Dodaj do ulubionych

A-klasa opinie uzytkownikow

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 18:38
mysle o zakupie mb a-klasy - proszę o opinie na temat tego samochodu.
Interesuje mnie silnik 1,4. Moje pytania dotycza awaryjnosci, funkcjonalnosci
(2os+dziecko) oraz ogólnych czynnikow na ktore powinienem zwrocic uwage. Z
góry uprzedzam, ze czytalem dotychczasowe watki na temat tego samochodu -
niewiele z nich wynikalo, prosze takze o darowanie sobie wypowiedzi w stylu
kup mondeo czy vectre - moj wybor jest podyktowany okreslonymi wzgledami.
Obserwuj wątek
    • Gość: verte Re: A-klasa opinie uzytkownikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 18:47
      Gość portalu: nospe napisał(a):

> moj wybor jest podyktowany okreslonymi wzgledami.

Ale jakimi??Byle był Mercedes nie wazne jaki?To dla ciebie kwestia prestiżu?
      Daruj sobie tego bieda-mercedesa no chyba że kupujesz dla żony/córki jako
      3 auto w rodzinie.Toż to jest obiektywnie rzecz ujmując kupa gówna.Chcesz
      się dowartościować czy co?
      • Gość: nospe Re: A-klasa opinie uzytkownikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 19:24
        dowartosciowac moze mnie znacznie wiecej rzeczy niz auto mieskie, zatem jesli
        uwazasz ze a -klasa moze dowartosciowac :) albo ze sa tacy ktorych
        dowartosciuje :) to przyro mi. Po prostu mam okazje kupic takie auto w dosc
        atrakcyjnej cenie - rzeczywiscie docelowo jako auto dla Zony. Czasami jednak
        moze byc uzyte jako samochod do przewozu 3 osob + jakies bagaze na odcinku do
        100 km :) w ramach ekonomicznego poruszania sie. Mam pytanie jestes
        uzytkownikiem tego auta, czy po prostu wyrobiles sobie opinie na podstawie
        zagladania przez szybe ?
        • Gość: nospe Re: A-klasa opinie uzytkownikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 19:26
          wzgledy jakimi sie kieruje
          - bardzo atrakcyjna cena
          - odliczenie VAT
          - wzgledna wygoda podrozy / male rozmiary auta
          ot wszystkie
          wzgledy ktore mam w d...e
          - marka
    • Gość: Kuba Re: A-klasa opinie uzytkownikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 20:30
      Nie wiem skąd tyle jadu u co poniektórych. Miejskie auto to jest micra albo
      corsa, wydłużona a-klasa to kompakt i jest tam sporo miejsca. Bardzo dobry
      samochód, tylko drogi. W wersji podstawowej wyposażony jest ubogo, a dodatki
      liczą jak za zboże. Jeśli możesz kupić względnie tanio, to kupuj i się nie
      zastanawiaj
    • Gość: he he he tylko debil kupuje A klase :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 20:50
      tylko po to by miec znaczek merca , te gowno nie przeszlo nawet testu losia.
      • Gość: nospe .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 21:22
        jeszcze raz naszpisz, bo chyba he he he nie doczytales (zreszta poziom twojej
        wypowiedzi wskazuje na poczatkowa faze nauki cztytania) ze wisi mi marka -
        obchodza mnie wzgledy ekonomiczne - doczytaj potem wypisuj kretynstwa
      • Gość: poll Re: tylko debil kupuje A klase :)) IP: 195.245.213.* 21.03.04, 11:30
        Przeszło, przeszło łosia. Poszerzyki roztaw kół, niżej zawiesili, zmienili koła
        z 175/65 R15 na 195/50 R15 i już od wiosny 1998 roku A-klasa się nie wywala.
        ESP dodali w ramach przeprosin.
        A-klasa ma, jak każdy samochód, wady ale napewno się nie przewraca na łosiu.
        Sam go sobie zafundowałem a znaczek nie miał tu najmniejszego znaczenia.
        Samochód ten ma wszystko czego oczekuje i to zadecydowało o jego wyborze.
    • hehe.he Re: A-klasa opinie uzytkownikow 20.03.04, 20:51
      a klasa to dobry samochod. jakosc jest dobra. mnie sie podoba. do miasta w sam
      raz.

mankament: za twarde zawieszenie i brak tylnego napedu
      • Gość: nospe Re: A-klasa opinie uzytkownikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 21:16
        jesli chodzi o wyp. - klimatyzacja, automat, abs+ebd , 4 poduszki, wspomaganie
        hamowania, schowki, podlokietniki - no generalnie niczego nie brakuje - cena -
        mniej wiecej taka jak za golego golfa V.
        • mavio1 Re: A-klasa opinie uzytkownikow 20.03.04, 21:48
          Dla mnie najważniejsze wyposażenie dodatkowe w mojej A-klasie to klima,
          podłokietnik z przodu i stylizacja Avantgarde.
          Napisz, jaki rocznik i z jakim przebiegiem.
          Skoro cena okazyjna - kupuj! A jak nie kupisz, to daj mi namiary :-), bo chcę
          kupić jeszcze jedną A-klasę.
          Pozdrawiam.
          • Gość: nospe Re: A-klasa opinie uzytkownikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 22:05
            auto jest zupelnie nowe, rowniez uwazam ze najwazniejszy w samochodzie jest
            podlokietnik (z przodu) klima, automat dobre audio - reszta jest mi dosc
            obojetna, szczegolnie marka, ktora tak niektorych rusza ;) czy mozesz mi
            powiedziec cos na temat silnika - troche sie obawiam 1,4
            • Gość: buhaha 1.4 to silniczek od kosiarki a nie dobrego auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 00:56
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka