Dodaj do ulubionych

moze polecajmy w tym wątku instruktorów

IP: *.eranet.pl 16.01.07, 11:33
z roznych miast i ośrodkow, bo przeciez nie zawsze jest tak ze osrodek jest
super w 100% nie raz jedni instruktorzy sa kiepscy inni super i wtedy
bedziemy dawac innym forumowicza szanse na nauke z dobrym instruktorem i
zdania prawka za 1 razem ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: kaśka [Gdańsk] Carusek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 16:21
      polecam Jacka, Wojtka i Krzyśka, nie polecam Andrzeja.
      • Gość: Polecacz Re: [Gdańsk] Carusek IP: *.aster.pl 17.01.07, 11:55
        Ja polecajp. Felicjana, Ambrożego i Ksesusa. Nie polecam Edgara, Wincentego i
        Ludomira. Umiarkowanie polecam p. Jareme, Zenobiusza i Felka.
      • Gość: marta Re: [Gdańsk] Carusek IP: *.softlab.gda.pl 03.05.08, 19:58
        polecam Piotra Załuckiego!Bardzo miło i profesjonalnie!Nie polecam
        Mietka-zwykły podrywacz!
        • Gość: Beata Re: [Gdańsk] Carusek IP: *.chello.pl 05.09.08, 20:59
          Polecam instruktora-Tomasza Jagiełło. Kompetentny,cierpliwy,z dużym
          poczuciem humoru a co najważniejsze doskonały nauczyciel jazdy.
          Dzięki niemu jestem szczęśliwym świeżo upieczonym kierowcą.
          • muerte_2008 [Gdańsk] Carusek 29.03.10, 12:23
            Ja polecam:
            Tomasz Luto- robilam kat A (ale na B chyba też jeżdzi), Łukasz
            Włodek, Marek Turski, są na prawdę w porządku.
            (Pozostali w Carusku też są ok, ale nie nie mam własnych
            doświadczeń)
      • tarnosky instruktor Warszawa 29.01.09, 08:27
        Robert
        880-381-288
        • Gość: Beata N. Polecam instruktora p. Marcina Jurzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 13:40
          Dwa miesiące temu zdawałam prawo jazdy i nie powiem nie było łatwo. Kurs
          wykupiłam w szkole "cztery kółka" w Warszawie, której nie polecam...instruktor z
          tej szkoły niczego nie potrafił nauczyć i tym samym oblałam pierwszy termin
          egzaminu praktycznego. Potem otrzymałam namiary od koleżanki na sprawdzonego
          instruktora, żeby wykupić parę godzin doszkalania. Zadzwoniłam i umówiłam się.
          Od samego początku zrobił na mnie ogromne wrażenie, wszystko wyjaśnij, pokazał,
          nie krzyczał tylko tłumaczył z uśmiechem na twarzy:). Był wyrozumiały, pokazał
          mi wszystkie trasy na które kierują egzaminatorzy na egzaminie, zwrócił uwagę na
          najbardziej newralgiczne punkty(gdzie najczęściej i na czym oblewają). Szczerze
          dowiedziałam się więcej na tych paru godzinach niż na całym kursie!!!!I jaki
          jest efekt??? zdałam za drugim razem bez problemu... zaraz po jazdach
          doszkalających u p. Marcina Jurzyka
          ( wcześniej jeździł w Imolii). Naprawdę polecam, bo to specjalista! Jeżeli ktoś
          chciałby namiary np. numer tel. to mogę użyczyć na prv(mój mail - becik_n@email.com)
      • Gość: ania Instruktorka Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 18:16
        polecam p. JOLE Kraków 692939098
        • Gość: paweł Re: Instruktorka Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.10, 11:18
          A ja polecam p. Anię z Rolminexu przy placu centralnym w Nowej Hucie. Bardzo dobrze tłumaczy i uczy jeździć a nie tylko toczyć się "L"-ką 30 km/h i robić za zawalidrogę jak większość aut nauki jazdy.
      • Gość: nikt OSK Na Luzie Warszawa IP: *.merinet.pl 06.03.09, 11:11
        Czy ktoś zna tę szkołe jazdy?
        Proszę o opinię.
        Dzięki.
    • Gość: kaśka [Gdańsk] Express IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 16:26
      nie polecam pana o nazwisku identycznym jak znany dziennikarz z poczuciem
      humoru... ;)
      • Gość: gość Re: [Gdańsk] Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 22:03
        też go nie polecam
      • Gość: nasty Re: [Gdańsk] Express IP: *.chello.pl 14.12.08, 22:31
        a ja zdecydowanie POLECAM PANA ARKA S.!
        ŚWIETNY INSTRUKTOR , NA PRAWDĘ.
      • alk-az Re: [Gdańsk] Express 06.04.15, 23:12
        RE: [GDYNIA] polecam instruktorów z Akademii Dobrej Jazdy. Pan Marek Kłos to bardzo dobry instruktor, wymagający, z poczuciem humoru.
    • patrycja.ros Zielona Góra 16.01.07, 16:47
      Dobry kurs - p. Kazimierz kapitalny instruktor!!!!
      • Gość: niki Re: Zielona Góra IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.01.07, 13:32
        Sezam - legnica - najlepszy - najwyzsza zdawalnosc - POLECAM
        • Gość: Aga Re: Zielona Góra IP: *.pwsz.legnica.edu.pl 09.12.07, 15:17
          Zgadzam się, SEZAM jest OK. Dobra szkoła.
      • Gość: lala Re: Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 22.05.10, 11:56
        A ja polecam p.Sylwestra z OSK Super Kurs :) nieziemsko dobry
        instruktor, zeby nie rzec NAJLEPSZY
    • Gość: młody kierowca Warszawa ProMotor-polecam P. Sławka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 11:48
      Jest instruktorem i jednocześnie wykładowcą. Super gość, bardzo kompetentny i
      naprawdę chce nauczyć. A co ważne-robi to z pasją. Brał udział w konkursach na
      instruktorów. Był 2 w mazowieckim i 8 w kraju. Nieźle, nie? Podaję namiary:
      Sławomir Moszczyński tel. 694 483 137. Dzięki niemu zdałam.
      • Gość: Aga Re: Warszawa ProMotor-polecam P. Sławka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.09, 13:56
        A tu sto procent zgadzam się z przedmówczynią. Z panem Sławkiem
        przejeździłam ładnych pare godzin, zdałam za 3 razem - bo nerwus
        jestem, ale od momentu kiedy zdałam prawo jazdy jeżdzę cały czas,
        nie mam problemów na drodze. Polecam to specjalista najwyższej
        klasy, kocha to co robi i co najważniejsze jest w tym dobry:)
        • Gość: iza Re: Warszawa ProMotor-polecam P. Sławka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 18:32
          a jaka to szkoła gdzie ten P.Sławek uczy i jak zdobyć na niego
          namiary?
      • Gość: Magda Re: Warszawa ProMotor-polecam P. Sławka IP: *.home.aster.pl 28.09.12, 17:17
        Polecam Pana Sławka Moszczyńskiego także tym, szczególnie kobietom, które prawo jazdy mają od dawna, nigdy nie jeździły i w zasadzie nie wierzą w to, że kiedyś im się uda. To prawdziwy cudotwórca w dobrym tego słowa znaczeniu (tzn. nie ma cudownego eliksiru, ale ma potężną wiedzę, którą dzięki niezwykłym umiejętnościom metodycznym potrafi skutecznie przekazać). Motywuje autorytetem, nie krzykiem. To właśnie On przywrócił mi wiarę w moją "wyuczalność", na czym poległo wcześniej trzech innych instruktorów. Idąc, do Pana Sławka, pomyślałam, że jeśli nie uda się tym razem, to już dam sobie spokój. Po dwóch jazdach zrozumiałam jak wiele zależy od instruktora, w zasadzie wszystko. Gdybym znów trafiła na kogoś niekompetentnego pozbawiłabym się szansy na łatwiejsze życie, bo chyba nie muszę nikomu tłumaczyć o ile wygodniej jeździ się samochodem. Dzięki Panu Sławkowi oszczędzam dwie godziny dziennie, które traciłam na niekończących się przesiadkach. Polecam Pana Sławka każdemu, bo efekt jest gwarantowany. Za poziom i efekt, który pozwala uzyskać powinien brać 3 razy więcej pieniędzy, ale to człowiek z misją, któremu nie zależy tylko na pieniądzach, ale także wszystkim na dobrej edukacji jak największej liczby kierowców, więc chce pozostać w zasięgu możliwości finansowych przeciętnego kursanta.
        Panie Sławku, ogromne dzięki. Dokonał Pan rzeczy wydawało mi się niemożliwej- nauczył mnie Pan jeździć.
      • Gość: Magda Re: Warszawa ProMotor-polecam P. Sławka IP: *.home.aster.pl 28.09.12, 17:19
        Polecam Pana Sławka Moszczyńskiego także tym, szczególnie kobietom, które prawo jazdy mają od dawna, nigdy nie jeździły i w zasadzie nie wierzą w to, że kiedyś im się uda. To prawdziwy cudotwórca w dobrym tego słowa znaczeniu (tzn. nie ma cudownego eliksiru, ale ma potężną wiedzę, którą dzięki niezwykłym umiejętnościom metodycznym potrafi skutecznie przekazać). Motywuje autorytetem, nie krzykiem. To właśnie On przywrócił mi wiarę w moją "wyuczalność", na czym poległo wcześniej trzech innych instruktorów. Idąc, do Pana Sławka, pomyślałam, że jeśli nie uda się tym razem, to już dam sobie spokój. Po dwóch jazdach zrozumiałam jak wiele zależy od instruktora, w zasadzie wszystko. Gdybym znów trafiła na kogoś niekompetentnego pozbawiłabym się szansy na łatwiejsze życie, bo chyba nie muszę nikomu tłumaczyć o ile wygodniej jeździ się samochodem. Dzięki Panu Sławkowi oszczędzam dwie godziny dziennie, które traciłam na niekończących się przesiadkach. Polecam Pana Sławka każdemu, bo efekt jest gwarantowany. Za poziom i efekt, który pozwala uzyskać powinien brać 3 razy więcej pieniędzy, ale to człowiek z misją, któremu nie zależy tylko na pieniądzach, ale także na dobrej edukacji jak największej liczby kierowców, więc chce pozostać w zasięgu możliwości finansowych przeciętnego kursanta.
        Panie Sławku, ogromne dzięki. Dokonał Pan rzeczy wydawało mi się niemożliwej- nauczył mnie Pan jeździć.
    • beattta1 Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów 18.01.07, 20:15
      pan instruktor Krzysztof Gurgul namiary 605392824 , wlasnie zdalam egzamin w
      legnicy za pierwszym razem.bez niego to chybA niebyloby mozliwe
      • Gość: linia frontu Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:28
        Mój instruktor, gorąco polecam ;P
        • Gość: anka Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 22:13
          polecam na Bemowie w Warszawie szkoła Lider
          Pan Jerzy, szczerze polecam
          • Gość: Łatka [Warszawa] Pan Marek - Auto Jazda z Powstańców IP: *.aster.pl 24.09.07, 14:25
            • Gość: KTOŚ Re: [Warszawa] Pan Marek - Auto Jazda z Powstańcó IP: 94.75.121.* 19.11.09, 01:00
              Ja również polecam Marka!
        • artis69 Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów 23.04.07, 08:42
          A ja polecam Wszystkim Pana Piotra Chmielińskiego z Ciechanowa. Profesjonalizm w
          każdym calu.
    • Gość: moni Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.76.classcom.pl 19.01.07, 18:59
      A ja polecam mojego instruktora;))Najlepszy w Kraku.
      • Gość: linia frontu Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 19:29
        A mój w Warszawie :)
        • Gość: leszek Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.05.09, 19:32
          A mój instruktor jest najlepszy na Tarchominie. To pan Grzesiek.
          Namiary 508 211 272. Uczylem się u innych, ale tylko On potrafił
          mnie nauczyć. Serdecznie polecam
      • Gość: mroofa do moni IP: *.ghnet.pl 25.01.07, 23:06
        proszę o dokładniejsze namiary
    • Gość: Drift Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 14:01
      Polecam Grzegorza Przybyłowicza.Wałbrzych ul.Lubelska.Uczyc umie a pogadac tez
      z nim mozna...
      • Gość: maga Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:38
        Wrocław-KURSANT-p.MIREK-super instruktor,spokojnie tłumaczy,bezstresowo!!!
        • Gość: natalia Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.aster.pl 01.02.07, 19:46
          W-wa ,pan Darek 500 121 588 Ośrodek Nauki Jazdy Gemid tel 022 671 25 99 na
          Gocławiu Praga-Południe z dojazdem do kursanta, kulturalny , miły , młody
          facet, b.dobrze przygotowuje do egzaminu, jest kulturalny, uprzejmy ale też
          b.profesjonalny w tym co robi.
          • Gość: Iwona Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: 193.0.91.* 30.08.07, 14:26
            Ktoś wymienił w tym wątku p. Darka z GEMIDU. To chyba żart?
            Facet was niczego nie nauczy, wiem, bo z nim jeździłam.
            Totalne zero.
            Zdecydowanie polecam p. Andrzeja z Linii (na Gocławiu)
            Też młody i miły, ale przynajmniej mniej interesował się mną, a
            bardziej moją jazdą. Nota bene p. Darek żonaty i dzieciaty, a za
            młodszymi się ugania. Żenada!!!!
            • Gość: Gość Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.aster.pl 02.11.07, 14:14
              "Pan Darek" - nie dajcie się nabrać. Wykupię chyba billbord na
              Gocławiu, żeby wykrzyczeć wszystkim potencjalnym klientom tej szkoły
              i tego Pana, żeby absolutnie nie korzystali z ich usług!!!
              Nieprofesjonalna szkoła z nieprofesjonalnymi instruktorami, w tym
              naczelnym Erotomanem Gawędziarzaem - rzeczonym Panem Darkiem!
            • Gość: jan Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.11.07, 11:19
              Ja polecam szkolenie na obozie w Pile 100% szkolenia i satysfakcji
            • Gość: Mika Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 20:57
              Ja też miałam jazdy z Darkiem i nie narzekam. Fajny instruktor!!! I nie mogę
              powiedzieć że źle uczy...wszystkie manewry opanowałam dość szybko.Jeżeli Ci nie
              odpowiadał mogłaś zmienić instruktora.

PS.hmmm a może to Ty jesteś totalnym zerem skoro w ciągu 30 godzin niczego się
              nie nauczyłaś.....
        • arla5 Wrocław 16.03.07, 22:02
          Piotr Szafarski i basta
          polecam
          • tygrysitka Re: Wrocław 21.04.07, 12:22
            zgadzam się!
          • Gość: aga :) Re: Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 19:37
            DRIFT- super instruktorzy
            szcególnie gorąco polecam Marcina Wilczka (mojego instruktora ;])
            jestem już po zdanym egzaminie, zdałam za pierwszym razem.
            Natomiast od EGZAMINATORA otzrymałam GRATULACJE dla INSTRUKTORA za świetna
            naukę. Naprawdę oprócz zajefajnej nauki super atmosfera, aż chce się jeździć ;]

Marcin i .

www.szkoladrift.pl/
        • Gość: Edzia Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.lanet.net.pl 09.10.07, 19:29
          DRIFT (na orląt lwowskich)- Marcin Wilczek - najlepszy instruktor!!! swietnie
          tlumaczy, wszyscy moi znajomi, których był instruktorem zdali za pierwszym
          razem!:) ja tez do niego chodzę, bardzo fajnie mi sie z nim jezdzi;) pozdrawiam
          i gorąco polecam;) jak cos to zostawiam linka z ich stroną:

www.szkoladrift.pl/
          • Gość: szczęśliwy kierowc Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 21:33
            Czy to przypadkiem nie kryptoreklama?!
            • Gość: chris_podkarp. Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: 89.231.195.* 30.04.08, 22:58
              tak czytam ten watek i ciagle sie zastanawiam-chyba jest ochrona
              danych osobowych i za to mozna sobie klopotw narobic. oczywiscie
              nazwy szkoly mozna podawac ale nie personalia. jesli instruktor byl
              slaby wredny lub nic nie nauczyl to trzeba bylo mu to powiedziec w
              twarz, opluc go czy cos innego, a nie pisac tego na forum. duzo
              takich watkow typu-kogo nie polecacie czy nazwiska egzaminatorow.
              swieci to oni nie sa no, ale... wyzywanie sie na instruktorach - kto
              dobrze uczy czy zle swiadczy tylko o tym, ze te osoby co to pisza,
              mocna sa w gebie tylko w necie-w realu slowka nie pisna.
              sorry, moze wywolam/lem burze przez ten watek, ale to prawda.

---------------------------------------------------------------------
              Kto nie szuka sposobu, ten szuka powodu.
              • Gość: Pani K. Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 23:59
                Mea maxima culpa! Jechałam po moich instru, jak w czasie kursu po światłach
                czerwonych, ale zasłuzyli i o tym wiedzą! Prosiłam, do samego końca, by nie
                wyręczali mnie przy podstawowych manewrach, a najwyżej uprzedzili co powinnam
                zrobić, lecz z równym skutkiem można było przekonywać jednego z polityków do
                otwarcia konta w banku;/ Błagałam o odwiedzanie częste placu, ale oni woleli
                wozić się za swoimi sprawami po mieście. Dlaczego ja mam szanować czyjąś
                wątpliwą reputację, jeśli ktoś nie szanuje mojego czasu i pieniędzy?
          • Gość: kursant Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 21:55
            Marcin Wilczek-najlepszy instruktor?????jest to najlepszy zart tego
            roku.Najlepszy to on jest, ale w niedotrzymawaniu slowa.Nie
            polecam.Zas polecam Artura Wierzbickiego to jest instruktor, ktory
            zasluguje w 100% na miano najlepszego!!!!!!!!!!!
            • Gość: kierowca:) Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 22:10
              Żeby kogoś pochwalić, ten ktoś powinien zrobić coś naprawdę wartego
              pochwały.Może i Marcin to dobry instruktor, ale nie przeceniajmy go tak bardzo.
              Może i moja krytyka nie jest w 100% konstruktywna, ale niestety ostatnie
              wrażenie nie należy do najmilszych. Przykro.
          • Gość: kierowca:) Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 21:58
            Witam gorąco wszystkich entuzjastów nowej szkoły "Drift"!
            Z tego co można przeczytać na forum można wyciągnąć jeden prosty wniosek:
            szkoła, która gwarantuje wszystkim zaliczenie egzaminu za pierwszym podejściem.
            Po prostu cud. No i jeszcze jedno. Instruktor to chodzący ideał?! Tak się miło
            składa, że nie tylko mnie dotknęła ta przyjemność jazd z Marcinem. Oczywiście
            pisząc, że było beznadziejnie, należałoby to uznać za kłamstwo. I nawet
            słusznie. Ale kolejną prawdą jest niestety fakt, iż wspomniany wcześniej
            instruktor nie potrafi dotrzymywać słowa. Przykre. Szczególnie dla osób, które
            zetknęły się z Marcinem. Szkoda, że bardzo skutecznie unika ludzi! No i w sumie
            można napisać referat na podobne tematy.
            Dlatego dziwi mnie taka gloryfikacja.
            Pozdrawiam.
            Życzę zdania egzaminu tym, którzy mają to przed sobą oraz szerokiej drogi tym,
            którzy mają już prawko.
            Szczęśliwy do granic wytrzymałości kierowca, który wyszedł z pod ręki mistrza
            Marcina.
            Gorące pozdrowienia Marcinku.
          • Gość: Edyta Wrocław IP: *.128.110.163.static.crowley.pl 02.12.09, 14:26
            Polecam szkołę jazdy RYCARDO!!!Super atmosfera podczas jazd oraz
            REWELACYJNE przygotowanie do egzaminu!!!Po nauce w tej szkole
            egzamin to tylko formalność!!GORĄCO POLECAM!
    • Gość: ewelina [Zagłębie] Adam Nauka Jazdy Będzin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 00:04
      Zdałam za pierwszym razem mimo, że orłem nie jestem.Pan Włodek z tego OSK jest
      wspaniałym nauczycielem.Polecam ! www.osk_adam.prawojazdy.com.pl
      • iza-zab81 Re: [Zagłębie] Adam Nauka Jazdy Będzin 26.07.09, 21:25
        również polecam serdecznie OSK ADAM:))) w sobotę miałam egzamin i zdałam za pierwszym razem:)jeszcze raz dziękuje za to przede wszystkim Panu Włodkowi, który jest BARDZO dobrym nauczcielem!!!! cierpliwym, kompetentnym, z poczuciem humoru, ale także wymagającym ile potrzeba:)
        PS> pozdrawiam pana Włodka gorąco i jeszcze raz DZIĘKUJE
        • Gość: Magda Re: [Zagłębie] Adam Nauka Jazdy Będzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 16:00
          Muszę potwierdzić powyższe opinie.
          Pan Adam na wykładach a pan Włodek na jazdach są the best!
          Polecam z czystym sumieniem. Zdałam za 1 razem.
    • Gość: hania Sulejówek pod Warszawą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 21:37
      Plecam "Wiraż" a tak Pana Wojtka Pietrzaka zdałam za pierwszym razem siedząc
      tylko w życiu 30 godz za kierownicą :-)
      • Gość: marta Re: Sulejówek pod Warszawą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 17:43
        Gorąco polecam OSK "EL CAR". Wykładowca (i instruktor w jednym) Andrzej Janiak super facet, konkretny, wie jak trafić do młodych osób, bardzo kontaktowy, wiele rzeczy się dowiedziałam, polecam również swojego instrutora z którym jeździłam - pana Janusza. Dzięki nim zdałam za pierwszym razem, czeam teraz tylko na odbiór dokumentu.
        • izazdo Re: Sulejówek pod Warszawą 14.12.10, 16:00
          Ja tez goraco polecam pana Andrzeja Janiaka z El-Car. Bezblednie wyczuwal, kiedy mnie opieprzyc, a kiedy poglaskac (w przenosni), kiedy dodac otuchy, a kiedy podpuscic. Wiedzial, kiedy i jak przerwac moje uzalanie sie nad soba. Ma genialne wyczucie do ludzi, fantastyczne poczucie humoru (w stosownych granicach), wysoka kulture osobista oraz umiejetnosc zmobilizowania kursanta do myslenia i przewidywania. Poza tym swietnie sie z nim gadalo o wszystkim i strasznie mi szkoda, ze juz mam prawo jazdy i z nim nie jezdze.
    • Gość: aneta Szczecin: Nauka Jazdy KAROL IP: *.pl 14.02.07, 19:24
      Osobiście polecam na jazdy uzupełniające "Naukę jazdy KAROL". Nie ma problemu z
      umówieniem się przez telefon na konkretny termin. Wszyscy są mili i
      kompetentni. Do jazd polecam kierownika szkoły - pana Karol - jest opanowany,
      konkretny i ma podejście do osoby, którą uczy, świetnie tłumaczy na czym polega
      błąd jaki się robi. Brałam dodatkowe jazdy i jestem zadowolona, żałuje tylko że
      wcześniej nie trafiłam do tej szkoły i nie robiłam całego kursu - faktycznie
      oszczedziłabym czas i pieniądze. Adres internetowy szkoły:
      www.karol.szczecin.pl,
      • Gość: Gosia Re: Szczecin: Nauka Jazdy KAROL IP: 62.69.202.* 15.03.07, 21:57
        Tez sie teraz zapisałam do Karola.Mam nadzieję ,ze bedzie tak jak
        napisałaś.Pozdrawiam.
        • basia_11 Re: Szczecin: Nauka Jazdy KAROL 15.03.07, 22:17
          Gość portalu: Gosia napisał(a):

> Tez sie teraz zapisałam do Karola.Mam nadzieję ,ze bedzie tak jak
          > napisałaś.

Gosiu, kiedy zaczynasz z nimi jazdy? Przygotowujesz się do kolejnego egzaminu
          czy jesteś przed pierwszym?
          Ja, niestety, położyłam dziś pierwsze podejście i zastanawiam się gdzie kupić
          kilka godzin przed drugim terminem...

pozdrawiam
          Basia
          • Gość: weronika Re: Maków Mazowiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 15:17
            Ja polecam Mirka Sierzana.
            • Gość: ja Re: Maków Mazowiecki IP: *.xdsl.centertel.pl 21.01.11, 16:06
              mirek nie p**** głupot i sam się nie dodawaj
          • Gość: Gość Re: Szczecin: Nauka Jazdy KAROL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.14, 20:14
            Ja osobiście nie polecam instruktora Pana Wojciecha, niestety miałam przyjemność i muszę przyznać, że to bardzo arogancki i źle wychowany mężczyzna. A przede wszystkim źle uczy.
        • basia_11 Re: Szczecin: Nauka Jazdy KAROL 20.03.07, 11:21
          Gość portalu: Gosia napisał(a):

> Tez sie teraz zapisałam do Karola.Mam nadzieję ,ze bedzie tak jak
          > napisałaś.Pozdrawiam.

Gosiu, czy zaczęłaś już jazdy w szkole Karol? Jeśli tak, to napisz mi proszę
          jakie wrażenia? Kiedy masz egzamin?

pozdrawiam
          Basia
          • Gość: gosia Re: Szczecin: Nauka Jazdy KAROL IP: 62.69.202.* 20.03.07, 20:08
            Egzamin juz za 3 dni i trzecie podejscie.Poprzednim razem uczyłam się w innej
            szkole i do tego egamizu postanowiłam przygotowac sie u Karola. Jestem bardzo
            zadowolona z tej szkoły, instruktor( Karol) wszystko tłumaczy ze stoickim
            spokojem, nie robi nieznośnych uwag i co najważniejsze zwraca uwagę na wszystkie
            szczególy . Nic nie umknie jego uwadze. Dlatego z czystym sumieniem mogę Go
            polecic.Nareszcie wiem , jaki ma byc dobry instruktor.
            • basia_11 Re: Szczecin: Nauka Jazdy KAROL 21.03.07, 08:06
              Gość portalu: gosia napisał(a):

> Egzamin juz za 3 dni i trzecie podejscie.Poprzednim razem uczyłam się w innej
              > szkole i do tego egamizu postanowiłam przygotowac sie u Karola. Jestem bardzo
              > zadowolona z tej szkoły, instruktor( Karol) wszystko tłumaczy ze stoickim
              > spokojem, nie robi nieznośnych uwag i co najważniejsze zwraca uwagę na wszystki
              > e
              > szczególy . Nic nie umknie jego uwadze. Dlatego z czystym sumieniem mogę Go
              > polecic.Nareszcie wiem , jaki ma byc dobry instruktor.

Gosiu, cieszę się, że pozytywnie oceniasz naukę w szkole Karol. Ja mam drugie
              podejście 23 kwietnia dopiero i planuję kupić trochę dodatkowych godzin po
              świętach wielkanocnych.
              Czy zdecydowałaś się na ten pakiet przygotowujący do egzaminu - 10 godzin, czy
              mniej?
              Rozumiem, że egzamin w piątek? Będę mocno trzymać kciuki.
              Gdyby Ci się chciało chwilę pogadać o nauce u pana Karola, to będę wdzięczna za
              maila na adres basiaw@op.pl.

Gosiu, ćwiczyłas z panem Karolem łuk? W jaki sposób on uczy tego manewru?

pozdrawiam serdecznie
              Basia
              • Gość: Patrycja Re: Szczecin: Nauka Jazdy KAROL IP: *.szczecin.mm.pl 07.12.11, 08:11
                Witam, serdecznie JA Z NIETYPOWIEM, PROBLEMEM JESLI JESZCZE KTOS ZAGLADA NA TEN PORTAL BARDZO PROSZE O KONTAKT MEILOWY :) patia18@op.pl
                • Gość: jakob Re: Szczecin: Nauka Jazdy KAROL IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.13, 12:22
                  Zaintrygowała mnie Pani wypowiedź, jaki można mieć nietypowy problem?
            • basia_11 Szczecin: NJ KAROL- do GOSI 23.03.07, 08:24
              Gość portalu: gosia napisał(a):

> Egzamin juz za 3 dni i trzecie podejscie.

Gosiu, jak Twój egzamin? Czy to już dziś czy może jutro?

Daj znac proszę jak poszła nauka i czy przełożyła się na zdany egzamin?

pozdrawiam i trzymam kciuki
              Basia
              • basia_11 Re: Szczecin: NJ KAROL- do Gosi 25.03.07, 11:06
                Gosiu, jak poszło? Zdawałaś w piątek albo sobotę w Szczecinie? Powiodło się?
                Jak oceniasz wpływ nauki w szkole Karol na Twój egzamin?

pozdrawiam
                Basia
                • Gość: ------------------ Re: Szczecin: NJ KAROL- do Gosi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.06.09, 22:53
                  nie polecam tej szkoły, jezeli nie chcecie tracic kasy, w
                  styczniu byłam w tej szkole
              • Gość: MaR NJ KAROL- szczecin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.06.09, 14:03
                Ciekawe czemu nie są dodawane wszystkie opinie 2 moich znajomuch
                wystawiło opinie tej szkole i zadnej nie umieszczone, tylko te
                pozytywne umieszczają, ale są inne fora i inne serwisy w których
                można opisać !
                Nie polecam tej szkoły NJ Karol, nastawieni są na zbieranie
                pieniędzy i wykupywanie co chwile jazd dodatkowch szkoda czasu i
                pieniędzy. I do tego brak samochodów do jazdy, brak wolnych
                terminów, prawko miało trwać niecały miesiąc, a trwało 3 miesiące.
                Instruktorzy chyba pomylili się z zawodem !
                • marcepan20 Re: NJ KAROL- szczecin 15.12.10, 11:04
                  Szczerze polecam szkołę NJ Karol, kurs jest krótki i skuteczny, pracownicy mili i rzeczowi. Dziękuje za cierpliwość, za wiedzę, za miłą atmosferę podczas jazd...DZIĘKUJĘ!
                  PS. jezeli chodzi o jazdy to jak miałam 30h i nic po za tym nic. Jeżeli chodzi o brak miejsc to wydaje mi się że to dobrze o firmie świadczy że ma dużo kursantów, czyli ludzie chcą się w niej uczyć, bo jest najlepsza. Ja ją gorąco polecam tym którzy chcą zdać prawko za 1 razem tak jak ja po 30 godzinach.
                • Gość: opinia Re: NJ KAROL- szczecin IP: *.man.stargard.pl 22.02.12, 20:43
                  Ja też nie polecam tej szkoły masakra! Tylko Pani Natali Rzepka jest z nich wszystkich najmilsza kompetentna. W ogóle to niemiła atmosfera, czepianie się , poniżanie innych i wyłudzanie kasy.
                • Gość: tomeczek1987 Re: NJ KAROL- szczecin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.04.14, 15:56
                  witam. koleszka ktory to pisal to chyba chcial za szkodzic tej szkole albo jezt taki slaby ze kazali mu dokupic jazde. mi juz po polowie kursu moze nie powiedzieli ale dali do zrozumienia ze jest oki. bardzo dobrze przyvotowuja. jak trzeba tk krzykna a jak trzeba pochwalic to przemilcza:-) ale uwazam to za sluszne. polecam. robilem b i bez problemu. teraz jestem w trakcie kat d i jeszcze bardziej jestem pozgtywnie nastawiony. i jeszcze egzamin na autobusie co sie uczylem. bajeczka.
            • basia_11 Gosiu, jak poszło??? 26.03.07, 13:17
              Gosiu, jak egzamin? Nic nie piszesz na forum... jesli nie chcesz na forum to
              napisz proszę do mnie na adres basiaw@op.pl , bo chciałabym sie od Ciebie trochę
              dowiedzieć na temat efektów nauczania w szkole Karol.

pozdrawiam
              Basia
              • Gość: jayy Re: Gosiu, jak poszło??? IP: *.chello.pl 06.08.07, 13:50
                trochę namolna ta reklama udająca autentyczne komentarze Basiu.. szkoła Karol
                to, tamto, efekty nauki w szkole Karol, czy wykupiłaś pakiet 10godzin czy
                mniejszy..

proszę.. ludzie naprawdę nie są tacy naiwni (mam nadzieję)
                • basia_11 Re: Gosiu, jak poszło??? 08.08.07, 10:07
                  Gość portalu: jayy napisał(a):

> trochę namolna ta reklama udająca autentyczne komentarze Basiu.. szkoła Karol
                  > to, tamto, efekty nauki w szkole Karol, czy wykupiłaś pakiet 10godzin czy
                  > mniejszy..
                  >
                  > proszę.. ludzie naprawdę nie są tacy naiwni (mam nadzieję)

Wolno Ci tak myśleć, nie mam na to wpływu.

Długą drogę przeszłam z nauką jazdy, zaczynałam w innej szkole, potem były jazdy
                  doszkalające w kolejnej. Podejście w tych szkołach do nauki - skracanie godzin,
                  zachowanie instruktorów, lekceważnie kursanta i traktowanie go jak imbecyla
                  spowodowały, że doceniłam sposób i efektywność nauczania w tej, jak to
                  twierdzisz namolnie przeze mnie reklamowanej szkole.
                  Wiem, jakie rozterki miałam szukając szkoły na jazdy doszkalające i wiem ile
                  pieniędzy mnie to kosztowało, dlatego jeśli ktoś pyta mnie o opinię o szkole
                  jazdy to odradzam te dwie pierwsze szkoły a polecam wiadomo którą.

Mówisz, że namolnie reklamuję, tyle że ta szkoła warta jest polecania -
                  zdawalność na pierwsze półrocze tego roku to 100%. Ile szkół ma takie efekty?

pozdrawiam
                  Basia
                  • Gość: siejeje Re: Gosiu, jak poszło??? IP: *.cnb.com.pl 21.09.07, 20:25
                    > Mówisz, że namolnie reklamuję, tyle że ta szkoła warta jest polecania -
                    > zdawalność na pierwsze półrocze tego roku to 100%. Ile szkół ma takie efekty?
                    Puste slowa.Tak to sobie moze napisac kazdy.Poza tym nie wierze absolutnie w te
                    100%,to nie jest mozliwe.
                    • basia_11 Re: Gosiu, jak poszło??? 22.09.07, 16:30
                      Gość portalu: siejeje napisał(a):

> > Mówisz, że namolnie reklamuję, tyle że ta szkoła warta jest polecania -
                      > > zdawalność na pierwsze półrocze tego roku to 100%. Ile szkół ma takie efe
                      > kty?
                      > Puste slowa.Tak to sobie moze napisac kazdy.Poza tym nie wierze absolutnie w te
                      > 100%,to nie jest mozliwe.

Co znaczy puste slowa? Przekupili urząd miejski w Szczecinie?
                      eurzad.szczecin.pl/eurzad/chapter_51038.asp?soid=10633CF403CF4C82B3BC27E92A4F5D83
                      Na liscie szkol, z której do egzaminu przystąpilo do 50 osob, ostatnia szkola w
                      tabeli, żeby było smieszniej, to lepsza zdawalnosc praktyki niz teorii.
                      Rozmowa z Tobą to jak kopanie się z koniem, nie mam szans, aby Cię przekonać, że
                      uczyłam sie w tej szkole i z mojego punktu widzenia tym ludziom zawdzięczam swój
                      sukces, dlatego o nich piszę.

pozdrawiam
                      Basia
                      • linia.frontu Re: Gosiu, jak poszło??? 22.09.07, 17:47
                        basia_11 napisała:

> Rozmowa z Tobą to jak kopanie się z koniem, nie mam szans, aby Cię
                        przekonać, że uczyłam sie w tej szkole i z mojego punktu widzenia
                        tym ludziom zawdzięczam swój sukces, dlatego o nich piszę.

Nie mam nic do Siejeje, czy jak, w zasadzie ją polubiłam za kontakt
                        z instruktorem;). Ale my Basia znamy Ciebie, poniekąd
                        przechodziliśmy to wszystko z Tobą, doskonale pamiętam, jak ktoś na
                        forum polecił Ci tę szkołę i jak opisywałaś, że tam idziesz, dlatego
                        nie mogę zrozumieć, skąd w ludziach tyle perfidii (nie dam głowy za
                        pisownię;p) i doszukiwania się wszystkiego co najgorsze w drugim
                        człowieku - obłudy, kłamstwa, czy czego tam jeszcze. Nie wiem,
                        dlaczego tak jest. Spam działa banalnie - nikomu nie chce się
                        wchodzić w to forum udzielać się, zdobywać uznanie "społeczności",
                        żeby potem móc w przekonujący sposób reklamować swoją szkołę jazdy.
                        Często też stykamy się z ludźmi stosunkowo nowymi, którzy po prostu
                        nas nie znają i wyciągają tak pochopne wnioski. Dlatego powiem Ci
                        jedno - ja zawsze wychodziłam z założenia, że SZKODA MOJEGO
                        INSTRUKTORA na to forum. Jest po prostu za dobry na to, żeby ktoś go
                        gnoił. Proponuję Ci zatem to samo założenie:))).
                        A jak tam jazda autkiem??? :)
                        Już żeście się przeprowadzili z Mężem??? Jak wygląda kewstia dojazdu
                        do pracy - bardzo kłopotliwa? No i w ogóle co słychać, tak Cię tu
                        dawno nie byłoooo:)!
                        • basia_11 Re: Gosiu, jak poszło??? 24.09.07, 10:04
                          Dlatego powiem Ci
                          > jedno - ja zawsze wychodziłam z założenia, że SZKODA MOJEGO
                          > INSTRUKTORA na to forum. Jest po prostu za dobry na to, żeby ktoś go
                          > gnoił. Proponuję Ci zatem to samo założenie:))).

Masz rację, nie będę więcej narażać przyzwoitego człowieka na obelgi.

> A jak tam jazda autkiem??? :)
                          > Już żeście się przeprowadzili z Mężem??? Jak wygląda kewstia dojazdu
                          > do pracy - bardzo kłopotliwa? No i w ogóle co słychać, tak Cię tu
                          > dawno nie byłoooo:)!

Dzieki za pamięc:-)
                          Jeżdżę sobie jakoś, Kubicy ze mnie nie będzie, ale na moje potrzeby chyba nie
                          jest źle. Warsztat jakiś muszę namierzyć, żeby coś z ręcznym mi zrobili, bo
                          teraz siły Pudziana potrzebuję, żeby łobuza zaciągnąć i spuścić, więc jak trzeba
                          pryskać ze skrzyżowania to jest trochę nerwów momentami.
                          Przeprowadzka za około miesiąc, na razie walka w pełni a po nocach śnią się
                          materiały budowlane:-)

pozdrawiam serdecznie
                          Basia
      • Gość: nowe Re: Szczecin: Nauka Jazdy KAROL IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.09, 20:03
        ocena dla szkoły to 3+
      • Gość: ania prawo jazdy IP: *.internet.szczecin.pl 04.09.09, 22:09
        Ja polecam "Akademię Jazdy Turbo" i Pana Macieja Sochockiego:)
        www.turbo.prawojazdy.szczecin.pl
        • Gość: adusia Re: prawo jazdy IP: 95.108.96.* 16.10.12, 12:00
          Ja również absolutnie odradzam te szkołę! Na jazdy trzeba czekać minimum miesiąc, ponieważ jest tylu kursantów, a kurs po raz kolejny ukazał się na grouponie! To jest zwyczajnie naciąganie ludzi! Jazdy trwają po 30-40 minut, są odwoływane chwilę przed. Instruktarz koszmarny! Pan Maciej cały czas utrzymuje, ze w jego szkole pracuje kilku instruktorów, przy czym, dziwnym trafem, nie można odbyć z żadnym z nich jazd, ponieważ albo są zajęci od rana do nocy, albo gdzieś wyjeżdżają. ABSOLUTNIE ODRADZAM!!!
    • Gość: mała Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 21:13
      Czy zdanie prawka za pierwszum razem jest aż tak ważne
      jakoś dla mnie nie większego znaczenia za któtym
      razem się zdaje:)))
      • Gość: ewelina Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 22:06
        Ważne! Za każdy egzamin się płaci!
        Może tego nie wiedziałaś?
        • Gość: luka09 Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 13:17
          Pan Zdzislaw z Akademia Dobrej Jazdy Wroclaw. Najlepszy instruktor. Polecam.
          Namiary www.naukajazdy.wroc.pl, a resze juz przez szkole;-))
          • Gość: lolka Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.w83-200.abo.wanadoo.fr 15.03.07, 14:04
            Zdecydowanie Sezam legnica I Pan Marek _ rewelacja:)
          • Gość: kate Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: 194.146.120.* 13.04.07, 11:39
            nie idzcie do tej szkoly!!!! tam sa nienormalni ludzie!!! a instruktorom
            chodzi tylko o jedno- jak tu zaciagnac laske do lozka MASAKRA!!!!
          • Gość: Ewelka Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 19:11
            OSK Piero - Warszawa, Pan Rafał, polecam:-)))
    • Gość: Ver Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: 213.212.78.* 15.03.07, 15:01
      Tomek - osrodek szkoleniowy Skorpion - Tarchomin (Wawa). Mlody, rzuca na
      gleboka wode, skuteczny - zdalam za I razem, z dojazdem, bez zadnych problemow.
      • serenneh Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów 11.11.07, 18:59
        Myślałam że chodzi ci o "Jagode" z Dąbrowy Górnizcej też ze
        Scorpiona -tamten dobry nie był
    • Gość: gość Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.03.07, 17:43
      Polecam pana Tadeusza z ABC na Grochowskiej Warszawa Kompetentny!!! tel do
      biura pamiętam 22 3231005 no i www.abcosk.pl
      • Gość: NAJLEPSZY Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.chello.pl 15.03.07, 22:04
        Polecam siebie... jestem najlepszy
        • linia.frontu Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów 16.03.07, 14:12
          Polecam Najlepszego!!! Jest NAJLEPSZY!!!
          • Gość: ewelina Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 12:06
            www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=3230
    • madzia.7 Kołobrzeg,, Jacek Gawlik 16.03.07, 14:34
    • Gość: gaździoch Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 21:59
      Polecam OSK w Warszawie "Partyzant". 100% zdawalności, miła atmosfera,
      profesjonalność.
      • kolaczek9 Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów 27.11.15, 13:38
        Według moich doświadczeń i opinii znajomych to do dobrych instruktorów należą Tomasz Luto, Łukasz
        Włodek, Marek Turski Cierpliwi potrafią wszystko wytłumaczyć.
    • Gość: chareisma Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 08:50
      Ja polecam Szkołę Jazdy Wiraż z Bielska Białej, gdzie instruktorem jest Tomek
      Krywult. Po pierwsze szkoła jest w samym cedntrum miasta więc nie tracisz czasu
      na jazde jakimiś zadupiami żeby do centrum dojechać, instruktor jest ekstra,
      cierpliwy, nie krzyczy i wszystko wytłumaczy, ą zniżki dla studentów, no i
      chyba najlepszą reklamą dla szkoły jest to iż bardzo wielu uczniów zdaje
      egzamin za pierwszym razem nie wykupując nawet jazd dodatkowych, czego
      najlepszym dowodem jestem ja.
    • Gość: jaa Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 10:47
      Gdynia OSK JĘDREK- Pan Marek- rewelacja
      • Gość: goździk Re: z Dolnego śląska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 08:28
        Polecam ze "Szkoły Jazdy" w Wałbrzychu
        Sławka Piaseckiego.

• Gość: kursantka białystok IP: 82.139.179.* 09.04.07, 20:55
          akademia startu, pan tomek mróz
          • Gość: aleksandra Re: białystok IP: *.osiedle.net.pl 11.04.07, 20:32
            Potwierdzam, Bialystok, Akademia Startu, pan Tomek Mróz
          • Gość: maa Re: białystok IP: *.csk.pl 30.09.07, 16:03
            Wszystko tylko nie PZMot!!!
            • Gość: Edyta Re: białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 21:16
              Auto-Lider i Tadeusz Suchocki :)
          • Gość: Kaśla Re: białystok IP: *.175.144.172.koba.pl 14.11.09, 22:47
            potwierdzam! Akademia Startu ,pan Tomek Mróz
        • dorothyz Toruń 12.04.07, 11:46
          MARCIN (bez publicznego podawania nazwiska, jakby co na priv) a znajdziecie go
          w OSK "ORENT" w Toruniu oczywiście.
          www.orent.pl/
          pS. Martin, dzięki raz jeszcze ;-)
          • Gość: sweet.plum Re: Toruń IP: *.petrus.com.pl 07.08.07, 12:57
            polecam OSK "LEX" na Rubinkowie 2
            to jest mala szkola- facet sam ja prowadzi, ale jest naprawde dobry.
            pozdrawiam Pana ;)
            • Gość: Gośka Re: Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 13:53
              Witam forumowiczów.
              Chcę się pochwalić,że zdałam za pierwszym razem.
              Wszyscy mi mówili,że nic ze mnie nie będzie. Pierwsze godziny jazdy
              to był koszmar dla mnie ale później to już spoko.
              Gość z którym jeździłam jest super, ma takie podejście, że szok.
              jego stronka to macar.com.pl
              Naprawdę polecam. Ma też yariskę i bierze tylko 35/godzinę jazdy.
              • Gość: Szymon Re: Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 17:05
                Potwierdzam to, że u tego pana można się nauczyć. Widać, że zna się
                na swojej profesji, jest wymagający, ale są tego efekty. Po jego
                szkole bez problemowo śmigam autkiem po miastkach.
                Pozdrawiam p.Marka
                • Gość: Mirek Re: Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 19:03
                  Pozwólcie, że też polecę tę szkołę jazdy ,,Macar". Gościu jest konkretny, kiedy
                  trzeba to opiepszy, lecz efekty są. Pozdrawiam pana Marka.
              • Gość: Kaśka Re: Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 18:34
                Podzielę się z Wami moimi uwagami o panu Marku. Facet konkretny, jasno tłumaczy, rzetelnie przeprowadza jazdy po prostu profesjonalne podejście. Zdałam za pierwszym razem i to jest właściwa ocena. Jego stronka to macar.com.pl.
                Pozdrawiam p. Marka Grabowskiego
              • Gość: Kasia Re: Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 12:53
                POLECAM MARIUSZA Z NAUKI JAZDY OSKAR W WARSZAWIE NIE PODAM TEL DO NIEGO ALE MAM DO BIURA 6669229
          • Gość: Jan Re: Toruń IP: 217.97.212.* 10.08.11, 20:38
            Polecam Pawła: www.prawkotorun.pl
    • Gość: Nikita Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 14:06
      Poleccie kogos z krakowa?
      • Gość: karola1 Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 09:24
        w centrum wawy cztery kolka pan Robert rewelka.pa
        • Gość: kursantka nigdy!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 21:57
          o nim i jego szkole jest tu na forum mnostwo zlych opinii.... Sama
          je potwierdzam
    • Gość: agata interesuje mnie Łódź i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 17:26
      • Gość: Wioleta Re: interesuje mnie Łódź i okolice IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.07, 08:52
        Jeździłam z panem Zbyszkiem z kilińskiego 138 super faciu,oblałam trzy razy ale
        trafiłam na czepliwych egzaminatorów.Za czwartym poszło miodzio.
        • Gość: toy Re: interesuje mnie Łódź i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 12:45
          Gość portalu: Wioleta napisał(a):

> Jeździłam z panem Zbyszkiem z kilińskiego 138 super faciu,oblałam trzy razy ale
          > trafiłam na czepliwych egzaminatorów.Za czwartym poszło miodzio.
          Oczywiście w mieście XXX już wszystko wiem...
      • kittena1 Re: interesuje mnie Łódź i okolice 23.04.07, 11:44
        Ja polecam Tomka ze szkoly Marioli Bajon - Auto szkola M.Bajon. Zreszta u niej
        wszyscy instruktorzy sa fajni.
        • Gość: miska Re: interesuje mnie Łódź i okolice IP: *.toya.net.pl 21.10.07, 19:06
          moge potwierdzic
    • Gość: jutka24 Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.centertel.pl 23.04.07, 16:29
      jezeli chodzi o instruktorów godnych polecenia to jezeli ktos jest z
      czestochowy niech zajrzy do auto-szkoły przy ul.wolnosci 4(w bramie obok Pan-WU)
      dzieki niej i tamtym ludziom zdałam za pierwszym razem i nie mam stresu w
      samodzielnym śmiganiu po mieście:)POLECAM
    • Gość: Iwona Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.biol.uni.lodz.pl 24.04.07, 11:04
      Robiłam kurs w Łodzi, szczerze polecam Marcina z K2 - anielsko cierpliwy,
      komunikatywny i piekielnie perfekcyjny. Wiem, że tyle ile osób tyle opinii, ja
      pozytywnie oceniam kurs w tej szkole.
      Pozdrawiam!
      • linia.frontu Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów 24.04.07, 21:58
        :D
        nie mogłam się powstrzymać...
        • Gość: Smaile Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.biol.uni.lodz.pl 25.04.07, 09:53

linia.frontu napisała:
          :D nie mogłam się powstrzymać...

A z jakiego powodu ten wybuch euforii?????
          • Gość: Kora Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.tecnet.pl 04.05.07, 09:08
            Potrzebowałabym dobrego instruktora ze Śląska.
            • Gość: dosia Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.merinet.pl 11.03.09, 15:10
              Dobry, cierpliwy instruktor z Warszawy najlepiej z Mokotowa.
              Kto mi może polecić?
            • Gość: smutna i zła Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.merinet.pl 07.08.09, 15:40
              Idąc na egzamin teortyczny dostałam ulotkę reklamującą jazdy
              doszkalające z instruktorami posiadającymi wyższe wykształcenie w
              tym pedagogiczne numer tel.022-646-07-42
              kom.609-043-076. Czy ktoś już korzystał z ich usług?
              Z góry dziekuję za opinie. Pozdrawiam.
          • linia.frontu Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów 10.05.07, 00:34
            Znam i bardzo lubię:)
            • Gość: kursant Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.centertel.pl 05.06.09, 09:34
              Polecam Aurinko - Żoliborz Instruktor: Krzysztof Sobótka 0501-249-313
              • Gość: kursantaaaaa Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.09, 16:38
                Czyzby Pan instruktor był bezrobotny??
                :D:D:D
              • Gość: lucy pl Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 13:47
                Polecam szkołę STACH w Krakowie uczyłam się tam jeżdzić i jestem
                zadowolona. Jazdy miałam z instruktorem Januszem było spokojnie,
                nauczyłam się dobrej i pewnej jazdy oraz żeby uważać na innych bo od
                ich zachowania dużo zależy.
      • Gość: Kora Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.tecnet.pl 04.05.07, 09:10
        Z okolic Bytomia I Rudy Śląskiej...
    • Gość: laik Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.stk.vectranet.pl 04.05.07, 10:44
      witam serdecznie ja polecam szczerze osk formuła-l z gliwic ul jagiellońska 4
      (balkon).Mają konkurencyjne ceny i wogóle naprawdę dobrzy w tym co robią.Mnie
      osobiście uczył Wojtek ale Bogdan też jest ok a co do cen to babska szkola jazdy
      jest chyba najdroższa w całym regionie i czy taka rewE-Lka no słyszala
      nienajlepsze opinie.Mój instruktor wcale nie nacągał mnie na kasę nauczył
      rzetelnie i szybko załatwil drugi termin egzaminu, który oczywiscie zdałam.W
      sumie zaliczyłam 36 godz. jazd zanim zdałam egzamin to chyba o czymś świadczy
      nie uważacie?????????????Pozdrawiam i czekam na dalsze opinie.
    • Gość: emiś Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 13:02
      Ja szczerze polecam OSK YETI w Warszawie , jest tam naprawdę dobrze
      wykwalifikowany, a przy tym wyrozumiały pan instuktor. Polecam:)
      • Gość: mua bialystok IP: 82.139.179.* 10.05.07, 07:58
        Jeśli Białystok i Alfa, to pan Czesław!!!!!!
        • Gość: kobazka Re: bialystok IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.11.07, 07:47
          To i ja się dołączam. Oczywiście Alfa Białystok, teoria wytłumaczona
          jak najbardziej prawidłowo. Jeśli chodzi o jazdę to pan Szymon T.,
          cierpliwy i wyrozumiały, poza tym naprawdę stara się nauczyć
          przyszłych kierowców tak, aby zdali egzamin. Jak na mój gust
          prawdziwy fachowiec, mimo młodego wieku (ja tam nie zamieniłabym go
          na żadnego innego instruktora) ;)
          • Gość: ol