Dodaj do ulubionych

Kia Cee'd | Nowa galeria

• Gość: Równiacha Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.03.12, 16:18
      Tylko plebs kupuje koreański paździerz.

• Gość: brutus Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.12, 16:41
      Komentarze miłośników zdjęć . Jak przejedziesz trasę 700 kilometrów po dziurach to wtedy powiesz co jest lepszym, pojazdem. Czy huczący i głośny i z słabym zawieszeniem i słabymi plastikami Ceed czy cichy i z super zawieszeniem golf.
      • Gość: Michu84 Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.icpnet.pl 08.08.13, 13:14
        Od kiedy to golf jest cichy?? a jakość plastików jest żałosna, szczególnie w wersji standard, która cenowo odpowiada już dobrze wyposażonemu cee'd-owi.
    • Gość: kret Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.play-internet.pl 30.03.12, 16:56
      brutus>>>>>>bez urazy ale....poczytaj troche na forach poszczegolnych marek.
      Zauwazysz ze na forum Kia czy Hyundaia narzekan jest znacznie mniej niz u Forda czy Vw.
      Ja sam jezdze jeszcze Fordem ale....cos w tym jest...
    • Gość: Dziubas Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.limes.com.pl 30.03.12, 16:58
      Ale bez jaj , kia to nie samochod . To taki wspolczesny trabant . Wyrob samochodo - podobny .
    • Gość: panamera Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: 58.181.146.* 30.03.12, 17:02
      golebie to na was sraja poljaki...w azji bogaci ludzie jedza porsche, bme, benz..a wy poljaki kijaaa, in h...dajem...haha
      cheers z bangkoku
    • Gość: janek Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 17:05
      VW golf nie da sie tym autem chyba zdetronizować. czym jest to życie? zobacz na: zycietowiecej i dodaj com
    • Gość: kalahim Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.4web.pl 30.03.12, 17:12
      Trzeba przyznać, że autko doskonale się prezentuje.
    • typ71 Re: Kia Cee'd | Nowa galeria 30.03.12, 17:14
      fiat bravo . hehhe
    • Gość: MN Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.dyn.iinet.net.au 30.03.12, 17:30
      Widać że my polaczki to wielkie snoby. Żaden z was jeszcze na żywo nie widział tego samochodu, nie mówiąc o jeździe a opini jaki ten samochód jest kiepski jest co niemiara.Ja akurat miałem okazję jeżdzić tym autkiem i mogę powiedzieć bujcie się niemcy bo koreańczycy depczą wam już po piętach.Świetne auto i radzę tym snobom najpierw pojeździć a potem krytykować. Jeśli chodzi o silnik 1,6GDI to w 2011 był w pierwszej dziesiątce najlepszych silników świata.Jak by zakryć te znaki KIA to nik by nie zgadł co to za marka.
    • Gość: GSP Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.dip.t-dialin.net 30.03.12, 17:33
      I produkowany w Slowacji a nie w Azji.
    • Gość: motoignorant Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.03.12, 17:36
      Na razie wszystkim się podoba, bo nikt nie widział cennika.
      Jak zaśpiewają za niego tyle, co za i30, tzn. 70 tys. z dobrym silnikiem (GDI) i przyzwoitym wyposażeniem, to potencjalni klienci pouciekają.

• Gość: MN Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.dyn.iinet.net.au 30.03.12, 17:41
      Zapomniałem dodać gdzie udało mi się jeżdzić tym autkiem.W Korei bo znalazłem się tam przypadkowo i poznałem tam gościa który testował ten samochód.Dodam również że nie mam nic wspólnego z Kiją.
    • Gość: 5 Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.dip.t-dialin.net 30.03.12, 17:54
      Wyniki sprzedazy Cee'da w Niemczech sa b. mizerne (luty 857 szt.) Jak kazda kia, auto troche niedopracowane i w pospiechu wypchniete na rynek. W Niemczech co kilka miesiecy auta kii lub hyundaia wzywane sa do serwisu na poprawki. Oczywiscie w polskich mediach te akcje sa przemilczane.
      Akcje serwisowe kii z ostatniego czasu:
      tnij.com/YkUDh
    • Gość: GSP Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.dip.t-dialin.net 30.03.12, 17:59
      MN, dzieki, ciekawe!
    • Gość: kret Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.play-internet.pl 30.03.12, 18:14
      5>>>>>>>>>A teraz podaj wyniki sprzedazy golfa lub astry w Korei.DAWAJ!:)
    • Gość: skora kosc, ale go Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.vc.shawcable.net 30.03.12, 18:38
      ten samochod juz jest hitem w Amer. Pln. Dokladnie jak pisalem kilka lat temu, kiedys ironicznie smiano sie z japonskich samochodow, dzisiaj Korea Pld. jutro Chiny, zobaczycie.
    • Gość: gość Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.nplay.net.pl 30.03.12, 18:52
      a sprzęgło się nie pali ?? czy koreańce opanowali już ten prosty w działaniu mechanizm ?
    • konigin Re: Kia Cee'd | Nowa galeria 30.03.12, 18:59
      Jak ladnie pokrzywione Bravo.
    • Gość: pat Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: 31.178.125.* 30.03.12, 19:52
      "Jak by zakryć te znaki KIA to nik by nie zgadł co to za marka."

No wlasnie, i to jest glowny problem tego samochodu i innych produkcji od Kii i Hyundaia :).
    • fragles102 Re: Kia Cee'd | Nowa galeria 30.03.12, 20:28
      Niema co gromić przecież wiadomo że KIA jest ładniejsza sylistycznie i lepsza technologicznie o epokę hehe
    • vogon.jeltz Re: Kia Cee'd | Nowa galeria 30.03.12, 20:45
      Ktoś mi powie, skąd ta idiotyczna, utrzymująca się od paru lat moda na zegary w oddzielnych "tubach"? Ładną implementację tego pomysłu widziałem może raz - w Alfie 156, a reszta przypadków wygląda tak obleśnie, debilnie i tandetnie (te "chromowane" ranty, kur.wa, ratunkuu), że lepsza jest nawet "budka suflera" z Yariski. Myślałem, że to w końcu minie, że któryś z producentów wpadnie na jakże odkrywczy pomysł, że nie ma to jak proste i czytelne, "oldskulowe" liczniki w stylu aut z lat 90., ale nie - w większości nowych projektów wciąż widzę to świństwo.
    • Gość: vwManiak Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 20:48
      Mój Golf gti tdi pali 5 litrów ropy na 100km i zawsze pierwszy startuję ze świateł bo dizel ma kopa na niskich obrotach, brat mój ma Passata kombi tdi z trzema czerwonymi literkami i wyprzedza każdego na mieście a plebs tylko zazdrości.
    • der-rauber Re: Kia Cee'd | Nowa galeria 30.03.12, 21:23
      No bez jaj, ta KIA ma być postrachem Golfa? wolę starego Golfa niż nową Ceed czy i30, dla mnie te auta są porównywalne z Astrą. Jak musiałem pojeździć Astrą to myślałem że się potnę, rozpacz, tego samego obawiam się w przypadku Ceeda i i30 - ot autka z jednej półki z Oplem, Fiatami i resztą na F.
    • Gość: wyciorex Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.03.12, 21:23
      Wychodzi, że jednak Niemcy potrafią zaprojektować ładne autko. Cenniki chyba już nie będzie taki atrakcyjny jak kiedyś bo zastosowanie lepszych materiałów kosztuje, stylistów też.

www.autokoncern.pl
    • Gość: 84 Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.191.196.124.bredband.3.dk 30.03.12, 21:53
      "skosni" zblizaja sie w kierunku Europy hehe ale granice sa dobrze obstawione jeszcze wiecej doswiadczenia musza zdobyc ale wszystko idzie w dobrym kierunku hehe mozna z powodzeniem wystawic na PLUS hehe ale mowie to nie ta liga co czolowka Europy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka