dr.hayd
01.04.14, 14:29
Bardzo bogaty szejk przyjechał do Polski. Załatwiał tam sobie jakieś sprawy, wiadomo, aukcja koni arabskich itd. I tak sobie pomyślał: eh, w kółko z kobietami, zawsze piękne i chętne hurysy, może dla odmiany jakiś taki obleśny chłopek, co to normalnie gnój ze stajni wywala?
No i tak mu tam załatwili parobka od gnoju, zaspokoił szejk swoje seksualne fantazje, wielokrotnie chłopka niecnie wykorzystał. Ale jakoś tak naszły szejka wyrzuty sumienia:
-"Ja tu sobie na tobie zaspokoiłem moje niemoralne fantazje, to żebyś źle mnie nie wspominał kupię ci w prezencie samochód.
Wybieraj jaki chcesz: może Mercedes C klase? A może lepiej klasa E? Czy chcesz GLK albo SLK? Nie? To może BMW? Może BMW 5 Gran Tourismo? A może lepiej nowa X3 lub X5? BMW też nie? TO może Audi? Wybieraj co chcesz A3, A4, Q5, Q7? No tak, u was słabe drogi to może nowego Land Rovera, Jeep Compass lub Toyota Hilux? Citroen C6? Nic się nie martw, ja płacę za 5 lat ubezpieczenia i przeglądów z góry. To prezent, wybieraj o czym marzysz. Citroen DS 4? Jakaś Toyota? Może Avensis? Może Yaris? Auris? Volvo V70? Volvo XC 90? Peugeot 3008? Alfa Romeo? Julietta? MiTo? Nowy Nissan Quashqai? Honda Civic? Prezentów się nie odmawia. No już mnie nie denerwuj, tyle nowych samochodów ci proponuję, a tobie żaden nie odpowiada.... "
- "Bo w internecie napisali, że najlepsze jest 11 letnie Polo..."