Dodaj do ulubionych

Mocarna Julka

IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.12.10, 16:24
Skad mam wiedziec czy znajda sie chetni skoro nie wiadomo jaka jest cena pakietu... Prosze nie zadawac takich glupich pytan..:) Jezeli wnioskować po samym wygladzie pakietu to chetni owszem sie znajda. Chyba ze ten pakiet bedzie kosztowac 10k Euro, wtedy juz chetnych napewno nie bedzie. Takie jest moje zdanie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek Re: Mocarna Julka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 17:09
      O ekologicznej oponie dowiadujemy się tyle, ze jest zielona i świeci po ciemku. Zaletą notatki jest niewątpliwie to, że prawie nikt nie słyszał o firmie oponiarskiej Marangoni.
    • Gość: antyalfa Re: Mocarna Julka IP: 46.113.227.* 02.12.10, 17:18
      Na prawde nie rozumiem skad te zachywy nad "urodą" alfy....
    • Gość: Ovi Re: Mocarna Julka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 17:57
      wygląda jakby ktos pomalował zwykłe opony farbą olejną. Uwielbiam Alfy, ale to jest profanacja.
    • Gość: Kon ze Wsi Re: Mocarna Julka IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.12.10, 18:02
      Te wloty ala Ferjari sa tak zalosne.
    • Gość: elan Re: Mocarna Julka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:16
      Oprócz silnika, mocy i zawieszenia przydałby się napęd na wszystkie koła. Sporo wniósłby do takiego auta. Szkoda, że w tej klasie aut i takim przedziale cenowym jest to wręcz niespotykana rzecz. Pomijam Lancera, Imprezę i na prostszym rozwiązaniu Golf.
      Świecące opony - to tak trochę zalatuje na kicz.
    • Gość: eeetam Re: Mocarna Julka IP: 195.69.80.* 02.12.10, 18:22
      ja tam wole foncfagena golfa na slikach
    • Gość: giaur Re: Mocarna Julka IP: *.dream.net.pl 02.12.10, 18:48
      jak dla mnie kompletny odlot
    • Gość: max_heiliger Re: Mocarna Julka IP: *.range86-158.btcentralplus.com 02.12.10, 18:59
      pytanie do wszystkich, dlaczego nie ma w sprzedaży kolorowych opon ???
    • iamhier Re: Mocarna Julka 02.12.10, 19:30
      Bosssssskie jest moje autko,tylko teraz przebywa za granicą....Kocham je i tęsknię ponad wszystko i nie opuszczę aż do śmierci (czytaj do pierwszej usterki).
    • Gość: Alfisti Re: Mocarna Julka IP: *.ip.netia.com.pl 02.12.10, 20:27
      Wszystko super, ale ze zmianą logo przegięli. No i kolor tych opon... Bodykit piękny.
    • remo29 Re: Mocarna Julka 02.12.10, 21:07
      Wygląda jakby przejechała przez pole guano...
      --
      parada karzełków
    • victor1 Re: Mocarna Julka 02.12.10, 21:49
      Paląc gumę będziemy mieli zielony dymek :-) W PIMP MY RIDE założyli czerwone opony i był dymek czerwony. Tak więc coś w tym jest :-)
    • Gość: Ambitny Re: Mocarna Julka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 23:31
      He, a czy jak masz zielone opony, to mozesz parkowac na trawniku? Jezeli tak, to w polsce sie przyjma :)
      --------------------
      Zobacz profil F1 2010 - Gra na Facebooku. Najświeższe informacje o F1 2010 - symulacji Formuły 1 firmy Codemasters.
      www.facebook.com/pages/F1-2010-Gra/149181418444071?ref=sgm
    • Gość: sakrator Re: Mocarna Julka IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.10, 00:01
      Cholera, jaki ten samochód jest obrzydliwy. Jak każdy włoski.
      I niby chcieli go wybrać na COTY buahahaha, taką wstrętną tandetę.
    • Gość: olo Re: Mocarna Julka IP: *.acn.waw.pl 03.12.10, 08:47
      ciekawe czy ta barwiąca farba klorem przypominająca trawę jest ekologiczna! a co z resztą? ile chemii trzeba zużyć żeby auto takie powstało???? takie walki to nie nam!
    • Gość: ziew Re: Mocarna Julka IP: *.alcatel.de 03.12.10, 12:11
      przykrecane na rure wydechowa koncowki a'la Tesco i iPad. zalatuje troche na wies tuning
    • Gość: Paweł J. Re: Mocarna Julka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.10, 18:08
      Włoskie samochody takie jak Alfa mogą się nie podobać jedynie pedałom i motoryzacyjnym ignorantom spod remizy. Pozdrawiam sakratora!
    • Gość: kość Re: Mocarna Julka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 23:00
      Marangoni - najgorsza opona jakąkiedykolwiek używałem. Po przejechaniu na nich 1000km wyrzuciłem w cholerę, bo tak słabej przyczepności nawet sobie w najgorszych snach nie wyobrażałem. Muszą się wieć czymkolwiek wyróżnić - choćby kolorem. Bo technologią szans nie mają...
    • Gość: Ronaldo Re: Mocarna Julka IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.10, 23:58
      Wloch ---> pedal
      Wloski samochod ----> pedal motoryzacyjny
      Proste!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka