25.10.05, 12:08
Witam
W związku z często pojawiającymi się stwierdzeniami, że jestem moderatorem
tego forum, chciałbym zdementować tę opinię. Nie jestem, nie byłem i nie
zamierzam być moderatorem tego forum. Jest to forum eksperckie i moje posty
podświetlane są jako takie. Proszę o nie mylenie pojęć. Moderator może coś
tam wykreślać, kasować i widzi ajpi (cokolwiek to znaczy). Ja tego nie mam.
Rolę moderatora na tym forum pełni Administracja Portalu i reaguje
na "kliknięcie kosza" oraz zgłoszenie "złamania regulaminu".
Wydaje mi się, że forum działa poprawnie bez moderatora, jednak jeśli są inne
opinie - to poproszę. A może ktoś chciałby zostać moderatorem? - to nie
oferta, tylko pytanie.
Szymon
Obserwuj wątek
    • okrutny_mariuszek Re: Moderator 25.10.05, 12:31
      Ja! ja! ja!
      Ja tu zaprowadzę ład i poszanowanie innych userów!
      • Gość: brzydal.Toudi Re: Moderator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 12:49
        POPIERAM !!!!
        Na pewno będzie lepiej niż z kaczorem za sterami hihi
        • Gość: KIBIC Z PRIDE RZE Re: Moderator IP: 80.51.55.* 26.10.05, 00:45
          OKRUTNY NA MODERATORA. ZNAM GO OSOBIŚCIE - POWAZNY ELO ZIOM.
    • ireo Re: Moderator 25.10.05, 12:57
      ok, chociaż ta deklaracja nie poprawia złego wrażenia wywołanego wątkiem o
      niedopałkach.
      co do mariufka - na wypadek, gdyby komuś przyszło do głowy nadawać mu
      uprawnienia moderatora - uważam, że to niedobry pomysł.

moderator powinien być zrównoważony, nie wdający się w wulgarne przepychanki,
      nie zajadły i nie stosujący obrzydliwych zagrań poniżej pasa. krótko mówiąc,
      szanujący innych, o ile to słowo coś jeszcze komuś mówi.
      moim zdaniem saracen by się nadał, albo anegata. a jeśli chodzi o "zawodowców"
      (czyli pisujących do SM), to Potas albo Marcin O.
      o ile komuś z powyższych chciałoby się pracować społecznie i narażać na
      oburzenie niektórych wywołane interwencjami. i o ile, rzecz jasna, mieliby dość
      determinacji żeby ukrócić niektóre forumowe zachowania.
      • okrutny_mariuszek Re: Moderator 25.10.05, 13:06
        Ireo nie jest obiektywny, prosze nei brać pod uwagę jego słów ;-P
      • gixera Re: Moderator 25.10.05, 14:07
        a ireo to ja tu widze pierwszy raz.
        • ireo Re: Moderator 25.10.05, 15:27
          gixera napisała:

> a ireo to ja tu widze pierwszy raz.

- właśnie. więc jak mogę być nieobiektywny
          • Gość: Mariusz Re: Moderator IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 25.10.05, 15:45
            chcę tylko wyjaśnić, ze świadomie, z zamiarem, użyłem słowa "obiektywny";
            dalej -> nie użyłem słowa "subiektywny"

A to co czynicie to czarna kampania wyborcza oparta na najniższych instynktach
            i na braku poszanowania przeciwnika.
            Rozmawiam z wieloma ludźmi i mówią mi oni, że są ze mną. Chcą bym kandydował,
            namawiają mnie do tego.
            Chcą silnego moderatora na silnym forum. Moderatora z zasadami! Jak byłem w
            Pcimiu podesła do mnie cyganka z dzieckiem na ręku. I ona powiedziała, że
            Podeszła kiedyś do Kaczyńskiego i on jej powiedział (cyt) "Spierd*laj dziadu!".
            Dałem jej maszynkę do golenia. By zgoliła brodę i za dziada nigdy nie była
            brana. Oświadczam Wam, że jako przyszły moderator będę zawsze miał przy sobie
            maszynkę do golenia po to by dac ją osobie potrzebującej!
            Dlatego tez pochopnie zdecydowałem się kandydować.
            Dlatego nieświadomie zgłosiłem swoją kandydaturę.
            Dlatego zobowiązuję się mówić nie wszelkim przejawom nieetycznym i aspołecznym
            na forum. Mówię też nie prawom fizyki!
            I dla mnei nie ma znaczenia czy ktoś jeździ w kasku czy w mocherowym bereciku.
            Chcę być Moderatorem WSZYSTKICH ludzi noszących jakies nakrycie głowy. Czy to
            peruka czy tylko liść (raz wszedł do autobusu człowiek z liściem na głowie -
            nik się nie zlitował, nikt mi nic nie powiedział!)
            I od razu wyjaśniam ze oświadczenia majątkowe składałem zawsze w termianach i
            nic nie ukrywałem
            nikt nie ma pieczątki z moim faksimile
            nie mam i nie miałem akcji Orlenu
            a z Moniką L. też nie u3ymywałem zadnych stosunkow (cygar też nie palę!)
            jestem więc kandydatem poza podejrzeniami, poza układami, poza sfera nacisko
            grup lobbystów
            aha - mam 191 cm wzrostu więc nie wygladam jak Kaczka!
          • Gość: NYorker Re: Moderator IP: *.kondylis.com 25.10.05, 15:49
            kiedys musi byc ten pierwszy raz. a ze ty i ja to jedno, juz czytales?
            • okrutny_mariuszek Re: Moderator 25.10.05, 15:55
              gdybyś rozwijał myśli może by coś z tego było
      • szymon.dziawer Re: Moderator 25.10.05, 15:49
        > ok, chociaż ta deklaracja nie poprawia złego wrażenia wywołanego wątkiem o
        > niedopałkach.

Twoja opinia mnie nie interesuje. Bo i nie o "poprawianie wizerunku" chodzi w
        tym wątku.

Swoją drogą widzę aspirację do bycia amoderatorem, gdyż jesteś osobą, że
        zacytuję:
        > zrównoważony, nie wdający się w wulgarne przepychanki,
        > nie zajadły i nie stosujący obrzydliwych zagrań poniżej pasa. krótko mówiąc

(...) Ty?

Jednym słowem Matka Teresa z Kaluty vel Nadstaw Drugi Policzek.

Nie wiem co powstrzymuje mnie przed zacytowaniem na pożegnanie obecnego
        Prezydenta RP. Na pewno również podparłbyś się jakimś wyszukanym cytatem, może
        jakiegoś klasyka? Może nawet w oryginale?
        Szymon
      • Gość: NYorker Re: Moderator IP: *.kondylis.com 25.10.05, 15:53
        zazdroszcze nieskwapliwosci i zrownowazonego osadu. zycze sobie, bym potrafil
        tak elegancko pisac o zwyczajnym zbydleceniu. a moze tylko stronie od
        eufemizmow...
    • Gość: mmarcinn Re: Moderator IP: 213.199.201.* 25.10.05, 13:20
      a może Profesor Nałęcz??
      Albo inny polityk który po wyborach szuka pracy. Profesor Janik np.??
      • okrutny_mariuszek Re: Moderator 25.10.05, 14:03
        MMarcin dobrze prawi!
        Jeśli nie ja ;-) to mysle ze najlepszym kandydatem byłby prof. Miodek
        • Gość: kura_maruda Re: Moderator IP: 193.110.99.* 25.10.05, 17:27
          stanowczo protestuje przeciwko kandydaturze profesora mnioda slawetnego
          mordercy kur!!!uwazam ze skompromnitowal sie ostatecznie we wontku o kaszance
          gdzie ujawnil swe prawdziwe ohydne oblicze pozeracza drobiu!jako moderator na
          pewno nie bendzie obiektywny i z pewnoscia bendzie podcinal mi skrzydla co
          wplynie ujemnie na jakosc moich wpisow. kurozercom muwimy ztanofcze NIE!!!
          popieram natomniast kandydature pana mariusza kturen pomimo okrutnego nicka
          jest mlodziencem o zlotym sercu lagodnym charakterze i zapewne wegetarianinem
          cechujacym( trudne słowo :-( )sie ponadprzecietna kulturom osobistom ktora
          zawsze przeciwstawi sie hamstfu panoszacemu sie na tym forumnie.
          mariuszek na moderatora 3 X !!!
    • Gość: Potas Re: Moderator IP: 195.128.228.* 25.10.05, 13:50
      Ale jesteś, jesteś, tylko może o tym nie wiesz?
    • Gość: NYorker Re: Moderator IP: *.nycmny.east.verizon.net 25.10.05, 13:53
      tych faktow nie znalem. zwracam honor.
    • Gość: Profesor Miodek Re: Moderator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 14:59
      Nadmiar zajęć uniweryteckich nie pozwoli mi moderować tego zacnego forum.
      Dziękuję Mariuszkowi, który moją kandydaturę wysunął. Jednocześnie pragnę
      poprzeć jego osobę jako idealną na to stanowisko. Co prawda Pan Dziawer napisał
      że to tylko pytanie, a nie propozycja, moim jednak zdaniem walory osobiste
      Mariuszka sprawiają, iż bez obaw można mu powierzyć wprowadzenie tutaj stanu
      wyjątkowego. Moim zdaniem posiada on idealne uwarunkowania, aby być naszym
      Kochanym Dyktatorem, Naszym Wąsatym Słoneczkiem. Podobnego zdania co ja, jest
      Władziu Kopaliński. Zatem widzicie, że Mariuszek ma poparcie inteligencji
      uniwersyteckiej. Trudno o lepszą rekomendację
      • Gość: Yamaszek Re: Moderator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 15:03
        Profesor Miedek?? cos mi tu zalatuje okrutnym mariuszkiem hehe...
        • Gość: Mariusz Re: @ jamaszek IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 25.10.05, 15:33
          jeżeli coś ci zalatuje to zadbaj o higienę, zamast silić się na prymitywne żarty
      • Gość: Yamaszek Re: Moderator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 15:04
        A ja popieram kandydatyre renaty beger! bedzie wolonosc, swoboda i disko polo!!
        • Gość: brembo Re: Moderator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 16:32
          a ja uważam nieskromnie i subiektywnie że... Ja! Ja na moderatora !!

a tak na serio to: Saracen to mój typ. sorry mario;)
          • gixera Re: Moderator 25.10.05, 16:34
            On teraz chyba nie za bardzo ma czas, ale nie chce sie za niego wypowiadac
            • edwin.sk Re: Moderator 25.10.05, 16:43
              Czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza, dla naszego klubu, prezes Okrutny mariusz, naszego klubu "Tęcza". Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy wtykają mu szpilki. To nie ludzie - to wilki!

mariusz ciągle siedzi przy kompie i tak nei ma co robić zlitujcie się nad nim:p...tzn jak juz będzie ta opcja z moderatorem
              • edwin.sk Re: Moderator 25.10.05, 16:44
                a i ktoś mi mówił że rzadko mnie rozumie, więc wyjaśniam jestem za kandydatem mariuszem...
            • saracen1608 Gixu - dzieki za wziecie w samoobrone :] 27.10.05, 19:27
              Czuje sie wyrózniony wysunieciem z ramienia na czoło i oswiadczam ze gotów
              jestem zrzec sie owych 15 % popracia forumowiczów na rzecz Okrutnika :]
              Zasady omówimy we własnym gronie. Jesli ktos chce uczestniczyc w owych
              rozmowach koalicyjnych niech przyniesie ogórki na zagryche.

A na powaznie to własnie poskładałem motocykl i odbyłem pierwsza jazde od 3
              miesiecy i tym zamierzam sie zajmowac w najblizszym czasie :] a nie gnusnieniem
              przed kompem :P

Pozdrawiam i dziekuje za poparcie :]
        • andreas750 bezsens... 25.10.05, 16:59
          Szymon, pisząc takie posty stwierdzam że się nudzisz. Wytłumacz mi proszę
          czemu/komu ten post ma służyć.
          Wdajesz sie tylko w bezsensowne przepychanki które sam prowokujesz a korzyści z
          tego żadnej.
          Pozdro
          • Gość: NYorker Re: bezsens... IP: *.kondylis.com 25.10.05, 17:05
            nie wiem, czy bezsens. w wielkim powazaniu szymona nie mialem, bo bylem
            przekonany, ze jest odpowiedzialny za ten caly chlew, a pryszczaci to jego
            podopieczni. mylilem sie i dzieki temu watkowi zmienilem zdanie. o szymonie
            zmienilem zdanie.
            • Gość: okrutny rzezniczek Re: bezsens... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:43
              wszyscy okrutni na moderatorow, NY hepoj pytonga.
              • Gość: okrutny niujorker Re:fucktycznie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:54
                niujoker chapaj dzide !!
      • siekiera77 Re: Moderator 26.10.05, 11:09
        a nasza polonia
        jak zwykle
        z tylu :-(
        i wbrew ;-)
    • Gość: Rysiula Re: Moderator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 16:34
      polecam Mariuszka vel Kolca jako Młoteratora uwazam ze zaprowadzi lad na Gazecie

a moze by tak Prawnika jejeje :D
      • Gość: siekiera77 Re: Moderator IP: 193.110.99.* 25.10.05, 17:15
        mariuszek
        okrutny
        na moderatora!!!!
    • Gość: Lech i Jarosław K. Re: Moderator IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:12
      Jestesmy całym sercem z okrutnym. Jesli zostanie on moderatorem to obiecujemy
      lepsze drogi i zniesienie ograniczen predkosci dla osob na motorach. Koli na
      moderatora!
    • Gość: Donald Tusk Re: Moderator IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:14
      Od wyboru Koliego na moderatora uzalezniamy rozpoczecie rozmow z PIS n.t. koalicji
      • matej23 Re: Moderator 25.10.05, 18:25
        Kilka lat temu w gimnazjum napisałem podanie o nadanie owej szkole imienia
        Rocky'ego Balboy. Nie kupili tego :-(( Może niech chociaż zostanie moderatorem
        tutaj?
    • Gość: Uboga Wieśniaczka Re: Moderator = Mariuszek IP: *.edu.ky / 205.136.240.* 25.10.05, 18:24
      Nie ma wyboru, albo Okrutny, albo lagry. Niech żyje Mariuszek!

Dobrze napisałam Koli? Tak kazałeś?
      • Gość: NYorker Re: Moderator = Mariuszek IP: *.kondylis.com 25.10.05, 18:49
        gdybym siedzial na kajmanach, to tez glosowalbym na mariuszka. nie ma to jak
        moderator samozwaniec.
    • edwin.sk Re: Moderator 25.10.05, 19:26
      szymcio napisał:

> opinie - to poproszę. A może ktoś chciałby zostać moderatorem? - to nie
      > oferta, tylko pytanie.

to teraz panie zmień pytanie w ofertę i wsyzscy będą szczęśliwi szymon będzie patronem i gościem "honorowym" a ktoś(czyt. okropny M) będzie moderowal i wszyscy będą mieli gęby jak banany...rozwiązanie proste i idealne....oczywiście mariusz musiałby konsultowaqć usuwanie postów ze mną...i tyle....

dziękuję wszystkim
      edwin
      • okrutny_mariuszek Re: Moderator samozwańczy jest najlepszy! 25.10.05, 19:42
        Oczywiście! Jestem otwarty na wszelkie formy nacisku i przekupstwa!
        Obiecuję szczęście i dostatnie życie każdemu kto mnie poprze! Obiecuję domek i
        ogródek przy tym domku! a W ogródku Wierzbę! I gruszki! duuużo gruszek!

Moich oponentów natomiast prosze by nie pisali w tym topicu. Prosze by założyli
        sobie inny na jakimas zupełnie nieznanym 4um. Dziękuję z góry.
        • renata0 dobra, pośmialiśmy sie a teraz 25.10.05, 21:22
          powiem ja
          Okrutny Mariuszek ma sporo racji, więc jestem za jego kandydaturą
          a dlaczego?
          jest z wykształcenia prawnikiem
          ma prawie 30-stke na karku więc rozum jakos juz poukładany i doswiadczony
          z racji wykształcenia wie jak sprawy "niedozałatwienia" załatwiać!
          no i zna sie na motocyklach, na grzebaniu i na jezdzie, nie paple ani nie udaje
          ze cos wie czy że sie zna..........
          wie kiedy mozna sobie "jaja" robic z tematu, a kiedy trzeba zacząć mysleć
          Nie ukrywam, ze to mój dobry kolega, sprawdzony w sytuacjach Lekkich i
          ciężkich! Kiedy to pewne forum było przeciw mnie On pierwszy nie wstydził sie
          głośno powiedzieć NIE! Nigdy nie idzie pod publike i opinię ogółu, jeśli jest
          pewien swoich racji to je broni i tyle!
          Także Szymonie Drogi - chyba pierwszy raz piszę poważnie i od serca - Mariuszek
          jest MOIM ZDANIEM dobrym kandydatem
          z pozdrowieniami
          Renata:)
          • Gość: NYorker lepiej dalej sie smiejcie IP: *.kondylis.com 25.10.05, 22:06
            a co z faktem, ze okrutny mariuszek jest plugawym bydlakiem, poslugujacym sie
            klamstwami, insynuacjami, obelgami? czy mam grzebac w postach by dowiesc, ze
            okrutny mariuszek zachowuje sie arogancko i prymitywnie wobec kazdej osoby,
            ktora z nim sie nie zgadza? czy trudno dostrzec, ze szarmancki to mariuszek
            jest wobec nielicznych tu kobiet (nie wszystkich) i wobec facetow, ktorych
            postrzega jako podrzednych samcow? kompletnie nie dbam o aspiracje mariuszka do
            bycia kogutem na najwyzszej grzedzie i nie dbam o to forum. zycze wam tylko,
            byscie na moderatora wybrali (o ile do tego w ogole dojdzie) osobe, ktorej nikt
            nie jest w stanie niczego zarzucic i taka, ktora nie czyni z forum rynsztoka,
            ani nie skompromituje sie obyciem spod budki z tanim piwem.
            a teraz ostatecznie oddaje mikrofon okrutnemu mariuszkowi i dyzurnemu blaznowi
            o wielu, ale zawsze rodzaju zenskiego nickach.

ps. nic nie wspomnialem o tym, do czego sluza okrutnemu mariuszkowi
            sygnalizatory na skrzyzowaniach, ani jaki stosunek okrutny mariuszek ma do babc
            w moherowych beretach; szacunek to ostatnia kwestia, o ktorej na tym forum
            mozna pisac.
            • Gość: kogucik_japoński Re: lepiej dalej sie smiejcie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.05, 00:23
              jokier ty lepiej uwazaj sobie!
              tu nie jest zaden chlew wiec prosiaku nie musisz zaglondac do porzadnego kurnika
              gdzie grzedy rowne, jedna nad drugą,kolejnosc dziobania ustalona, no moze
              czasami sa jakies drobne nieporozumienia;-)ale generalnie panuje tu lad i
              porzadek.no i przede wszystkim nikt nie musi tu wsypywac sobie ziarenek do
              dzioba z torby po cukrze BO TO CIĄGLE JESZCZE WOLNY kurnik w ktory nie
              przywalil zaden boe...cian, wiec nas tu nie strasz bo zrobisz kupe w majtki.
              szanujemy sie tu nawzajem a mocherowych babc i dziadkow w nutriowych czapkach
              to nielubi nikt na swiecie.
              kukurykuuu! i po krzyku
            • okrutny_mariuszek Re: lepiej dalej sie smiejcie 26.10.05, 00:44
              yorker, ty idiotą byłeś, jesteś i będziesz
              niezależnie od tego ile książek włożysz sobie pod poduszkę

• ireo nie ma ludzi doskonałych, ale... 26.10.05, 01:06
              Gość portalu: NYorker napisał(a):

> a co z faktem, ze okrutny mariuszek jest plugawym bydlakiem, poslugujacym sie
              > klamstwami, insynuacjami, obelgami? (...)

no właśnie.
              niestety zbyt wiele postów wskazuje na to, że mariufek zachowuje się jak
              prawdziwa motocyglizda. chociaż gdyby chciał, mógłby się zachowywać inaczej. o
              szczególne obrzydzenie przyprawiają jego wulgarne ataki na NYorkera (chociaż to
              akurat nieistotne, pod czyim adresem są skierowane i czy NY jest lubiany czy
              nie), łącznie nawet z nieuprawnionym publikowaniem cudzych zdjęć, a co gorsza z
              wyrażeniami w rodzaju "żebyś zdechł", "zdychaj" itp. - bardzo dowcipne, co?
              to wszystko dyskwalifikuje go nie tylko jako rzekomego kandydata na moderatora
              forum, ale nawet jako osobę której warto podawać rękę, bo nie zauważyłem żeby
              kiedykolwiek przeprosił za swoje chamskie wybryki.

jest taki typ osobowości, który zwykle ujawnia się już w szkole, gdzie potrafi
              dokuczliwie zamęczać jakieś inne dziecko, które sobie w tym celu upatrzył, o
              ile nie napotka oporu. dla taniego poklasku zrobi wszystko, nie przebierając w
              środkach. nie rozumiem tylko, dlaczego tym środkiem miałoby być jeszcze totalne
              opanowanie niezależnego forum, które powinno pozostać niezależne. niech
              chłoptaś lepiej zainwestuje w wydruki wielkoformatowe i rozplakatuje się na
              mieście, jeśli chce być jeszcze bardziej widoczny.

gdyby założyć, że większość gości na forum stanowią pozbawione skrupułów
              motocyglizdy, to oczywiście jest sens mianować jakiegoś trolla moderatorem, bo
              to będzie reprezentatywne. mnie tam nie zależy, nie muszę tu przychodzić, ale
              piszę to bo dziwi mnie, że niektórzy piszą na forum a nie umieją czytać. albo
              natychmiast zapominają co przed chwilą czytali. albo może w atmosferze
              rynsztoka czują się dobrze, więc im wszystko jedno kto będzie miał prawo
              modyfikować ich posty. osobiście jestem raczej zniesmaczony tą całą hucpą.

nie lubię przyglądać się brudom, ale na szczęście mam też do napisania coś
              pozytywnego. chciałbym podziękować... Szymonowi. mimo, że go ostatnio
              skrytykowałem na zupełnie inny temat, to widzę też pozytywne efekty jego pracy,
              którą od czasu do czasu tu wykonuje. w dodatku nie sądzę, żeby ta działalność
              była dla niego jakoś szczególnie opłacalna, więc tym bardziej.
              • okrutny_mariuszek Re: 26.10.05, 01:34
                zarzuć mi jakieś kłamstwo
                nie wydaje mi się byś mógł cokolwiek znaleźć

Insynuacje?
                To ze czasami miewam wątpliwości to nie znaczy ze insynuuję.

Co do ataków na ny - zwykłem nie ruszać gów*a by nie śmierdziało, niezwykłem
                jednak nieodpowiadać na zaczepki śmierdzącego gó*na
                Gdybys sie postarał, zauważyłbyś, że nigdy pierwszy nie odezwałem sie w temacie
                ny, odzywałem sie natomiast gdy ta kupa kupy mnie wywoływała

wyrażenia "żebyś zdechł", "zdychaj" są skierowane do ny i nigdy nie były
                dowcipne

Dodam tez że nie dziwię się obawom ny. Jako moderator tego 4um zadbam o to by
                rozwiajał swoje myśli bądź nie wypowiadał ich wcale.
                Rozumiem, ze jesteś w nim zakochany, co nie zmienia faktu, iż, moim zdaniem, ny
                jedynie mąci na 4um i doprowadza do gnoju. Odnosze miłe wrażenie, że podobnie
                myśli tu jeszcze kilka osób.
                Do innych twoich zarzutów, Ireno, nie zamierzam się odnosić.
                Myślę natomiast, że zupełnie nei zrozumiałes o co chodzi w tym topicu i jak to
                naprawde jest z propozycją moderowania.

na koniec konkurs:
                znajdż 2 różnice w tych zdjeciach:
                img470.imageshack.us/my.php?image=neandertalczykiewicz6ks.jpg
                dla ułatwienia dodam, ze przedstawiają jedną i tą samą osobę.
                • Gość: NYorker dobre posty IP: *.nycmny.east.verizon.net 26.10.05, 04:29
                  "powiem ja
                  a dlaczego?
                  z pozdrowieniami
                  Renata:)"
                  • okrutny_mariuszek Re: 26.10.05, 09:42
                    rozumiem ze nie znalazłeś żadnej różnicy w zadaniu concursowym
                    • siekiera77 Re:konkurs 26.10.05, 10:15

on ciagle stoi przed lustrem ;-)))

kiedy wsiadam na moto,
                      stajemy się niewidzialni...
                    • Gość: NYorker Re: IP: *.nycmny.east.verizon.net 26.10.05, 13:43
                      wszystko ("roznica w zadaniu konkursowym"), co znalazlem to brak poczucia
                      estetyki u autora. i niesmak, ale to pewnie mialo byc niesmaczne.

duzym dzieckiem jestes. dzieckiem z glebokimi kompleksami pod krucha otoczka.
                      dziecko wierzga, kopie i wrzeszczy, gdy nie dostanie swojego lizaka.
                • Gość: Yamaszek Re: dla jego dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 10:19
                  mam tylko jedno zastrzezenie odniśnie kandydatury mariusza.. z chęcią bym go
                  poparł ale tego nie zrobie, poniewarz jak facet zostanie moderatorem to bedzie
                  siedzial siedzial przed kompem, i nie bedzie mial czasu zeby na moto wskoczyc,
                  a jak nie bedzie jezdzil na moto, tylko sluchal naszych postow to z czasem
                  zglupieje...tak jak ja hehe... wiec to dla jego dobra

pozdrawiam Jamachol!
                  • okrutny_mariuszek Re:-) 26.10.05, 11:47
                    Jamszek! ale ja własnie sprzedałem motor! Zrobiłem to by nie przeszkadzał mi w
                    moderowaniu 4um! Poprzyj mnie bo moje życie straci sens!
          powiem ja
          a dlaczego?
          z pozdrowieniami
          powiem ja
          a dlaczego?
          z pozdrowieniami
          • kojotkurier Re: dobra, pośmialiśmy sie a teraz 25.10.05, 21:47
            Powiem w prost - kolektor nadaje sie na moderatora tego forum w 100% .
            Popieram
          • Gość: kura_maruda Re: dobra, pośmialiśmy sie a teraz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.10.05, 21:56
            renata0 napisała:
            > no i zna sie na motocyklach, na grzebaniu i na jezdzie, nie paple ani nie
            udaje
            ==============================================================

drobna uwaga
            na grzebaniu to znam sie ja kura_maruda!!!
            zrozumniano!!!?
            a poza tym popieram w 100% kandydature mariusza okrutnego mlodzienca o zlotym
            wegetarianskim sercu
            • okrutny_mariuszek Re: dobra, pośmialiśmy sie a teraz 25.10.05, 22:13
              O tak! dokładnie!
              jestem wegetarianianem! po jutrze bedzie już dwa dni jak nie jem mięsa

wszystkim kurom obiecuje zaś bezbolesne szczepionki przeciw BSE
              • siekiera77 Re: dobra, pośmialiśmy sie a teraz 26.10.05, 09:54
                jokier
                chcesz uchodzic za
                komboja
                a kopiesz sie z koniem...
                idz se polatac po zentrall parku :-(
    • Gość: Anka Re: Moderator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 11:09
      Najlepszym moderatorem byłby okrutny_mariuszek! Jest to człowiek godny tej
      czcigodnej funkcji! Jestem pewna, że doskonale sprawdzi się w tej roli! Nie mam
      wątpliwości co do jego bezstronności i obiektywności! Myślę, że tylko on
      zaprowadzi ład i porządek na tym forum! On sprawi, że wszyscy userzy pisać tu
      będą w szczęściu i miłości! Tak! Mariusz na moderatora!
      Najlepszy wybór -> wybór Mariuszka!
      • siekiera77 Re: Moderator 26.10.05, 11:15
        Moderator Mariuszek
        Dumne Forum
        Szczęśliwi Forumowicze
        • Gość: Potas Re: Moderator IP: 195.128.228.* 26.10.05, 13:05
          No jak Mariuszek? przecież on STARY jest. Trzy dychy, to pewnie zaraz bedzie
          się zawijał, i kto wtedy będzie moderował?
          Ja tam nie znam wielu motocyklistów po trzydziestce....
          • edwin.sk Re: Moderator 26.10.05, 13:30
            się chłopaka zabalsamuje i będzie wiecznie żywy jak wielki brat Włodzimierz
            • Gość: Yamaszek Re: Moderator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 14:27
              heh, jak mariusz moderatorem zostanie to kiedy znajdzie czas zeby na moto
              posmigac?? i tak juz jest stary, a wy chcecie zeby jeszcze wzrok przed kompem
              mu sie psul??
              • Gość: Potas Re: Moderator IP: 195.128.228.* 26.10.05, 14:59
                Nie znam się na tym za bardzo, ale jakby doczepił do kierownicy palmtopa z
                łączem satelitarnym, to mógłby tak w trakcie jazdy....
                • okrutny_mariuszek Re: Moderator 26.10.05, 15:06
                  Oczy mi się nie męczą - 4um czytam dzięki pismu Braila
                  dzięki temu mam delikatne opuszki palców
                  • Gość: Potas Re: Moderator IP: 195.128.228.* 26.10.05, 15:44
                    No jak tak - to tak!
                    • Gość: siekiera77 Re: Moderator IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.05, 20:45
                      mariuszu!
                      idz!
                      i moderuj!!!
                      w imię
                      procesora
                      z jakiegokolwiek badz
                      kompa!
                      • ireo Re: Moderator 26.10.05, 21:13
                        Gość portalu: siekiera77 napisał(a):

> mariuszu!
                        > idz!

popieram.
                        • Gość: siekiera77 Re: Moderator IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.05, 21:18
                          ty
                          ireo
                          nie jestes moderatorem
                          ani cenzorem
                          wiec nie tnij postow
                          na wolnym forum :-((((
                          • renata0 ale mam z was ubaw 26.10.05, 21:24
                            zaryzykuję
                            Okrutny na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!
                            • Gość: kura_maruda Re: spoznilas sie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.05, 21:29
                              renatko
                              prezydęta juz mamy
                              to moj daleki krewny :-(
                              • renata0 Re: spoznilas sie 26.10.05, 21:39
                                zgadza sie to prezydęt
                                a kraj chce prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!
                                • Gość: kura_maruda Re: spoznilas sie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.05, 22:01
                                  no tak! masz racje!! to ta p. kurza slepota!!!
                                  • Gość: Lysout Re: spoznilas sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 00:08
                                    Szymon musi być z siebie dumny............
                                    • Gość: siekiera77 Re: spoznilas sie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.05, 00:43
                                      na razie
                                      to ty
                                      sie wyprezyles
    • irish76 moderator 27.10.05, 13:48
      slyszalem ze Lepper moze zostac vice moderatorem
      • Gość: NYorker Re: moderator IP: *.nycmny.east.verizon.net 27.10.05, 13:50
        mysle, ze zbyt dobrze wychowany na tutejsze oczekiwania
        • Gość: Potas Re: moderator IP: 195.128.228.* 27.10.05, 15:46
          I Ty możesz zostać Lepperem tego forum!
    • supermacio Re: Moderator 27.10.05, 17:01
      To ja jak zwykle w kilku punktach:
      1. Jak O-M zostanie moderatorem to sie trzeba bedzie na sztandar i proporczyki
      zrzucic i juz nigdy na moto nie zbiore.
      2. Niejaki Mieszek Killer ma ostatnio dużo wolnego czasu, więc czemu nie on? ;)
      3. Poza tym niedługo go pewnie posadzą, więc będzie miał chłopaczyna dużo czasu
      na moderowanie ;/
      I PO CZWARTE:

STAWIAM NA TOLKA BANANA, OŁ JE
      • okrutny_mariuszek Re: Moderator 27.10.05, 17:13
        A Ty Maciu nie traktujesz tego tematu zbyt poważnie?
        Rozumiem, że debil by nie zrozumiał żartu, ale że Ty...?
        • okrutny_mariuszek Re: ERRATA 27.10.05, 17:37
          okrutny_mariuszek napisał:

> A Ty Maciu nie traktujesz tego tematu zbyt poważnie?
          > Rozumiem, że debil ny nie zrozumiał żartu, ale że Ty...?

chciał napisać:
          okrutny_mariuszek napisał:

A Ty Maciu nie traktujesz tego tematu zbyt poważnie?
          Rozumiem, że debil ny nie zrozumiał żartu, ale że Ty...?

napisałem "by" powinno byc "ny"
          za zamięszanie przepraszam - "b" i "n" są tak blisko siebie, a moje paluszki
          takie pulchne...
          • Gość: NYorker Re: ERRATA IP: *.kondylis.com 27.10.05, 17:49
            [podkreslenie]
            gdybys byl osoba znosnie inteligentna, zauwazylbys, ze ani razu przy poczatku
            dyskusji nie odnioslem sie do twojego zartu, czy nie zartu. stad nie moglem
            twoich glupawych wywodow zrozumiec albo i nie zrozumiec.
            [/podkreslenie]

raz po raz, czy to wypisujesz science-fiction, po czym tworzysz oderwane od
            faktow, obledne konstrukcje, czy to reagujesz na slowa nie do ciebie kierowane,
            okrutny mariuszku.
            • okrutny_mariuszek Re: ERRATA 27.10.05, 18:01
              gdyby 4um gazety opierało się na silniku phpBB mógłbyś używać [komenda]
              pewnie trudno to zauważyć

nie licz, poszukaj na yahoo
              • Gość: NYorker Re: ERRATA IP: *.kondylis.com 27.10.05, 18:16
                zycze ci nie tylko przyzwoitosci, ale tez myslenia. w tym kreatywnego.
                • Gość: siekiera77 Re: ERRATA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.05, 21:44
                  mariuszek
                  wy...moderuj
                  tego nuuuuuudziarza!
                  • Gość: Yamaszek Zbastujcie paanowieee!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 21:55
                    a wy sie znowu klucicie... i kolejny temat sie zesraczkowił i uległ
                    rozwodnieniu...ble...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka