Dodaj do ulubionych

skladka na rozstrzelanie rydzyka!

IP: *.crowley.pl 14.07.04, 11:12
k....wa, z tym maybachem to juz przegiecie!!!
taki szczuras, okradajacy naiwnych emerytow, wozi dup...ko najdrozszym
samochodem swiata!!!
zakompleksiony, kurduplowaty pederasta!!!
czy tym babciom nie idzie przemowic do rozsadku???!!!!
co za popi....lony kraj!!!!
Obserwuj wątek
    • niknejm Re: skladka na rozstrzelanie rydzyka! 14.07.04, 11:25
      Gość portalu: n/n napisał(a):

> czy tym babciom nie idzie przemowic do rozsadku???!!!!

Nie. Gdyby były rozsądne, nie ładowałyby w gościa kasy od lat. Ale jest to ich
      sprawa, ich pieniądze.
      Od zawsze tworzone były sekty, które wywlekały kasę z łatwowiernych. Rydzyk
      założył swoją, w dodatku pod auspicjami Kościoła katolickiego... pogratulować
      sprytu :-)

> co za popi....lony kraj!!!!

Tak bywa nie tylko w PL.

Pzdr
      Niknejm
      • jan.kulczyk Re: skladka na rozstrzelanie rydzyka! 14.07.04, 15:12
        > założył swoją, w dodatku pod auspicjami Kościoła katolickiego... pogratulować
        > sprytu :-)

Moim zdaniem nie pod auspicjami, a pod szyldem.

Co do tego sprytu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=14176322&a=14176970

>
        > Pzdr
        > Niknejm
    • mar_elx jato OKRADAJĄCY??? 14.07.04, 11:56

> k....wa, z tym maybachem to juz przegiecie!!!
      > taki szczuras, okradajacy naiwnych emerytow, wozi dup...ko najdrozszym
      > samochodem swiata!!!

czy on komuś wyciąga pieniądze z kieszni siłą? Czy Rydzyk egzekwuje za pomocą
      aparatu skabowego niebotyczne podatki od tych emerytek? Ależ skąd. On tylko
      UMIE POPROSIĆ. A ludzie dają bo są łatwowierni.

Złodziejem jest rząd polski, który okrada ludzi w formie podatków i zmuszając
      do płacenia haraczu na ZUS i innych Naumanów, Rywinów, Millerów i pałace
      Kwaśniewskiego w Wiśle.

> zakompleksiony, kurduplowaty pederasta!!!
      > czy tym babciom nie idzie przemowic do rozsadku???!!!!
      > co za popi....lony kraj!!!!
    • greenblack Re: skladka na rozstrzelanie rydzyka! 14.07.04, 11:59
      Dobrze robi. Grzechem byłoby niewykorzystywanie tych otumanionych debili.
      • Gość: n/n Re: skladka na rozstrzelanie rydzyka! IP: *.crowley.pl 14.07.04, 12:09
        i jeszcze rucha co atrakcyjniejszych seminarzystow.
        • greenblack Re: skladka na rozstrzelanie rydzyka! 14.07.04, 12:13
          Jego stać na ruchanie młodych kobiet.
        • mar_elx co byś zrobił będąc biednym seminarzystą? 14.07.04, 12:13

> i jeszcze rucha co atrakcyjniejszych seminarzystow.

z małej wioski, bez perspektyw, ale za to z ładnymi nogami, jędrną pupą i
          kształtym penisem? Co byś zrobił, gdyby katabas obiecał ci super parafię, nowy
          samochodzik za 100 tys. i apartament na mieście do twojej wyąłcznej dyspozycji.
          opłacany z funduszy pewnej rozgłośni radiowej? Czy nie zacisnął byś zębów i nie
          riozliźnił zwieraczy raz na jakiś czas? Kto by się o tym dowiedział? A nawet
          jakby się dowiedział - to i tak wszyscy by ci zazdrościli możnego protektora i
          apanaży...
          • greenblack Re: co byś zrobił będąc biednym seminarzystą? 14.07.04, 12:16
            Przecież Rydzyk nie rozdziela parafii. On woli młode baby.
            • mar_elx Re: co byś zrobił będąc biednym seminarzystą? 14.07.04, 12:23
              greenblack napisał:

> Przecież Rydzyk nie rozdziela parafii. On woli młode baby.
              Ja tam nie wiem - to tylko tak przykładowo było z tym seminarzystą. A jak woli
              młode baby - to też jego sprawa (i tych bab). Ja jakbym miał taką kiepele do
              interesu jak ojciec Rydzyk to też bym se nie żałował. Zreszta myślę, że Maybach
              to tylko widoczna wizytówka luksusu - ciekawe jak chłop se używa życia, kiedy
              nikt tego nie widzi... wyjazdy do luksusowaych hoteli na Karaibach... kolacje
              raz w Paryżu, raz w Monaco... może ruleta... przecież za granicą nikt go nawet
              nie rozpozna.... żyć nie umierać.
    • mar_elx a jak myślicie - kogo okrada ZUS: 14.07.04, 12:00
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2179157.html
      113 mln zł to po 113 złotych od miliona emerytów. Gabinet prezesa będzie miał
      190 m kw.
    • Gość: n/n Re: skladka na rozstrzelanie rydzyka! IP: *.crowley.pl 14.07.04, 12:15
      w zasadzie mnie to nie dotyczy, w d...e mam wszelakie organizacje religijne,
      tymbardziej pseudo katolickie.
      rydzol zeruje na idiotach, tak jak nasz rzad na nas.
      tworzy program rtv o tematyce, jakiej zadaja religijne babcie i jemu za to
      placa.
      a jak jest zafajdanym lanserem, niech sobie jezdzi mm.

chce teraz slyszec glosy katolikow - a co, taki swiety czlowiek ma jezdzic
      polonezem? dajmy mu wszystko co mamy - on jest naszym bogiem!

• Gość: o. Rydzyk Re: skladka na rozstrzelanie rydzyka! IP: 80.51.232.* 14.07.04, 12:56
      Kochane moje owieczki, składki które płacą moi wierni są dobrowolne i
      wspomagają rozgłośnię i tv katolicką. Dobrzy ludzie rozumieją potrzeby naszego
      społeczeństwa i są gotowe wspomóc je w duchowej odbudowie. W tych latach, gdzie
      w mediach króluje przemoc i sex, dzięki telewizji "Trwam" wielu z Was, szanowni
      forumowicze, z pewnością znajdzie ukojenie i wewnętrzny spokój. Pozdrawiam Was
      serdecznie z mojego Maybacha /telefon z GPRS-em w stantardzie/. Bedę się za Was
      modlił.
      Z Bogiem
      • Gość: n/n Re: skladka na rozstrzelanie rydzyka! IP: *.crowley.pl 14.07.04, 13:01
        ojcze, uspokoiless mnie!
        podaj prosze numer swojego konta, wplace tobie cala swoja pensje (jezelis
        laskaw, odlicze tylko rate za skode).
        katolik, marian
        • Gość: o. Rydzyk Re: skladka na rozstrzelanie rydzyka! IP: 80.51.232.* 14.07.04, 13:05

> ojcze, uspokoiless mnie!
          > podaj prosze numer swojego konta, wplace tobie cala swoja pensje (jezelis
          > laskaw, odlicze tylko rate za skode).
          > katolik, marian
          Marianie, ty mój Marianie,
          Gorliwy z Ciebie katolik, to jest godne pochwały. Zapraszam do siedziby tv
          Trwam, tam możesz wpłacić swój datek, a do tego jeszcze wykonać jakąś pracę na
          rzecz fundacji, na przykład wypolerować moje nowe autko.
        • Gość: Zenek Re: skladka na rozstrzelanie rydzyka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 13:07
          ja rowniez chetnie przekaze kosztownosci na pilne potrzeby ojca
          domniemywam ze kanisterek wysokooktanowej benzyny bedzie mile widziany
          proszac o modlitwe pozdrawiam

Zenobiusz

• Gość: o.Rydzyk Re: skladka na rozstrzelanie rydzyka! IP: 80.51.232.* 14.07.04, 13:16
            Gość portalu: Zenek napisał(a):
            > domniemywam ze kanisterek wysokooktanowej benzyny bedzie mile widziany

Oczywiście że tak ale jako że mój Maybach ma instalację gazową, wszelkie datki
            w formie LPG również ucieszą ojca dyrektora.
    • Gość: aguś Re: skladka na rozstrzelanie rydzyka! IP: *.intelcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 13:07
      jestem za!!!!!!!!!!!!!!a dzieci głodują,ksiądz się pasie
      • Gość: o. Ryzyk Re: skladka na rozstrzelanie rydzyka! IP: 80.51.232.* 14.07.04, 13:12
        Gość portalu: aguś napisał(a):

> jestem za!!!!!!!!!!!!!!a dzieci głodują,ksiądz się pasie

O, przepraszam.
        Od tygodnia na diecie jestem.
      • aron2003 Magda Mołek zarabia 60000 zł miesięcznie 14.07.04, 13:14
        Magda Mołek zarabia 60000 zł miesięcznie, pracuje w TVP na którą płacenie
        abonamentu jest OBOWIĄZKOWE.
        • Gość: n/n Re: Magda Mołek zarabia 60000 zł miesięcznie IP: *.crowley.pl 14.07.04, 13:17
          to fakt, nastepne przegiecie.
          moja szansa, jest zostac medialna kurwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka