Dodaj do ulubionych

Range Rover Evoque

IP: *.multimo.pl 02.07.10, 10:47
tak bym widział nowy "dizajn" land roverów :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Babcia Gienia Range Rover Evoque IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.10, 10:51
      Dach jak w Saabie 9-5. Nie podoba mi sięten nowy Range.

Minimalnie za duży rozstaw osi.

Auto srasznie nadmuchane z przodu

.. a tył to chyba porażka.
    • Gość: Yaa Re: Range Rover Evoque IP: *.warszawa.mm.pl 02.07.10, 11:30
      Nie lubię suv-ów
      Jednak to auto jest stylistycznym fajerwerkiem. Może trudno je wyobrazić sobie na brytyjskiej wsi, ale nie ona jest adresatem. Młodzi to kupią :-)

I tak powinno być, Cube dla rapera, Golf dla dresa, Evoque dla Yuppie, Skoda dla wąsacza, Alfa dla macho, Toyota dla ... no właśnie - jak rozumiem - dla tych co nie są raperami, dresami etc. Tak jak Kia, Ford i wiele innych marek.
    • Gość: Wombat Re: Range Rover Evoque IP: *.aster.pl 02.07.10, 11:37
      Według mnie jest świetny.
    • regoat Re: Range Rover Evoque 02.07.10, 13:22
      świetnie wyglada
    • Gość: van der Cyc Re: Range Rover Evoque IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.10, 13:29
      Firma pewnie zarobi na tym modelu sporo kasy.
    • Gość: lolo Re: Range Rover Evoque IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 15:48
      baaaardzo ładny
      -----------------------------
      Trynid.pl - auta na stoku u dealerów
    • Gość: :) Re: Range Rover Evoque IP: *.multimo.pl 02.07.10, 17:52
      Panie Yaa Range Rover itd. to chyba też nie są projektowane dla farmera czy wojska :) ,
      a różnych ludzi da się przyporządkować do KAŻDEJ marki ale to dziecinne... dlatego teraz nie mam zamiaru powtarzać...

Babciu Gieniu mi też bryła nadwozia podchodząca pod coupe i linia okien nie pasuje ale wyobrażam sobie auto większe w tym stylu z normalną linią okien, jakiegoś range rovera :D jest super
    • Gość: xxx Re: Range Rover Evoque IP: *.elblag.vectranet.pl 03.07.10, 00:30
      Ja tu widze podobienstwo do nowej X6, podobna linia, a jak. Dobry kierunek, dla mnie bomba;)
    • prezioso Re: Range Rover Evoque 03.07.10, 19:50
      po byku auto !!!
    • Gość: Gość Re: Range Rover Evoque IP: *.151.246.94.ip4.artcom.pl 03.07.10, 20:58
      hmm, jak umieszcza pod maska wzmocniony turbinami swoj v8 to pewnie zgarna klientow wypatrujacych nemesis gt :P a ogolnie - niezle wyglada i ma szanse na roznoraka klientele :D ja jak najbardziej jestem za! wszak to rr...
    • Gość: xx Re: Range Rover Evoque IP: *.home.aster.pl 05.07.10, 00:27
      >>> Range Rover Evoque jest kolejnym autem, które w wersji produkcyjnej
      >>> wygląda niemal identycznie jak prototyp

To wynika po prostu z oszczędności. po co wydawać pieniądze na projekt, z którego i tak się nie skorzysta. Bardzo rozsądne - popieram. A projekty na pokaz - wystarczy pokazywać na rysunkach albo na prezentacjach 3D. Będzie taniej.
    • steinway Re: Range Rover Evoque 14.07.10, 01:03
      No dobra. Biorę na próbę :)
    • Gość: popham Re: Range Rover Evoque IP: 217.153.6.* 14.09.10, 14:35
      Dizajn ok. A gdyby były problemy techniczne to assistance świadczy osobiście dyrektor zarządzający Phil (chętnie?) Popham :)
    • Gość: stanczyk Re: Range Rover Evoque IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 18:05
      ..a kiedys Honda(HRV) i Reno (Avantime ), ale niestety ciemny lud nie kupił avangardy...

obawiam sie ze producentowi zabraknie "jaj" zeby wypuscic , takiego 2-drzwiowca..
      .a jezeli sie odwazy to..
      ..to..

.. to kupie..:)

AUTO powinno miec 2 - drzwi !
    • Gość: stanczyk Re: Range Rover Evoque IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 18:11
      ..GM wprowadza conceptopodobne projekty od jakiegos czasu...
      Pontiac Solstice, Camaro, CTS cadillac..nihil novi..

ten RR wyglada swoetnie , ale marudni ksiegowi nie zgodza sie na pare drzwi !
    • m_ten_najprawdziwszy Re: Range Rover Evoque 01.10.10, 21:24
      Swietny, w koncu Range Rover zaryzykowal. Tak trzymac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka