Gość: Ass Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.chello.pl 22.10.10, 07:07 Ludzie o czym wy tu piszecie? co ma kwestia kasy do faktu że Fluence jest po prostu brzydki i do doopy ;-) Czy gdybyście mieli te pieniądze to któryś poszedłby własnie kupić Fluence? czy może szukałby czegoś bardziej z jajem? Co już wszystkim się musi to auto podobać? no to mi sie NIE PODOBA i wolałbym np. vw Jettę (zwłaszcza tą nową) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pentaxxx Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.elblag.vectranet.pl 26.10.10, 21:56 Pozwolicie ze odniosę się do paru postów forumowiczów piszących wyżej i skończę na tych najmniej kulturalnych. Zgadzam się z Tobą PZINŻŻ. Mimo że lubię auta Renault, to tu przyznam Ci rację. Chociaż ostatnio jechałem Seatem Leonem z 2009 roku i tam skrzynia (6-biegowa) fakt ma krótki skok, ale dziwnie haczyła. Do Ass: jest taka zasada, że o gustach się nie dyskutuje i trzymajmy się tej zasady. Co jak co, ale jeśli nie widzisz dynamizmu w tej sylwetce Fluence (mimo że Ci się nie podoba) to chyba trzeba udać się do okulisty. Do froid: dobrze poszukaj, bo Clio jest najmniej awaryjnym autem w wieku 2-3 lata. Do trn: nie zgodzę się z Tobą. Nowa Laguna ma zawieszenie twardsze niż nowy Passat (2009). Nie chciałbym użyć brzydkich słów ale ciężko będzie się powstrzymać odnośnie osób Estera ;] Ania & Honda ;) (wiem że to jest jedna i ta sama osoba) Skończ najpierw podstawówkę trollu, bo to co piszesz jest żałosne. Żadnych argumentów, żadnych wniosków. Kurw.ca mnie strzela jak słyszę: "renault to syf" a jak pytasz "dlaczego?" to słyszysz: "bo tak i już!". Tak się zachowuje zakompleksiony dzieciak, który chce zwrócić na siebie uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
wirecki Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą 13.11.10, 12:33 Nie do końca się zgadzam z preferencjami silnika benzynowego wobec wysokoprężnego. Liczymy bowiem korzyści perspektywiczne zupełnie pomijając te doraźne, które zapewnia nam "ropniak". Test Fluence "benzyniaka" 1.6 na htttp://www.autosalonpomorski.pl tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że maly turbodiesel to jest optymalny wybór do tego auta, a to przecież już kawał limuzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.legnica.vectranet.pl 15.11.10, 16:52 Pentaxxx od kiedy Clio to kompakt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: 83.14.180.* 15.11.10, 21:01 jak dzieci w przedszkolu, jeden powie że renault jest be i zaraz wszyscy krzyczą tak jest beee! zastanówcie się-żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qer99 Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.e-wro.net.pl 15.11.10, 22:59 nadal lepszym wyjściem jest zakup C6 www.citroen.pl/citroen-c6/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 23:14 Jak czytam te komentarze, to nasuwa się wniosek, że piszą prawie wyłącznie głupiutkie dzieciaki. Fluence jest na polskich drogach od kilku miesięcy a już uważają, że jest do niczego. Ocena wyglądu auta to rzecz indywidualnych upodobań, mogą się podobać samochody francuskie a nie np. niemieckie czy japońskie i na ten temat nie ma sensu się kłócić i jeszcze ubliżać sobie - czy macie choć odrobinę kultury? Przez ostatnich kilka lat miałem kolejno Fiestę, Sierrę, Hondę, Citroena C5 a teraz jeżdżę właśnie tym krytykowanym Fluence /benzyna 1,6l Privilege/ i jestem b. zadowolony. Nic mi do tego, że ktoś inny woli Toyote czy VW albo Forda, czy nie tak należy widzieć temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgJ Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 00:39 Jeździłem nową vectrą dobrych parę lat...do fluence nawet się nie umywa. Skusiła mnie cena bo widocznie jestem pazerny. Ale nie żałuję! Lubięna nią patrzeć gdy stoi na parkingu, lubię jeździć, bo moja była vectra przy niej to stary, wytłuczony grat. Silnik mam 2,0 i jest on wystarczający na polskie drogi i autostrady. W sumie same zalety fluence... To bardzo, bardzo przywoity samochód, za stosunkowo małe pieniądze i o świetnym wyposażeniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
denominator Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą 24.06.11, 22:47 @AgJ I tak trzymaj! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciekzel Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 11:04 mam Fluenca od roku , przejechałem nim 105000 km i wszystko super . Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.ennet.pl 26.08.11, 13:20 a czym jeździ Kubica?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snobik Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.11, 22:55 Polacy reprezentujecie bardzo niski poziom intelektualny na tym forum. Śmierdzi zawodówką. Niemerytorycznie, egocentrycznie, że napiszę kolokwialnie pie...cie od rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą IP: 80.50.140.* 11.10.11, 15:37 Tak, test ROPNIAKA, a w specyfikacji występuje BENZYNIAK ? Fajny taki benzyniak, co ma taki moment obrotowy. Do poprawy ! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Renault Fluence 1.5 dCi | Za kierownicą 13.09.13, 23:22 tylko całkowity neptyk moze wydac tyle kasy na renówke i do tego jeszcze z silnikiem diesla dci najgorszym dieslem tzw.nowej generacji ,w ogóle każde reno to wyrób "samochodopodobny " Odpowiedz Link Zgłoś