Dodaj do ulubionych

Robimy referendum CZAS!

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.04.11, 21:20
Uważam, że trzeba przeprowadzić referendum w sprawie prezydenta Mastalerza.

Przebiegłem się nawet po sąsiadach z klatki. Pięciu co prawda powiedziało mi, że mnie posrało, niczego nie podpiszą i nie pojdą na żadne referndu ale my z żoną i szwagrem i szwagierką zagłosujemy. Ja za odwołaniem, żona ze szwagierką przeciw a szwagier jeszcze się zastanawia...

Pracuję nad nim. Ale żona ze szwagierką neistety też, więc moze się zdarzyć, że sie wstrzyma od głosowania
Obserwuj wątek
    • karrambello Re: Robimy referendum CZAS! 06.04.11, 21:38
      Mają rację, posrało Cię :-) Przez te lata, w których rządził Jan Dziubiński, przyzwyczailiście się do jego kasztanki - szkapy i za cholerę gniada, młoda, nieco narowista klacz Wam nie pasuje, bo nie możecie pojąć, że to zwierzę może poruszać się tak szybko, zwinnie, że Wasze leniwe oczy nie są w stanie nadążyć i złapać sens jego gibkich ruchów. Koniec sromotnej i nieskutecznej orki. Czas rozpieprzyć kilka soch, dokupić kilka nowoczesnych ciągników i założyć Prywatne Gospodarstwo Rolne.

Ja tam byłem, wino i gorzałkę piłem, a że wśród pospólstwa wrażeń było niemało to i w dupach się poprzewracało ;-)
      • Gość: benek Re: Robimy referendum CZAS! IP: *.tktelekom.pl 06.04.11, 22:19
        karambello - rzecz nie w samym paniczu - tylko jego "dworze" - miało być inaczej - jest - gorzej - chłopie skoro traka kreatura jak redzko zostaje kierownikiem - ba po konkursie - to oczym my mówimy ? jego nie chcieli w zadnym urzedzie w którym pracował - wszyscy się uwzięli ? a może sie poznali na nim? - podobno chodzi i mówi znajomym że teraz ma 4 lata spokojnego życia - jakbys nawet "dostał" posadke za włazodupstwo to ( mniemam że jesteś człowiekiem mądrym i zrównowazonym) byś się z tym obnosił? przeciez za takie glupoty po dups..u dostanie pryncypał - i jeszcze jedno miłosciwie nam panujący norbuś I grzmiał przez 4 lata o ustawkach i naduzyciach , rozrzutnosci i hulankach poprzednika - sam zatrudnia "kreatywnego wizjonera" malickiego , ustawia konkursy ,zleca kłosowi fuchy prawne - przegrywa sprawy w sądzie , no i kupuje nowe meble ,telewizor i "dobrze współpracuje z prasą" smażąc jej jajecznicę - po mojemu okazało się że norbercik ma wykształcenie , parcie na szkło - tylko brak mu jednego - tak jak i poprzednikowi - klasy
        • Gość: Adam Re: Robimy referendum CZAS! IP: *.stalowa.pilicka.pl 07.04.11, 08:02
          Nie jestem zwolennikiem obecnego prezydenta byłego też zresztą nie byłem, ale skoro ktoś chce robic referendum to uważam że powinien wykazać że w magistracie dzieje się gorzej niż było dotychczas a tak naprawde (oczywiscie moge się mylic) nie zmieniło się nic poza ludzmi przekręty, nepotyzm i kolesiostwo jak było tak jest dalej. Nie ważne kto rządzi tylko jak to robi! a skoro obecna ekipa od poprzedniej różni się tylko nazwiskami (bo sposoby ''rzarządzania'' te same to po co nam referendum? czy po to żeby wróciło "stare" przecież to nie zmien nic!. A może jest jakis nowy kandydat?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka