Gość: Milo IP: *.home.aster.pl 27.08.10, 21:59 Grill niczym z passata wyciągnięty. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: renaultfan Re: Renault Latitude | Wideo IP: 89.174.215.* 27.08.10, 22:28 takie prawie safrane :) Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Renault Latitude | Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 23:39 Faktycznie, z przodu Passat skrzyżowany z Kią. Tył zupełnie nijaki, z boku też klapa. Wnętrze z przodu niezłe, ale z tyłu kanapa jak z policyjnego radiowozu. Zresztą wnętrze trzeba podotykać i powąchać, obrazki mało dają. Z E-klasą i BMW 5 ten samochód może śmiało konkurować jedynie ceną, pod warunkiem, że ta będzie dwa razy niższa. Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Renault Latitude | Wideo IP: 178.56.151.* 27.08.10, 23:50 Jakiś taki bezpłciowy.... Renault przez ostatnie lata przyzwyczajało nas do ciekawszych projeków. Link Zgłoś
Gość: jEDROL Re: Renault Latitude | Wideo IP: *.251.188.177.threembb.ie 28.08.10, 00:38 Szczerze mowiac to jest to pierwsze Reanult od lat, ktore mi sie podoba. Link Zgłoś
Gość: tekaj Re: Renault Latitude | Wideo IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.10, 00:51 Przód Passata, a tył Lexusa. Dla mnie ani brzydkie, ani ładne. Link Zgłoś
Gość: Franfan Re: Renault Latitude | Wideo IP: 89.234.192.* 28.08.10, 07:48 Wolę Citroen Metropolis... Link Zgłoś
Gość: suuss Re: Renault Latitude | Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 09:15 fajne ale moje polo niczym mu nieustepuje Link Zgłoś
fiatosgratos Re: Renault Latitude | Wideo 28.08.10, 09:53 Jqk dla mnie to może konkurować z laguną lub citroenem c 5 bo przy peugeot 407 jast za brzytki Link Zgłoś
Gość: swan Re: Renault Latitude | Wideo IP: 89.174.254.* 28.08.10, 10:02 kolejny samochód, którego nie da sie zauważyć..... Oczami wyobraźni juz widze zwycięstwo tego auta w konkurencji z piatka od beemki czy merolem e-classe :-) Link Zgłoś
Gość: gość Re: Renault Latitude | Wideo IP: *.wroclaw.vectranet.pl 28.08.10, 10:29 Dla mnie to hybryda C5 i Passata CC. Ale I C5 i Passat są ładniejsze. Link Zgłoś
Gość: meee Re: Renault Latitude | Wideo IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.10, 10:30 czyli z fajnych aut w tej klasie pozostaje tylko citroen C6. Echhh:( Link Zgłoś
Gość: rfnergtv Re: Renault Latitude | Wideo IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.10, 10:37 Jak dla mnie to drugie Renault Safrane.. Jest budowany na filozofii wyglądu DACI. (środek od innego samochodu - laguny, chociaż tego aż tak się czepiać nie można, bo jest ładny). Nawiązując do łączenia tanich marek z drogimi.. Renault Thalia ma takie klamki jak w DACII, są okropne i także okropnie wygląda cały. Co się dzieje z Renault? :( Link Zgłoś
Gość: rfnergtv Re: Renault Latitude | Wideo IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.10, 10:40 Reszta modeli renault bardzo mi się podoba. Czy oni znowu chcą klapy w marce premium? Jak dla mnie to ona jest brzydsza z zewnątrz o wiele niż Skoda Suberb, którą bardzo lubię. Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Renault Latitude | Wideo IP: *.dclient.hispeed.ch 28.08.10, 10:47 Szkoda, że znowu nie wyszło. Szkoda tym bardziej, że znane są recepty na skuces w konkurowaniu z niemieckimi autami, np. nowy Citroen C5 w klasie średniej. Ale brawa za to, że ciągle próbują ... :-) Link Zgłoś
Gość: yapa Re: Renault Latitude | Wideo IP: *.man.bydgoszcz.pl 28.08.10, 12:45 gdyby nie znaczek to bym powiedział że to honda acord Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Renault Latitude | Wideo IP: *.chello.pl 28.08.10, 14:45 przód - Volkswagen, tył - Lexus, wnętrze - Renaul Laguna... czy to dobre połączenie, zobaczymy Link Zgłoś
Gość: van der Cyc Re: Renault Latitude | Wideo IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.10, 18:39 Fajnie, że Renault wypuszcza tej wielkości limuzynę. Tym razem konserwatywną. Link Zgłoś
Gość: jkl Re: Renault Latitude | Wideo IP: *.chello.pl 28.08.10, 22:31 niezły syfek. jak zwykle zajmie 1 pierwsze miejsce od konca w rankingach sprzedazy...szajsung.... Link Zgłoś
Gość: do jEDROL Re: Renault Latitude | Wideo IP: *.elblag.vectranet.pl 28.08.10, 22:46 Wiesz co? A to jest pierwsze auto Renault od lat, które mi się nie podoba... Przód ma jak pospolity Passat... Nie ma tu francuskiej finezji jak do tej pory - jest za to niemiecka ociężałość i design rodem z '"Rudego"... Link Zgłoś
Gość: pentaxxx Re: Renault Latitude | Wideo IP: *.elblag.vectranet.pl 28.08.10, 22:48 To już Fluence jest zdecydowanie bardziej ekscytujący - po prostu jest ładniejszy... Link Zgłoś
Gość: fanpassat Re: Renault Latitude | Wideo IP: *.raciborz.vectranet.pl 29.08.10, 12:23 Normalnie przód to wzięli z Passata, ale przy całości to i tak Passat CC bardziej mi podchodzi. Fajna sytlistyka, Duży wybor jednostek napędowych i dużo systemów popraiwjących bezpieczeństwo i komfort, z ktorych można wyróżnić Sat assist który jest w stanie sam poinformować służby ratownicze o wypadku czy próbie kradzieży Link Zgłoś
Gość: AXTON Re: Renault Latitude | Wideo IP: *.chello.pl 30.08.10, 07:11 To raczej nie będzie konkurent dla BMW ;-) i dla Passata CC też nie, ale sądzę że przy odpowiedniej cenie może trochę zawalczyć ze Skodą Superb Link Zgłoś
Gość: olek Re: Renault Latitude | Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 09:35 Renault wyciągnęłó nauczkę z Vel satisa i stworzyło-pierwszy od wielu lat- nudny i niejaki samochód. Link Zgłoś
Gość: doAXTON Re: Renault Latitude | Wideo IP: *.xdsl.centertel.pl 05.09.10, 17:41 chyba kpisz, latitude to klssa wyzej niz passat. laguna konkuruje z passatem Link Zgłoś