Dodaj do ulubionych

Jak (nie) tuningować Gallardo

IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.10, 15:30
Nie od dzisiaj wiadomo, że Hamann to kiczowaty tuner.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Jak (nie) tuningować Gallardo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 18:15
      wiejski tuning w ekstremalnie drogiej wersji...
    • Gość: abc Re: Jak (nie) tuningować Gallardo IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.10, 19:08
      zaraz ktoś powie że super tuning bo hamman a jakby tak stuningował Polak to już wiejski tuning
      Tak to jest w Polsce
    • Gość: 15 lat Re: Jak (nie) tuningować Gallardo IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.12.10, 19:35
      Super tjuning tylko polaczki kture nie znajom siem na motoryzacji mufia rze wies, btw. mam takom samom bryke w NFS pozdro
    • 4epb Re: Jak (nie) tuningować Gallardo 26.12.10, 19:59
      wcale nie jest taki zły, w realu penie zmienili byście zdanie
    • Gość: Daniel Re: Jak (nie) tuningować Gallardo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 20:11
      Poza Alpiną, RUFem, Saleenem, Roushem i SMSem innych tunerów nie trawię.
      Często wstawiają felgi które zupełnie nie pasują do danego modelu i to najczęściej w kiczowatym wzorze.
    • Gość: mix Jak (nie) tuningować Gallardo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 20:53
      A ty jestes krynica gustu i tylko ty masz pojecie co pasuje a co nie?
      A tak zawodowo to co robisz cwoku - zbierasz runo lesne czy zbijasz palety?
    • Gość: jarek1999 Re: Jak (nie) tuningować Gallardo IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.10, 21:01
      Moje lanborgini tesz tak wyglonda!!!!!!!!!!!!!!
      ej wżuccie swoje zdjencia fajnych wloskich samochodow tunninngowanych w Need Foor Sped Carbone.
    • Gość: goscjhf8ie Re: Jak (nie) tuningować Gallardo IP: *.centertel.pl 26.12.10, 21:32
      telambo wyglada z boku ja mustang 06
    • Gość: aaa Re: Jak (nie) tuningować Gallardo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 22:12
      a mi się podoba
    • Gość: daro Re: Jak (nie) tuningować Gallardo IP: 188.33.49.* 26.12.10, 23:14
      Szczurek w Gorzowie ma pomarańczowe Gallardo Superleggera
    • Gość: purify Re: Jak (nie) tuningować Gallardo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 23:43
      gdyby pozostal caly czarny, to mogloby byc fajnie
    • Gość: szym Re: Jak (nie) tuningować Gallardo IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.10, 00:19
      Stylistyczny minimalizm? W Lamborghini? No co jak co, ale to jest dalekie od prawdy. Faktem natomiast jest to, że Lambo ma bardzo charakterystyczne linie. Przemyślane i proporcjonalne. To co widzimy na zdjęciu to kwiatek do kożucha. Wystające śróby spojlera przy wysmakowanej linii nadwozia?! Lambo to nie subaru. To nie jest wyścigowy samochód.

• Gość: Sebas Re: Jak (nie) tuningować Gallardo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 01:35
      A ja moge byc wiesniak i wsiun. Mi sie bardzo podoba te autko. Napewno pieknie brzmi i jeszcze lepiej jezdzi. :)
    • Gość: bart Re: Jak (nie) tuningować Gallardo IP: *.xdsl.centertel.pl 27.12.10, 05:48
      biadolicie - nie jest zle, oprocz czerownej tuby na dachu i za waskich opon do tego rozmiaru felg naprawde jest OK.
      o kolrach pomysleli, we wnętrzu tez konsekwentnie czarno - czerwono.
      jak ktos lubi to moze sobie dobrac elementy i tyle...
    • Gość: Olo Re: Jak (nie) tuningować Gallardo IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.10, 07:13
      nie od dziś wiadomo że czasy stylingu się kończą. Obecne modele są tak zaprojektowane że nie ma miejsca na spoilerki i progi. Wystarczy popatrzyć na styling jakiegokolwiek z nowych modeli VW. Żaden nie wygląda lepiej niż fabryczna wersja. Jedynie zmiany w modelach R (fabryczne) są na plus
    • Gość: mati Re: Jak (nie) tuningować Gallardo IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.10, 08:20
      Przynajmniej z zewnątrz wygląda genialnie.
    • stefanpajonk Re: Jak (nie) tuningować Gallardo 27.12.10, 09:42
      widać że niektórzy nie mają za grosz dobrego smaku, ale cóż prowincjuszom trzeba wybaczyć.
    • Gość: remix Re: Jak (nie) tuningować Gallardo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 10:44
      mix: Natomiast ty jesteś źródłem bezguścia, chamstwa i głupoty.
    • Gość: Kondzio Re: Jak (nie) tuningować Gallardo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 18:13
      Mi tam się podoba z zewnątrz, w środku fucktycznie trochę disco-polo... Koniec
    • Gość: pentaxxx Re: Jak (nie) tuningować Gallardo IP: *.elblag.vectranet.pl 29.12.10, 11:11
      Jak można tak zepsuć takie piękne auto?! Od lat wiadomo że Niemcy (na przykładzie VW, czy Audi) nie wiedzą co znaczy że coś jest "ładne" czy "piękne". Potrafią robić tylko auta dla ludzi bez gustu czy poczucia stylu. Co widać na zdjęciach powyżej...
    • Gość: Człowiek ironia Re: Jak (nie) tuningować Gallardo IP: *.chelm.mm.pl 17.03.11, 01:23
      pentaxxx Ty ograniczona istoto...wiesz do kogo należy Lamborghini, że mówisz iż niemcy nie wiedzą co jest ładne i piękne?:)
    • nicpon007 Re: Jak (nie) tuningować Gallardo 17.09.11, 13:15
      kwestia gustu oczywiście, ale źle nie wyszło, btw mnie nie specjalnie podoba się lambo w oryginale, ciut zbyt kanciasty :)
    • Gość: Maxmaniak Re: Jak (nie) tuningować Gallardo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 01:50
      Czy naprawdę Hamann musi tak wszystko pieprzyć. I nie mówcie mi, że na żywo będzie lepiej. Niedaleko mnie parkuje X6 od Hamanna i choć ciężko w to uwierzyć jest jeszcze szpetniejsza od seryjnej (biały lakier i ciemne w sumie nie wiadomo jakie felgi).

P. S. A tak w ogóle to po cholerę tuningować Lamobo
    • Gość: czincz Re: Jak (nie) tuningować Gallardo IP: 83.238.159.* 21.11.11, 12:42
      Nieco przedobrzyli. Oryginał bardziej mi się podoba. A co powiecie o tym tuningu?
      www.carztune.com/new-volvo-s60-btcs/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka