Dodaj do ulubionych

Ostatni Mercedes CLS | Galeria

IP: 195.116.98.* 29.07.10, 20:00
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • blue911 Re: Ostatni Mercedes CLS | Galeria 30.07.10, 09:20
      Mercedes to niezla firma,ale ze sportem to oni maja tyle wspolnego co ja z szybownictwem - czyli NIC! Uwielbiam ich limuzyny i pojazdy komercyjne ,ale z autami sportowymi to mogliby dac sobie spokoj. Troche komiczne sa wyniki. Od tego sa BMW,Porsche,Audi.
    • Gość: Arc Ostatni Mercedes CLS | Galeria IP: *.emea.ibm.com 30.07.10, 09:43
      Tak. Nie mają nic wspólnego. SLS, SLR :)
    • Gość: PozartY Ostatni Mercedes CLS | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 10:12
      blue911

weź chłopie trochę poczytaj o Mercedesie i dopiero wtedy pisz....
      team w F1, posiadali team w WTCC, wszystkie AMG to sportowe limuzyny a Ty klepiesz takie głupoty....
    • blue911 Ostatni Mercedes CLS | Galeria 30.07.10, 10:15
      Arc: bite sa na wszystkie strony przez konkurencje i slabo sie sprzedaja. A poza tym wyscigowe Merce lataja w powietrzu - zla aerodynamika. Nieraz widzialem na video z wyscigow! Hehe.
    • Gość: Gosc Ostatni Mercedes CLS | Galeria IP: *.ikb.de 30.07.10, 10:18
      w DTM daja rady!
      startuja tez w kultowym F1, w odroznieniu od bmw i audi, a to jest cos!

osobiscie powiedzialbym, ze to raczej bmw nie ma juz ze sportem da duzo wspolnego (mam na mysli wyscigi), 3ka w klasie turystycznej to nie szczyt marzen :/
    • Gość: PMS Ostatni Mercedes CLS | Galeria IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.10, 10:25
      Oj, faktycznie, kolega blue911 nie wypił rano kawy.
      Button, Hamilton, Räikkönen - by wymienić ostatnich - byliby nieco zaskoczeni tym NIC;)

PS
      Wydaje się też, że najpierw był CLS, a potem Audi A5/A7, Porsche Panamera, a BMW jest dopiero szykowane...
    • Gość: Autor Ostatni Mercedes CLS | Galeria IP: 77.252.106.* 30.07.10, 10:36
      Panie Sobolewski, do szkoły marsz! Apostrofu się nie używa w ten sposób.
    • blue911 Ostatni Mercedes CLS | Galeria 30.07.10, 10:36
      pozarty: czytanie ma przyszlosc,ale ja swoja wiedze czerpie z wlasnych doswiadczen i z kontaktu z producentami,mechanikami i klientela. Ponad 20 lat w biznesie i jezdzilem kazdym autem oprocz rollsa i ferrari! Wiem,co mowie.
    • Gość: gość w Ostatni Mercedes CLS | Galeria IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 30.07.10, 16:19
      911 nie pieprz bo oczy bolą od czytania.
    • Gość: lolololol Ostatni Mercedes CLS | Galeria IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.10, 22:16
      Tazzari zero tez jezdziles ???
    • blue911 Ostatni Mercedes CLS | Galeria 31.07.10, 01:53
      lolol: auta elektryczne zaliczam do sprzetu gospodarstwa domowego,a nie samochodow! Hahahah.
    • Gość: gosc Ostatni Mercedes CLS | Galeria IP: *.rev.home.ne.jp 06.10.10, 12:11
      911 ...
      poczytaj sobie troszeczke a pozniej popros mama zeby pielucha ci zmienila!
      en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_in_motorsport

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka