25.07.15, 23:33
Witam, jakims dziwnym trafem mi sie niechce updatowac moj Nuvi 1490. Aplikacja go nie rozpoznaje, mapy sa niezupelne (mam life-time upgrade na cala UE. Jedyna rada - abrac do serwisu typu Mediamarkt itp. Nie znacie jakas firme w Warszawie ktora w miare szybko moglaby sie tym zajac?
Podejrzewam ze problem wystapil przez przerwanie instalacji update-ow. Nie pytajcie mnie dlaczego, bo nie wiem.
Obserwuj wątek
    • nazimno Re: Nuvi 1490 26.07.15, 07:23
      1. Polacz kablem usb z pc.

2. sprawdz, czy driver/ sterownik Win. urzadzenia jest ok / Device Manager to pokazuje/

3. Jesli nie jest, to pobierz aktualny sterownik.

4. Wykonaj reboot Win.

5. Uruchom aplikacje i dopiero wtedy ewentualnue
      narzekaj.
      • marekggg Re: Nuvi 1490 26.07.15, 22:57
        w device manager nie ma nic, wszystko działa. Zainstalowalem na nowym kompie z win 8.1 Garmin express i nic - nie wykrywa go, natomiast się laduje. wiec będę dalej narzekac - az kupie nowy lub cokolwiek innego.
    • nazimno Re: Nuvi 1490 26.07.15, 12:09
      oranyboskie, w Tworkach maja dostep do sieci...
      • qqbek Spokojnie 26.07.15, 19:19
        Tiges wrócił z urlopu w dziczy lubelskiego (wiem, bo miałem okazję spotkać), to się zaraz zajmie i ciachnie gdzie trzeba :)
        Wystarczy w "kosz" klikać.
        • crannmer Re: Spokojnie 26.07.15, 21:10
          Klikam caly dzien i nic :-/
          • qqbek Re: Spokojnie 26.07.15, 21:26
            Może ma "urlop" po urlopie (w końcu moderatorkę uprawia tutaj hobbystycznie, a nie za pieniądze). Na Automobilu też się tylko na chwilę pojawił i zniknął.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka