Dodaj do ulubionych

programy motoryzacyjne w TV

IP: *.*.*.* 17.08.01, 12:57
Co o nich sądzicie ja np nie cierpię Iwaszkiewicza, garbatego dziada. A jak
widzę Aureliusza Mikosa to wssszzzyyystttkkoo ssspppooowwwaaalllnniiiaaa,
nudziaż cholerny. Ten program Moc nie jest taki zły, kiedy on jest na antenie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: cinek Re: programy motoryzacyjne w TV IP: *.formus.pl 17.08.01, 13:12
      kiedys ogladalem automaniaka, ale po pewnym czasie skiepscil sie i teraz nie
      ogladam zadnych, najwiecej najciekawszych i najpraktyczniejszych informacji mam
      z roznych forum i zlotow
      • Gość: rico Re: programy motoryzacyjne w TV IP: 195.136.25.* 17.08.01, 13:29
        Nie podoba mi się, że ostatnio w Mocy (TVP 1) siuśka od śpiewu niejaka Anita
        Lipnicka ocenia samochody. Zupełnie jakby była wielkim ekspertem w tym temacie!
        Widać, że wogóle się nie zna, ocenia jedynie przydatność schowków na
        kosmetyczki i rękawiczki, kolor tapicerki, wygląd deski rozdzielczej, ogólny
        wygląd zewnętrzny auta. Niech już lepiej śpiewa bo to jej jeszcze najlepiej
        wychodzi.
        • Gość: Marra Re: programy motoryzacyjne w TV IP: 212.244.106.* 02.11.01, 15:49
          Nie widziałam pani Anity, ale dlaczego niby samochody miałyby być przedstawiane
          tylko przez 'garbatych dziadów'? W sumie i to czy kosmetyczka się zmieści do
          schowka może być istotne, che che. Panowie lubią robić dużo zamieszania
          dokoła 'parametrów technicznych', bo to daje im bezpieczne złudzenie, że znają
          się na samochodach. A kto z was sprawdza w ogóle olej??
    • Gość: Artur Re: programy motoryzacyjne w TV IP: *.toya.net.pl 17.08.01, 14:14
      A ja lubię redaktora Iwaszkiewica,niestety nie będziemy go mogli w najbliższym
      czasie ogladać na antenie bo jego program,stosunkowo mało uzależniony od
      samochodowych sponsorów spadł z anteny II programu.Jego felietony i opisy
      samochodów były rzetelne i krytyczne,mogłem na nich polegać.Od tej chwili nie
      oglądam żadnych innych progr.motoryzacyjnych bo albo pławia sie w nich
      pseudogwiazdy,albo w opisach marek z daleka zalatuje sponsoringiem
      • Gość: Michal Re: programy motoryzacyjne w TV IP: *.mediacom.pl 17.08.01, 15:33
        Gość portalu: Artur napisał(a):

> A ja lubię redaktora Iwaszkiewica,niestety nie będziemy go mogli w najbliższym
        > czasie ogladać na antenie bo jego program,stosunkowo mało uzależniony od
        > samochodowych sponsorów spadł z anteny II programu.

Artur a czy ten sympatyczny moim zdaniem i obiektywny programik bedzie znowu na
        antenie? testowali drogie samochody w nadmiarze ale ogolnie chyba bylo ok PZDR
      • Gość: Ryś do artura IP: *.warszawa.tpnet.pl 02.11.01, 14:05
        Podzielam twoje poglądy to był najlepszy program motoryzacyjny w naszej TV.
        Telewizja nie potrafi docenić dobrych programów, wolą nadawać szmirowate
        meksykańskie telenowele.
        • Gość: Joasia Re: do artura IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.01, 13:37
          Nie TV nie docenia dobrych programow tylko widzowie.
          Jedynym argumentem "za i przeciw" programow jest ile ludzie go oglada.
    • Gość: Piotras Re: programy motoryzacyjne w TV IP: *.legnica.dialog.net.pl 17.08.01, 23:26
      Może to dziwne,ale trafiłem kiedyś na dobry program motoryzacyjny na "Polonii
      1" Berlusconiego.O samej telewizji ne mówię,bo to dno,ale program był i owszem.
      Trzeba na niego trafić,nadają jak chcą.
      PZDR.
    • Gość: Grzechu Re: programy motoryzacyjne w TV IP: *.z.bialystok.pl 18.08.01, 14:44
      Moim skromnym zdaniem najlepszym programem motoryzacyjnym emitowanym na antenie
      telewizji jest nic innego jak Vmax (dużo konkretów, ciekawostek), oczywiście w
      telewizji TV4. Reszta zchodzi na psy i to w bardzoo sszybkim tempie .
      Pozd.
    • Gość: Wojtek Re: programy motoryzacyjne w TV IP: *.tele2.pl 18.08.01, 17:26
      Polecam:

Motorvision
      Top Gear
      V6
      Maxi Test
      • Gość: skorrak Re: programy motoryzacyjne w TV IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.01, 19:04
        Gość portalu: Wojtek napisał(a):

> Polecam:
        >
        > Motorvision
        > Top Gear
        te pierwsze dwa znam. A te dwa ponizej gdzie mozna zobaczyc?
        > V6
        > Maxi Test

pozdrowienia
        skorrak
        • Gość: Wojtek Re: programy motoryzacyjne w TV IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 18.08.01, 21:52
          > te pierwsze dwa znam. A te dwa ponizej gdzie mozna zobaczyc?
          > > V6

ABMoteurs (Cyfra+ kanal 19 Hot Bird)

> > Maxi Test

MotorsTV (Cyfra+ kanal 541 Astra)
    • Gość: A Re: programy motoryzacyjne w TV IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 18:53
      Najlepszym programem jaki ja oglądałem było "Auto", to ten z tym garbatym i
      nudnym, mi to w ogóle nie przeszkadzało, program miał jedną wadę - od jakiegoś
      czasu zajmowali się prawie wyłącznie samochodami baaardzo drogimi,
      niestety "zajmowali" - jak wszyscy zauważyliśmy programu nie ma...
      Pozdro
      • Gość: 130rapid Re: programy motoryzacyjne w TV IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 19:13
        Gość portalu: A napisał(a):
        > Najlepszym programem jaki ja oglądałem było "Auto", to ten z tym garbatym i
        > nudnym, mi to w ogóle nie przeszkadzało.
        - A, popieram w calej rozciaglosci, chociaz temu mlodszemu, co zawsze z Iwaszkiewiczem gaworzyl, brakowalo troche wiadomosci.

> Program miał jedną wadę - od jakiegoś > czasu zajmowali się prawie wyłącznie samochodami baaardzo drogimi.
        - Dla mnie zenujace w "Auto" bylo to, ze testujacy te cudenka "namietnie" przelatywali nimi przez podwojne linie ciagle, notorycznie zajezdzali ludziom droge na dwupasmowce i "pieknie" cieli zakrety na waskiej szosie! A raz to przebili samych siebie: "przelecieli" na stopie testowanym Mercedesem Coupe.
        Gdzie sie podziala "Edukacyjna Rola Telewizji Publicznej"?
        PZDR
        • Gość: Ralph Re: programy motoryzacyjne w TV IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.11.01, 14:35
          Oni po prostu 'wmontowali' się w forumowe "Rekordy" i...też chcieli cos dodać
          od siebie. Kiedys z kolei prowadzący 'Motorvision' rozpędzał na autostradzie
          jakąś nową M3 (nawiasem mówiąc do tej pory nic o niej więcej nie słyszałem) i
          mocno tam zaszumiało na pokładzie. Koleś chwycił kierownicę drugą ręką dopiero
          przy 250, a jeszcze się rozpędzał...Tyle, że to w Niemcach było, pozdrawiam.
    • Gość: A Re: programy motoryzacyjne w TV IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 03.11.01, 23:50
      Dziś obejrzałem MOC w nowej formule - z p. Anitą w roli głównej(coś
      niepowtarzalnego, a w każdym razie to jest niepodobne do programu
      motoryzacyjnego). Teraz dopiero jestem w stanie ocenić jak bardzo mi jest brak
      Auto...
    • Gość: olo Re: programy motoryzacyjne w TV IP: *.chello.pl 04.11.01, 12:56
      W Top Gear (BBC) tam są prawdziwe testy samochodów - Ci dziennikarze robią
      takie rzeczy z samochodami np. palenie gum w Bentleyu, o których
      naszym "specjalistom" się nie śniło - no bo jak można np. zachwalać 15 letni
      samochód mówiąc, że jest fajny bo bez elektronicznych ograniczników i
      kontrolerów i można nim robić niezły cyrk.
      • Gość: Duk Re: programy motoryzacyjne w TV IP: *.rsk.pl 04.11.01, 18:37
        Moj post pierwotnie miał się znaleźć w tym miejscu, więc oto i on:
        Ostatnio miałem wątpliwą przyjemność obejrzenia krótkiego fragmentu programu
        MOC, z nową twarzą, artystką Anitką Lipnicką.W trakcie tej krótkiej chwili
        zdążyłem zauważyć jak jakiś facet podnosi maske jak się potem okazało omegi,
        Anitka wsadza tam łeb i woła:o jaki sliczny silnik hi hi hi.
        Bez komentarza.Dalej już nie ogladałem bo na polsacie były pokemony.
        Pozdrawiam serdecznie, szczególnmie kolege vteca za jego szczery upór.
    • Gość: Artur Re: programy motoryzacyjne w TV IP: *.Astral.Lodz.PL 05.11.01, 07:34
      Od wakacji nic się nie zmieniło,w dalszym ciągu nie ma red Iwaszkiewicza,a inne
      motoryzacyjne programy polskojęzyczne to dno.
      Jednak udało mi się go wytropić Iwaszkiewicza /hehe/ pisze felietony w w każdy
      wtorek,w dodatku motoryzacyjnym Rzeczpospolitej.Sam dodatek nienajlepszy,ale
      tekściki redaktora czasami są "paluszki lizać".Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka