Gość: gość Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.10, 18:25 Hit gwarantowany, po raz kolejny VW udowodni że Passat to najlepsze auto w klasie. Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.poczesna.netcominternet.pl 12.04.10, 20:14 hm.... za vw nieprzepadam ale wygląda zajebiście fajny vw ;] wreście zaczeli coś robić Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.radom.vectranet.pl 25.07.10, 18:49 Niestety brzydki, moze w realu bedzie lepiej sie prezentowal :). Juz wole wyglada golfa V, choc tez samochod tez nie grzeszy uroda:). Niestety mimo ze nie przepadam to wlasnie wybieram miedzy skoda octavia II 1.8T a golfem VI 1.4T, oba 160KM. Silnikiem i skrzynia biegow automatem mnie przyciagneli. Ale i tak mam obawy, ze bede zalowal. Szczegolnie silnik 1.4T 160KM jakos mi wyglada na przegiety:). Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.radom.vectranet.pl 25.07.10, 18:49 Aha, zdziwilo mnie tez to, ze golf jest lzejszy od skody o 51 KG z automatem.. Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.radom.vectranet.pl 25.07.10, 18:50 Ups. mialo byc golf ciezszy. A wygladal mi na lzejsze auto (powtarzajac golf ciezszy od octavi II o 51 Kg. Link Zgłoś
Gość: luka Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 22:56 Zauważyliście, że kombiak nieco przypomina linią nową Hondę Accord kombi, Link Zgłoś
Gość: rysiek Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.152.130.69.dsl.dynamic.eranet.pl 06.08.10, 17:02 Szału się nie spodziewałem, ale VW przeszedł sam siebie. To ma być nowy model? To ledwo zasługuje na miano face liftingu B6-stki! Wszystkie "auta dla ludu" są klepane na jedną modłę, środka nie pokazali, ale przypuszczam, że nie odróżniłbym od poprzedniego modelu. Nuda, nuda i jeszcze raz nuda - ale i tak się sprzeda, bo to "niezniszczalny" (haha) "pasek". Link Zgłoś
Gość: Maciuś z klanu Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.chello.pl 29.08.10, 08:50 No sami specjaliści od VW tu sie wypowiadają.Banda kretynów którzy ze swoich marnych pensji nigdy nie kupia sobie takiego auta więc przyjmują pozycję "specjalisty komentatora.Pozdrawiam was srodkowym palcem głąby Link Zgłoś
Gość: delta Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 02:35 eeenooo ten nowy passat to jakaś kupa... lipa Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.promax.media.pl 24.10.10, 14:30 To nie jest nowy model, tylko B6 FL więc sie nie spinajcie ludzie. Nowy passat ma być na przełomie 2012-2013. Link Zgłoś