GoĹÄ: Orka IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 04.11.04, 21:08 Witam i mam pytanie czy przekładnia z omegi b 2.0 podejdze do omegi 2.5 v6 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Rocky Re: Przekładnia kierownicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.14, 15:01 Polecam firmę www.przekladniekierownicze.eu/ oferującą regenerację przekładni kierowniczych. Solidna i godna zaufania firma. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Motopasjonata Re: Przekładnia kierownicza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.04.14, 11:28 Ja przekładnie regenerowałem w Janmot. Mają dobre ceny i szybką realizują robotę. Oddałem do naprawy przekładnię od samochodu dostawczego, po naprawie wszystko śmiga bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adamos Re: Przekładnia kierownicza IP: *.centertel.pl 19.05.14, 00:51 Auto-Rege z Wałbrzycha oferuje dobre przekładnie kierownicze. Od 15 lat są na rynku, więc mają doświadczenie no i renomę. Prowadzą sprzedaż przekładni po regeneracji w naprawdę atrakcyjnych cenach. Porównywałem ceny w 4 firmach i u nich jest naprawdę najtaniej. Na ich stronie jest do nich nr i opis oferty przekladniekierownicze.eu Odpowiedz Link Zgłoś
terkomp111 Re: Przekładnia kierownicza 29.10.14, 17:35 argo rowniez specjalizuje sie w regeneracji i naprawie przekladni kierowniczych (czestochowa). Wedlug mnie sa w tym zakresie prawdziwymi fachowcami Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: Przekładnia kierownicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.15, 20:09 podbijam pytanie. Jestem w podobnej sytuacji i nie wiem co mam robic. Czy regenerowac, kupowac nowa czy przelozyc? Odpowiedz Link Zgłoś
marekmater Re: Przekładnia kierownicza 07.10.16, 15:08 Regeneracja się zdecydowanie lepiej opłaca, wiem co mówię, bo sam regenerowałem swoją. Radzę udać się do autorege, bo są naprawdę solidni. Fajna firma i bardzo atrakcyjne stawki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olech Re: Przekładnia kierownicza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.09.15, 10:56 ja bym nie ryzykowal i nie robil tego, a już na pewno nie na wlasna reke. Niby ta sama marka, ale inny model i cos tam zawsze może zgrzytac. Lepiej isc z tym do sprawdzonego serwisu/mechanika. W Pabianicach jest serwis przekladnia.com na partyzanckiej i zajmuja się wlasnie przekładniami kierowniczymi – zajrzyj do nich Odpowiedz Link Zgłoś
sylwesterbb Re: Przekładnia kierownicza 23.09.15, 10:58 Wiesz, równie dobrze możesz kupić nową przekładnie kierowniczą ale po co? Skoro regeneracja przekładni przynosi takie same efekty a jest dużo tańsza. Jak dobrze pamiętam to ta firma www.przekladniekierownicze.eu/ , zajmuje się regeneracja przekładni. Możesz sprawdzić jak ciekawą ofertę mają. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: goof Re: Przekładnia kierownicza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.11.15, 08:53 zgadzam się z @olech. Ja za takie rzeczy bym się sam nie bral bez fachowej wiedzy. Tak się sklada, ze ja korzystałem z przekladnia.com i mogę ich śmiało polecic do usterek z przekładniami kierowniczymi i maglownicami. Szybko tanio i przede wszystkim dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
61martyna Re: Przekładnia kierownicza 27.11.15, 19:54 A ja mam za to dobre doświadczenie z Auto Rege - przysłali mi zregenerowaną przekładnię, którą mieli na stanie, odesłałam im zepsutą, a w międzyczasie mój zaprzyjaźniony mechanik samochodowy dokonał podmiany :) A i dostałam gwarancję na 12 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
kieszkowix Re: Przekładnia kierownicza 05.02.16, 10:32 W peugeocie stryja przekładnia wymagała regeneracji więc wypróbowaliśmy Autoukład w Płouszowicach i wszystko szybko załatwili na tip top. Wątpię żeby gdzieś w okolicy taniej to zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
bernisj Re: Przekładnia kierownicza 22.02.16, 11:00 Ja się nie znam na takich rzeczach, więc jak poszła w mojej toyotce przekładnia od razu ją spakowałem i wysłałem do Auto-Rege. Wcześniej mi przysłali nową, wpłaciłem kaucję (niespełna 200 zł). Szybko i na temat. Widać, że mają już wprawę w tym. Na nową mam 24 miesiące gwarancji. Pełen profesjonalizm :) Odpowiedz Link Zgłoś
gunnar554 Re: Przekładnia kierownicza 12.05.20, 11:02 Najlepiej zadzwonić do danego warsztatu i zapytać, ja wykonywałem ten zabieg w warsztacie Reg-Truck w Mielcu i wszystko działa tak jak powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.witt Re: Przekładnia kierownicza 17.12.20, 21:45 Ja polecam zlecić regenerację przekładni firmie REGMOT. Sprawnie i szybko, a co najważniejsze dokładnie naprawiają wyeksploatowane części. Odpowiedz Link Zgłoś