Dodaj do ulubionych

Fabia, Fabia, Fabia, Fabia, Fabia jest rewelacyjna

IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 12.04.02, 00:31
Panowie przyznaje przekonaliście mnie. Jutro kupuję Fabię 1.9 TDI. Sprzedaję
Megana i Lagunę bo to francuskie padło. Teraz podczas jazdy nie będę sam sto
bocianów - poklekotajmy razem. Tylko mam do was takie pytanie gdzie mogę
zakupić odjazdowy Hut (kapelusik) no wiecie żeby był trendi i nikt nie miał
takigo.

Przyznam że rozsmieszyliście mnie tymi Waszymi postami o Fabii. Trzeba wam
oddać że robicie to w kulturalny i miły sposób Szczególnie wymiękłem gdy
zobaczyłem post o tomikach wierszy miesięcznioku moja Fabia i przede wszystkim
o zamku centralnym. Mimo miłej zabawy proszę Was o nie urządzanie więcej
prowokacji ala Fabia bo bedę musiał otworzyć salon sprzedaży Skody.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pinn Re: Fabia, Fabia, Fabia, Fabia, Fabia jest rewelacyjna 12.04.02, 08:49
      Wydaje mi się, że nie do końca chwyciłeś o co w tym wszystkim chodzi. Ja tam
      swojego V40 nie sprzedam.
      • Gość: ARAFAT Re: Fabia, Fabia, Fabia, Fabia, Fabia jest rewelacyjna IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 12.04.02, 08:53
        Masz rację "nie chwyciłem" czyt. dałem sie wpuścić w maliny. No coz nie każdemu
        dane jest być takim bystrzakiem...
        Bardzo przepraszam i serdecznie pozdrawiam
        P.S. W nocy pozbyłem sie swoich tandetnych pojazdów. Zaraz śmigam do
        przedstawiciela skody po moją Fabię
        • pinn Re: Fabia, Fabia, Fabia, Fabia, Fabia jest rewelacyjna 12.04.02, 09:06
          Jednak mi się tylko wydawało?
        • Gość: pewal Re: Fabia, Fabia, Fabia, Fabia, Fabia jest rewelacyjna IP: *.mw.mil.pl 12.04.02, 13:27
          Gość portalu: ARAFAT napisał(a):

> W nocy pozbyłem sie swoich tandetnych pojazdów. Zaraz śmigam do
          > przedstawiciela skody po moją Fabię

Qrna NIE !!!!
          Ja swojej Megasi nie sprzedam. ARAFAT zastanów się dobrze. A potem daj znać jak
          otworzysz ten salon. Bo może i ja powinienem się zastanowić nad zmianą auta.
          Pozdr. Pewal
    • Gość: T. Re: Fabia, Fabia, Fabia, Fabia, Fabia jest rewelacyjna IP: *.eyrkonaeac01.dialup.ca.telus.com 30.04.02, 20:03
      ???
    • Gość: Andre Re: Fabia, Fabia, Fabia, Fabia, Fabia jest rewelacyjna IP: *.pcplus.com.pl 30.04.02, 21:24
      Istotnie, Fabia to fenomen.
      Nie twierdzę że techniczny. Ale socjologiczny to na pewno.
      Tyle durnowatych postów, a nawet wątków.
      NIEPOJĘTE !!!
      PZDR.
    • Gość: T. Re: Fabia, Fabia, Fabia, Fabia, Fabia jest rewelacyjna IP: *.eyrkonaeac01.dialup.ca.telus.com 04.05.02, 16:56
      O TAK
      • Gość: Maćko Re: Fabia, Fabia, Fabia, Fabia, Fabia jest rewelacyjna IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 11:22
        panowie ja was nie za bardzo rozumiem. znaczy ARAFATA ze ma niezly zlew z
        fabianczakow - tak, rozumiem.ale tychze wlasnie nie rozumiem. co jest takiego
        niesamowitego w tym czeskim aucie na plycie polo zeby sie nim tak podniecac?
        cena? nie opowiadajcie bzdur - wcale nie jest taka niesamowita w stosunku tego
        co dostajecie.silnik 100KM 1.9 TDI? jest fajny i mlodziezowy ale przeciez
        chwalicie FABIE a nie silnik. to co? ja nie wiem...
        pozdr
    • Gość: robert Huć na Fabię! IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 06.05.02, 11:27
      Gość portalu: ARAFAT napisał(a):

> Panowie przyznaje przekonaliście mnie. Jutro kupuję Fabię 1.9 TDI. Sprzedaję
      > Megana i Lagunę bo to francuskie padło. Teraz podczas jazdy nie będę sam sto
      > bocianów - poklekotajmy razem. Tylko mam do was takie pytanie gdzie mogę
      > zakupić odjazdowy Hut (kapelusik) no wiecie żeby był trendi i nikt nie miał
      > takigo.
      >

Arafat, jak codziennie widzę w telewizorze, to na brak oryginalnego berecika to
      ty chyba nie musisz się uskarżać. Masz nawet taki gustowny, zintegrowany z
      szaliczkiem (prawie jak spojler w Fabii). Jeśli jednak to ci już nie wystarcza -
      coż, po Hut to idź bracie do Pizza Hut:))

> Przyznam że rozsmieszyliście mnie tymi Waszymi postami o Fabii. Trzeba wam
      > oddać że robicie to w kulturalny i miły sposób Szczególnie wymiękłem gdy
      > zobaczyłem post o tomikach wierszy miesięcznioku moja Fabia i przede wszystkim
      > o zamku centralnym. Mimo miłej zabawy proszę Was o nie urządzanie więcej
      > prowokacji ala Fabia bo bedę musiał otworzyć salon sprzedaży Skody.
      > Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka