast face liftingu przejdzie ass lifting :) Link Zgłoś
Gość: svatopluk Re: Indyjska opera: Tata Aria IP: 167.202.201.* 12.01.10, 15:03 @zenn co ma polska akcyza wspolnego z UE? nim cos powiesz to poinformuj sie najpierw. inaczej wychodzisz na... Link Zgłoś