Gość: danek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 03:35 Czemu Ty taki miły i niemiły...??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miły Re: Siekiera 77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 04:29 Po czym wnosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacu3 Re: Siekiera 77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 07:35 Siekiera77 - a Ty po czym wynosisz ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 24.06.07, 02:51 Gość portalu: Pacu3 napisał(a): > Siekiera77 - a Ty po czym wynosisz ? :P pacuch, ty jednak menda jesteś... zupełnie jak twoja ciotka z ameryki więc... wal sie na cyce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor Re: Siekiera 77 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.07, 09:50 A tam czepiacie się ja jestem fanem siekiery, nawet próbowałem naśladować i zrobić własny filmik ale nie dość, że pod słońce, trochę zmęczony, pierwszy raz w tamtym dniu tą trasą,na dodatek duży ruch na drodze, (pipa a nie koleś jadący samochodem i wyprzedzający w nieskończoność, nawet mu zwolniłem wcześniej!) to na dodatek przy przesyłaniu filmu coś się popieprzyło z kiepskim już na dodatek wcześniej dźwiękiem. Tak więc mój debiut i zarazem koniec kariery reżysersko-aktorskiej:(wyłącz na początek dźwięk) pl.youtube.com/watch?v=NZtnTmD9zP8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gch10 Re: Siekiera 77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 10:05 Filmik całkiem spoko, a że trzęsie to takie asfalty. Dźwięk wyłączyłem (tak jak radziłeś ;)) Co do Siekiery77 to też lubię oglądać jego śmiganko przez W-wę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychoo Re: Siekiera 77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 10:13 dobre na sen :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 23.06.07, 13:13 rychoolizda gloopia 3,14zda :-D www.youtube.com/watch?v=SURAKI7GeRY www.youtube.com/watch?v=3Ir9r9tc4uc www.youtube.com/watch?v=rNRVp8AK0N8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danek Re: Siekiera 77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 13:48 ...i o to chodzi W końcu coś zamieściłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 23.06.07, 13:25 spiwor napisałem ci w jutubie co masz zrobić żeby dźwięk był OK ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: Siekiera 77 IP: *.subscribers.sferia.net 23.06.07, 14:00 kiedyś też coś tam tworzyłem, dla siebie nie na pokaz, ale może jednak sie odważe i pokaże swoje wypociny:) trza to odgrzebać:) ogólnei to nie mam swojego sprzętu do kręcenia:/ a to fajna zabawa, potem popatrzeć i poanalizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 23.06.07, 14:21 a teraz jade sie pokrencić i może coś nakrece :-O www.bikepics.com/pictures/940315/ www.bikepics.com/pictures/940306/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietrunio Re: Siekiera 77 IP: 195.205.191.* 23.06.07, 16:08 kto sie boi Gargamela (siekiera) niechaj zaraz idzie spać bo on robi filmy dla tych co sie lubią bać!!! pzpr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacu3 Re: Siekiera 77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 16:42 Siekiera jest już starszym panem i stąd wylewający się z niego sarkazm wot taka przypadłość starszych ludzi, ale szanuje go .. bo mama mnie nauczyła szacunku dla starszych ludzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77z kropko Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 24.06.07, 02:21 nosz szit!! pacyno! ale jesteś bystra... rozkminiłaś mojom największom tajemnicem! tak, jestem dziadkiem :-O to moja kobitka w2.bikepics.com/pics/2007%5C01%5C11%5Cbikepics-768990-full.jpg a to wnusio, w2.bikepics.com/pics/2007%5C05%5C20%5Cbikepics-904178-full.jpg który jest autorem wszystkich filmików i wiekszości "niemiłych" postów. z przypadłości posiadam jeszcze artretyzm skleroze bezsenność i ten no, eeee...panie dzieju aha! priapizm oraz syndrom trójedynosci to znaczy że wystempuje zdaniem wybitnych jak ty jednostek w trzech postaciach dziadka, wnuczka i kury_marudy...:-0 czego i tobie życze oprócz tego no, eee, panie dzieju a! zapomniałem :-( kiedy już osiagniesz mój wiek w co wątpie bo ci sie zwoje prędzej zagotują no jednym slowem jestem w kropce i tak beda oznaczane moje posty w odróżnieniu od wnuczka, który będzie sans le khropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor Re: Siekiera 77 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.07, 18:56 Jak to zrobić na jutubie? Nie mogę znaleźć takiej opcji. Przydałaby się od razu możliwość pocięcia go trochę by wyeliminować przedłużki. Filmik trzęsie bo miało być z jak najbliższego do asfaltu miejsca więc kamerka wylądowała na błotniku, część nieresorowana, choć i tak się wydaje, że mogłoby być ciut niżej, fajny byłby taki efekt jak w NFS kamera ze zderzaka;) Filmik miał być nudny z założenia, żadnych pościgów policyjnych, nie wyścig raczej przejażdżka i bez kraksy choć mało brakowało, na prostej już widziałem tego gościa co wyprzedzał z naprzeciwka, wtedy weszły podejrzenia, że zacznie wyprzedzać, plan był taki: lekkie odpuszczenie w tym samym czasie wejście w łuk 180km/h(dla tych co to razi w oczy było max przepisowo 90km/h) i tak dalej, i tak by poszło przez kamerę i ambicję ale dobrze, że zwyciężył rozsądek i hamowanie przed łukiem o dobre 20-30km/h mniej bo inaczej byłby pocałunek z tym gościem z naprzeciwka. Ale sam łuk jest boski: wejście 180km/h, minimalne odpuszczenie i w tym samym momencie złożenie się, jazda w złożeniu środkiem pasa cały czas z wyczuciem odkręcając w okolicach 9 tyś obrotów, w pewnym momencie łuk załamuje się do środka, dociśnięcie moto głębiej jednocześnie zbliżając się do przerywanej linii w tym samym momencie czuć jakby asfalt był lekko obniżony gwałtownym schodkiem i moto jakby na chwilę straciło kontakt z nawierzchnią i poszło w dół w ułamku sekundy, prawie niezauważalnie, a po chwili czuć jak obydwa koła lecą w delikatnym poślizgu na zewnątrz, lekkie odpuszczenie, spowrotem zaciśnięcie łuku po chwili wyprostowanie i ogień w następny szybki prawy! A dreszcz jeszcze długo podnosi niewidoczne włoski na kręgosłupie... Ale tym razem nie wyszło. Za duży ruch. Wrzucajcie swoje filmy, właśnie o to chodzi dla zabawy a nie żeby udowodnić coś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77. Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 23.06.07, 22:27 pociąć sie nie da, musisz to zrobić wcześniej a dźwięk to po prostu podkład muz yczny który montujesz do swojego filmika z opcji: 1 moje filmy video 2 zastąp ścieżke dźwiękową pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor Re: Siekiera 77 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.07, 15:51 Dzięki. Udało się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucc Re: Siekiera 77 IP: *.035-4-73746f25.cust.bredbandsbolaget.se 24.06.07, 18:29 A ja mam takie techniczne pytanko Jak skutecznie przymocowac kamerke do moto? Ja jechalem raz i krecilem aparatem przymocowanym tasma do kierunkowskazu, ale film nie jest najlepszy bo nie da sie tak ustawic zeby w kadrze byla tylko droga Widzialem kiedys na allegro cos na ksztalt statywu mocowanego do polki Slyszalem tez o mocowaniu do korka wlewu ale statywu na oczy nie widzialem Czy mozna cos takiego kupic na necie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: Siekiera 77 IP: *.subscribers.sferia.net 24.06.07, 18:49 spiwor- spoko muzykę dobrałeś , przyjemnie się ogląda. Ja swoja kamerkę zakładałem na górnej półce, mocowana szybkozłączkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucc Re: Siekiera 77 IP: *.035-4-73746f25.cust.bredbandsbolaget.se 24.06.07, 20:01 pl.youtube.com/watch?v=NP40fegceaI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: Siekiera 77 IP: *.subscribers.sferia.net 24.06.07, 23:20 no zgadzam sie , trasa naprawde przyjemna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdn Re: Siekiera 77 IP: *.compi.net.pl 24.06.07, 23:38 ... to szwecja czy norwegia? a może gdzies u nas? fajne ... mocno wymagające..... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucc Re: Siekiera 77 IP: *.035-4-73746f25.cust.bredbandsbolaget.se 25.06.07, 18:44 To Szwecja Okolice Sztokholmu Pzdr A co z ta kamerka jak ja zamocowac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 25.06.07, 23:50 ja mam cuś w podobie... :-) kamerka jest niska więc dorobiłem "zwyżke" część zasadnicza z niemieckiego ebaju za 30 ojro czy cuś nie pamiętam pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77. Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 26.06.07, 00:45 no oczywiście roztrzepany wnusio zapomniał zamieścić linke do "podoby" :-D www.sportbikecam.com/shop/frontmount.shtml ach! ta dzisiejsza młodzież ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucc Re: Siekiera 77 IP: *.035-4-73746f25.cust.bredbandsbolaget.se 26.06.07, 22:44 DZIEKI dzieki dzieki Zamowie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacu3 Re: Siekiera 77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 17:37 ee tam Siekierka77 nie przesadzaj nie obrażaj się jak małe dziecko :P i nie przypominaj mi o cioci dobra ?! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 26.06.07, 00:37 a c..j ci do tego jak ja sie obrażam pisałem już nie raz że to wolne forum i żadna ciotka ani jej siostrzeniec czy tam wielbiciel nie beda innym mówić co i jak maja pisać. nie podoba sie? to nie czytaj albo speeerdalaj stąd w kabanich podskokach. możesz iśc na forum kobitek. one tam wycinają sobie posty a potem wykazują przewagi nad uczestniczką(kiem) któremu wyrwali zęby. ciotka nowojorska wreszcie chyba zrozumiała że nie będzie tu rządzić, pluneła jadem i poszła w 3,14zdu złap sie jej spódnicy i ruszaj za nią szukać wielbicieli jej talentu literackiego i pięknych bucików. Osika pisze 10X lepiej po polsku niż buciara ale nigdy nikogo nie próbował obrazić i sprowadzać do parteru. taka jest różnica między mendą a motocyklistą czgo i tobie życze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacu3 Re: Siekiera 77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 14:46 Podoba mi sie siekierko ze to forum jest wolne i każdy pisze co chce :P i dlatego też tutaj właśnie zaglądam, nie po to żeby kogoś obrażać Nie jestem wielbicielem cioci z ameryki ani naśladowcą skąd w ogóle taki pomysł ? takich jak ciocia trzeba tępić - lecz nie mnie to czynić, niech matka natura to zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77z kropką Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 26.06.07, 20:50 Nie jestem wielbicielem cioci z ameryki ani naśladowcą skąd w ogóle taki pomysł > ? takich jak ciocia trzeba tępić - lecz nie mnie to czynić, niech matka natura > to zrobi. czyżby...? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=56779308&a=56802077 ale cieszę sie, że twoje poglądy ewoluują we właściwą stronę ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacu3 Re: Siekiera 77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 21:14 Człowiek z wiekiem nabiera doświadczenia i się zmienia :P ale ciocia sie nie zmienia :-| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel Re: Siekiera 77 IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.06.07, 16:14 witam!siekiera ja uwazam ze masz fajne te swoje filmiki,kiedys zasiadziesz w fotelu bujanym puscisz i powspominasz jaki to byles za mlodu heheehheeeh;)tylko cos ostatnio widze niemasz zadnych nowych akcji.pozdrawiam i szerokosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 28.06.07, 23:48 co?! ja nie mam nowych!!! a to? pl.youtube.com/watch?v=3Ir9r9tc4uc że nie wspomne o tym?! pl.youtube.com/watch?v=_SR_D5FAqpw przestań bujać w obłokach aniołeczku tylko zejdź na ziemie i odpalaj twojomrure :-D Odpowiedz Link Zgłoś
tristo77 Re: Siekiera 77 29.06.07, 08:32 oooo nowy breloczek co sie stalo ze starym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel Re: Siekiera 77 IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.06.07, 13:07 bez urazy siekierra widac zle patrzylam heheheh.aha i niedaj sobie innym wmowic ze stary jestes bo wcale tak niejest.aha ja niemoge filmikow odpalic niewiem czemu.ale dzieki za nowe!pozdrawiam i szerokosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blady Re: Siekiera 77 IP: *.sip.asm.bellsouth.net 29.06.07, 18:56 kazdy sie chwali swoim filmikiem to i ja zapodam swoj: pl.youtube.com/watch?v=5i_Q0d0LueM pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 29.06.07, 22:56 blady, drobna korekta chwale to sie tylko ja reszta po prostu zamieszcza filmiki ;-) no i jeszcze masz szczęście że ciotka siedzi w krzaczorach cyntralnego parku opserwujonc letnią mode bucianą bo nieźle by ci dała popalić za obalanie mitu amerykańskiego bikera w 3 min 6 sekundzie twojego filmika :-D tak trzymaj i dawaj więcej ja dałem **** ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cami Re: Siekiera 77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 16:14 Fajna muzyka, ładny motocykl, ekstra giwera...! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cami Re: Siekiera 77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 16:15 Upss! Za szybko poszło... Chodzi o film "Bladego". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 29.06.07, 22:42 aniołeczku, ty masz cuś z oczkami :-0 stary to breloczek mój jest rzeczywiście :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 29.06.07, 22:40 stary jest tam gdzie był i też sie dynda ;-) tylko go nowy lekko spacyfikował :-D starego traktuje już jak talizman i raczej go nie zdejme bo przesądny jestem i np kasku NIGDY nie położyłem bezpośrednio na ziemi :-O na razie działa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blady Re: Siekiera 77 IP: *.mia.fl.atlanticbb.net 01.07.07, 15:14 a tu jeszcze jeden filmik video.google.com/videoplay?docid=1222638027301989325 i dzieki za opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: Siekiera 77 IP: *.subscribers.sferia.net 01.07.07, 15:27 filmik bardzo fajnie i przyjemnie obrobiony, jakiego programu do tego użyłeś? a tak poza tym, to trochę sie powtarza:/ i co prawda o gustach sie nie dyskutuje, ale stary co Ty za flagę w ręku trzymasz??:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blady Re: Siekiera 77 IP: *.mia.fl.atlanticbb.net 01.07.07, 19:00 Flaga przypetala sie przez przypadek, mialo byc smiesznie ale wyszlo jak wyszlo, nie mialem za duzo zdjec i filmikow dlatego sie powtarza. Obecnie jestem na wakacjach i nie pamietam dokladnie ktrej wersji uzywam ale to adobe premiere. pozdro z goracego i slonecznego miami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: Siekiera 77 IP: *.subscribers.sferia.net 01.07.07, 19:39 hehe, dobrze Ci! PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel Re: Siekiera 77 IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.07.07, 20:45 siekiera bez urazy!ja nic o twoim breloczku niepisalam tylko o tym zebys niedawal sobie wmowic ze staruszkiem jestes;)jak na moje oko to sie jeszcze trzymasz Ty i twoja maszyna:)aha blady fajny filmik oby tak dalej!udanych wakacji a tobie siekiera udanych filmikow jak dotychczas...a i z tym kaskiem to dobre.ja nieklade torebki tak jak ty swojego kasku hehehehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 02.07.07, 09:57 no masz! a ta swoje! aniele! czy ty za mąż sie chcesz wydać? ja nie jestem taki łatwy i na byle komplement sie nie dam złowić! ;-) pzdr a tu masz nowości: pl.youtube.com/watch?v=APAjWo3zcS0 z wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motofanka Re: Siekiera 77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 12:23 siekiera motyka pilka szklanka w nocy nalot w dzien lapanka, a ja jestem motofanka :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacu3 Re: Siekiera 77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:04 Siekierka77 a moze na zlot do Polanowa się wybierasz ? napić się dobrego piwa :-) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 02.07.07, 18:06 a kiedy ? bo ja we w czwartek lece na sam dół i bede musiał pić piwo z kołalami :-( ...tfu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacu3 Re: Siekiera 77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 20:49 ten tego no szkoda :-/ Polanów jest w ten weekend :-/ no i na samej górze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 02.07.07, 18:01 siekiera,motyka piłka,Głódź masz górala i mie puść! ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel Re: Siekiera 77 IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.07.07, 21:09 siekiera juz nic ci niepowiem bo zaraz myslisz ze cie podrywam a tu sie mylisz.ja lubie tylko twoje filmy i motocykl.kierowca jest malo znaczacy;Paha dzieki za filmik.pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacu3 Re: Siekiera 77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:58 coś bym dopowiedział - ale zrobiło by się nie miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 04.07.07, 00:25 eee tam zaproś Aniołka do Polanowa i miło będzie ;-) a żeś sie wstrzymał z pojechaniem po mojej tfurczości to miło i rozsądnie z twojej strony ;-D bo wiesz... ja jak każdy wirtuoz kamery czuły jestem na tym punkcie;-) i dla tego pozdrawiam Aniołeczka motocyklowym machem 3X: /// :-) a tu coś dla amatorów mocnych wrażeń: pl.youtube.com/watch?v=dizoKqlZLRs brakuje mi do 100 wki hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacu3 Re: Siekiera 77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 09:17 Siekierka77 ja mam z kim jechać do Polanowa :P i dla tej Kobiety nie liczy się mój motocykl ani portfel tylko JA. Dlatego Angel-owi mówie stanowcze NIE i jej podobnym stanowcze NIE ! Powstrzymałem się z pojechaniem po ANGEL a nie po siekierka77 twórczości :P Do filmików się nie czepiam - nie imponują mi ludzie zapie... 200km/h a sam jeżdże nie szybciej od hayki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 04.07.07, 09:49 normalnie zatkało mnie... a Anioł to już chyba upadły jest od paru godzin :-D a moze i dłużej? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel Re: Siekiera 77 IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.07.07, 12:25 pacu ja nie z tych!!nieznasz a odrazu oceniasz mnie z gory.motocykle to takze ludzie a w szczegolnopsci ludzie z pasja.aha siekiera jeszcze nieupadly aniol heheheh niedoczekasz sie!pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacu3 Re: Siekiera 77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 12:56 angel napisała "ja lubie tylko twoje filmy i motocykl.kierowca jest malo znaczacy" Nie zaprzeczaj więc sama sobie. "motocykle to takze ludzie" motocykl to motocykl a nie żaden "ludź" ;-) Nie powiedziałem że Angel jest z "tych" bo nie znam cię :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel Re: Siekiera 77 IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.07.07, 20:15 dobra pacu zlapales mnie ale mi chodzilo o to ze ja sie siekiera nieinteresuje jako facetem a on mi ciagle cos insynuluje.motor to maszyna a czlowiek nie.ja akurat podziwiam ludzi z pasja a ze sama sie interesuje wasza pasja to chyba mi wolno?wiec bez urazy i szerokosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacu3 Re: Siekiera 77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 23:18 No widzisz teraz już rozumiem co wcześniej chciałaś powiedziec ;-) trzymaj się i szerokości !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 04.07.07, 18:25 szkoda,:-( bo upadłe anioły są... baaardzo interesujące ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel Re: Siekiera 77 IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.07.07, 20:16 taaa upadle sa najlepsze ale u mnie droga daleka do tego.postaram sie wyrobic;Ppozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 04.07.07, 20:27 no tylko nie spiesz sie za bardzo... poczekaj aż wroce i bede mógł sie przyczynić do twojego upadku ;-) pzdr ten aniołek np. oddał skrzydła ptaszkowi ;-D www.bikepics.com/pictures/940429/ i jest na chwile przed upadłością ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel Re: Siekiera 77 IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.07.07, 22:09 dobre ja oddam swoje skrzydelka jakiemus wrobelkowi.a co do tego aniolka to to raczej kobieta kot hehheh a drapierzna chociarz?jak juz bede upadlym aniolem tez sobie fundne takie wdzianko heheheh;)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 05.07.07, 05:48 no to cześć siemka baj nara wederczi!!! lece na dół :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatajacek Re: Siekiera 77 IP: 62.87.24.* 07.07.07, 22:26 do gory. egoistycznie. :) lubie jak siekier cos nowego zapoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danek Re: Siekiera 77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 03:07 Ja również dołączę się do TATY... "Nie ma bata, jak siekiera77 coś zapoda to nie ma..." ...mówię całkowicie poważnie. Pozdrawiam również "mistrzów kierownicy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekieraLL Re: Siekiera 77 IP: *.lnk.telstra.net 09.07.07, 00:26 siemanko motomaniacy! pisze do was do gory nogyma to mi sie siekierki w nicku przekrecily ;-) w kangurowie srodek zimy to motocykielow tyle samo co latem smiga tylko motonici cieplej ubrani ale nie wszyscy... ci bardziej zahartowani popylaja w klapkach a o rekawiczkach to nawet od babci ni dziadka nie slyszeli :-D no i dziwnie jakos nie trzymaja sie prawej strony tylko lewa popylaja ale to dla tego ze kierownice maja ODWROTNIE!!! :-D pozdrawiam wszystkich a kure marude szczegolnie { japonca nie widzialem:-( ) koncze zanim mi cos do glowy uderzy siekierka samopowrotna czyli boomerang ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 18.07.07, 05:23 Łarjuduin mates! wróciłem i pozdrawiam forumowiczów, policjantów kure_marude i jedną katechetke (znowu im dali marchewke w plasterkach czy co?! ;-) ) fajnie było tylko zimno troche jak to zimą :-( na razie tyle: www.bikepics.com/pictures/966227/ www.bikepics.com/pictures/966230/ złapałem niezłą opalenizne... www.bikepics.com/pictures/966222/ www.bikepics.com/pictures/966224/ a to dla ciekawskich nitek mój portret w pełnym zimowym słońcu ;-) www.bikepics.com/pictures/966221/ bo mi sie spać chce... na leżąco!!!!!!!!!! www.bikepics.com/pictures/966244/ aha! beda filmiki... no mercy!!! siostro i reszta kółka różańcowego :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacu3 Re: Siekiera 77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:36 Toz to siekierka77 w australowie był :D jadłeś kangura ? :P poznałem w zeszłym roku jedna dziewice co twierdziła że Sydney jest nudne to sobie do Londynu zjechała na emigracje :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 18.07.07, 21:58 ość portalu: Pacu3 napisał(a): > Toz to siekierka77 w australowie był :D jadłeś kangura ? :P poznałem w zeszłym > roku jedna dziewice co twierdziła że Sydney jest nudne to sobie do Londynu > zjechała na emigracje :P zjadłem dziada www.bikepics.com/pictures/966908/ do ostatniej kosteczki... www.bikepics.com/pictures/966905/ a tu kawałsaki dla fanów tej marki www.bikepics.com/pictures/966910/ a teraz Panie i Panowie to na co wszyscy czekacie!!! :-D pl.youtube.com/watch?v=-8QbahhFFSM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siekiera777 Re: Siekiera 77 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 20:01 A bo taaaaaaa, a co nie mozna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 18.07.07, 20:28 ty, 777 rodziny szukasz sieroto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siekiera777 Re: Siekiera 77 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:17 Yes yes yes ;-) tatusku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 18.07.07, 22:18 no to spadaj do bidula młotku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 18.07.07, 22:57 a tera część artystyczna pl.youtube.com/watch?v=67pY96IKMzA Ozi głodny ;-0 to zły ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siekierka77 Re: Siekiera 77 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 23:02 Siekiera77 to Ty z tymi glupimi wasami i ta smieszna gitarka?? Chlopak z gitara bylby dla mnie..jak siekiera77..tralalalalaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 18.07.07, 23:14 a zgadnij co cie to chooj opchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siekierka77 Re: Siekiera 77 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 23:22 A chak ci w srack ty debilu ty, ty jestes naprawde walniety niezle. Facio z wasem jest alfąsem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 18.07.07, 23:38 a idź ty w 3,14zdu poetko czestochoska na lekcje mowy wiazanej do siory Marchewy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacu3 Re: Siekiera 77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 00:08 Faktycznie opyliłeś go na cacy :D heh Przyznam iż interesuja mnie takie podróże ale że sam z racji wieku byłem w niewielu miejscach to chętnie oglądam foty z takich wycieczek :D wiec siekierka77 dawaj wiecej fotek ( jesli mozesz :P ) -------------------------------------------------- tu mialo coś być do klona, lecz nie chce wdawać się w dyskusje bo zostane do jego poziomu sciagniety i doświadczeniem pokonany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Siekiera 77 IP: *.aster.pl 19.07.07, 00:18 jest pare na watku "o policjancie" ale teraz ide spać bo wczoraj wogle nie spałem pzdr www.bikepics.com/pictures/967035/ mają poczucie humoru... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 nie było mnie tu IP: *.aster.pl 28.07.07, 19:00 bo byłem pare dni zajęty... :-D ale nie załuje... poznałem OSOBIŚCIE kilku mocno starszych kolesi: pl.youtube.com/watch?v=NYner8M9U0Q no i paru młodszych... ale też wporzo ;-) pl.youtube.com/watch?v=dSj6C9pmT3s bedzie co wspominać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 byłem tam :-) IP: *.aster.pl 28.07.07, 19:09 efjotera 1 cośtam :-) nie radze zmykać bo sie można mocno oszukać... :-) pl.youtube.com/watch?v=BppP6Rxq1OA Rollingi Rzondzom!!!! Fuck the Ducks! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwor Re: nie było mnie tu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.07.07, 19:12 Siekier pozazdrościć pobytu w krainie kangura tylko czemu nie Buzią? Ponoć jest tam prosta 140km z bardzo małą różnicą poziomu, ciekawe ile trwałby filmik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: nie było mnie tu IP: *.aster.pl 28.07.07, 20:25 phi... to proste! 27 min. i 18 sekund :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacu3 Re: nie było mnie tutu, zatutała mała hajka IP: *.multimo.gtsenergis.pl 28.07.07, 20:40 Wie ktoś kiedy MetallicA przybywa ? czy w ogóle przybywa hmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: nie było mnie tutu, zatutała mała hajka IP: *.aster.pl 28.07.07, 23:14 pacu, co to znaczy mała? chcesz mnie wkoorwić? Haja jest Duza Buza znaczy sie.. nno! pl.youtube.com/watch?v=x2B8_6iVXvk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacu3 Re: nie było mnie tutu, zatutała mała hajka IP: *.multimo.gtsenergis.pl 29.07.07, 20:52 gdzież bym śmiał iskry krzesać. Mała to jest moja sześćseta - nie mam żadnych kompleksów - więc i tak niech będzie. Nie denerwuj się tak siekierka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: nie było mnie tutu, zatutała mała hajka IP: *.aster.pl 29.07.07, 21:29 no co ty? na żartach sie nie znasz? pl.youtube.com/watch?v=BppP6Rxq1OA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacu3 Re: nie było mnie tu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 29.07.07, 21:41 Znam się na żartach ;-) Ciekawi mnie ile trzeba mieć na wydanie żeby jechać do kangurów ;-) ale powiem co mnie wkoorwia : mianowicie mieszkam nad morzem a cały lipiec deszcz pada i to mnie denerwuje :-/ ale to taki off top :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: nie było mnie tu IP: *.aster.pl 07.08.07, 00:51 trzeba mieć minimum dyche i doope ze stali żeby wysiedzieć 22 godziny w samolocie z dwiema godzinnymi przerwami oraz całe, ew. starannie zacerowane skarpetki żeby sie nie najeść wstydu jak ci każą wyskakiwać z butów w poszukiwaniu substancji chemicznych w obcasie... :-/ za to mogą śmierdzieć bo smród i tak panuje... a najwiękrsy na Hitroł :-) Odpowiedz Link Zgłoś