Gość: Ali IP: *.popnet.pl 18.02.02, 10:42 Tłunik puszcza bokiem, czy go wymienic, czy czekać aż odpadnie? Na dodatek złego mam przegląd za mieniąc. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Gall Re: Tłunik puszcza bokiem!!! IP: *.i1kra.okra.pzu.pl / 10.168.12.* 18.02.02, 10:49 bezwzględnie zmień, bo i tak będziesz to musiał zrobić np za miesiac kiedy sam odpadnie, a jeśli tak się stanie to narobi Ci tylko problemów łącznie z tym, że jeśli rzeczywiście odpadnie to możesz stracić dowód rej przy najbliższym patrolu policji, dostać mandat, zapłacić jeszcze raz za przegląd przy odbieraniu dowodu no i oczywiście założyć nowy tłumik :-) Link Zgłoś
Gość: poldi_7 Re: Tłunik puszcza bokiem!!! IP: *.icpnet.pl 18.02.02, 11:28 Jaki to samochód? Możesz sprzedać tą furkę i kupiś mojego 125p. Tłumik końcowy jest nowy prawie(oryginalny) , przegląd do pażdziernika. Nie wydawaj kaski na remonty tylko zmień samochód !!!!!! Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Tłunik puszcza bokiem!!! IP: *.popnet.pl 18.02.02, 12:58 Gall dzięki, będę musiał tak zrobić. ps mogą nie puścić mnie na przeglądzie. Link Zgłoś
Gość: Pitz Re: Tłunik puszcza bokiem!!! IP: 157.25.125.* 18.02.02, 13:20 Gość portalu: Ali napisał(a): > Tłunik puszcza bokiem, czy go wymienic, czy czekać aż odpadnie? > Na dodatek złego mam przegląd za mieniąc. Spytaj w warsztacie, czy nie da sie podspawac jak nie chcesz wymieniac. Jak nie jest za bardzo przerdzewialy, to za kilka zloty masz spokoj na pare miesiecy. Link Zgłoś
aram Gdzie problem? 18.02.02, 13:32 Jeśli jeździsz na wymagane przeglądy - znaczy to, że auto jest na GWARANCJI. Więc pytam: na czym polega problem? Link Zgłoś
Gość: ali Re: Gdzie problem? IP: *.popnet.pl 19.02.02, 07:43 Jadę na okresowe badania techniczne, źle się wyraziłem, sory. Link Zgłoś