Gość: mati IP: *.icpnet.pl 28.06.04, 22:27 Którędy najlepiej jechać? Jakieś sugestie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: znawca Jakkolwiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 22:35 byś nie jechal to przeyebane. Jesli mozesz to po prostu jedz pociągiem. Serio. Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Jakkolwiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 23:56 droga-dziura-most-korek-dziura-miasto-wioska-wioska-wioska-dziury-most-dziury- miasto-miasto-miasto-krowy na drodze-wioska, etc, Link Zgłoś
Gość: trug Re: Trasa Poznań-Suwałki. IP: *.cs.bialystok.pl 29.06.04, 00:18 Nie będę oryginalny i napiszę tak: Warszawa-B-stok-Suwałki. Do Warszawy nie wiem, bo nie znam trasy. Łomża-Suwałki: tragedia, męczarnia nie jazda. Olsztyn-Suwałki: bez sensu, pomijam jakość trasy. Link Zgłoś
Gość: 76221965 uwaga na Szczucin i okolice IP: 134.146.212.* 29.06.04, 14:06 z Warszawy są dwie trasy: A. Wyszków – Łomża – Grajewo oraz B. Wyszków – Zambrów – Knyszyn. Na trasie A wokół Szczucina trwają intensywne roboty i chyba w 6 miejscach ruch jest wahadłowy, dlatego gdybym jechał z Warszawy (a jechałem oboma trasami jeszcze w czerwcu) to zdecydownie wybrałbym wariant B (objeżdżając Białystok przez Tykocin i Knyszyn). Ty jedziesz z Poznania, więc aby uniknąć tego koszmaru na Dwójce może i wygodniej byłoby Ci jechać przez Gniezno, Włocławek, Płock i Ciechanów i potem przecierpieć pod tym Szczucinem. Zależy jak bardzo nienawidzisz Dwójki. Ja dostaję wysypki jak mam tamtędy jechać, więc wybrałbym trasę przez Płock i mimo wszystko przez Szczucin. Link Zgłoś
Gość: FF Re: Trasa Poznań-Suwałki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 20:30 Ja bym pojechał tak: Poznań - Gniezno - Bydgoszcz - Grudziadz - Olsztyn - Augustów - Suwałki. Trasa napewno nierówna, miejscami nawet tragiczna, ale odcinki do Grudziądza (pomijając fragmenty trasy) oraz z Grudziądza do Olsztyna, całkiem przyjemne jak na nasze warunki. Gorzej od Olsztyn i im dalej to niestety tragedia (plus wakacyjny tłok). Ale w sumie jest to chyba najlepsze rowiązanie ! Link Zgłoś
Gość: Wally Re: Trasa Poznań-Suwałki. IP: *.icpnet.pl 30.06.04, 00:22 Ja bym pojechał z Gniezna na Toruń. Raz, żę bliżej niż przez Bydgoszcz, a dwa; w zeszłym roku robiło remont gdzieś między Toruniem, a Olsztynem, więc jeśli go skończyło to nie powinno być źle. Pzdr Link Zgłoś
Gość: Super DidzeJ Heniu Re: Trasa Poznań-Suwałki. IP: *.pl / *.enterpol.pl 30.06.04, 06:55 A moze Poznan - Konin - Wloclawek - Sierpc - Mlawa - Przasnysz - Baranowo - Myszyniec - Ruciane Nida - Pisz - Elk - Olecko - Suwalki? Drogi niezbyt dobre ale powinno byc mniej TIRow i wariatow niz na waskiej 2 czy 8. Link Zgłoś