Dodaj do ulubionych

Racjinalizacja wątków forum

14.02.11, 13:51
Moze by tak:

polowa watkow jest typu: co sadzicie o samochodzie XXXX, psuje sie nie psuje, koszty itd.

Rada: to jest forum ogolno motoryzacyjne - chcecie merytorycznych odpowiedzi pytajcie na forach uzytkowniow tych aut.

Jest forum Mazdy, BMW, MB, Lexus (amerykanskie, polskie lewdwo dycha), Skoda (tutaj gdzies na gazecie itd) - kazda marka ma swoje forum.

W ten sposob tacy jak ja i paru innych podobnych nie beda musieli sie przedzierac co dzien przez watki typu Maybach czy Phantom tylko bedziemy widzieli watki ogolnomotoryzacyjne ktore nas interesuja, a pytajacy dostana na innych forach info z pierwszej reki a nie zaslyszane.
Obserwuj wątek
    • novationen Re: Racjinalizacja wątków forum 14.02.11, 14:03
      szymi, ale to jest awykonalne.

Kurde, jak mam problem i szukam odpowiedzi to jasne, mogę napisać na forum stricte związanym z tematem (np. dot. Opla) ale przecież tu zagląda masa ludzi, wobec tego masz więcej odpowiedzi - rzeczowych bądź nierzeczowych, ale można z nich wyłuskać coś sensownego.

A na tych "zamkniętych" wątkach to albo ktoś zajrzy, albo nie...

poza tym ile to już razy ryczałem ze śmiechu czytając głupkowate wypowiedzi niektórych :) i śmieszne riposty innych :D

poza tym, admin musiałby nad tym trzymać surową kontrolę i wątki albo kasować, albo przesuwać...
      • mgr.nauk Re: Racjinalizacja wątków forum 14.02.11, 16:24
        novationen napisał:
        > szymi, ale to jest awykonalne.

Ty chyba jesteś jakiś "adorobiony". Silisz się na tworzenie nowych słów a to wyraźnie poza twoimi możliwościami.
        • swan_ganz Re: Racjinalizacja wątków forum 14.02.11, 17:58
          Silisz się na tworzenie nowych słów a to wyraźnie poza twoimi możliwościami.

wprawdzie rozumiem, że możesz być niedokształcony (nie ty jeden zresztą...) ale nie rozumiem po co dajesz dowody tego braku na forum?
          • mgr.nauk Re: Racjinalizacja wątków forum 14.02.11, 18:26
            Czy sam dales rade to wszystko napisac czy ci ktos pomagal?
            • novationen Re: kolego mgr... 14.02.11, 18:41
              :) słyszałeś kiedyś, że lepiej w towarzystwie uchodzić za idiotę, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości?

już rozwiałeś, możesz wyłączyć komputer i zacząć odrabiać lekcje. No chyba że masz ferie...
              • mgr.nauk Re: kolego mgr... 14.02.11, 19:12
                Apisz już więcej bo tego amożna strawić!
                I azwracaj się do mnie per kolego.
                Z jednym tylko masz rację - właśnie poproszę mamusię żeby mi wyłączyła komputer bo mi się zbiera na wymioty.
                • swan_ganz Re: kolego mgr... 14.02.11, 20:20
                  widzę, ze jednak uparłeś się by dokonac dziś autokompromitacji... No cóż; skoro ci na tym tak bardzo zależy to nie sądzę by ktoś ci chciał w tym przeszkadzać... Tylko nie mysl sobie, ze taka sztuka w twoim przypadku to jaies mistrzostwo świata jest bo to szalenie prosta sprawa..

Tak na marginesie; powiedz dlaczego cieszy cię wypadek Kubicy? (znalazłem kilka twoich wypowiedzi na forum F1) Lubisz jak ludzie cierpią czy tez raczej wolisz sytuacje gdy coś im się nie udaje? Czyjesz się wtedy lepiej ze swoim życiem? Bardziej dowartościowany cudzymi porażkami jesteś czy jak... Weź mi to chłopie wytłumacz...
                  • mgr.nauk Re: kolego mgr... 14.02.11, 20:56
                    swan_ganz napisał:
                    > Tak na marginesie; powiedz dlaczego cieszy cię wypadek Kubicy?

Bo ja jestem Heidfeld.
                    • wujaszek_joe Re: kolego mgr... 15.02.11, 09:32
                      kretyn jesteś i tyle
        • novationen Re: Racjinalizacja wątków forum 14.02.11, 18:13
          mgr.nauk napisała:

> novationen napisał:
          > > szymi, ale to jest awykonalne.
          >
          > Ty chyba jesteś jakiś "adorobiony". Silisz się na tworzenie nowych słów a to wy
          > raźnie poza twoimi możliwościami.

Szczęście, że są jeszcze bardziej niedorobieni... :) skasuj tego mgr., a wstaw 'nie'... :)
    • dark13 Re: Racjinalizacja wątków forum 14.02.11, 14:16
      I kto to napisal? naczelny racjonalizator o mentalnosci .... 10-latka he,he

• wujaszek_joe Re: Racjinalizacja wątków forum 14.02.11, 19:11
        ciekawa rzecz
        Lata lecą, a szymek ciągle taki sam
    • nostromo1 Re: Racjinalizacja wątków forum 14.02.11, 16:17
      Forum marki jest dobre, żeby poznać problemy z jakimś samochodem. Tam ludzie zglaszają realne awarie i proszą o pomoc. To mówi więcej o danej marce/modelu niż te wszystkie Dekry. Ale ludzie, którzy tam piszą lubią swoje samochody. No, powiedzmy: pogodzili się z losem :-) Więc nie ma sensu pytać na forum np. Opla, czy Opel jest dobry. Odpowiedź będzie twierdząca.
      A jeśli chodzi o tutejszych adminów, to olewają ewidentne reklamy cz co? Dzisiaj naliczylem trzech spamerów-reklamiarzy.
      • pacanek_ten_prawdziwy Re: he he szymus , co ci ??????? 14.02.11, 18:48

he he i to ten wlasciwy napisal he he :
        forum.gazeta.pl/forum/w,20,122129396,122129396,Wymiary_opon_jak_dobrac_.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,20,122124391,122124391,GS_spuszcza_baty_STI_i_EVO.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,20,121958729,121958729,Lexus_IS_F_kills_Audi_RS4_hehe.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,20,122046026,122046026,Jak_rozlaczyc_Traction_control_w_LexusGS_.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,20,121957945,121957945,Lexus_LS600h_smokes_Audi_A8_6_0_W12.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,20,121618872,121618872,Krotki_filmik_z_jazdy_mym_nowym_traktorem.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,20,121895643,121895643,Pierwsze_dwa_kills_.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,20,121797706,121797706,juz_wiem_czemu_jezdza_lewym_pasem_hehe.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,20,121177502,121177502,_foto_jeszcze_pare_fotek.html

he he i do tego ten tytul :

"Racjinalizacja wątków forum"

Szymus rozbroiles mnie
        • dr.buzz Re: he he szymus , co ci ??????? 14.02.11, 22:51
          hehe, to ci musk...:D
    • ok_vip Re: Racjinalizacja wątków forum 14.02.11, 20:14
      Szymuś ;-)

Nie da rady, to jest forum publiczne, na dodatek - dość popularne.

Musielibyśmy dostać możliwość przenoszenia wątków na inne fora tematyczne, nad którymi aktualnie władzy nie mamy, a przede wszystkim - musielibyśmy tu siedzieć chyba 24 godziny na dobę.

Nie mówiąc już o tym, że to zwyczajnie kłóci się z założeniami publicznego forum. Czyli forum, do którego dostęp mają wszyscy i (w granicach zdrowego rozsądku) - mogą pisać wszystko.

Generalnie, pomysł ok. Ale na forum, które jest "bardziej prywatne".

Ps. Zagląda tu multum ludzi którzy mieli problem z jakimiś tam samochodami, ale nie zaglądają na fora tych konkretnych marek. Może i trafią ze swoją dobrą odpowiedzią na jeden ze stu wątków - ale to lepsze, niż nie dostać żadnej odpowiedzi. Także wszystko ma swoje wady i zalety...
      • szymizalogowany ok, haraszo... 14.02.11, 23:04
        paniemaju

niech zstanie jak jest,

btw. to że to forum nie jest "stricte" moderowane to chyba jedna z głównych zalet i dlatego tyle ludzi tu zagląda - są fora gdzie zakompleksieni administratorzy wszystko przestawiają a jak coś jest nie po ich myśli to kasują

więc za to piona dla was
        • wujaszek_joe Re: ok, haraszo... 15.02.11, 09:33
          i tu siem zgadzam
        • ok_vip Re: ok, haraszo... 15.02.11, 17:48
          Łohoho!

Nie spodziewałem się, że kiedykolwiek na tym forum dostaniemy szczerą "pochwałę".

Aż urosłem ;-))

Dzięki.

szymizalogowany napisał:

> paniemaju
          >
          > niech zstanie jak jest,
          >
          > btw. to że to forum nie jest "stricte" moderowane to chyba jedna z głównych zal
          > et i dlatego tyle ludzi tu zagląda - są fora gdzie zakompleksieni administrator
          > zy wszystko przestawiają a jak coś jest nie po ich myśli to kasują
          >
          > więc za to piona dla was
    • chris62 Re: Racjinalizacja wątków forum 18.02.11, 15:12
      szymizalogowany napisał:

> Moze by tak:
      >
      > polowa watkow jest typu: co sadzicie o samochodzie XXXX, psuje sie nie psuje, k
      > oszty itd.
      >
      > Rada: to jest forum ogolno motoryzacyjne - chcecie merytorycznych odpowiedzi py
      > tajcie na forach uzytkowniow tych aut.
      >

Utopia i tyle bo na każdym forum w necie działa czarny marketing bo najsilniejsza metoda to propaganda. Jak nie można sprzedać przewartościowanego towaru poprzez zachwalanie to wtedy krytykuje się konkurencję. Wg tego co na forum czytałem przez te lata to codziennie powinienem siedzieć w serwisie znać wszystkich laweciarzy i mieć du..kartę kredytowa na wydatki zwiazane z naprawami auta.
      Tymczasem 11 lat jeżdżę bez problemów.
      Nie tylko w tej branży tak jest - wystarczy popatrzeć na inne fora gdzie bije się piane nt sprzetu np foto czy innego. Oczywiście najlepszy klient to nieświadomy klient któremu wciśnie się każda bajkę a w Polsce takich wielu....
    • sprawdzczywolnejesttokonto Re: Racjinalizacja wątków forum 21.02.11, 22:09
      Jakbym miał pytać o opla na forum opla to równie dobrze mógłbym w ogóle zrezygnować z pytania. Bo wiadomo, że każdy chwali swoje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka