Dodaj do ulubionych

Auto Józefów

IP: *.centertel.pl 16.10.08, 22:11
Chciałem wszystkich przestrzec przed tym warsztatem. Zostawiłem tam
jakis czas temu samochód. Auto stało ponad 2 tyg. (miało stać do
tygodnia). Dopiero po tym czasie postawili diagnoze - kompletnie nie
znam się na mechanice - ale zaproponowlai regeneracje przegła i
wymiane paru czesci- Koszt: ok. 6000 PLN. Zgodziłem się. Naprawa
strasznie sie przeciągała w czasie, co gorsza osoba do której miałem
telefon rzadko go odbierała i nie była w stanie udzielic zadnej
informacji. Wreszcie sie udało. Odebrałem samochód. Zapłaciłem. Ide
na parking odebrac auto. Szczesliwy podchodze do mojej rakiety i co
widze? Osłona od silnika, ta od spodu jest w ogole nie przymocowana
i wisi na jakims sznurku - jakbym podszedł z innej strony to
zgubiłbym ja w czasie jazdy. Pierwsz szok - ale to dopiero poczatek.
Ide do warsztatu io mówie: Panowie, chyba zapomnieliście czegos
przymocować. Słysze na to:
-Panie, wez Pan czekaj, tera to my mamy przerwe sniadaniową!
No i czkeam. W Józefowie jeszcze wczesny socjalizm króluje jak
widac. Po godzinie odpaliłem samochód i pojechałem do Warszawy.
Powiem szczerze ze nawet chodziło to jako tako...do czasu. Po ok. 3-
4 tys. wszystko zaczeło sie od nowa. Pojechałem z reklamacja.
Samochod przestał ponad tydzien - powiedzieli ze cos tam wymienili -
NIC nie zrobili!. Pojechałem ponownie. Znowu przestał ponad tydzien,
szef mnie zapewniał ze teraz bedzie juz ok. Ponownie nic nie
zrobili. Cały czas moja skrzynia nie działa tak jak powinna. Uwazam
ze jest to skandal ale nie mam juz czasu i siły sie z nimi wykłocac -
postanowiłem tylko na kazdym mozliwym forum przestrzec uzytowników
automatycznych skrzyń biegów przed warsztatem Auto Józefów.
Omijajcie to miejsce szerokim łukiem!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: 02 Re: Auto Józefów IP: *.pools.arcor-ip.net 18.10.08, 22:59
      napisz w ktörym bo pelno jözefoföw
      • Gość: ewa Re: Auto Józefów IP: 80.50.127.* 21.08.12, 13:38
        witam,
        widzę na dodatek, że mają prawie stały cennik ja zapłaciłam 6500,00 i to bez fv już mineło dwa lata a ja nadal odkrywam awarię za którą zapłaciłam wtedy. UWAGA. Ludzie omijajcie ten zakład AUTO-JÓZEFÓW.
    • Gość: auto józefów Re: Auto Józefów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 08:19
      papier przyjmie wszystko , podobnie jak internet . jakoś sobie Pana nie
      przypominamy , klientów mamy wielu i nikt nam nie zgłaszał ostatnio żadnej
      reklamacji . bardziej to wygląda na antyreklamę firmy konkurencyjnej , niż
      autentyczną wypowiedź . a skąd ten brak odwagi przy podpisie ? w jego czasach
      nie było aut . pozdrawiam . Wojtek Pauk . Auto Józefów
      • Gość: miki Re: Auto Józefów IP: 194.181.22.* 03.09.09, 12:46
        szykuje sie kolejna sprawa sądowa, jeśli ktos ma problem z tym
        warsztatem prosze o kontakt na tomek29waw@o2.pl
        łacznie z odszkodowaniami za czas przestoju.
      • peka2004 Re: Auto Józefów 11.01.10, 19:50
        Szanowny Panie Jacku, nie roztropnie jest tak kłamać. Pomagajnie klientom
        rzetelną diagnostyką i naprawą! Wasza wiedza na temat szkrzyń automat jest
        marna. Zachęcam do szerszych studiów. Kiedyś ktoś się bardzo zdenerwuje i wam
        nie odpuści...Pozdrawiam
    • Gość: robert wawa Re: Auto Józefów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 08:27
      ja odebrałem od nich w zeszłym tygodniu audi ze skrzynią biegów multitronic .
      naprawa trwała 5 dni , i może nie była najtańsza , ale z jakości usług jestem
      bardzo zadowolony
      • Gość: xxxxxxxx Re: Auto Józefów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 16:14
        Mam nadzieję, że Twoje zadowolenie wystarczy na długo, bo ja też
        oddałem Audi i niestety przez ich wspaniałą usługę skrzynia nadaje się
        tylko do wymiany.
    • Gość: miki1970 Re: Auto Józefów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 20:47
      też uważam że są spoko, robiłem u nich 530d
    • Gość: jacek sawa Re: Auto Józefów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 11:48
      znalazłem wypowiedź anonima po tym jak zaprowadziłem auto do tej
      firmy . trochę się zaniepokoiłem , ale w poniedziałek odebrałem
      mojego mercedesa , zrobiłem przez te kilka dni ponad tysiąc
      kilometrów , a dzisiaj rano byłem na kontroli i jest wszystko ok .
      ciężko jest zadowolić taksówkarza a po naprawie w Auto Józefów
      szczerze polecam wszystkim ich firmę . Samochód stał 4 dni i jeździ
      jak nowy . Jacek
      • Gość: Ali Re: Auto Józefów IP: *.chello.pl 18.11.08, 10:54
        wszystkie pochwały z jednego IP, nice :)
      • Gość: smiech na sali Re: Auto Józefów IP: *.aster.pl 25.11.09, 22:30
        Jacus, ladowac, to my a nie nas. Jesli chcesz ladowac ludzi w
        butelke, to chociaz zmien IP
      • peka2004 Re: Auto Józefów 11.01.10, 19:45
        Drogi Jacku miałeś naprawdę dużo szczęscia, tylko widzisz starsze mercedesy ze
        skrzyniami stopniowymi to oni naprawią. Nie mają natomiast pojęcia o bardziej
        zaawansowanych jak tiptronic czy CVT. NIE POLECAM FIRMY AUTO JÓZEFÓW!!!
    • Gość: gosc portal Re: Auto Józefów IP: *.aster.pl 19.11.08, 21:40
      wystarczy pogooglowac - o autojozefow.pl jest mnostwo negatywnych
      opinii
      • Gość: kowboj Re: Auto Józefów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.04.10, 14:41
        Naprawiałem tam moje BMW E38 2 lata temu (76000km) i do tej pory
        wszystko jest OK. Polecam tez warsztat. Nie miałem zadnych
        zastrzezeń: dobra obsługa, terminowość OK, umiarkowana cena
      • Gość: marti Re: Auto Józefów IP: *.centertel.pl 14.04.10, 10:05
        Polecam firmę z Józefowa. Naprawiałem u nich mojego Passata B5 1.9 TDI 130KM po
        lifcie z pięciobiegowa skrzynią Tiptronic i wszystko jest OK.
        • Gość: kkaaa Re: Auto Józefów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 16:05
          w moim pasacie jest identyczna skrzynia ale co powiem to powim nie polecam ich 2 razy do nich jezdzilam az 3 razem bylo po gwaracji i koszt 4-5 tys wiec pojechalam gdzie indziej co sie okazalo zamiast uszczelek byl silikon!! nie polecam!!
      • Gość: Bogdan B. Re: Auto Józefów IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.11, 19:26
        Naprawiałem skrzynię automatyczną w Passacie B5 (2000r.) 1.9 TDI 115 KM. Koszt dosyć duży, ale podobnie jak w innych warsztatach. Przejechałem ponad 20 tyś. km i jak na razie jest O.K.
    • Gość: ania Re: Auto Józefów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 15:58
      ja również naprawiałam skrzynię w tej firmie i złego słowa nie mogę powiedzieć.
      fachowo, szybko i dobrze. z czystym sumieniem mogę tę firmę polecić
      • Gość: watpiacy Re: Auto Józefów IP: 62.29.169.* 27.01.09, 16:52
        tak Aniu, zrob sobie prawo jazdy, kup sobie samochod, a tymczasem
        nie wypisuj takich bzdur na temat tego warsztatu - wystarczy
        spojrzec jak ten warsztat wyglada, jaki wyglad, taki serwis
        • wangeli Re: Auto Józefów 31.01.10, 17:10
          RACJA!!!!!!!!!!!
          Omijac ten warsztat z daleka---!!!!!!!
    • Gość: robert Re: Auto Józefów IP: *.ip.netia.com.pl 13.12.08, 12:58
      kiedyś robiłem tam mercedesa 211 , teraz wstawiłem touarega bo byłem zadowolony .
      • Gość: sdf12 Re: Auto Józefów IP: 212.76.37.* 23.01.09, 21:02
        cos ci sie sypia te samochody... wydawaloby sie, ze nie takie
        stare...
      • peka2004 Re: Auto Józefów 11.01.10, 19:41
        no to współczuję! szykuj kupę kasy!!!
    • Gość: miki Re: Auto Józefów IP: 194.181.22.* 03.09.09, 12:51
      szykuje sie kolejna sprawa sądowa, jeśli ktos ma problem z tym
      warsztatem prosze o kontakt na tomek29waw@o2.pl
      łacznie z odszkodowaniami za czas przestoju.
    • Gość: krzysiek Re: Auto Józefów IP: 82.223.163.* 08.09.09, 14:18
      samochód wstawiłem jakiś czas temu do tego warsztatu, już odebrałem nie było
      szybko,ale powiem szczerze ze zrobili extra zmiana biegów nie wyczuwalna, fajnie
      chodzi. koszty.... no wiadomo że automaty nie sa tanie do naprawy, ale w 5 tyś
      sie zmieściłem/a skrzynia wcześniej sie po prostu rozpadła/ czytałem wcześniej
      wasze opinie i nawet z sąsiadem rozmawiałem który też u nich robił i nie był
      zadowolony, ostrzegał mnie, a ja mu ze już za późno bo oddałem tam. jestem
      zadowolony i mam nadzieję że nie bede musiał już do niej zaglądać przez kilka
      lat jak mnie zapewniali w tym warsztacie.
      • Gość: jacek Re: Auto Józefów IP: 89.171.88.* 04.12.09, 14:29
        robiłem tam a6 , odebrałem i jeżdżę już jakiś czas bez problemu ,
        skrzynia chodzi jak nowa , polecam
      • Gość: PrzemekW Glob Taxi Re: Auto Józefów IP: *.acn.waw.pl 29.12.09, 17:50
        Ja Jakieś dwa miesiące temu robiłem B5 FL Tiptronic w Auto Józefów i też nie mam nic do zarzucenia. Polecił mi znajomy i wcale nie żałuje. Transport do warsztatu za free, czas naprawy 7 dni, termin został dotrzymany. Zabrali Auto, po 7 dniach zadzwonili ze auto sprawne sprawdzone. Przyjechałem zapłaciłem i wszystko jest OK. Gwarancja 6 miesięcy. Cena naprawy wydaje mi się standardowa jeśli chodzi o Automat. Więc jak najbardziej polecam
        • Gość: Kusy43 Re: Auto Józefów IP: *.pl 05.01.10, 17:18
          Witam!
          Jestem zdziwiony tak złymi opiniami na temat Auto Józefów. Mieszkam
          blisko Józefowa, więc tam zostawiłem do naprawy swojego mercedesa
          220 cdi i po paru dniach odebrałem po naprawie głównej automatycznej
          skrzyni biegów. Skrzynia pracuje tak jak trzeba, a 6cio miesięczna
          gwarancja, bez limitu kilometrów, zabezpiecza mnie przed
          jakąś "fuszerką". Na podstawie mojego doświadczenia z tym warsztatem
          mogę go tylko polecić.
          • peka2004 nie polecam auto józefów 11.01.10, 19:32
            Owszem drobne "naprawy" (czyli wymiana danego elementu) są w stanie zrobić. w
            Pana przypadku jest to bardzo popularna i stosunkowo łatwa w naprawie skrzynia.
            Problemy się zaczynają kiedy muszą naprawić np. CVT :) NIE POLECAM FIRMY AUTO
            JÓZEFÓW!!!
    • Gość: zadowolny marek Re: Auto Józefów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.10, 13:53
      Posiadam Toyotę Siennę, w której była uszkodzona skrzynia biegów, zanim oddałem do firmy Auto-Józefów, auto oddałem do dwóch innych warsztatów, gdzie nie potrafili naprawić usterki, gdyż samochód pochodzi z USA i nie da się naprawić. W końcu oddałem auto do w/w firmy w Józefowie (odebrali auto sami z innego warsztatu) Jestem bardzo zadowolony z usługi, na którą otrzymałem półroczną gwarancję. Uważam firmę Auto-Józefów za firmę bardzo rzetelną, w każdej chwili można się skontaktować telefonicznie bez problemu.
    • Gość: Sadek Re: Auto Józefów IP: *.centertel.pl 29.04.10, 23:13
      Nie podzielam poglądu przedmówcy. Chłopaki z Autojózefów robili
      skrzynię automat w moim Volvo S60 2,4 T 200KM, która była już na
      wykończeniu. Koszt wymiany większości podzespołów na poziomie 5800
      zł był do zniesienia. Skrzynia po 1500 km spisuje się bardzo dobrze,
      nie mam wątpliwości, że zostały wymienione umówione wcześniej
      części. Skrzynię zrobili w umówionym terminie (6 dni), przed
      wyłożeniem gotówki odbyłem jazdę próbną. Nie mam zastrzeżeń co do
      rzetelności usługi. Usługa była wykonana pod koniec marca 2010r.
      • Gość: Filip Re: Auto Józefów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 19:49

Zgodzę się z przedmówcą. Byłem u nich z Audi A4. Skrzynia Multitronic. Skrzynia szarpała przy zmianach biegów. Okazało się, że był to błąd elektronicznych czujników prędkości. Czytałem, że to częsta wada tych skrzyń. Samochód odebrałem wczoraj więc nie mogę jeszcze za wiele powiedzieć ale wygląda na to, że wszystko jest ok.
        • Gość: Cyryl Re: Auto Józefów IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.10, 19:59
          Witam, Ja też miałem podobny problem z moim Audi
          A4. W jednym z warsztatów wymienili mi komputer skrzyni, twierdząc, że usterka
          została naprawiona. Po kilku dniach problem wrócił. Jadąc przez Józefów,
          natknąłem się na Auto Jozefów.
          Dowiedziałem się, że diagnostyka jest bezpłatna postanowiłem zobaczyć
          jakie będzie ich rozwiązanie. Okazało
          się, że do wymiany był łańcuch i bieżnia łańcucha. CZEGO NIE ZDIAGNOZOWANO
          WCZEŚNIEJ NA POŁCZYŃSKIEJ!
    • Gość: gościniec Re: Auto Józefów IP: *.centertel.pl 04.11.10, 12:10
      Ja prawdę mówiąc, wymienilem u nich skrzynię i spisuje się dobrze, ale oni w niej na szczęście nie grzebali. Powiem szczerze, że istotnie do najmilszych ten warsztat nie należy, dla nich raczej klient się nie liczy (prędzej petent) mój samochód u nich stał ze 2 miesiące, ale to nie z ich winy tylko szukałem na rynku używanej skrzyni w dobrym stanie i tyle mi to zajęło, bo naprawa starej miała kosztować 5860, a ja kupiłem całą w dobrym stanie za 2500 zł. Wymienili, działa ok, ale jak odbierałem samochód to ręce mi opadły. postawili do pod sosną czy świerkiem, nie wiem, cały ujeb...żywicą, dosłownieco 10 centymetrów kropla, ze 3 kilo igieł i liści z niego zgarnołem zanim mogłem pojechać, doprowadzenie go do normalnego stanu kosztowało mnie 300 zł. na dodatek nie pokazują części popsutych (jak to robią w innych warsztatach), tym bardziej nawet nie spytali czy chcę zabrać swoją starą skrzynię...pewnie sobie jeszcze z niej jakieś części posprzedają. Nie miło, chłodno, czułem sie u nich jak jakiś intruz.
      • Gość: Stefan Re: Auto Józefów IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.10, 20:47
        Chyba piszecie o innym warsztacie. Ja byłem 2 tygodnie
        w Auto Józefów temu i żadnych takich historii nie widziałem. Czysto i
        schludnie. Obsługa też ok
      • Gość: Robas Re: Auto Józefów IP: *.onboard.pl 27.12.10, 13:18
        To chyba inny warsztat. Ja byłem tam 2 tygodnie w Auto Józefów temu i żadnych takich historii nie widziałem. Czysto i schludnie. Obsługa też ok.
    • Gość: lolekvectrac Re: Auto Józefów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 19:42
      Jestem od prawie 2 lat użytkownikiem Vectry C w automacie z silnikiem diesla. Skrzynia
      nie pracowała jak należy: szarpała od czasu do czasu i były coraz większe z nią problemy. Praca skrzyni pozostawiała cały czas wiele do życzenia, aż w końcu odmówiła posłuszeństwa. Wtedy zaprowadziłem auto do warsztatu, firmy Auto Józefów. Naprawa, która miała miejsce kilka miesięcy temu nie była może najtańsza, ale na pewno rzetelna: wszystko w terminie i za uzgodnioną telefonicznie wcześniej kwotę. Teraz skrzynia pracuje jak należy; nie mam żadnych z nią problemów. Polecam ten warsztat! Miła obsługa i fachowa oraz terminowa naprawa
      • Gość: niezadowolony Re: Auto Józefów IP: *.aster.pl 06.02.11, 20:43
        Ja nie polecam tego "warsztatu" kilka lat temu naprawiałem tam skrzynie w mercedesie, po remoncie rozpadła się po przejechaniu ok 200 km i nie nadawała się już do naprawy. GWARANCJA ?????? na własny koszt przyholowałem samochód z powrotem do tego "warsztatu" i po weryfikacji przez "mechaników" mojej skrzyni którą dzień wcześniej naprawiali i oddali mi samochód jako sprawny okazało się że skrzynia nie nadaje się już do naprawy.
        Ponieważ samochód jest moim narzędziem pracy sam znalazłem skrzynie, kupiłem ją na własny koszt bo jak bym czekał na tzw. GWARANCJE..... to pewnie mój samochód stałby tam do dzisiejszego dnia.
        NIE POLECAM, PRZESTRZEGAM, UWAŻAM ŻE TAKIE WARSZTATY POWINNY BYĆ ZAMYKANE A ICH WŁAŚCICIELE POWINNI MIEĆ DOŻYWOTNI ZAKAZ PROWADZENIA JAKIEJKOLWIEK DZIAŁALNOŚCI USŁUGOWEJ
    • Gość: Kamil z Warszawy Re: Auto Józefów IP: *.chomiczowka.waw.pl 21.12.10, 20:36
      Dlaczego nie oddałeś samochodu do naprawy
      ponownie? Przecież masz gwarancję. Ja miałem podobną sytuację. I bez problemu
      poprawili błędy w ramach gwarancji
      • dino-2010 Re: Auto Józefów 21.12.10, 23:11
        Witam,
        Próbowałem szczęścia w różnych warsztatach. Kolega skierował mnie do Auto Józefów. Mimo rożnych opinii na forach internetowych oddałem im mojego Mercedesa. Dziwią mnie te złe opinie na temat obsługi. Obsługa sprawna, szybka i profesjonalna. Po podłączeniu pod komputer okazało się, że powodem usterki są błędy elektroniczne czujnika prędkości. Trzeba było wymienić płytę sterują na sterowniku hydraulicznym. Usługa wykonana w ciagu kilku godzin , koszt wraz z nowym olejem i filtrem 1700. Wg mnie Auto Józefów jest ok, ale chyba najlepiej pojechać i zobaczyć samemu jak to wszystko wygląda. Nie bylem w starej siedzibie, ale ta na Pilsudskiego jest ok.
      • Gość: Robas Re: Auto Józefów IP: *.onboard.pl 27.12.10, 13:16
        o Auto Józefów dowiedziałem się od kolegi. Zaprowadziłem do nich moją C5. Auto na desce rozdzielczej nie pokazywało na którym biegu jadę. Całkiem sprawnie poradzili sobie z tym problemem. I do dzisiaj widzę na którym biegu jadę wiec ta gwarancja raczej nie potrzebna.
        • Gość: szybki18 Re: Auto Józefów IP: *.aster.pl 10.01.11, 22:06
          Ja naprawiałem w Auto Józefów moje cacko - Mustanga 1967. Pojechałem do nich z wibracjami podczas jazdy i wyciekami ze skrzyni. Diagnostyka wykazała pekniete koło zamachowe i stare uszczelnienia. Trzeba było kompletnie uszczelnić skrzynię i wymienić koło. Koszt naprawy do zniesienia 600 PLN. Polecam, bo naprawili mi szybko i profesjonalnie. SZACUN !
          • Gość: rudolf* Re: Auto Józefów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 19:58
            Tez polecam Auto
            Józefów. Naprawiałem u nich Audi a4 , Podczas jazdy wyciekł mi cały olej.
            Mechanicy stwierdzili, że przyczyną było uszkodzone sprzegło hydrokinetycznego,
            bo nie odprowadzało we właściwy sposób temperatury i zagotowało olej. Miałem do
            wyboru kupić cały nowy sprzęt albo zregenerować sprzęgło i wymienić pompę Oczywiste, że zdecydowałem się na regenerację
            i naprawe . Zrobili to dobrze, jestem już chyba ze 2 tyg po naprawie i wszystko
            działa sprawnie. Dają tam jeszcze gwarancję, na piśmie. Generalnie jestem
            zadowolony. Polecam
            • Gość: niezadowolony Re: Auto Józefów IP: *.toya.net.pl 03.02.11, 12:17
              Jestem nie zadowolony z usług tego warsztatu. Po naprawie samochód jeździł tylko miesiąc do wymiany oleju. Po wymianie oleju zaczął jeździć coraz gorzej. Naprawa gwarancyjna też nic nie dała. Dla mnie ten warsztat już nie istnieje.
              • Gość: Subaru Re: Auto Józefów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.11, 22:20
                Witam. Szukam po różnych forach informacji gdzie w Warszawie można oddać samochód z automatem do naprawy. Trafiłem na wpis kolegi szybki 18. Jeżeli ktoś oddał Mustanga z 67roku do tego warsztatu i jest nawet zadowolony to musi cos w tym byc. ( mam nadzieję,że wpis jest prawdziwy ) A konkretnie. Jeżdżę subaru foresterem 2.0 wolnossący w automacie . Od jakiegos czasu odczuwam mocne szarpnięcie,uderzenie przy każdym przpięciu biegu. W serwisie krzykneli mi kosmiczną cenę i szukam jakiegoś nieautoryzowanego warsztatu. Spróbuje u tych magików, których polecacie, oby faktycznie byli dobrzy.
                • Gość: Marta Re: Auto Józefów IP: *.aster.pl 18.04.11, 22:08
                  Wczoraj odebrałam z Auto Józefów swój samochód. Jak na razie wszystko działa bez zarzutu. Oby tak zostało;) Może nie poczułam sie jak najważniejszy klient (a tak powinien być traktowany każdy) ale też nie mogę powiedzieć czegoś złego. Samochód, jeździ, działa, kwotka przystępna... Generalnie mogę polecić.
    • Gość: zbyszek Re: Auto Józefów IP: *.aonet.pl 27.12.10, 14:55
      bardzo z daleka omijać ten warsztat !!!!
    • Gość: Bocian Re: Auto Józefów IP: *.tvk.torun.pl 13.08.11, 14:43
      Witam wszystkich ja byłem w tym warsztacie ,skrzynia po naprawie chodzi ok.co mnie martwi to podejście do klijentów ,którzy zostawiają tam niemałe pięniądze ,brak zwykłej kawy to śmiech w dzisiejszych czasach , a jak ktoś chce być traktowany jak dobry klijent to zapraszam do ASO Bydgoszcz Volvo. Druga rzecz to niechlujstwo mechaników którzy nawet niekwapią się wytrzeć oleju który im się rozlał po skrzyni czy innych rzeczach pod maską , więc dobra praca przeplatana jest z niechlujstwem tylko zastanawia mnie to że ci Panowie też mają swoje auta więc niechcę myśleć jak wygląda unich pod maską bo ja lubię mieć czysto pozdrawiam....
      • Gość: Tomek Re: Auto Józefów IP: *.home.aster.pl 12.09.11, 21:27
        Witam,

Ja również miałem przyjemność niedawno skorzystać z usług warsztatu Auto Józefów i mimo, że nie zostałem poczęstowany kawą jestem bardzo zadowolony z usług mechaników tam pracujących. Auto zostało naprawione, cena za usługę przystępna. Co bardzo dla mnie ważne, Panowie tam pracujący wszystko mi wytłumaczyli, udzielili pełnej informacji nt. problemu jaki się pojawił w moim samochodzie. Mogę z czystym sumieniem polecić warsztat.
    • Gość: Karas Re: Auto Józefów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.12, 22:50
      Przyłączam się do przestrogi. Nie polecam a wręcz odradzam. Pojechałem z uszkodzonym autem a wstępna wycena nijak się miała do tego co pan przez telefon dwa dni później powiedział miało być 1400 a zrobiło się 4700. W końcu zawiozłem im drugą używaną skrzynię którą mieli zamontować i zmienić w niej olej. 400zł za wymianę oleju którego tak naprawdę nie wymienili tylko dolali do stanu czego pan z autojózefów tydzień później nawet nie ukrywał. W dodatku nie mieli zamiaru oddać mi starej skrzyni co powinno być oczywiste. Po upomnieniu oddali z łaską i tu uwaga... w kartonie w częściach
    • Gość: Janek Re: Auto Józefów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.13, 13:16
      Ja mam bardzo dobra opinie o tym warsztacie, naprawa skrzyni Al4 w moim citroenie C4 przebiegla szybko a drobne zastrzezenia ktore mialem zostaly usuniete praktycznie od reki w milej atmosferze, bez marudzenia itd. Wedlug mnie profesjonalny warsztat.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka