Gość: szymong512 Re: Motodziennik: Bajery rowery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 16:30 Zabrakło golfa III i II Link Zgłoś
Gość: stri4t Re: Motodziennik: Bajery rowery IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.11, 16:46 Mitsubishi 3000GT na pierwszym miejscu "obciachowych" samochodów?? Hehe... Hmmmmm, nie, chwila... Hehehehe... Zaraz, zaraz, muszę oglądnąć od początku... Hehehehehehehe... Nie no. Samochód, który na drogach europejskich jest niemal niewidoczny, kupują go raczej wyłącznie pasjonaci, których stać na utrzymanie tego samochodu. Jego design to kwestia gustu, widzę, że jedynym powodem dla którego znalazł się w tym rankingu, jest wygląd nie podobający się prowadzącemu... Tylko co to ma wspólnego z "obciachem"? Rozumiem jakieś niemieckie dresowozy o żałosnej renomie, upalane przez baranów, którzy wszędzie rozpowiadają jacy to są lepsi od wszystkich, bo wydaje im się, że mają "sportowe" i "prestiżowe" samochody... no ale... 3000GT?? Przegięcie. Totalne! Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Motodziennik: Bajery rowery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.11, 16:58 Balkan pozamiatał ! :) Dobry ranking: Be-eM-Wio 3-ki Coupe są wielce OK - przyzwoity, stonowany wygląd i dobre silniki + RWD... Audi Cabrio zawsze ładne auta ! .... Co do Mitsu: protestuję - to auto nadal spoko wygląda... zresztą zawsze można spróbować Dodge'a Stealth'a... + w UK --> małe, fajne, żwawe Francuzy disco-młodzież przerabia na zmutowane , pstrokate potworki ... ... Szczyt obciachu : --> Por$che Man-Sorry, ostatnio widziałem takie cóś w kolorze Abu-Dabi - White ... burak na poznańskich blachach zaparkował sobie dumnie na starówce... :) ... Tak, Ferrari się jeszcze w miarę trzyma .. ale juz niedługo ... :) Link Zgłoś
Gość: Złoty89 Re: Motodziennik: Bajery rowery IP: *.play-internet.pl 09.08.11, 17:06 Sam posiadam audi 80 cabrio. Owszem lubie sluchac glosna muzyke ale tylko wtedy gdy jade w trasie. Kazde zatrzymanie sie na swiatłach badz postój w korku powoduje u mnie sciszenie radia do polowy. W miescie jezdze z praktycznie wyciszonym do zera radiem z tego wzgledu ze nie kazdy preferuje rodzaj muzyki jaki slucham. Link Zgłoś
Gość: gość Re: Motodziennik: Bajery rowery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 18:18 ranking nic nie warty, tezy internetowych mądrali, strata mojego czasu. //ps.1: jazda każdym autem, które dotknął wiejski tuner jest 'obciachem'. osobiście wolał bym stare zadbane bmw, albo seryjną calibre niż nowe zakupowozy. kwestia gustu. snoby wybierają hybrydy i auta elektryczne, które są nic nie warte (odsyłam do Top Gear'a s17e06, gdzie zrobili praktyczny test dwóch samochodów elektrycznych) //ps.2: co Wy wiecie o sterydach i ludziach którzy je biorą? nie wypowiadać sie na tematy, o kiórych się nie ma bladego pojęcia, chyba że chcecie być kretynami w oczach części społeczeństwa, mającej jako takie pojęcie o dopingu. przestańcie szerzyć stereotypy. //ps 3: wolę kierowcę bmw niż kierowcę skody w kapeluszu. pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Raffy07 Re: Motodziennik: Bajery rowery IP: *.ip.netia.com.pl 09.08.11, 19:07 Obciachowe auta to pół biedy,zróbcie lepiej ranking na najbardziej obciachowe tablice rejestracyjne(imienne)Niektórzy to mają naprawdę burackie imienne tablice rej. Link Zgłoś
Gość: pl Re: Motodziennik: Bajery rowery IP: *.01.el2.ftnet.pl 09.08.11, 19:14 Właściwie zabrakło jednego obciachowego samochodu golfa 4 w tedejiku koniecznie zczipowanego by każdorazowe ruszanie nawet delikatne z pod świateł zostawiało zasłonę czarnego dymu i oczywiście muzyka na cały regulator tak żeby głośniki charczały i pełna wiocha. Link Zgłoś
Gość: gość Re: Motodziennik: Bajery rowery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 19:40 Żona jeździ E34 520i, ja E39 540i - żadne z nas nie jest łyse, żadne nie chodzi w dresie, nie nosimy łańcuchów itp... oboje jesteśmy belframi :) Oba auta kupiłem wbrew obiegowym opiniom i tekstom jak w powyższym programiku. Oba mają swoje lata (20 i 14). Oba są w świetnym stanie. Oba przejechały ponad 400 000 km (a przejadą spokojnie drugie, albo i trzecie tyle). Przyjemności oraz komfortu jazdy mogą pozazdrościć właściciele większości nówek. Link Zgłoś
Gość: green Re: Motodziennik: Bajery rowery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 21:29 Nie było nic o rowerach :/ Link Zgłoś
Gość: tmk Re: Motodziennik: Bajery rowery IP: *.a2c-net234.astra2connect.com 09.08.11, 21:36 po przeczytaniu artykułu ciągle myślałem że czegoś mi brakuje i juz wiem....hummer h2 Link Zgłoś
bimota Motodziennik: Bajery rowery 09.08.11, 22:13 Komus sie chyba dzis nudzilo... Ale taka Calibra wsrod motocykli jest chyba Aprilia Falco. :) Link Zgłoś
Gość: FaFik Re: Motodziennik: Bajery rowery IP: 80.50.144.* 10.08.11, 09:41 Ranking bardzo ciekawy - swoją drogą ja rozglądam się ostatnio poza granicami naszego pięknego kraju za zadbanym, oryginalnym M3 e30 - znalezieni takiego w Polsce graniczy z cudem :( Link Zgłoś
Gość: select Re: Motodziennik: Bajery rowery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 10:08 @FaFik A szukałeś w Radomiu? Tu 90% BMW jest w wersji M-power :) Co ciekawe Często można spotkać Calibre z tym pakietem :D Link Zgłoś
Gość: zm Re: Motodziennik: Bajery rowery IP: *.dynamic.chello.pl 10.08.11, 18:15 Jak to ujął Clarkson "Audi jest nowym BMW" z czym się zgadzam. Zauważcie różnicę pomiędzy statystycznym kierowcą *nowego* BMW 3 czy 5 a Audi A4, A6, A8. Na korzyść BMW oczywiście. Link Zgłoś
Gość: dh1971 Re: Motodziennik: Bajery rowery IP: *.subscribers.sferia.net 11.08.11, 19:45 Z tym 3000GT to niespecjalnie się zgadzam. Ale skoro mowa o japończykach to może niebieska Impreza WRX na złotych felgach? Link Zgłoś
Gość: pakacuda Re: Motodziennik: Bajery rowery IP: *.pl 12.08.11, 16:27 Ranking mnie trochę zbulwersował, nie temat, ale wybór samochodów. Nie do końca rozumiem dlaczego podmiotem obciachu jest grupa, powiedzmy "młodzieży z trudnym startem", co w tym obciachowego, że chcą poszaleć? A samochody są te, a nie inne, nie dla "szpanu", ale dlatego, że są tanie i dobre, wystarczy popatrzeć, od góry do dołu świetne auta. Rozumiem, że wiejski tuning, powiedzmy, "nie wygląda za dobrze", ale obśmiewanie go, w gruncie rzeczy, stawia obśmiewającego w znacznie gorszym świetle, niż wiejskiego tunera. Nie ładnie, Panie Jacku. Pomijam, już że E34 dawno już nie jest przez ową grupę eksploatowany, a auta z miejsca pierwszego to chyba nigdy na drodze nie widziałem... A wracając do obciachu, mój ranking: 1. Hummer - za kilkanaście lat to może będzie śmieszny youngtimer, ale na razie to jeszcze kwintesencja obciachu, chociaż tuningowana w Rosji wersja z tapicerką z fiuta wieloryba, przekracza granice obciachu, stając się czymś absurdalnie śmiesznym. 2. Nowa G-klasa - z daleka to trudno odróżnić od Hummera właściwie 3. Nowy Mustang - koniecznie z paskiem po środku 4. Porsche Cayenne - obowiązkowo z spersonalizowaną tablicą 5. Toyota Hilux - oczywiście nie pod sosną w texasie, ale pod palmą na "degolu" już tak Link Zgłoś
Gość: A Re: Motodziennik: Bajery rowery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 23:22 Dla mnie obciachem jest gdy auto udaje to czym nie jest. Mam tu na myśli znaczki M w BMW które M-kami nie są, 4 końcówki wydechu a silnik 1.6 benzyna 100KM itp. Ostatnio widziałem BMW e60 550i ze znaczkiem M. Trochę mnie to zniesmaczyło. Pozdrawiam Link Zgłoś