Gość: zimmny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.11, 15:38 A tą datą to troszke przegieliście, ja rozumiem dzień dwa do przodu ale cały rok?? A fordzik nienajgorszy, ale bez emocji. Link Zgłoś Obserwuj wątek
momk Re: Ford C-Max | Pierwsza jazda 25.03.11, 22:51 Ten wlot powietrza z przodu to chyba trochę przegięcie. Poprzednia wersja była bardziej elegancka, ta bardziej przypomina Citroena C1 czy Peugeota 107, też ma taki napompowany przód. Ogólnie jest dziś taka tendencja żeby było duże przy użyciu małej ilości materiału - czyli wielki zderzak ale dzięki ogromnemu wlotowi zużywa się mało materiału. Solidność minęła w połowie lat 90ych. Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Ford C-Max | Pierwsza jazda IP: *.xdsl.centertel.pl 26.03.11, 09:49 Nie ma zdjęć wnętrza...? Nie przemawia do mnie ta stylistyka Forda. Link Zgłoś
Gość: ford Re: Ford C-Max | Pierwsza jazda IP: *.play-internet.pl 26.03.11, 10:42 Ford mial zapedy na robienie pieknych nowatorskich stylistycznie autek...ale pobladzil i teraz jest w lesie. Obecnie ladny zostal juz tylko S-max i Mondeo. Jest duza szansa ze je tez sp...li Link Zgłoś
Gość: ktos88_19 Re: Ford C-Max | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.03.11, 08:49 Fajny samochodzik Zapraszam do siebie www.wonderfulworldofcars.blogspot.com Link Zgłoś
Gość: Solejuk Re: Ford C-Max | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 16:54 Taki sobie samochód,za duuuuże pieniądze,na pewno w sam raz dla statystycznego Kowalskiego... Link Zgłoś
Gość: majki Re: Ford C-Max | Pierwsza jazda IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 27.03.11, 23:41 95 KM w rodzinnym kompaktowym vanie. nie za słaby ten dieselek? Link Zgłoś
Gość: alejaja Re: Ford C-Max | Pierwsza jazda IP: *.stk.vectranet.pl 28.03.11, 00:47 80 tys zlociszy. musialbym na glowe upasc. Link Zgłoś
Gość: bimbo Re: Ford C-Max | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.11, 23:01 Coś widzę, że redaktorów do środka nie wpuszczono albo przynajmniej tego co zdjęcia robił. I wcale się nie dziwię. Autko jest w środku szaro bure więc nie chcą od razu odstraszać potencjalnych kupujących ;-) Link Zgłoś
Gość: qer Re: Ford C-Max | Pierwsza jazda IP: *.e-wro.net.pl 12.04.11, 22:32 a tam: Berlingo osobowe www.citroen.pl/citroen-berlingo/ i też będzie git Link Zgłoś
Gość: sebx Re: Ford C-Max | Pierwsza jazda IP: *.krawarkon.pl 15.05.11, 19:22 Taki C-MAX Trend + pakiet winter jest GIT , właśnie nabyłem taki pojazd i co powiem milutkie wnętrze za taką cenę ok. 64k zł trudno o lepszy pojazd , jeśli nie chce się szaleć albo szpanować . Więcej się wypowiem tak za tydzień bo na razie mam go 2 dni :) . Co można od razu zauważyć mały promien skrętu = zwrotność na parkingu duży plus . Link Zgłoś