Dodaj do ulubionych

MegaTest: Toyota MR2 - E=MR2

IP: *.dyn.optonline.net 08.09.04, 18:07
raz tym jechalem; fajne uczucie przy przyspieszanie, bo silnik zaraz za
plecami; ale tak poza tym to jest to autko tanio zrobione, troche tandetne.
w ogole bardzo malutkie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pawlos Re: MegaTest: Toyota MR2 - E=MR2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:18
      Zgadzam sie, dla kurdupli samochod....:)Jak usiadlem to szyba konczyla sie na
      moich oczach.Ludzie powyzej 185 cm nie maja tam czego szukac.
    • Gość: bobi_man Re: MegaTest: Toyota MR2 - E=MR2 IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.09.04, 00:25
      ja jestem szczesliwym posiadaczem mr2 tylko mk1 ( 88 rok) mialem przyjemnosc
      jazdy spiderem ale to nie jest to co starsze wersje wersja mk1 jak i mk2 miala
      dach typy targa i dawalo to wiecej satysfakcji niz zwykly cabrio, ale silniki
      toyoty wlasnie tak maja male spalanie i bezawaryjnosc. tylko denerwuje mnie
      jeden szkopół a mianowicie silnik 1,8 vvti to jest cos smiesznego poprzednie
      wersje mialy 1,6 2,0 i 2,0 turbo to dlaczego do cholery wsadzili tu tylko 1,8
      który rozpedza spidera w 8,8 sekundy skoro 1,6 rozpedza mk1 w 8,1 a 2,0 z 7 z
      hakiem dla mnmie to jest kompromitacja
      • drpawelek Re: MegaTest: Toyota MR2 - E=MR2 13.09.04, 05:09
        Poprzedni model MR2 z polowy ubieglej dekady to bylo prawdziwe mini-ferrari.
        Obecny model to pojazd dla sekretarek.
        • Gość: Scarlet Spider Re: MegaTest: Toyota MR2 - E=MR2 IP: *.client.comcast.net 13.09.04, 09:33
          moze to tylko ja, ale ten "nowy" MR2 przypomina mi Porsche.
          w sumie jechalem tylko raz, i zgadzam sie z tymi ktorzy twierdza ze wnetrze
          jest paskudne. Silnik VVT-i, przynajmniej ekonomiczny. Tylni naped, yumie. Ale
          nie tylko Toyota zaniza. zwroccie uwage na mazde. Co za upadek z RX7 na RX8.
          Gdyby nie Miata, to ta firma nie ma nic godnego uwagi. Honda- tylko S2000 jest
          cos warte a reszta tego typeR VTEC-gowna powinna trafic na zlom. Niestety tego
          tyle jest ze jeszcze tylu zlomowisk nie zrobili.
    • szadow Ja bym sie nie osmieszal takimi pomiarami.... 30.09.04, 13:55
      w trosce o dobre imie gazety zmienil bym albo kierowce, albo system mierzenia
      czasow (pewnie stoper)

jak ktos nie umie przyspieszac to powinien sobie darowac ten pomiar. nawet
      dziecko wycisnie z tej maszynki 8 sek :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka