nowak.m222 23.01.13, 22:09 Witam, Sprzedaje moje BMW dodałem już ogłoszenia na gratka.pl, regiomoto.pl, allegro gdzie jeszcze można zamieścić darmowe ogłoszenie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
otomobile Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 23.01.13, 23:05 www.otomobile.pl Odpowiedz Link
lisette91 Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 17.03.18, 08:55 Assistenza finanziaria per tutti Soddisfazione per il tuo prestito ha bisogno Ciao signore e signori: lisettemariane@gmail.com Questo messaggio è per te, che ha bisogno di un prestito speciale per ricostruire la tua vita. Sono un individuo che concede prestiti da 5000 € a 900.000 €. Non sono una banca quindi devi essere una persona semplice, onesta, intelligente e affidabile. Il mio tasso di interesse è del 3%. Se sei interessato, contattami per maggiori informazioni. Il mio indirizzo e-mail: lisettemariane@gmail.com Odpowiedz Link
12edi Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 25.02.13, 16:44 Polecam www.autobids.pl - tutaj masz pewność zakupu swojego pojazdu Odpowiedz Link
kuku-na-muniu8 Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 15.03.13, 09:50 Ja stawiam na portale z bezpłatnymi ogłoszeniami, np. tutaj: sprzedajemy.pl/motoryzacja Ostatnio wyrastają jak grzyby po deszczu więc jest w czym wybierać. Odpowiedz Link
prenglish Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 08.05.13, 16:18 Spróbuj jeszcze na forach regionalnych. Ogłoszenia tam zamieszczane mają najczęściej bardzo duży odzew. Jest jeszcze opcja sprzedamgo.pl, zlecasz im sprzedaż samochodu, a oni wrzucają info w 20 serwisach polskich i chyba jednym europejskim. Ale, z tego co pamiętam, trzeba tam uiścić opłatę 30 zł za te 20 ogłoszeń. Odpowiedz Link
manka9090 Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 18.09.13, 19:11 na libro24, duzy odzew Odpowiedz Link
hitek.cba Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 17.07.13, 21:23 Witam, zapraszam do dodawania wpisów do nowego forum www.ogloszenie.cba.pl Dlaczego warto dodać wpis : możesz udostępnić wpis na facebook, Twitter i do wszystkich portali społecznościowych. Sam decydujesz jak wygląda Twoje ogłoszenie. Odpowiedz Link
pannubirka Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 04.09.13, 19:52 Można jeszcze na web-rynek.pl tam kiedyś były płatne, ale teraz są za darmo. Odpowiedz Link
jule.k Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 04.11.13, 18:43 przez internet to długo się sprzedaje samochód z mężem zależało nam na szybkiej sprzedaży i akurat sprzedaliśmy auto tutaj www.selcar.pl/ ale oczywiście jak komuś się nie spieszy to może próbować swojego szczęścia Odpowiedz Link
polishdizajn Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 18.02.14, 18:55 dokładnie, jak zależy ci na naprawdę szybkiej sprzedaży to selcar.pl to dobry wybór. znajomi sprzedali im bardzo szybko auto Odpowiedz Link
1klassa Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 08.11.13, 11:41 Daj na sprzedajemy.pl jak najbardziej darmowe. Odpowiedz Link
zazdrosny17 Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 13.11.13, 14:53 Witam, ja polecam sprzedaż auto w uczciwym skupie aut np. autolumpeks.eu Odpowiedz Link
kanapowiec00 Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 29.12.13, 11:02 Jak kupowałem swój samochód, to najczęściej szukałem na tej stronie z ogłoszeniami samochodowymi: sprzedajemy.pl/motoryzacja/samochody-osobowe Odpowiedz Link
rafalkowal0 Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 25.01.14, 23:59 Moim zdaniem warto dodać w kilku najpopularniejszych portalach ogłoszeniowych, a nie tylko na allegro. Ja swój samochód sprzedałem dzięki allegro (otomoto), jest to oczywiście najpopularniejszy tego typu serwis ogłoszeniowy w Polsce. Natomiast podczas zakupu samochodu korzystałem z innych serwisów i swoje nowe auto znalazłem poprzez motoryzacja.anonse.pl/samochody,2/ - tego ogłoszenia nie było nigdzie indziej tylko tam, tak więc naprawdę warto pod uwagę brać wiele stron z ogłoszeniami. Także wartościowe mogą być jakieś portale regionalne czy fora danej miejscowości lub marki samochodu. Odpowiedz Link
lapak01 Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 17.02.14, 00:27 może w gazecie anonse? Odpowiedz Link
urwichol Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 28.09.14, 00:26 moim zdaniem dziś już mało kto szuka samochodu w takiej gazecie :p tak samo jest i ze sprzedażą i z kupnem generalnie większość przeniosła się do internetu, ale z drugiej strony, powiem z własnego doświadczenia, że nie polecam tradycyjnych serwisów aukcyjnych. ja swoje poprzednie auto sprzedałem bodajże otoskup.pl/ i jestem zadowolony, bo kaasa sie zgadza i nie ma zadnych tez jakichs nieprzyjemnosci po transakcji, a przy normalnej sprzedazy bezposrenoid, czy tez przez internet roznie to bywa Odpowiedz Link
smartsolutions Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 28.09.14, 23:29 OLX ostatnio robi robotę. Odpowiedz Link
tommy545 Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 06.05.16, 23:28 Ja wystawiam swoje na www.DodajAuto.pl i jestem zadowolony. Opłat nie pobierają a skuteczność jest naprawdę dobra. Mogę polecić Odpowiedz Link
dawidex85 Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 25.05.16, 23:36 Ja dodaje tylko na autto.pl i jestem zadowolony Odpowiedz Link
zygmuntol Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 05.11.16, 13:24 autto.pl/ jest w porządku, ale warto też na olxie Odpowiedz Link
dawidex85 Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 08.11.16, 23:37 Ja także zacząłem wystawiać na autto.pl i jestem zadowolony Odpowiedz Link
grzegorczyk55 Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 01.10.17, 22:45 Wiadomo największe zainteresowanie jest na allegro. Ale ceny powalają. Można spróbować na olx tyle, że też już płatne. Ja ostatnio wystawiłem na mojeaukcje.eu co i parę telefonów z portalu było. W sumie za darmo, więc czemu nie Odpowiedz Link
andreywagner Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 04.02.18, 01:28 Jesteśmy firmą, zarządzanie pożyczek, z siedzibą w Europie. Pomagamy firmom lub osobom zdywersyfikować swoje karty kredytowe, pieniądze w hotelach, restauracjach, centrum biznesowe. Oferujemy kompleksowe rozwiązania, jak poszukiwanie nowych możliwości biznesowych, badań, procesu rejestracji, a także zakończenia transakcji. Po otrzymaniu, nasi konsultanci bliżej ciebie,przetwarzają twoje zapytanie i recontactent w jak najkrótszym czasie. Whatsapp: +33756870804 Email: andreywagner24@gmail.com Odpowiedz Link
squirk Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 06.02.18, 01:38 Wykopcie spamera. Odpowiedz Link
lisette91 Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 17.03.18, 08:40 Satysfakcja z twoich potrzeb pożyczkowych Witamy Pan i Pani: lisettemariane@gmail.com Ta wiadomość jest dla Ciebie, która potrzebowała specjalnej pożyczki, aby odbudować swoje życie. Jestem osobą fizyczną udzielającą pożyczek od 5000 € do 900 000 €. Nie jestem bankiem, więc musisz być prostą, uczciwą, inteligentną i godną zaufania osobą. Moja stopa procentowa wynosi 3%. Jeśli jesteś zainteresowany, skontaktuj się ze mną, aby uzyskać więcej informacji. Mój adres e-mail: lisettemariane@gmail.com Odpowiedz Link
lamons Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 24.04.18, 22:39 Oferty ofert pożyczek między osobami fizycznymi dla gospodarstw domowych - dla Realizacja projektów - Osoba złożona - Zakazany Bank lub Inne - Ocena: 2% Oferuję Ci przez przelew bankowy lub inny. Za dużo informacje proszę o kontakt: chabertdaniel93@gmail.com Odpowiedz Link
marcin84kski Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 29.04.18, 18:35 Sprawdzić możesz jeszcze takie portale jak: Owi oraz Lokalne Oferty - lokalneoferty.pl/motoryzacja,ko178,1 Odpowiedz Link
biuro112 Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 30.06.18, 08:42 ja ogłosiłem z pozytywnym skutkiem na e-anonse.net Odpowiedz Link
biuro112 Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 30.06.18, 11:28 www.e-anonse.net/announcements/show/20293/ducato-25-d-1996r-sprawny-lub-zamiana Odpowiedz Link
lisette91 Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 14.11.18, 16:45 Oferta pożyczki finansowej z odsetkami w wysokości 2% Potrzebujesz finansowania w domu, firmie, zakupie samochodu, zakupie motocykli, tworzeniu własnych firm, na własne potrzeby, więcej wątpliwości. Udzielam osobistych kredytów w wysokości od 5 000 € do 50 000 000 € z nominalną stopą procentową w wysokości 2% niezależnie od kwoty. Proszę podać w swoich wnioskach kredytowych dokładną kwotę, którą chciałbyś i termin spłaty. Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się z nami pod tym adresem e-mail E-mail: lisettemariane@gmail.com E-mail: lisettemariane@gmail.com E-mail: lisettemariane@gmail.com Odpowiedz Link
lisette91 Re: Gdzie dodać ogłoszenie sprzedaży samochodu 04.12.18, 14:21 Oferta kredytów finansowych 3% rocznie czesc W celu poprawy sytuacji osób znajdujacych sie w trudnej sytuacji lub odrzuconych przez bank, postanowilem im pomóc, udzielajac pozyczek miedzy osobami w krótkim i dlugim okresie od 2000 € do 500 000 € dla wszystkich powaznych ludzi sa rzeczywiste potrzeby, stopa procentowa jest 3% za pelna splate pozyczki, nie wahaj sie ze mna skontaktowac, mówiac mi, ile chcesz pozyczyc i na jak dlugo splacisz? e-mail: lisettemariane@gmail.com e-mail: lisettemariane@gmail.com e-mail: lisettemariane@gmail.com skontaktuj sie ze mna przez WHATAPP: +33756910399 Odpowiedz Link