streetfighter69 26.09.06, 14:37 Proponuje glosowanie. Kto uwaza ze powinienem stad zniknac? Niech zadecyduje ogol ku chwale demokracji :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bedboys Re: Glosowanie 26.09.06, 14:46 - jestem za pozostaniem streetfighter69 na tym forum !!!! Uzasadnienie: Uważam że wnosi dużo dobrego do tego forum, zamieszcza tematy które dotyczą całej motoryzacji a nie tylko awarii i sposobu ich usówania oraz rad i porad w sprawach AR. A spory i kłutnie były wielokrotnie nie przez niego sprowokowane - oto moje zdanie i mój głos !!!!!! Odpowiedz Link
peter775 Re: Glosowanie 26.09.06, 14:54 jestem za ugodowym pozegnaniem. Bedboys-to nie ogolne forum motoryzacyjne o "calej motoryzacji" (takich jest wiele) ale forum -jak sama nazwa wskazuje uzytkownikow AR. Wiec jak to napisales awarie, sposoby ich usuwania, pytania i spostrzezenia nt samochodow tej marki sa tu jak najbardziej na miejscu. Bo jak nie tu to gdzie? Odpowiedz Link
janioj Re: Glosowanie 26.09.06, 15:17 Ja, jak to już wielokrotnie wyraziłem, uważam, że wszystko powinno mieć swoje miejce i czas, "a, kościół nie jest odpowiednim miejscem do szerzenia herezji". Odpowiedz Link
kacper80 Re: Glosowanie 26.09.06, 16:50 > Uważam że wnosi dużo dobrego do tego forum, zamieszcza tematy które dotyczą > całej motoryzacji a nie tylko awarii dla Streetfightera cała motoryzacja zaczyna się i kończy na BMW (nie zauważyłeś??), ale ciągnie gościa do Alfy na co najlepszym dowodem jest jego pobyt na tym forum Odpowiedz Link
alces1 Re: Glosowanie 26.09.06, 15:19 Oddam swój głos pod warunkiem, że ustalisz jakieś zasady. Np. czas trwania głosowania, a przede wszystkim to, że zastosujesz się do jego wyniku. Wyrażam też nadzieję, że faktycznie będzie to demokratyczne głosowanie, bez rasowania wyników... No więc? Odpowiedz Link
maliek Re: Glosowanie 26.09.06, 15:21 Zostań. Jak opanuję który model z jakiego roku to E coś tam bo jak na razie to jest to dla mnie czarna magia to podyskutuję na jeden z Towich tematów. Odpowiedz Link
maciek1972a Re: Glosowanie 26.09.06, 15:24 Jak tam nie zabieram głosu w tych przepychankach słownych ale jak dla mnie to street może zostać. Niech podpisze weksel ... ;) Odpowiedz Link
streetfighter69 Re: Glosowanie 26.09.06, 15:33 Głosowanie trwa do konca tygodnia czyli do niedzieli godz. powiedzmy 18.00. W niedziele podliczamy wyniki. Z mojej strony "rasowania" wynikow na pewno nie bedzie. Zreszta Rafal moze czuwac nad tym aby obecni uzytkownicy nie zakladali nowych kont dla potrzeb glosowania. Wyniki glosowania musza byc oczywiscie uszanowane obustronnie. A weksla - jako dokumentu niezgodnego z konstytucja naszego kraju - nie podpisze :) Acha, w glosowaniu prosze o jasne tak lub nie - zeby nie bylo pozniej spekulacji i interpretacji. Odpowiedz Link
nicolaromeo Re: Glosowanie 26.09.06, 15:33 Street Ciebie do reszty pogieło. Za dużo TVN 24 :) Odpowiedz Link
cysiekk1 Re: Glosowanie 26.09.06, 15:35 "Naprawmy" streeta, przeciagnijmy na swoja strone i nich zostanie;) Odpowiedz Link
nicolaromeo Re: Glosowanie 26.09.06, 15:40 A może Ty z PiSu i przeżywasz rozpad koalicji? Odpowiedz Link
alcol Re: Glosowanie 26.09.06, 15:44 Dobra - możesz zostać ;) , ale jak zaczniesz pisać znowu jakieś farmazony albo teksty w stylu kolosagorskiego to wtedy zdecydowanie VETO! - oka? Odpowiedz Link
mumio2000 Re: Glosowanie 26.09.06, 15:52 Zostan, po warunkiem, ze nie bedziesz opowiadal o niemieckiej motoryzacji, a zamiast tego opowiesz nam o swojej dziewczynie, moze podeslesz jakies zdjęcia, coś takiego. Ogólnie: przyblizysz nam siebie, ale bez dresu i czapki z daszkiem ale w takiej wersji soft, domowej, przyjaznej. Odpowiedz Link
rafal.gtv Re: Glosowanie 26.09.06, 16:10 Street...- no co ty ??? A gdzie ci będzie lepiej , jak nie tu ??????????? Odpowiedz Link
voivod696 Re: Glosowanie 26.09.06, 16:30 Wypowiedziałem się raz w poście założonym przez Pana streetfighter69 zaraz na początku jego działalności. Grzecznie przedstawiłem swój punkt widzenia w zamian otrzymałem stek wyzwisk. Od tego czasu staram się nie mieć z tym osobnikiem za wiele wspólnego. Jestem za usunięciem go z tego forum. Zdecydowane NIE. Odpowiedz Link
streetfighter69 Re: Glosowanie 26.09.06, 16:43 Voivod, cytuje: "voivod, twoja wypowiedz to jasny dowod na to ze rozumowanie indukcyjne nie jest twoja mocna strona :)" O ten STEK WYZWISK ci chodzi? To faktycznie wrazliwy z ciebie chlop. Naprawde nie chcialem cie urazic. Sorry. Odpowiedz Link
voivod696 Re: Glosowanie 26.09.06, 19:33 Zdanie wyrwane z kontekstu. Nie dyskutuje z Panem streetfighter69. Podtrzymuje swoje NIE dla streetfighter69 Odpowiedz Link
streetfighter69 Re: Glosowanie 26.09.06, 19:36 Szkoda tylko ze w ten sam sposob nie krytykujesz steku wyzwisk rzucanych pod moim adresem przez uzytkownikow AR piszacych na tym forum. Zakrawa to na totalna stronniczosc. Pewnie gdybym mial Alfe i zachowywal sie tak samo jak sie zachowuje to bylbys dla mnie o wiele bardziej laskawy :) Ale dziekuje za glos na NIE - poki co jestes w zdecydowanej mniejszosci :) Odpowiedz Link
mrdata Re: Glosowanie 26.09.06, 18:28 Prosic zebys zostal to cie nie bede, bo od tego sie w glowce moze przewrocic i jeszcze nie daj Boze pomyslisz sobie, ze jestes golden boyem tego forum. Ale powodow do Twojego z niego wypadu z zadnej mierze nie widze... Pozdrawiam, Marcin ps. Jak wyjdzie na "zostan" to zastanow sie nad szybkim startem - wybory tuz tuz Odpowiedz Link
s.straszewski Re: Glosowanie 26.09.06, 18:54 Uliczniku, zostan. Osobiscie chyba tesknilbym za Toba ;) :P Odpowiedz Link
rav145 Re: Glosowanie 26.09.06, 20:59 To głosowanie jest żałosne! Street: Wiedz że nic do Ciebie nie mam, a nawet uważam że w realu pewnie spoko z Ciebie gość. Czasem przyszło nam się podroczyć, acz uważam, że ostatnim postem trochę spierdoliłeś sprawę. Nie oczekiwałem nawet przeprosin bo tego się nie praktykuje w netcie, ale miło byłem zaskoczony, że zdobyłeś się na to? Choćby dlatego, że jak mniemam, dotarło do Ciebie iż nie jestem Tobie anty, a wręcz przeciwnie. Ponieważ nie chcę psuć zabawy moim "towarzyszom" z tego forum, nie powiem "odejdź", a zrobię to sam. Tylko proszę, nie daj sobie wejść w dupę koledze klocekgorskiemu. To jest jakiś kretyn! Tego gościa to ja naprawdę nie rozumiem. Pozd_rav145_iam i 3majcie się chłopczęta i dziewczęta. Mnie tu dość ;) lorelaj! Odpowiedz Link
streetfighter69 Re: Glosowanie 26.09.06, 21:11 Rav, ostatnio dales mi do wiwatu wiec pewnie bylem niemily. Wyznaje w zyciu zasade zeby nikogo bezpodstawnie nie obrazac, nawet jesli ktos ma inne niz ja poglady. Kilka twoich postow sprowokowalo mnie do zanizenia poziomu, co nie jest zgodne z moimi zasadami. Dlatego nie skierowalem przeprosin w twoja strone. Mam co do Ciebie mieszane odczucia, ale tez mysle ze w realu pewnie bysmy sie dogadali :) Moze kiedys spotkamy sie gdzies na zlocie, wychylimy browara i bedzie spoko. A tymczasem lorelaj! PS. Nie rozumiem dlaczego mialbys odchodzic z forum?? Przeciez jestes Alfisti, nie? Odpowiedz Link
rav145 Re: Glosowanie 26.09.06, 21:33 :) wiedziałem że idzie się z Tobą dogadać! Nie odchodzę, po prostu zawieszam głos na tym forum. Będę śledził oczywiście różne interesujące mnie wątki, ale ponieważ nie znoszę chamstwa, uważam że nie powinienem brać udziału w głupich dyskusjach, które drastycznie zaniżają poziom użytkowników tego forum. I to wcale nie za Twoją sprawą Street. Choć czasami i tak bywało ;) lorelaj! rav145 Odpowiedz Link
piotrcar Re: Glosowanie 26.09.06, 21:27 Hehe.Street chyba bardzo lubi nasze forum ALF...Cos go do nas ciagnie.Wie ze z 'ALFISTAMI' nie ma zartow:))))Mozesz zostac tylko troche 'RESPEKTU'... Odpowiedz Link
streetfighter69 Re: Glosowanie 26.09.06, 21:30 > Mozesz zostac tylko troche 'RESPEKTU'... Byloby milo gdyby to dzialalo w obie strony :) Odpowiedz Link
selespeed1 Re: Glosowanie 26.09.06, 21:34 Zostań street. Mnie też co niektórzy wróżyli wylotkę "po znajomościach" za krytykę tego czy owego,może nieraz ostrą ,może i zbyt ostrą dla bardziej wrażliwych.... trzymaj się ciepło Paweł-Poznań Odpowiedz Link
k.borsuk Re: Glosowanie 26.09.06, 21:41 To glosowanie to kretynstwo, nikt nie ma prawa odbierac drugiej osobie wolnego wyrazania mysli. POzdrawiam Krzysiek Odpowiedz Link
piotrcar Re: Glosowanie 26.09.06, 21:47 Wiesz street o ile pamietam to ty wyzwales mnie jako pierwszy... Odpowiedz Link
streetfighter69 Re: Glosowanie 26.09.06, 23:23 > Wiesz street o ile pamietam to ty wyzwales mnie jako pierwszy... Jesli tak to przepraszam. Na pewno nie mialem zamiaru cie urazic ale byc moze w ferworze dyskusji tak sie stalo. Nie robie tego specjalnie. Odpowiedz Link
peter775 Re: Glosowanie 26.09.06, 23:47 Street, w koncu przestales sie wyglupiac, piszesz jak czlowiek, wywolujesz tez ludzkie reakcje wiec sam powiedz, po co to bylo? Nie lepiej tak jak jest? We wspolnym poszanowaniu? Odpowiedz Link
streetfighter69 Re: Glosowanie 27.09.06, 00:00 > Street, w koncu przestales sie wyglupiac, piszesz jak czlowiek, wywolujesz tez > ludzkie reakcje wiec sam powiedz, po co to bylo? Nie lepiej tak jak jest? We > wspolnym poszanowaniu? Jasne ze lepiej. Przeciez jestem normalnym gosciem, nie lubie chamstwa i nikogo bez powodu nie obrazam. Jezdze BMW a wiec jestem Bardzo Milym Wlascicielem :) Odpowiedz Link
alfamaniak Re: Glosowanie 27.09.06, 00:04 Street..., widzę, że jak chcesz, to potrafisz byc miły:)) Jestem za pozostaniem Twoim na tym forum, bo myslę ze niegłupi z Ciebie gość, tylko po prostu jako fan niemieckiej myśli motoryzacyjnej powinieneś spróbować zrozumieć jedną rzecz: posiadacze aut marki Alfa Romeo są ze swoimi samochodami związani bardziej emocjonalnie, niż posiadacze... hmmm, innych aut, więc nie dziw się, że każda kontrowersyjna wypowiedź bedzie od razu ostro skrytykowana... Z drugiej strony biorąc powyższe pod uwagę nie prowokuj, a wszystko będzie cacy:)) Pozdrowienia Odpowiedz Link
biedziak1 Re: Glosowanie 27.09.06, 08:57 Witam Uważam, że kolega Street, pomimo różnych swoich opinii, które kłucą się ze zdaniem części forumowiczów, jak najbardziej szanuje marke Alfa Romeo, traktując ją jako potencjalną rywalke swojej miłości jaką jest Bmw. Mnie osobiście obie marki pasjonują, wybrałem Alfe i wyboru nie żaluje. Jeśli wszyscy mieliby się opierac na plotkarskich opiniach, że Alfy się psują, a Bmw podrożują tylko dresiarze, to nawet afliści poruszaliby się teraz np Oplem. Trzeba łamać stereotypy i do tego właśnie przyczynia sie Street, a swoje komentarze pisze inteligentnie i nieraz to on był atakowany w prostacki sposób przez "kulturalnych" Alfistów.Według mnie jak najbardziej powinien zostać i prowadzić dyskusje - po to są fora. pozdrawiam. Odpowiedz Link
streetfighter69 Re: Glosowanie 27.09.06, 09:58 Szczerze mowiac dla mnie idealnie byloby gdybym Alfa (np. 156/147) jezdzil sluzbowo a prywatnie BMW :) Bo tak naprawde juz od wielu lat kupuje tylko te dwie marki. Ale moje AR zdecydowanie bardziej daly mi do wiwatu niz moje Bawarki, dlatego obecnie postawilem na Bardzo Madry Wybor :) I tez nie zaluje. Alfy podobaja mi sie jak wiekszosci osob posiadajacych dobry gust, ale BMW - choc zupelnie inne stylowo - podobaja mi sie nie mniej. Dlatego moze nie mam tak wielkiego dylematu jak wiekszosc z Was, bo dla Was jest tylko AR a potem dlugo dlugo nic :) Odpowiedz Link
mumio2000 Re: Glosowanie 27.09.06, 10:26 Ktoś tutaj pisał, ze głosowanie to kretyństwo, bo nie mozna czlowieka wolnego pozbawiac prawa głosu. Pewnie, racja. Z tym, że jest to forum użytkowników samochodów alfa romeo, a nie forum udowadniania, ze Bedziesz Mial Wydatki to lepsze auta od alfy. A ku temu zmierzają wypowiedzi Streeta. Wątek BMW i AR nieustannie sie tu przewija. Skoro nie mozna pozbawiac prawa głosu, zaprosmy tutaj wielbicieli kamazów, mitusbishi, meroli, żeby nas przekonywali, ze ich maszyny są lepsze a alfy się psują. Co wtedy zostanie z forum użytkowników alfy romeo? Odpowiedz Link
streetfighter69 Re: Glosowanie 27.09.06, 10:38 mumio, nie badz egoista. na forum jest mnostwo watkow, wystarczy ze bedziesz sledzic te ktore cie interesuja a inne typu "o motoryzacji po godzinach" sobie odpuscisz. zastanawia mnie po co wypowiadasz sie w zakladanych przeze mnie topicach skoro na forum jest tyle ciekawszech z twojego punktu widzenia tematow... Odpowiedz Link
mumio2000 Re: Glosowanie 27.09.06, 11:49 czyli nie odpuscisz.. będziesz nas katował tym BMW. No trudno. Może powiesz cos o sobie? dlaczego streetfighter? Jestes taki ostry na światłach? dajesz czadu i palisz gumy? Dlaczego 69? To twoja ulubiona pozycja seksualna? Na tylnej kanapie beemki? Czy to jakas liczba kabalistyczna, cos oznacza? Odpowiedz Link
streetfighter69 Re: Glosowanie 27.09.06, 12:51 > dlaczego streetfighter? Pozostalo z czasow kiedy ostro jezdzilem na scigaczach :) Wtedy bylem mlody i glupi, wariat drogowy nie opuszczal mnie ani na chwile. Teraz troche sie zmienilo, dojrzalem i zrozumialem ze ulice to nie jest miejsce na takie zabawy. Samochodami spod swiatel raczej sie nie scigam, wogole raczej nie scigam sie w ruchu ulicznym, za duzo ludzi juz w ten sposob zginelo. Oczywiscie zdarzy sie czasem jakis maly "kill" ale to tylko tak aby komus nosa utrzec, zwlaszcza takim co mysla ze stara beta to juz nic nie potrafi. Na mojego tdsa kilku cwaniakow sie nacielo, w tym jeden z czarnej AR 156 2.0TS :) > dajesz czadu i palisz gumy? Ewentualnie na zlotach majac dwa komplety zapasowych gum na stalowej feldze :) Ale w obecnym aucie mam skrzynie automat wiec szkoda mi ja nadwyrezac w ten sposob. Natomiast bardzo lubie drifting, pozyczam czasem od kumpla fajna E30- tke po swapie na 3.0 R6 podrasowana do 260KM. To jest jazda! Ten silnik wyrywa kierownice z rak :) Dlaczego 69? Adres domu :) A przy okazji pozycja tez niczego sobie :D > Na tylnej kanapie beemki? Jak jest odpowiednie towarzystwo to kazde miejsce jest dobre :) OK. To moze teraz ty sie zaprezentuj :P Odpowiedz Link
alces1 Re: Glosowanie 28.09.06, 13:36 Przecież Ty nie jeździsz TDSem, lecz sześciocylindrowym benzyniakiem... Co do tej 156, co to ją pogoniłeś, to albo kierowca był niedzielny, albo zamienił znaczek 1.6 na 2.0:) Przejdźmy jednak do tematu tego wątku. Tak sobie troszkę poobserwowałem i własnym oczom nie wierzę! Skąd u Ciebie tak metamorfoza? A może to zagrywka znana głównie z polskiej sceny politycznej - podlizywanie się wyborcom? Hm... może i będę naiwny - co się wkrótce okaże, ale dam Ci kredyt zaufania, pod warunkiem, że nie będziesz tutaj udowaniał wyższości jednej marki nad drugą, ze szczególnym uwzględnieniem BMW <-> AR, nie będziesz też tworzył prowokacyjnych wątków. Nie każę Ci wielbić Alfę, ale oczekuję szacunku zarówno dla samej marki jak i właścicieli pojazdów spod tego znaczka. Jeśli tak będzie, to OK, nie mam nic przeciwko, bo jak sam zapewne zauważyłeś, dotychczas konwersacje polegały głównie na beznadziejnym udowadnianiu sobie nawzajem: Ty wmawiałeś nam, że AR jest ble, a my Tobie, że BMW to samochód dresów i mafii, a przecież nie po to spotykamy się na tym forum. To chyba wszystko z mojej strony. Jeśli będziesz pisał sensownie, oczywiście wejdę w polemikę z Tobą, bo napewno czegoś ciekawego się dowiem, jeśli jednak zaczniesz swoje słynne już wywody, to sorry, ale z mojej strony czeka Cię totalna olewka. A póki co pozdrawiam i życzę miłego podliczania głosów;) Odpowiedz Link
streetfighter69 Re: Glosowanie 28.09.06, 18:04 >Przecież Ty nie jeździsz TDSem, lecz sześciocylindrowym benzyniakiem... Ale poprzednio jezdzilem E36 325 TDS Touring :) >Co do tej 156, co to ją pogoniłeś, to albo kierowca był niedzielny, albo >zamienił znaczek 1.6 na 2.0:) Oj zdziwilbys sie :) Auto bylo po mocnym chipie - 175KM i 365Nm - skrzynia manual. Chodzilo jak burza. Ustawialem sie z kumplami na spoty i nawet 328i mialo problemy... A kierowcy niedzielni nie byli bo znam ich dobrze i wiem jak jezdza :) Tylko ze silnik w moim TDS byla malina, jak nowy. >Skąd u Ciebie tak metamorfoza? Ogolnie taki jestem. Mily, przyjazny gosc - do czasu az ktos nie podniesie mi cisnienia ;) >podlizywanie się wyborcom? Nigdy w zyciu nikomu sie nie podlizywalem i nie zamierzam tego robic. Mam twardy kregoslup i swoje zdanie, ktore zmieniam tylko wtedy gdy ktos udowodni mi ze w czyms nie mam racji. >nie będziesz tutaj udowaniał wyższości jednej marki nad drugą, ze szczególnym >uwzględnieniem BMW <-> AR BMW i AR to marki ktore spokojnie mozna porownywac, chociazby ze wzgledu na - jak to ladnie ujal Rafal.Gtv - pozycjonowanie marki. Nie widze nic zlego w porownaniach, natomiast bede unikal sformulowan z ktorych wynika ze Alfa jest beee :) Lubie obie marki, naprawde, ale wiekszym zaufaniem darze BMW - dlatego to wlasnie Bawarka sie poruszam obecnie. >A póki co pozdrawiam i życzę miłego podliczania głosów;) W zasadzie nie ma co podliczac! 95% forumowiczow chce zebym zostal :) I bardzo sie ciesze ze nie budze jednak samych negatywnych emocji ;) Odpowiedz Link