Gość: Marcin IP: *.bluu.net / *.bluu.net 05.07.04, 14:42 Kupiłem Fiata Brave i nie mam tam filtra przeciwpyłkowego,czy powinien on być czy jest on zbędny ? Dziekuje Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Marcin Re: Filtr przeciwpyłkowy IP: *.bluu.net / *.bluu.net 09.07.04, 10:16 Podnosze Link Zgłoś
x-darekk-x Re: Filtr przeciwpyłkowy 09.07.04, 10:23 jezeli jestes uczuleniowcem, to warto rozwazyc. jezeli nie, to nie przejmowalbym sie brakiem takiego filtra. jak kazdy filtr ogranicza przeplyw powietrza i wymiana czyszczenia / wymiany. w oplu astrze mialem notorycznie zaparowane szyby, bo co chwila filtr sie zapychal i woz sie w ogole nie przewietrzal. kazalem go wymieniac przy kazdym przegladzie. Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: Filtr przeciwpyłkowy 09.07.04, 10:28 U mnie kaza wymieniac co, bodajze, 60 tys. km. Wymieniam co roku i sie nie przejmuje. Koszt 30-70 zl., zalezy jak sie trafi w sklepie. Ale moj woz jest fabrycznie przystosowany do tej ekstrawagancji. O tipo tego nie wiem. Pzdr. Link Zgłoś
Gość: tom Re: Filtr przeciwpyłkowy IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 09.07.04, 22:05 Filtr przeciwpyłkowy w wiekszosci aut z klima jest matowany jesli niemasz klimy to raczej bedzie zbedny Link Zgłoś