Dodaj do ulubionych

Citroen DS4 najpiękniejszy

• Gość: xxx Re: Citroen DS4 najpiękniejszy IP: *.isinfo.pl 31.01.11, 15:36
      najwiecej pyskuja ci co francuza nigdy nie mieli... i pewnie nigdy miec nie beda... zwlaszcza DS-a ;o)
    • Gość: GSEGS Re: Citroen DS4 najpiękniejszy IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.11, 16:05
      Ta... bo w U.S.A chca jezdzic niemieckim zlomem (mercami itp) w Azji chinole kupuja je na peczki w europie tez kazdy woli miec Niemiecki zlom niz Francuski szmelc... i potem fani tego gowna... mowia ze tylko Polaczki lubia niemieckie auta.
    • Gość: fr000nc Re: Citroen DS4 najpiękniejszy IP: *.wincor-nixdorf.com 31.01.11, 16:19
      @GSEGS. Fakt. w stanach PSA wycofało się po fatalnej sprzedaży. Ale dla ciekawostek można poczytać sobie o ludziach którzy ściągają te samochody z Meksyku lub europy (głównie zabytkowe cytryny, często też nowe). A co do Chin, proponuję poczytać o fabrykach koncernu PSA w Chinach. Konkretnie - kiedy weszli na ten rynek i jaką mają pozycję. A co do Europy - proponuję prześledzić poziom sprzedaży aut francuskich. A jako ciekawostkę udział Peugeotów w rynku flotowym w Polsce. I czym jeździ warszawskie MPT
    • Gość: Dezerter Re: Citroen DS4 najpiękniejszy IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.11, 16:28
      Jedzcie sobie na wakacje do Włoch, Grecji, Hiszpanii, Portugalii nie mówiąc o samej Francji to zobaczycie ile Citroenów ludzie kupują. Nic dziwnego, że samego C3 poprzedniej generacji sprzedali ponad 2 miliony. To dobre samochody ale polaczki tak jak Ukraińcy czy Rumunii wolą niemieckie.
    • Gość: Ry-chu Re: Citroen DS4 najpiękniejszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 16:37
      Dlaczego wiejskie szlaufy nie chcą puszczać się z gościami typu "m",jeżdzącymi starymi polo?- Bo ptaszki też mają malutkie i awaryjne!!!
    • Gość: Owrak Re: Citroen DS4 najpiękniejszy IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.11, 16:38
      Ta zawsze mnie to rozwala jak ktos chce porownywac Cytryny, Peugoty do BMW i Mercedesa... nie ta klasa to konkurencja dla skody i VW
    • Gość: Wombat Re: Citroen DS4 najpiękniejszy IP: *.aster.pl 31.01.11, 16:57
      Bardzo fajny, ma styl i charakter. A czy lepszy albo gorszy od Golfa czy Astry?... To się tak naprawdę okaże za kilka lat.
    • Gość: Robo-czop Re: Citroen DS4 najpiękniejszy IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.11, 17:18
      Z wyglady fajny, ale watpie czy jest lepszy od niemieckiej konkurencji
    • Gość: polish-crap Re: Citroen DS4 najpiękniejszy IP: *.fbx.proxad.net 31.01.11, 17:25
      Polskie morony, ktore w dupie byli i gowno widzieli dyskutuja na temat motoryzacji.
      And they make, produce and perform polish crap as usual.
    • Gość: Ry-chu Re: Citroen DS4 najpiękniejszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 18:09
      Czym rózni się 11letnie Polo niejakiego "m" od świnskiego członka?Niczym,jedno i drugie czesto staje,jest brzydkie i śmierdzące , na jedno i na drugie lecą tylko tłuste lochy!!!
    • sselrats Re: Citroen DS4 najpiękniejszy 31.01.11, 18:11
      Piekne, piekne... ale o sprzedazy do USA moga tylko pomarzyc.
    • Gość: szatan Re: Citroen DS4 najpiękniejszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 18:24
      czy to że w USA każdy wpie... hamburgera na śniadanie obiad i kolację to znaczy że w USA żyją bogaci ludzie i są autorytetem w każdej dziedzinie? Uogólnianie to bzdura i szmelc umysłowy. Jak się komuś pdoba taczka z napisem VW czy Audi czy BMW to niech sobie tym jeździ a mi się podoba Citroen choćby dla samej przyjemności podróżowania, mam do wyboru Golfa 1.9 TDI i Xsarę 2.0 obydwa mają "twarde" zawieszenia ... jest jedno ale w Citroenie nie ma bólu głowy i dupska po zrobieniu 300 km a w Golfie łeb pęka o tyłku i plecach nie wspomnę ... zakup samochodu to kwestia gustu i doświadczenia.
    • Gość: Ry-chu Re: Citroen DS4 najpiękniejszy IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.11, 21:13
      Gustu i doswiadczenia? ty niemasz ani jednego ani drugiego... pasjonat z xsara 2.0 sie znalazl, nic nie stuka nic nie puka, jezdzi jak ta lala nie?
    • fr000nc Re: Citroen DS4 najpiękniejszy 31.01.11, 21:24
      nie karmić trolla...
    • Gość: m Re: Citroen DS4 najpiękniejszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 21:43
      Czy wiecie czemu wytatuowalem sobie znaczek VW na dupie?Bo jest tak samo rozj.....a jak moje polo!!!
    • Gość: Ry-chu Re: Citroen DS4 najpiękniejszy IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.11, 21:47
      Ostatnio dowiedzialem sie ze moja zona to mezczyzna? co robic jestem z nia/nim od 20 lat i niewiem czy wziasc rozwod czy nie.
    • Gość: radi9 Re: Citroen DS4 najpiękniejszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 22:07
      jesli chcecie sobie dorobić troszkę w sieci zapraszam na moją stronkę
      zarobek-kasa-internet.blogspot.com
    • Gość: gość Re: Citroen DS4 najpiękniejszy IP: *.ip109.fastwebnet.it 31.01.11, 22:14
      Ja jeżdżę C3 juz 7lat zrobiłem 130 tys.miałem okazję przejechać się nowym c4 i go chwalę a co do samochodów to miałem używane i nowe przez 30 lat ale c3 mogę pochwalić po 130 tys oprócz usterek eksploatacyjnych autko sprawuje się świetnie mieszam we Włoszech i nie mam problemów z parkowaniem.A porownanie samochodu miejskigo jaki jest kompakt kl.B z mercedesm? jeżdzę często samochodami służbowymi mercedesem A180 i siedzi się w nim nisko lusterka mają małą widoczność i mimo automatu jest mało zwrotny.Niech mi szanowni koledzy kierowcy odpowiedza na takie pytanie czy mając obojętnie jakiej marki samochód mogą nim w tej chwili bez przygotowań wsiąść i zrobić 3 tys. km .Bo za stan samochodu i za jego żywotność odpowiada kierowca i mechanik.Pozdrawiam wszystkich i tych w niemieckich i tych w radzieckich samochodach i Życzę wszyskim szcsęśliwego powrotu do domu -bo to tylko się liczy.....
    • Gość: Czujny Re: Citroen DS4 najpiękniejszy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.11, 10:42
      widzę, że złom francuski jest tu histerycznie reklamowany i zachwalany. Mówię wam, sprzedawcy francuskiego złomu, to nic nie da.

Polacy są za mądrzy aby kupować wasz złom, nikt nie będzie płacił za serwis tych sypiących się złomów kilkanaście czy kilkadziesiąt tysięcy złotych bo pozabezpieczaliście podzespoły elektronicznymi kodami. Wymiana zwykłej żaróweczki w waszych złomach kosztuje 500 złotych. Komu potrzebne są wasze padła do wyłudzania forsy od uczciwych ludzi.

• Gość: JM Re: Citroen DS4 najpiękniejszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 22:04
      A ja - troche przez przypadek - zamieniłem francuski złom - jak piszecie - na super (prawie) niemieckiego Seata Leona! I wtopa!!! Mimo, że moja kochana Lagusia 2,2 dCi była juz trochę przechodzona - 7 latek i 230 tys km, to okazuje się mniej kosztowna od Leona (2,0 TDI - 4 lata i 120 tys KM). Mam porównanie, bo przez 2 lata używałem ich na zmianę. Nie mówię już o tym, że po całym dniu w trasie wychodziłem z Laguny pratycznie nie zmęczony, a po Leonie nadawałem się tylko do łóżka, nie mówię o tym, że Laguna,mimo, że 4 lata starsza jest lepiej wyposażona i wszystko w środku lepiej chodzi, że jest cichsza (praktycznie nie czuje się diesla) i ma lepiej chodząca skrzynię biegów, a na trasie pali praktycznie to samo - przy szybszej jeździe - bo ma dłuższe biegi, to jeszcze - o zgrozo - jest o wiele trwalsza - takie rzeczy jak tarcze wytrzymały dwukrotnie dłużej, seatowski TDI niemal od początku bierze olej, a Lagna wcale - po 230 tys km. W Seacie ciężko chodzi skrzynia biegów i fatalnie sprzęgło. Oczywiście jest twardy i grzechocze. A juz dobijające się to, że serwis jest również znacznie droższy, a w dodatku jeszcze przynajmniej raz mnie oszukano - w serwisie na Okęciu (chyba Auto Barcelona) - wzięli sporo pieniędzy za coś, co nie zrobili! Oczywiście - Seat ma tez swoje zalety - świetnie się prowadzi i po lekkim doprogramowaniu ma 188 KM i super osiągi. Nie można jednak powiedzieć, że jest autem lepszym. Jest całkiem inny - mniej wygodny, bardziej miejski. Lubię go też, ale na trasę niezbyt chętnie zabieram - zdecydowanie wolę Lagunę ....
    • Gość: Czujny Re: Citroen DS4 najpiękniejszy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.02.11, 08:42
      @JM,

Te starsze laguny były całkiem niezłe, trwałe, dobrze wyposażone ładne i tanie. Tragedia z laguna rozpoczęła się od dziwacznego modelu chyba z 2001 roku. Ta tragedia trwa do dziś...
    • Gość: desti Re: Citroen DS4 najpiękniejszy IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.11, 11:44
      no i nikt nie powie że to auto nie ma finezjii nie to co te zjebane VW
    • Gość: Gość Re: Citroen DS4 najpiękniejszy IP: *.xdsl.centertel.pl 19.02.11, 16:52
      A propo Lagun. Złego słowa nie mogę powiedzieć. Jak wybierałem to wchodził w rachubę Pasek, Mondeo, 407 i właśnie Laguna (T). Do dzisiaj nie żałuję. Zero awarii, jakoś materiałów rewelacyjna na tle konkurencji. Cena też rewelacja. Konkurencja niemiecka wypada w przedbiegach.
    • Gość: s Re: Citroen DS4 najpiękniejszy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.04.11, 20:42
      większość z was pracuje w mięsnym i jeździ nissanem micrą
      i oceniają
      1. wybierali to internauci czyli wy
      2.z 60 krajów czyli nie tylko z francji
      3.sprawdzie w swoich golfach co wy nie macie z plastikiu a potem oceniajcie
      4.jak to po 3 latach zblednie to wasze golfy sie rozpadną
      5.ds4 jest bardzo ładnym autem
    • Gość: dsf Re: Citroen DS4 najpiękniejszy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.04.11, 20:45
      Czujny dodaj że tą żarówke
      musimy kupić od niemców
      i dlatego tyle kosztuje
      a pozatym widze że jesteś sprzedawcom niemieckich aut i szpan bo jeżdzisz w audi lub bmw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka