aga52a 08.06.10, 12:50 Wybieramy się do Rowów woj. pomorskie. Nie wiem jaka trasa będzie najlepsza dla podróżowania z dzieckiem do wytrzymania ). Z góry dzięki za podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna-b55 Re: Lublin-Rowy (pomorskie) 23.06.10, 14:04 My wybieramy się do Władysłowowa kierunek Łódź Toruń. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwwa Re: Lublin-Rowy (pomorskie) IP: *.chello.pl 16.07.10, 22:40 my jedziemy za tydzień z Lublina do Poddąbia - to po sąsiedzku jaką trasa jechaliscie? zastanawiamy sie nad noclegiem gdzies w trasie - jedziemy z trójką dzieci. Podzielcie się proszę swoim doświadczeniem. pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
aga52a Re: Lublin-Rowy (pomorskie) 17.07.10, 19:53 Dopiero wyjeżdżamy w przyszłym tygodniu i wybraliśmy drogę Warszawa-Ostróda-Elbląg-Gdańsk-Słupsk-Rowy. Nie wiem czy to dobry wybór okaże się. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomek Re: Lublin-Rowy (pomorskie) IP: 80.50.126.* 01.08.10, 11:50 Kilka razy jeździłem z trójką dzieci w tym kierunku (Władysławowo, Chłapowo, Karwia). Wyjeżdżasz z Lublina o 4 rano, jesteś na miejscu ok. 10-11. Kierunek Elbląg, Gdańsk itd. Odpowiedz Link Zgłoś