Dodaj do ulubionych

Czesc!!!!!!!!

30.06.04, 18:18
Interesuje sie motoryzacja. Motory i samochody. Szukamy nowych znajomych.

Fajnie gdy to bedą dziewczyny ktore jezdza na motorach.. pozdrawiam!!!

Pozdrawiam spoko chlopakow ktorzy smigają na motorkach, konkretnie na
scigaczach

Widze ze niektorzy sie czepiaja mojej wczesniejszej prosby, skierowanej do
dziewczyn.

Ps nie chcialem rozmawiac z wami chlopaki tylko z dziewczynami!!!!!

Obserwuj wątek
    • mopek41 Re: Czesc!!!!!!!! 30.06.04, 18:56
      Ale kolego uparty jesteś.
      Jak chcesz rozmawiać tylko z dziewczynami to weź sobie moje wcześniejsze słowa
      do serca i poszukaj forum typowo towarzyskiego.

Pozdrawiam i życze udanych łowów na "ścigacz, fure i komóre".
      • tygrysek.19 Re: Czesc!!!!!!!! 30.06.04, 20:35
        Do mopek41

No to czym tym smigasz??
        Pochwal sie.. skoro tacy bochaterzy z was.

Myslalem ze bardziej spoko sa ludzie na tym forum.
        • dabitdm850 Re: Czesc!!!!!!!! 30.06.04, 21:20
          "Bohater" pisze sie przez "H".A jak chcesz wiedzieć kto na czym jeżdzi to
          poszukaj sobie wcześniejszego posta.
          • tygrysek.19 Re: Czesc!!!!!!!! 30.06.04, 21:49
            No to masz fure!!!

wsiądz na R1 albo zx 12r

wtedy bedziesz bohater

bo na razie jestes mniej niz "bochater"

jak chcesz sie pomadrzyc to przyjedz do stolicy, to zobaczy kto lepiej
            smiga na motorku.

ps nie gadam juz z kims takim jak ty
            • motodawca1 ygh 30.06.04, 21:53
              bardzo się ośmiałem... a jak się śmieje to mnie boli...
              Twoje PS mnie chyba zabije!
              Chyba wyślę CI rachunek za śr. znieczulające
            • dabitdm850 Re: Czesc!!!!!!!! 30.06.04, 22:00
              Tata ci pożyczy?
        • mopek41 Re: Czesc!!!!!!!! 30.06.04, 21:51
          Jak chcesz wiedzieć na czym jeździłem to faktycznie możesz sprawdzić to we
          wcześniejszych wypowiedziach.
          Odnosze dziwne wrażenie, że nie liczy się dla ciebie sam motocykista tylko to
          na czym jeździ.
          W mojej rodzinie nie miałem motocykistów, a swoją karjere motocyklową
          zaczołem w ósmym roku żecia od kilkudziesięcioletniego komara.
          Wchodząc na to forum radziłbym najpierw zagłębić sie w wcześniejsze posty.
          Według mnie nie ma tu miejsca na wypowiedzi typu "poznam laske".

Oczywiście nie przekreśliłem cię jako motocyklisy, mam nadzieje, że kiedyś
          spotkamy sie na jakimś zlocie czy zawodach, wypijemy razem piwo i nie będziemy
          czuć do siebie żadnej urazy.

Tymczasem POZDRAWIAM i polecam wypowiadać się na tematy związane z motocykizmem.
    • dabitdm850 Re: Czesc!!!!!!!! 30.06.04, 22:05
      Jak do tej pory to zajebiście dużo lasek ci odpowiedziało.
      • motodawca1 Re: Czesc!!!!!!!! 30.06.04, 22:10
        dabitdm850 napisał:

> Jak do tej pory to zajebiście dużo lasek ci odpowiedziało.

ja chodzę o lasce - to powinno sie liczyć!
        • dabitdm850 Re: Czesc!!!!!!!! 30.06.04, 22:15
          A racja sorry zapomniałem.
          • tygrysek.19 Re: Czesc!!!!!!!! 30.06.04, 22:21
            nie czepiajcie sie mnie.

wsiadajcie na motorynki swoje lub na WSK i pocalujcie mniew dupe!!! czego
            tez wam bym nie pozwolil.

Ale moze pocalujcie sie w dupe nawzajem ( to do tych co sie mnie czepiaja)

VON !!!!!

i nie mysle sie tu wyzywac bo jestem z dobrego domu- i mam troche kultury!!

Ludzie ktorzy jezdza na motorach zachowuja sie przyzwoicie nie taj jak wy!!!

Zapraszam do stolicy- zobaczymy kto jest silniejszy-na drodze.

Koniec rozmowy z wami!!
            Von buraki
            • dabitdm850 Re: Czesc!!!!!!!! 30.06.04, 22:30
              Ej,kulturalny z tej histerii i złości to chyba sobie monitor oplułeś.
            • motodawca1 Re: Czesc!!!!!!!! 30.06.04, 22:40
              Szczerze mówiąc Gościu ma rację...
              Tylko mam problem w czym...?
              Szczęście, że nie jestem z dobrego domu, bo z traumy bym nie wyszedł...
              Nurtuje mnie jedna rzecz - co to jest kultura? Hmmm - ni czorta nie łapię...
              Pewnie jakis nowy motor....? No jak On to ma to jest luzak... Może jak dojde do
              siebie to też sobie kupię. Jestem pewien, że ten/ta KULTURA to plastyk, bo do
              chopperów to sie nie nadaję.
              Przyznam też rację tu: "Ludzie ktorzy jezdza na motorach zachowuja sie
              przyzwoicie nie taj jak wy!!!" - dla mnie sezon się chyba skończył i stąd moje
              grubiańskie odzywki...

Męczy mie też sprawa taka - niby pisze, że ze stolicy, ale nazwisko ma jakieś
              nie-nasze... Von buraki....? Hmmm, nie jestem profesjonalistą, ale to może być
              niemiecki jakiś ród...
              No, a jak tak to przecie owcym cza pomagać:
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20544
              tylko szkoda, że będzie trykał nasze poskie motodziewczęta. Wiadomo -
              zagraniczny gość - dewizowy, żadna się nie oprze...
              Mam nzdzieję, że będzie opisywał swoje kolejne podboje i "zaliczenia" -
              przynajmniej tyle dla nas..
              Bo co robić na moto wstyd siadać skoro taki Kolo jest gdzies na ulicy...
              • alalala333 Re: Czesc!!!!!!!! 10.07.04, 12:20
                Dobre, dobre. Inteligentny z ciebie człowiek...
            • xtz Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 01:39

> Zapraszam do stolicy- zobaczymy kto jest silniejszy-na drodze.
              >
              > Koniec rozmowy z wami!!
              > Von buraki

Masz jakiś uraz do ludzi którzy nie są z Warszawy??? Coś Cię boli, masz jakieś
              kompleksy???
              Tak się składa ze jestem ze stolicy i strasznie nie lubię takich jak Ty i to Ty
              powinieneś na czole wytatułować sobie "burak", może "laską" się to spodoba???...
              XTZ
              • tygrysek.19 Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 01:53
                xtz

To bylo do tych osob co sie mnie czepiali!!!!
                Ps ja tobie nie ublizam!

i zakonczmy te tematy.

Sa ciekawsze teamty odnosnie motorow!!!
                powiedzialem sorry!!!
                wy tez to zrobcie. i bedzie okey. narka
                • motodawca1 Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 12:39
                  tygrysek.19 napisał:

> powiedzialem sorry!!!

jo sem ze wsi i nie rozmumiom tych ichnich jezyków
                  co by ktoś mie wyiścił co poeta mioł na myśli to bym wdzieczny był
                  i może nawet kuraka zaciął w podarunku..
                  Sami wiecie, człowiek pojedzie do Wa-wy i napatoczy sie na niego
                  a to sorry to może różne rzeczy oznaczać...
                  Wolę nie ryzykować - jak ktoś ma rozstępy pod pachami to możemiec pod
                  sklepieniem mało-pofałdowane - po co ryzykować, ze słownie go nie przekonam....?
                • alalala333 Re: Czesc!!!!!!!! 10.07.04, 12:32
                  Wiesz co tygrysku? Ja jestem dziewczyną która śmiga na razie tylko na skuterze,
                  ale w przyszłym roku chcę się przesiąść na jakiegoś motocyklowego potwora.
                  Bardzo interesuje się motoryzacją. Ale nie chciałabym mieć z takim kolesiem jak
                  ty nic do czynienia. No bo sorry jak można dawać do zrozumienia ile to ma się
                  kasy i tak dalej ( nie mówię tak bo nie mam pieniędzy - bo tak nie jest ) tylko
                  zostałam DOBRZE wychowana. A o reszczie to już nawet nie chce mi się pisać...
                  papa
            • cruk Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 11:50
              Hej Mistrzu Prostej

hehehe ubawilam sie przednie.
              Oslabiles mnie kompletnie.

Mam nadzieje ze jak urosniesz, to bedziesz w stanie dosiegnac "pedalow" znaczy
              sie tego..hamulca..
              • lysout Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 12:30
                Nie śmiejcie się z chłopaka, napewno jest już duży skoro od sterydów mu się
                rozstępy robią pod pachami
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=13852701
                i do "pedałów" tez pewnie sięga, tzn. sorry hamulca.
                PS. Ale przez Warszawę się będę bał teraz jechać, będę omijał wielkim łukiem.
                Hehe

• cruk Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 12:42
                  To teraz juz sie kompletnie nie podniose...

Heh ...

lysout - tylko lukiem, z mistrzem prostej na luku masz szanse ;-)

ja tez od dzis jezdze tylko po rondach warszawskich ;-) strach sie bac
    • fidorek1 Re: Czesc!!!!!!!! 30.06.04, 22:36
      Tygrysek 19,tak się złożyło że przeczytałem co napisałeś i mnie to
      wkurwiło.Jeśli traktujesz ludzi według sprzętów na których jeżdżą,to poważne
      szanse"być kim" miałby operator spychacza.Po twoich wypowiedziach widzę że
      jesteś KASIASTY BURAK do potęgi.Dla mnie zawsze więcej będzie znaczył koleś
      który na Komarku pojedzie ze Szczecina w Bieszczady,niż odziany w skóry i
      łańcuchy kmiot który przetoczy się motorem w Boże Ciało po mieście i trąbi na
      procesję.Ty chyba jesteś kimś takim(choć chciałbym się mylić)."Laski kupie se
      odkurzacz i bede zamykał dwie i pół paki po Wa-wie,lećcie na mnie".Poczytaj
      swoję posty i zastanów się nad sobą,bo myślę że przegiołeś.Nie tędy droga.Do
      niezobaczenia na szlaku.:-(((
      • maestro76 Re: Czesc!!!!!!!! 30.06.04, 23:21
        tygrysek19-mysle ze bys sie swietnie dogadal z anarchi-macie podobny sposob
        rozumowania-niby to nie GIRL ale podobno ma jakis motocykl-
      • tygrysek.19 Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 00:10
        Nie ma sensu sobie ublizac!!!!
        Jesli kogos urazilo to co pisalem to soorry!!

Nie lubie jak ktos sie mnie czepia!!!

I wy tez chyba nie lubicie!!!

Narka!!

Nie poruszajcie juz niepotrzebnych wątkow . narka
        • bigadam Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 01:01
          tygrysek.19 napisał:

> Nie ma sensu sobie ublizac!!!!
          > Jesli kogos urazilo to co pisalem to soorry!!

Nie ma sensu ??? Dlaczego nie , przeciez tak fajnie wam to wychodzi. :)))
    • motodawca1 Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 05:04
      uuuuuu - wydaje mi się że tej KULTURY to nie masz i nawet w przyszłym sezonie
      nie będziesz miał....
      • iza_belka Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 10:32
        No ładnie.. I co zrobiliście? Teraz Von Burak się obraził i sobie poszedł.. :((
        A tak było wesoło...
    • asiorasior Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 10:28
      CZEŚĆ BURAKU Z WARSZAWY!
      Jeżdżę sportowym motocyklem, ale nie zmienia to faktu że tak jak poprzednicy
      uważam żeś idiota. Twoje wypowiedzi są infantylno-debilne. Jak nie pasuje ci to
      forum to teleportuj się na inne, może być nawet dla dzieci wątłych z nadwagą.
      Moze tam pogadasz z dziewczynami.
      A wszyscy motocykliści są równi choć jeżdżą na różnej maści pojazdach.
      Bujaj się.
      • koniaczek666 Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 14:25
        Asiorasior!!! Masz racje, tacy jak pan buahahaha "tygrysek" nalezy omijac
        szerokim lukiem, bo jesli nie masz takiego motoru jak on albo lepszego to nie
        jestes cool i on Ci pokaze... BiB (baran i burak)
        • tygrysek.19 Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 16:31
          zachowujecie sie jak idioci!!!
          Jestescie mocni w gebie!!!
          Pewnie przesiadujecie na czatach i wrzucacie ludziom chleba!!!

Mocni w gebie- wsiadzcie na motor powyzej 150 KM i kozakujcie!

przez net kazdy jest bohater.

Powiedzialem sorry jak kogos urazilo.

Dla mnie jestescie pomyleni!!!

Pewnie marzycie dopiero o fajnym motorze i zazrrosc was zzera.

od tej chwili nie zamierzam z wami rozmawiac.
          sram na takich ludzi ktorzy mi ublizają, a co do rozstepow to moi
          ziomki chodza na silke i biora po 200-210 na lawce na klatke.

Wy jestescie zakompleksieni- siedzicie tylko przed netem .

Tez moglbym wrzucac wam chleba- ale nie widze w tym sensu.

tak jak wspomnialem wsiadzcie na konkretne maszyny i pokazcie co potraficie na
          drodze, nagracie film. Moi znajomi smigają 270-275 na maxa i maja po 18-19 lat

to sa kozaki a nie tak ja wy!!!!madrale bo na forum chleba rzucacie!!!

No to kiedy bedziecie na zlocie to mozemy sie sprawdzic na drodze? kto na
          kole dluzej pojedzie np i predkosc max. ???
          a za to ze mi dokuczacie to moi znajomi chetnie wam twarze spiorą i
          dupe skopią.
          To sie tyczy tylko tych ktorzy sie mnie czepiają! resztą ludzi z forum nie
          dotyczy!!!

ZEGNAM!!! -ps podajcie date i godz. - wiec widzimy sie na warszawskiej pradze
          Polnoc. powiecie wtedy co mowicie na warszawiakow!!! - a oni wam podziekują
          i wrocicie z obitymi zebami. nara

• cruk Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 16:52
            no to zes ziomal pocial...

co to znaczy "wrzucac ludziom chleba" bo albo sie starzeje albo mieszkam w
            innej warsiafce..

czy ktos ma chusteczke..bo mi ..ten ..pocieklo..uch...pfff..

no to ja podam date, skoro prosisz: 12 marca 2024 jak dozyjesz przyjedz :-)
          • wojtekk1000 Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 16:59
            czlowieku co ty wypisujesz?? to nie sztuka pojechac 270 i wiecej na prostej
            drodze! niestety nie kozakuje bo moj motor ma tylko 125KM i poleci 270. i nie
            mysl ze jak znasz paru bogatych gosci z silowni, ktorzy naklamali ci ze sa
            gangsterami to jkestez kozak - bo gowno o tym wszystkim wiesz! nie
            wypowiedziales sie w zadnym stopniu na temat motocykli - a o to sie tu
            rozchodzi! po twojej wypowiedzi wynika ze to ty szperasz po czatach w
            poszukiwaniu pierwszej milosci!! dobra koncze bo i tak nic do ciebie nie
            dociera!
          • bigadam Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 17:01
            > sram na takich ludzi ktorzy mi ublizają, a co do rozstepow to moi
            > ziomki chodza na silke i biora po 200-210 na lawce na klatke.
            >

200-210 ??? no pięknie, i dziwisz się że ci sie rozstepy robią.....
            Uważaj tylko żeby ci się na jajach nie zrobily, bo podobno ta te nie ma zadnej
            maści, amputacja pozostaje :(
            Czarno widze twoją przyszlosc.. Jak tu laski wyrywac jak sie cienkim głosikiem
            mówi..., ale zawsze bedziesz mogl kariere w operze zrobić :))))

pozdrawiam Cię serdecznie
            • tygrysek.19 Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 17:10
              sram na was-moge wam lyzeczki do mojego kalu jedzenia przeslac i zyczyc
              smacznego!!
              jestes 0 !!!

bohaterzy w necie nara

bigadam - martw sie o swoje jajka. ej skoncze juz te glupie gadki,

Tak sie nie zachowuja ludzie ktorzy mykają na motorach

ps . Jak wspomnialem mozemy sprawdzis swoje sily na motorach, silowni i ringu.

Bedzie czekal motor powyzej 160 km , sztanga i rekawice .

wtedy jak pokazecie ze jestescie lepsi podam wam reke i powiem sorry!

Teraz zachowujecie sie jakbyscie byli 0 (zero inteligencji)
              • siurniety_krolik Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 17:35
                tak się jakoś śmiesznie składa że mam od kilku lat do czynienia z rękawicami i
                z ringiem
                na całe szczęście w sporcie jakim jest kick boxing jest bardzo mało tak
                posranych i mało inteligiętnych ludków jak ty
                myślę że pomyliłeś forum
                uważam że najlepsze dla czegoś takiego jak ty będzie forum erotomanów
                gawędziarzy
                natomiast co do moto to polecam ci moto zdecydowanie powyżej 160 koni
                pamietaj manetka do oporu...
                ... może świat będzie piękniejszy
                jak ubędzie jednego mądrego innaczej
                • drsat Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 17:51
                  Szkoda strzępić sobie klawiaturę.... Proponuję olać tygryska. On i tak niedługo
                  sam się wyeliminuje ze społeczeństwa. Mam tylko nadzieję że na ringu albo pod
                  sztangą... Bo jak na motocyklu to trzeba będzie świeczki palić... szkoda
                  zapałek...
                  • tygrysek.19 Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 17:59
                    widze ze duzo osob przylacza sie do czepiania sie mnie!!!

No tak w koncu na rowerach ludzie jezdzacy zawsze chcieli by miec motor.

Moim najlepszym kumpel ma teraz 18 lat
                    gdy mial 16-17 lat to smigal cbr 900 rr ktora miala moc 140 km, jemu to
                    nie wystarczalo i po kryjomu przed rodzicami przerobil ja do ok 200 km
                    obecnie chlopak jezdzi na tych samych torach co Rossi. za granicą.

w ten weekend przyjezdza do polski chetnie popatrzy jakie znacie sztuczki i
                    jacy kozacy jestescie na drodze!!!

ja juz nie zabieram glosu - bo niestety widze ze rozmawiam z ludzmi ktorzy
                    przyczepili sie do mnie i mysla ze są mocni!!!
                    Mocni ale przed kompem, a na drodze to nie przekraczają 100 km/h bo by
                    musieli pampersy ze strachu zakladac!!!

Kliakajcie sobie - widze ze sie niezle dogadujecie!!!

oby mniej ludzi tak niemilych jak wy jezdzilo na motorach!!! bez komentarza!
                    • wojtekk1000 Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 18:19
                      Jesli mozesz to powiedz jak ma na imie (i na nazwisko) ten tajemniczy Polak
                      startujacy na torach Moto GP?? Prawde mowiac bardzo mnie to ciekawi!!
          • fidorek1 Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 18:18
            "...moi ziomki chodza na silke i biora po 200-210 na lawce na klatke". "...Moi
            znajomi smigają 270-275 na maxa i maja po 18-19 lat". "... a za to ze mi
            dokuczacie to moi znajomi chetnie wam twarze spiorą i
            dupe skopią". "... a oni wam podziekują i wrocicie z obitymi zebami. nara".To
            Twoje słowa z poprzedniego postu.Wszystko zrobią Twoi znajomi,a Ty co zrobisz?
            będziesz się przyglądał z boku i pokrzykiwał "a dołóżcie im tam jeszcze za
            mnie,niech sobie nie myślą,psia ich mać"Facet mówiłem Ci ,że chyba sam siebie
            nie słyszysz.Mówiłem że nie ważne czy motor ma 150KM,czy 15KM, czy ma 1500ccm
            czy to tylko 125-ka.Ważne jest by motocykl był sposobem na życie,a nie zabawką
            do igrania ze śmiercią(swoją lub czyjąś),tym lepszą im
            droższą,szybszą,większą.Zachowujesz się jak zwykły dresiarz.Może po prostu kup
            sobie ten motor, i pokaż co potraisz.Pogadamy za kilka sezonów(jeśli jeszcze
            będziesz żył).Zobaczymy czy umiesz zadbać o swój motocykl,ile kilometrów
            przejedziesz,czy nie olejesz motoru jak parę razy zmoczy Cię deszcz,i w końcu
            czy będziesz jeździł tak że udza Ci się zerwać jakąś panienkę.A póki co to nie
            cwaniakuj co potrafią Twoi znajomi,bo to oni umieją anie Ty.I jak już kupisz ten
            motor to nie jeździj 270km/h bo dresik może Ci się rozpruć od wiatru i wyjdzie
            Ci goła dupa.
    • shetar Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 18:14
      O ku**a leże ze śmiechu:) Tygrys kawał byka z Ciebie;) Powiedz jakie moto masz,
      bo chce wiedzieć kiedy bede taki cool jak Ty:) A kumpli też masz extra:) Co to
      jest 200-210? Oglądasz Strong Manów? Tam czasami bywa taki kolo jak tomaszek
      Nowotniak, pare razy z nim ćwiczyłem i w siatke grałem, a waże nie cale 70kg,
      ale pilnuj sie bo on ciska chyba z 3 paczki jak nie lepiej. W ringu tez nie
      wydaje mi sie żebyś był dobry, bo ja bym na twoim miejscu rozstępy poukrywał to
      ręce przy ciele. No chy7ba że gejowski sweterek se założysz:) A kolegom i Tobie
      również daje Krzyż na droge, żeby manetka zawsze byla do oporu odkręcona :) A
      reszcie ciekawego sezonu:)
      --------------
      Give me moto!! Born to ride!
      • xtz Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 21:31
        O rany, Panowie siedzę w pracy(niestety cała moja rodzina nie smiga na R1:) i
        coś muszę zarobić) i myslałem, że będzie smutno, a tu kolega TIGER jedzie po
        całości!!! Chłopie leżę pod stołem ze smiechu:):):):):) Naprawdę tacy ludzie
        zyją czy tylko nas prowokujesz???
        XTZ
        P.s Jejku do tej pory jezdziłem przez pragę polnoc, ale teraz się będę bał bo
        tam kwadratowe dzieci smigają po prostej 270...Sorry "ziomki":):):):)
        Tygrysek podaj nazwisko tego McGaywera co to pod kołdrą dołoży 50km, a teraz
        smiga w MOTO GP:):):):)
    • motodawca1 Re: Czesc!!!!!!!! 01.07.04, 22:37
      tak w zasadzie to ja mogę się z Tobą Tygrysie zmierzyć. Nie w tym roku, co
      prawda, ale przecież nie będziemy sie kłocili o terminy.
      Z przyjemnością poznam Twoich kolegów (sam nie przychodź!) i kolegów Twoich
      kolegów. Możesz też przyjść z braćmi i siostrami (wiesz jak to jest - fajnie jak
      można komuś w ryj dać a potem jakąś dupcię ....)
      Jak ja będe leżał - to OK - nie ma sprawy, nawet żalu nie będę miał, a jeśli wy,
      to poznając dogłębnie Twoją siostrę będę miał gdzieś Twoje obco brzmiące słowo.
      Jak sie na to zapatrujesz?
      Dla mnie nie ma znaczenia, że jesteś z zagranicznej rodziny Von Buraków - wszak
      trza zacieśiać więzi międzykulturowe - no nie?
      • mopek41 Re: Czesc!!!!!!!! 02.07.04, 01:44
        Teraz już sam nie wiem do kogo odnosi się powiedzenie "wieśniak". Kiedyś
        myślałem, że tylko do mieszkańca wsi, ale teraz wychodzi na to, że to
        określenie bardziej pasuje do mieszkańców (oczywiście nie wszystkich) stolicy i
        miast wojewudzkich. Będąc wiele razy na wsi spotkałem się z
        typowym "wieśniactem", ale w wykonaniu ludzi przyjeżdżających z większych
        miast. Proponuje więc ogłoszenie konkursu o nowe nazewnictwo tego procederu,
        gdyż powiedzenie "wiesniak" uderza już w całkiem niewinne osoby mieszkające se
        spokojnie w zaciszach własnych wiosek i dogłębnie zakochanych w swoich leciwych
        WSK`ach.

Pozdrawiam
        • motodawca1 WIEŚ ODCINA SIĘ OD TEGO CO NAPISAŁ MOPEK41! 02.07.04, 06:41
          DLa nas, a mówię w imieniu wszystkich mieszkańców wsi, Tygrysek.19 jest idolem.
          Utożsamieniem marzen i wrosłych ideałów. Już rozpoczęliśmy zbiórkę na jakiś
          pomnik dla niego. Nie wiemy tylko gdzie go postawić i w jaki sposób...
          Nie wiemy też gdzie dokłądnie ma te rozstepy podpachami i jak są one eksponowane
          - to ważne, by pomnik wyglądał realistycznie.
          Nazwaliśy kilka uliczek jego imieniem. Mamy juz skwer Von Buraka, rondo Von
          Buraka i palce zabaw jego imienia/nazwiska. Na najbliższym zebraniu z sołtysem
          poruszę temat by również sławojki przemianować... - z takim gościem to przecie
          chce się obcować non-stop!
          No.
          KOledzy to nawet zaczęli skladać motocykl dla niego. Może nie będzie miał
          takiego kopa, jak ten KULTURA, o którym tyle pisze, ale będzie zadowolony!
          udało sie połączyć kilka komarkow razem i zamontowac to na ramie od WSK-i.Rama
          co prawda nie jest prosta, ale na prostej ramie to byle ciota pojedzie.
          NIe chcę zdradzać wszytskich tajemnic to może nie będę zbyt dużo pisał.
          No może dodam że "ochrzciliśmy" ten pojazd tym słowem co go tak nie rozumiemy -
          SORRY. Każdy z nas oddał mocz na koło sprzęta i teraz już nie razi brak ponad
          połowy szprych. Żółty odcień i fetorek robią klimat!
          Pozdrawiam Tigera!
          • gs500 Re: WIEŚ ODCINA SIĘ OD TEGO CO NAPISAŁ MOPEK41! 02.07.04, 13:51
            buhahahaha!!!
            Nalezy dodac ze, mocz na kolach bedzie mial zbawienny wplyw na rozstepy
            tigerka, bo przeciez "W skrocie: rozstepy sa mniej widoczne podczas uzywania
            masci zawierajcych mocznik (10-20%)".

P.S.
            Myslalem, ze dno do ktorego dotarl anarchi to juz kres ludzkich mozliwosci, ale
            tygrysek zburzyl moj caly swiatopoglad trafiajac na grzaskie dno i zapadajac
            sie w mul.

Dzizus Krajst, co sie dzieje na tym forum. :):):)

Pozdro dla wszystkich Normalnych.
        • cruk Re: Czesc!!!!!!!! 02.07.04, 13:54
          Kurcze, chlopie wstyd mi za "C"iebie.

1. chociaz jestem kobieta, jako za "faceta"
          2. jako mieszkanca mojego macierzystego miasta
          3. tfu.."motocykliste"

nie zaslugujesz na to by sie podpisywac pod powyzszymi trzema punktami
          (mezczyzna, warszawiak, motocyklista) czy sie do nich w ogole przyznawac...
        • sly_na_zjawie Re: Czesc!!!!!!!! 05.07.04, 11:42
          mopek41 napisał:

> Teraz już sam nie wiem do kogo odnosi się powiedzenie "wieśniak".

Wieśniak to:
          - styl bycia a nie pochodzenie!!!
          - prostak a nie poczciwina!!!
          - burak z ilorazem nie większym niż warzywo, od którego otrzymał nazwę.
    • kosa2 Re: Czesc!!!!!!!! 02.07.04, 14:50
      cześć wszystkim
      dawno tak dobrze się nie bawiłem, serdeczne podziękowania dla tygryska, autora
      zabawy. Jak jego login wskazuje, chyba jest zagożałym wielbicielem postaci z
      kubusia puchatka i przypadkiem trafił na forum dla dorosłych. Jakoś nie chce mi
      się wierzyć że on wogóle śmiga na jakimś moto, a jego energia do życia bierze
      się z podniety którą mu dają jego "ziomki" nabijając się z niego i opowiadając
      bzdurne historyjki o ich rekordach na ulicy i w siłowni. A Wy, zmiast biednego
      chłopaka uświadomić że nie na tym polega życie na moto dalej się z niego
      nabijacie.
      P.S
      A i zapraszam jego "ziomali" na tor do Poznania żeby tam pokazali jak się
      Za*pierdala;-)))) Tam już nie jeden dres spokorniał.
      • tygrysek.19 Re: Czesc!!!!!!!! 02.07.04, 19:26
        Dla mnie i tak bedziecie zerem wszyscy ktorzy sie uczepiliscie !!!!
        Zamiast smigac na motorach to siedzicie na tym forum!!!!!

Zachowujecie sie jak idioci- mozliwe ze nimi jestescie!!!

To forum jest dla motocyklistow a nie dla takich osob jak wy!!!

Niczym konkretnym nie jezdzicie, wiec nie zabierajcie glosu.

Jestescie ludzmi ktorych fascynuja motory. Ale to wszystko.
        Ja juz mam motor. i smigam a wy siedzicie na forum .nie macie co robic

Jeszcze raz mowie odczepcie sie od mojej osoby!
        Powiedzialem ze chce poznac kogos na tym forum kto jezdzi na konkretnych
        motorach, wiec nie powinniscie zabierac glosu w tej sprawie!!!

Tak sie zachowują ludzie ktorzy są ...

i tak duzo nie osiagniecie w zyciu.Jedynie to ze mozecie sobie jaja robic w
        necie z kogos!

Chyba wlasnie to was zeczywiscie fascynuje. nic wiecej.

A odniosnie cwiczenia na silowni- Jutro sa STRONG MANI we Wladyslawowie, wiec
        przyjedzcie i sie tu pomadrzyjcie a nie na forum gdzie nikt was nie slyszy ani
        nie widzi na zywo!!!

Wiec odczepcie sie odemnie! Nie na tym polega to forum.Zastanowcie sie!
        • dabitdm850 Re: Czesc!!!!!!!! 02.07.04, 21:56
          Motor to masz gamoniu chyba w dupie, jak ci ktoś kopa zapali
    • motodawca1 Re: Czesc!!!!!!!! 02.07.04, 21:08
      uważaj bo nabawisz sie przepukliny....
      (wtedy rozstępy przestaną cie tak męczyć)
      Jestem też ciekaw czy juz udało CI się nasikać sobie pod pachy - Kolega
      zauważył, że mocznik CI pomoże....
      • mopek41 Re: Czesc!!!!!!!! 02.07.04, 22:58
        Patrzcie jak takiemu to dobrze. Jeszcze wczoraj nie miał czym smigać i szukał
        laseczki z Hayabusą, a dzisiaj juz się chwali, że śmiga najnowszą "Kulturą".

PS. Poradźcie mi coś na rozstempy ba sam się kiedyś tego nabawiłem (tyko nie
        mocznik :)).

Pozdrawiam
        • motodawca1 Re: Czesc!!!!!!!! 02.07.04, 23:40
          Mopek - młode piersi (okłady i masaże - nimi, ich).
          Nie radziłem tego Tigerowi, bo on, niestety, może tylko w jakimś czasopiśmie
          kobiecym je zobaczyć...
    • sunshine600 Re: Czesc!!!!!!!! 03.07.04, 12:39
      Ja takze pragne zglosic swoja przynaleznosc do szlachetnego klubu osob
      ktore "czepiaja sie" tygryska. (od niedawna niekwestiowanego krola debilizmu
      jak dla mnie).

Co by udowodnic ze jestem godzien pisze szczeze i z glebi serca:

Gosciu pojebany jestes na maksa.
    • sly11 Re: Czesc!!!!!!!! 03.07.04, 23:59
      trzeba było przynajmniej nie pisać żeś z wawy,taki wstyd przed narodem,taki
      wsyd,co ja teraz ludziom powiem ze jestem z tarchomina? :)))
      • motodawca1 Re: Czesc!!!!!!!! 04.07.04, 02:39
        wiadomosci podaja o przygotowaniach do masowego exodusu z Wa-wy..
        ech Tiger, coś Ty narobił...?
    • motodawca1 Re: Czesc!!!!!!!! 04.07.04, 07:06
      tak soe tym przejalem, ze nie moge spac :(
      • iza_belka Re: Czesc!!!!!!!! 05.07.04, 11:15
        No ja nie wiem.. Czy Wy szanowni koledzy nie widzicie, że tygrysek wyraźnie
        napisał, że to forum jest dla motocyklistów, a nie takich jak wy?? Cóz tu po
        nas? Zostawmy "foruma" we władaniu tygryska i innych pogromców szos i dajmy
        sobie spokój.. W końcu my tylko przed monitorami potrafimy siedzieć...
        Ech... Ciężkie jest życie Muminka...
    • sly_na_zjawie Re: Czesc!!!!!!!! 05.07.04, 11:58
      Panie i Panowie!
      Nie macie nic współczucia i wyrozumiałości. tygrysek.19 to jeszcze młody
      człowiek z wielkimi ambicjami. Jestem pewien, że coś w życiu osiągnie i to
      pewnie już niedługo. Chciał poczuć się członkiem rodziny motocyklistów, ma
      ciekawych kolegów... nie, to nie miało być złośliwe, choć ciężko utrzymać się w
      temacie bez złośliwości ;)))
      Tak więc proponuję opowiedzmy, przyszłości naszego narodu o tym, co powinien
      wiedzieć, by doczekać 20-tych urodzin. Pozwólcie, że zacznę:
      1. nie zaczynaj od 150 KM,
      2. nie zadawaj się z kwadraciakami,
      3. poszukaj w sobie czegoś wartościowego,
      4. by być motocyklistą nie musisz niczego udawać ani udowadniać - siadasz na
      swojego sprzęta i już...
      • motodawca1 Re: Czesc!!!!!!!! 05.07.04, 13:26
        > 1. nie zaczynaj od 150 KM,
        > 2. nie zadawaj się z kwadraciakami,
        > 3. poszukaj w sobie czegoś wartościowego,
        > 4. by być motocyklistą nie musisz niczego udawać ani udowadniać - siadasz na
        > swojego sprzęta i już...

AD 1. DLACZEGO nie? na wszystkim mozna sie rozwalic (wiem z autopsji). Jest
        szansa ze wieksza pojemnosc spowoduje iz jezdzacy bedzie podchodzil do motocykla
        z wiekszym respektem. Moze to glupie porownanie ale czy zaczynał ktos chodzić z
        brzydkimi dziewczynami po to by pozniej brac sie za ladne?

AD 2. nie ma co uogolniac. to tez ciekawi ludzie. trzeba tylko troche ich
        poznac. a to ze sa zle postrzegani to wina stereotypow - nie warto im ulegać.
        no i komu pozwoli TIGER oddac mocz na swoje rozstepy - Wam?, mi? nie sadze, ale
        jak odleje sie na niego taki byku, to bedzie jak nobilitacja!

AD 3. TIGER to pokolenie snickers. nie musi niczego szukac, a szczegolnie postaw
        wartosciowych...

AD 4. wtym jednmym nie zgadzam sie z Toba Sylwek. Trzeba udowodniC...
        udowodnic, ze jest sie osoba odpowiedzialna. nie tylko za siebie, ale i za
        innych....
        • cruk Re: Czesc!!!!!!!! 05.07.04, 14:00
          motodawca1

ad.AD1. pardone, bo jestes starszy :-P i bardziej doswiadczony jako cialo - ale
          to glupie (porownanie).

zoltodziobowi ktory dopiero co z wypiekami na twarzy, zrobil prawko nie dasz
          przeciez takiego np. nawet "malusiego auteczka" jakim jest Clio V6 po to by
          podchodzil z respektem do okreslenia "sportowa jazda" i sie wprawial w jezdzie..

taki delikwent powinien miec szanse, badz co badz podchodzic jeszcze w
          przyszlosci do czegokolwiek..

PS. a od kiedy ladnosc czy brzydkosc - ze porownam w odniesieniu do Twojego
          porownanie - za przeproszeniem - jezdzi :-DDD
        • sly_na_zjawie Re: Czesc!!!!!!!! 05.07.04, 14:20
          Wiesz, np. chcąc się nauczyć grać na gitarze lepiej jest kupić od razu dobry
          sprzęt, brzydkie - ładne rzecz gustu i ilości % ;) ale moto...? Tu przecież
          chodzi o ułożenie się w zakrętach przy odpowiedniej prędkości, o
          odpowiedzialność tu cytat "nie tylko za siebie, ale i za innych" no i olej w
          główce (przynajmniej tyle ile w silniku). Jak widać z przebiegu rozmowy, tego
          to nasz drogi obcokrajowiec to jeszcze nie ma.
          Ja mam tylko TS-kę ale przynajmniej już kilka tys. nawinięte, blade pojęcie o
          jeździe i ogromną chęć na więcej.
          Jak zdrówko??
          • motodawca1 Re: Czesc!!!!!!!! 05.07.04, 14:40
            zrastaja sie zebra i mostek - smieszne uczucie...
            Wogole super sie zrastam! Nie moge uwierzyc, ze wszystko tak dobrze idzie...
            W tym tygodniu mam nadzieje, ze odrzuce laske (troche bedzie trudno, ale cza
            poprzeczke podniesc!)
            • sly_na_zjawie Re: Czesc!!!!!!!! 05.07.04, 15:01
              Tak trzymaj chłopie, jest jeszcze tyle km do nawinięcia i kto ma to zrobić?
            • sly_na_zjawie Re: Czesc!!!!!!!! 05.07.04, 15:08
              jak znalazłeś moje imię? jest jakaś opcja na forum umożliwiająca to? Pewnie
              masz teraz trochę czasu to podpowiedz coś?
    • hun_xtz660 Re: Czesc!!!!!!!! 05.07.04, 14:04
      Właśnie wróciłem z urlopu do pracy. Wiecie jaki jest pierwszy poniedziałek:
      Fucking monday. No ale jak to sobie poczytałem to od razu humor mi powrócił.
      Pozdr.
    • motodawca1 Re: Czesc!!!!!!!! 05.07.04, 14:15
      moje porownania sa zwykle tragiczne -
      nie tylko w skutkach.
      szczerze powiem, ze nie umiem ocenic ktora dziewczyna jest ładna, a ktora brzydka.
      mi podobaja sie takie, innym inne...
      • sly_na_zjawie Re: Czesc!!!!!!!! 05.07.04, 14:22
        ...ja wiem, że nie ma brzydkich kobiet
        tylko dna czasem brak...

Ohh...
      • cruk Re: Czesc!!!!!!!! 05.07.04, 14:40
        chociaz czasem dochodzi taka okolicznosc jak "z braku laku" :-))))

PS. mimo wszystko bede sie upierac ze ani kolor ani ladnosc nie jezdza :-)
        odnosnie dziewczyn, to trudno mi sie wypowiadac ;-) czy ta zasada dziala :-)
        • sly_na_zjawie Re: Czesc!!!!!!!! 05.07.04, 15:17
          jest też takie przysłowie:
          Każda zmora znajdzie swego amatora

• motodawca1 Re: Czesc!!!!!!!! 05.07.04, 16:04
            inaczej:
            To komu przeznaczone co na drodze rozkraczone.
          • iza_belka Re: Czesc!!!!!!!! 05.07.04, 16:12
            sly_na_zjawie napisał:

> jest też takie przysłowie:
            > Każda zmora znajdzie swego amatora
            >

I tej wersji się trzymajmy!!!! Ta mi się najbardziej podoba...
          • hun_xtz660 inne przysłowie 06.07.04, 12:20
            Potwór, nie potwór byle miał otwór.
            • iza_belka Re: inne przysłowie 06.07.04, 12:31
              Hmmm... Jednak to poprzednie bardziej mi się podobało...
              :PPP
              • hun_xtz660 Re: inne przysłowie 06.07.04, 13:44
                To najbardziej dosadne, coś w stylu anarchi.
            • cruk Re: inne przysłowie 06.07.04, 15:20
              Hun tudziez: potwor potworem byle na kole
    • sly_na_zjawie Re: Czesc!!!!!!!! 05.07.04, 16:15
      Ale wiecie co...?

Popatrzcie ile niepozorne tygrysiątko zgromadziło postów!!!
      Nie ma co gratulacje się należą.
    • missing Re: Czesc!!!!!!!! 09.07.04, 16:30
      co za dupek...myslalam, ze takich juz nie ma...
      • motodawca1 Re: Czesc!!!!!!!! 09.07.04, 16:32
        to jeszcze nic - nie czytałeś/aś artukulu o motocyklistach na onecie?
        • missing Re: Czesc!!!!!!!! 12.07.04, 16:06
          czytalam,czytalam...glowa mnie potem bolała:)
    • odanek Re: Czesc!!!!!!!! 10.07.04, 02:18
      Czytajac pare dni temu pierwszy post Tygryska...nie bardzo chcialem czytac
      nastepne bo mowie sobie jakas debilna dyskusja (przynajmniej od idiotycznie
      brzmiacego posta sie zaczela autorstwa w/w pana)...ale dzis, a jest juz 2 w
      nocy, znudzony czekajac na kontakt z kims w pewnej sprawie, stwierdzilem ze
      warto jednak zaryzykowac i zapoznac sie z ta nader ciekawa dyskusja (to ze jest
      ciekawa stwierdzilem pozniej:P) no i nie moge powiedziec...bardzo sie ubawilem
      hehe...ale nie o to chodzi...Tygrysek to typ faceta i "motocyklisty" taki jak
      Ci w dzisiejszym "sławnym" artykule na Onecie, ja bym jednak (zal mi ze
      wczesniej sie nie wlaczylem w dyskusje, co nie czesto zreszta robie) "nie
      zmarnowal" tak wspanialej okazji...bo oto przed Wami staje czlowiek ktory plami
      imie wszystkich motocyklistow przykladowy "dres na motocyklu"...tygrysku nie
      zaprzeczaj sam stwierdziles ze chcesz pokazac jacy "jestesmy" slabi i
      zapraszasz nas do startow w glupich moim zdaniem wyscigach na drogach gdzie
      wygrana zalezy tylko od tego kto ma wieksza pojemnosc skokowa i kto szybciej
      odkreca przepustnice gazu, i od tego czy ktos nie przypier...w cos...pozatym
      zapraszasz do udzialu w walkach kontaktowych a takie propozycje nie sa skladane
      przez ludzi w miare inteligentnych...tak wiec wniosek jeden dr.odanek stwierdza
      przypadlosc "dres na nocniku yyy...znaczy motocyklu"co innego gdybys
      zaproponowal start na torze itp ale olac to teraz...tak wiec skoro juz
      udowodnilem ze jestes w/w "dresem na motocyklu" zwracam sie do reszty kolegow z
      forum...czy zamiast obrazac i wysmiewac Tygryska nie lepiej byloby z nim
      porozmawiac skad sie biora u ludzi jego pokroju takie pomysly jak pokazywanie
      jak sie jest "silnym" w wyscigach na ulicach, opowiadanie fantazji na temat
      wyczynow motocyklistow itp?? przeciez to zywy okaz oddany do waszej dyspozycji!!
      Choooociaz...to pewnie...glupota...wiec moze nie ma o co pytac...

Ps tak w ramach dzisiejszych onetowskich przezyc...Tygrysek znasz jakiegos
      Fajera z Wawy??:P
      Ps2. czytajac to wszystko naraz to duzy szok:P:P hehe
      Pozdrawiam wszystkich:)
    • skalpel84 Re: Czesc!!!!!!!! 10.07.04, 12:15
      Przeczytalem ta interesujaca dyskusje i stwierdzam, iz ow tygrysek to niezly
      Burak w wieku okolo 20 lat, ktoremu imponuje 200kg na klate i 340kmh(oczywiscie
      Hayabusa) po prostej.Szkoda palcow na takiego pajaca. I tak zginie za rok, badz
      dwa, jesli nei zmieni swojego podejscia do motocykli i sposobu jazdy na
      nich.Amen
      • motodawca1 Re: Czesc!!!!!!!! 10.07.04, 12:48
        te 200 kgma sens bo mniej wiecej tyle wazy motor....
        • hun_xtz660 Re: Czesc!!!!!!!! 12.07.04, 17:09
          To znaczy że motor na klatę i 340 na piechotę?
          • motodawca1 Re: Czesc!!!!!!!! 12.07.04, 17:41
            co to 340 dla prawdziwego Tygryska.19?
    • motodawca1 Mam pomoc dla TIGERA: 14.07.04, 12:08
      pomyślałem sobie, ze skoro taki fajny ze mnie młodzian to mogę pomóc koledze T.19
      a co mi szkodzi?
      mam sporo czasu stałe łącze i jeszcze nie mam hemoroidów to...:

- Pani (kociak) szuka tygryska:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=14014955
      - Inna Pani (Agata500 - mam nadzieję że 500 nie = 50 lat, ale zresztą każdemu
      się należy) szuka miłego chlopca - a jak mniemam T.19 miłym jest:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=14036984
      - Jeszcze jedna kobietka (Mirella) bez ogródek pisze czego chce, a więc T.19
      nie powinien miec problemu (zwłaśzcza jak zajedzie do niej na swej ryczącej
      pustymi tłumikami KULTURZE):
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=13258720

Mam nadzieję, że Ci (tygrysek.19) pomogłem. A przynajmniej pokazałem ścieżkę,
      która należy podążać...
      Powodzenia i pamiętaj KULTURA lubi obroty min. 9 000.
      • cruk Chłopaki nie płacą.. 16.07.04, 15:39
        Mówisz życie jak Tigerek
        Słodkie jest czasami
        Motoryna zostawiła
        Na Forum także Cię zjechali

Ale nie bój nic
        Nałóż krem na czas
        Poczuj chłodny świt
        Rozstępy myk spod pach

Nie masz kaski - odpuść sobie
        Jutro przecież też jest dzień
        Mięśnie kiedyś ci pomogą
        Może nie odejdziesz w cień
        • sunshine600 Re: Chłopaki nie płacą.. 16.07.04, 15:53
          Hahahahahahah.....umarlem ze smiechu ;)

naprade dobre, podoba mi sie.

to moze teraz na melodie "O moj rozmarynie" ;)

PZDR
        • grubz916 Re: Chłopaki nie płacą.. 16.07.04, 15:58
          O Boze!!

Kopniaki dajecie Tigeru jak na ziemi juz lezy :))

Super Pati.

PZDR - Tomek
          • iza_belka Re: Chłopaki nie płacą.. 16.07.04, 16:03
            Jakie kopniaki? Przecież to była piosenka wyciągająca z doła!! Podnosząca
            morale! Pocieszająca!
            Biedny Tajgerek.. Nic, tylko milczy...
            • grubz916 Re: Chłopaki nie płacą.. 16.07.04, 16:10
              Podnosząca morale! Pocieszająca!

Tych co kopaja? :):)

A moze Tiger jeszcze poswieci nas swoim obecnoscia? Nie odstraszac!!

O zapomnialem, Tu w Stanach w Floridzie niedawno zabili tygrysa. Moze dlatego
              cicho z jego stron?

Tomek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka