Dodaj do ulubionych

KUPILEM SKODA FABIA COMBI z klima

IP: *.telia.com 28.07.04, 09:13
Moje stare VOLVO 245 udalo sie do krainy wiecznie prostych i szerokich szos.

Potrzebowalem combi wiec kupilem to z najmniejszym pragnieniem , osiagi nie
sa rewelacyjne lecz autko prowadzi sie jak porzadna matrona-takiego potrzebuje

Napiszcie czego moge sie spodziewac po aucie w przyszlosci? jakie ma wrodzone
wady bym je mogl juz teraz usunac? - prosze o opinie . Pzdr.
Obserwuj wątek
    • maciejosss Re: KUPILEM SKODA FABIA COMBI z klima 28.07.04, 09:32
      gratulacje !!!

tylko nie czytaj postów Xenona.

silnik 1,2 -6V czy 12V ?
      • Gość: Xenon Re: KUPILEM SKODA FABIA COMBI z klima IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.07.04, 09:44
        maciejosss napisał:

> gratulacje !!!
        >
        >
        > tylko nie czytaj postów Xenona.

A co są zbyt prawdziwe?? Zobaczysz, w jego przypadku, tak jak w twoim, sprawdzi
        się powiedzenie "Mądry po skodzie".
        Teraz jesteś rozpromieniony, bo nie jesteś jedynym skodziarzem z takim błędem
    • Gość: Xenon Re: KUPILEM SKODA FABIA COMBI z klima IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.07.04, 09:33
      Fajnie, że nam się pochwaliłeś, teraz będziemy mogli ci pomóc.
      To auto ma jedną zasadniczą wadę nie do usunięcia: jest to śkoda.
      Wnioskuję,że wziąłeś silnik 1.2 co też nie było najmądrzejsze, tym bardziej,że
      to combi.
      Podsumowując: kolejny skodziarz zawalidroga i zamulacz, niezbyt bystry, ale z
      nowym autem. Gratulacje, ktos pomagał ci w wyborze?
      • Gość: jacu Re: KUPILEM SKODA FABIA COMBI z klima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 00:20
        Gość portalu: Xenon napisał(a):

> Podsumowując: kolejny skodziarz zawalidroga i zamulacz,

drogi xenonie. styl jazdy a nie to czym sie jedzie ,kwalifikuje na zawalidroge.
        rok temu jezdzilem Fiaterro 126p i wqly mnie jezdzace krowy po lewym pasie
        ktore nie zjechaly bo przeciez ich maluch wyprzedzi

pzdr
    • fredek8 Re: KUPILEM SKODA FABIA COMBI z klima 28.07.04, 10:19
      Jedyną jaką znalazłem to troche za małe fotele w dłuższej trasie trzeba co
      jakieś 300km zrobić przerwę. Jak masz silnik 1,2 to ma trochę za wysokie obroty
      na trasę. Elastyczność jest wtedy okej, ale spalanie już gorzej. Poza bardzo
      dobry samochód z pojemnym bagażnikiem.
      Pozdrawiam Fredek
    • Gość: gościu Re: KUPILEM SKODA FABIA COMBI z klima IP: *.aster.pl 28.07.04, 11:23
      Tez się przymierzam do takiej zamiany - kombi, ale z gazem. Ile dałeś za swoją ?
      • Gość: lupus2 Re: KUPILEM SKODA FABIA COMBI z klima IP: *.telia.com 29.07.04, 09:25
        W zakupie autka nikt mi nie pomagal,to juz moje ósme auto,potrzebuje combi ze
        wzgledu na pieska,trasy max 2x 200km. ale nie codzien,w dalsze trasy latam.
        Litr benzyny 95 OKT - 10,20sek tj.5,60pzl.
        Auto trzycylindrowe-szybkosc jest bez znaczenia-jezeli przekroczy sie dozwolona
        szybkosc (max 110km/h autostrada) powyzej 30km- "lecie" prw.jazdy na 12 miesiecy
        + wysoka grzywna+obowiazkowe egzaminy z proba jazdy by prw.jazdy odzyskac.
        Poprzednim autem(V.245) bez problemow moglem jechac 170km/h konstant przez pare
        godzin-nigdy tego nie robilem.
        Szybkosc jest dla mnie bez znaczenia,liczy sie pojemnosc auta i jego
        niezawodnosc, napiszcie cos o niezawodnosci i ew.miejscach ktore najszybciej
        koroduja. Pzdr.
        ________________________________________________________________________________
        • Gość: NOE52 Re: KUPILEM SKODA FABIA COMBI z klima IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 12:45
          napiszcie cos o niezawodnosci i ew.miejscach ktore najszybciej
          koroduja. Pzdr.

Zbyt młode auto.
          Jeszcze nikomu nie koroduje.
          pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka