Dodaj do ulubionych

Nowy Passat przed premierą

• Gość: gość Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.10, 18:25
      Hit gwarantowany, po raz kolejny VW udowodni że Passat to najlepsze auto w klasie.
    • Gość: Adrian Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.poczesna.netcominternet.pl 12.04.10, 20:14
      hm.... za vw nieprzepadam ale wygląda zajebiście fajny vw ;] wreście zaczeli coś robić
    • Gość: Geralt Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.radom.vectranet.pl 25.07.10, 18:49
      Niestety brzydki, moze w realu bedzie lepiej sie prezentowal :). Juz wole wyglada golfa V, choc tez samochod tez nie grzeszy uroda:).

Niestety mimo ze nie przepadam to wlasnie wybieram miedzy skoda octavia II 1.8T a golfem VI 1.4T, oba 160KM. Silnikiem i skrzynia biegow automatem mnie przyciagneli. Ale i tak mam obawy, ze bede zalowal. Szczegolnie silnik 1.4T 160KM jakos mi wyglada na przegiety:).
    • Gość: Geralt Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.radom.vectranet.pl 25.07.10, 18:49
      Aha, zdziwilo mnie tez to, ze golf jest lzejszy od skody o 51 KG z automatem..
    • Gość: Geralt Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.radom.vectranet.pl 25.07.10, 18:50
      Ups. mialo byc golf ciezszy. A wygladal mi na lzejsze auto (powtarzajac golf ciezszy od octavi II o 51 Kg.
    • Gość: luka Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 22:56
      Zauważyliście, że kombiak nieco przypomina linią nową Hondę Accord kombi,
    • Gość: rysiek Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.152.130.69.dsl.dynamic.eranet.pl 06.08.10, 17:02
      Szału się nie spodziewałem, ale VW przeszedł sam siebie. To ma być nowy model? To ledwo zasługuje na miano face liftingu B6-stki! Wszystkie "auta dla ludu" są klepane na jedną modłę, środka nie pokazali, ale przypuszczam, że nie odróżniłbym od poprzedniego modelu. Nuda, nuda i jeszcze raz nuda - ale i tak się sprzeda, bo to "niezniszczalny" (haha) "pasek".
    • Gość: Maciuś z klanu Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.chello.pl 29.08.10, 08:50
      No sami specjaliści od VW tu sie wypowiadają.Banda kretynów którzy ze swoich marnych pensji nigdy nie kupia sobie takiego auta więc przyjmują pozycję "specjalisty komentatora.Pozdrawiam was srodkowym palcem głąby
    • Gość: delta Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 02:35
      eeenooo ten nowy passat to jakaś kupa... lipa
    • Gość: Mateusz Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.promax.media.pl 24.10.10, 14:30
      To nie jest nowy model, tylko B6 FL więc sie nie spinajcie ludzie. Nowy passat ma być na przełomie 2012-2013.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka