Gość: miki IP: *.autocom.pl 19.09.04, 08:53 Kupuję forda focusa TDCi combi.Czy są na tym forum jacyś użytkownicy takiego autka? Napiszcie mi proszę jakie jest spalanie ropy w mieście i na trasie, koszty serwisu i wrażenia z jazdy? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: fast Re: Ile pali ford focus TDCi combi? IP: *.flashnet.pl 26.09.04, 00:47 wersja 100 PS najmniej 4,5/100 moja żona w trasie, w dłuższych trasach jadąc 110-120 5,2/100 wawa w korkach 6,5 latem 7 zimą, klima zawsze ustawiona na 22 C Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ile pali ford focus TDCi combi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 06:39 Nigdy poniżej 6.0 , przeważnie 6.2- 6.5 / trasa / ,zdarza sie , ze więcej.Jak jeżdzi , to jest super choć z tym " objeżdzaniem" wszystkiego na drodze to mity.Zawieszenie ,jak już tu pisano ,zestrojone - jak dla mnie - wzorcowo. Niestety w Polsce do wymiany po 40000 km- w porównaniu ze znaną mi konkurencją to szybko. Uwaga na paliwo , bo zniszczysz wtryski a wtedy serwis cie finansowo uszkodzi.Co prawda to i tak foka pod tym względem jest lepsza od Mondeo. I nie rdzewieje.Drobne awarie- przeciętne ,nic szczególnego.Autko ogólnie ok. Link Zgłoś
Gość: wulgar ford pali tyle .............................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 06:44 ford focus TDCi combi pali od chuja albo ode tej palmy w pizdu Link Zgłoś