Dodaj do ulubionych

trasa do Zakopanego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 20:51
Jaką trasę objazdu Zakopianki z kierunku od Krakowa, Katowic a także Tarnowa polecilibyście. Mam na myśli dojazd w Piątek lub sobotę w ferie, np. w czasie Skoków w Zakopane. Co powiecie o trasie z Krakowa przez Wieliczkę, Dobczycę, Mszanę Dolną Rabkę-Zdrój a następnie przez Czarny Dunajec i Chochołów wjechać do Zakopanego aby ominąć Poronin?

A jak lepiej z Katowic? Przez Wadowicę, Suchą Beskidzką, Zawoje i również do Zakopanego wjechać od strony Czarnego Dunajca i Chochołowa? A może kierować się na Bielską Białą i przez Słowację?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: trasa do Zakopanego IP: 89.167.22.* 14.01.11, 22:12
      Możesz i przez Wiedeń, he, he. Kto drogi skraca, w domu nie nocuje. Wybieraj sam.
    • Gość: t4y45 Re: trasa do Zakopanego IP: *.toya.net.pl 16.01.11, 15:03
      Przed wyjazdem lepiej wróć do szkoły podstawowej na lekcje języka polskiego!!!
    • w357 Re: trasa do Zakopanego 15.02.11, 11:43
      Gość portalu: Tomek napisał(a):
      > przez Czarny Dunajec i Chochołów ....
      >

To jest najprostrze rozwiązanie.

Pamiętaj jednak o tym, że Zakopane nie jest z gumy !!!
      Może pomieścić ileśtam przyjezdnych samochodów i koniec.
      Przy większych imprezach wszystkie parkingi są zajęte lub ceny idą na tyle w górę, że taniej jest pojechać TAXI do Zakopanego niż wlec się własnym pojazdem.

Ja dość często bywam w okolicach Zakopanego...... Już daaaawno zrezygnowałem z wjazdu samochodem do samego miasta......
      Samochód zostawiam u kumpla za chałupą i dalej BUSikiem. Spokojnie, przyjemnie i tanio.
    • zstrucki Re: trasa do Zakopanego 22.02.11, 21:39
      W czasie większych imprez, końców turnusów i tym podobnych radości jazda samochodem do Zakopanego to świetne źródło stresów. Polecam pociąg z Krakowa, jedzie długo, ale za to spokojnie i z pięknymi widokami.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka