Dodaj do ulubionych

Harley-Davidson Demo Truck Tour 2012

IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.12, 21:21
To nie działa. Bez sensu. Chciałem się zapisać do Krakowa i nic mogę klikać do woli nie jest aktywne. Jeśli coś tak reklamują to niech sprawdza działanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kubaszyn Re: Harley-Davidson Demo Truck Tour 2012 IP: *.toya.net.pl 25.04.12, 22:57
      Ja juz ze dwa razy probowalem sie dostac na taki tour, bo bylem xainteresowany kupnem motocykla, ale az tak tak bardzo zdeterminowany nie bylem zeby sie prosic o jazde testowa. Aplikacja do rezerwacji nie dzialala, na maile nikt nie odpowiedzial. Kupilem japonski motocykl i nie zaluje.
    • Gość: Rokers Re: Harley-Davidson Demo Truck Tour 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.12, 08:34
      Wspaniała sprawa - zapisałem się i będę jeździł Seventy-Two
    • Gość: Darek Re: Harley-Davidson Demo Truck Tour 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.12, 14:17
      Jeśli kto chce odbyc jadzę testową to wystarczy skontaktować się bezpośrednio z najbliższym salonem i... umówić się chocby na jutro a nie czekać na impreze za pół roku. minusem jest to że dostępnych modeli do jazdy może być troszkę mniej. Jak się pytałem w salonie o Demo Truck to mi sami zaproponowali takie rozwiazanie, nie ma tłoku, czekania, zamieszania...
    • Gość: SER$ Re: Harley-Davidson Demo Truck Tour 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.12, 21:28
      Byłem w piątek. Night-rod special. Było fajnie. Nowa trasa na Poznań pozwoliła trochę odwiną rolkę. Pęd spychał z siodełka. Tylko ta duża ilośc ciepła pod tyłkiem na minus. Warto.
    • Gość: Rokers Re: Harley-Davidson Demo Truck Tour 2012 IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.04.12, 22:25
      No i pojeździłem - w piątek było mało chętnych a rezerwujący nie stawili się, udało mi sie przejechać trzy razy :-) opłacało się jechać do Warszay na Demo Truck - ja miałem ponad 230 km do Warszawy, ale zasmakować po japońskiej v-ce amerykańską legendę - WARTO - wiem już jaki kupię kolejny motocykl - mój idol: Sportster 1200.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka