dawides21 02.01.16, 16:51 Komputer stwierdzil ze jest wyciek paliwa ale zadnego wycieku nie ma. Wtryski raczej to nie beda, czy to moze byc turbina?lub elektrozawor na listwie wtryskowej?.Zdarza sie to coraz czesciej.Prosze o powazne komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kura_wuja poważny komentarz 02.01.16, 18:48 Prosze sie udac z tym problemem do ASO lub mechanika. BTW rozumiem, ze toyota robi tylko jeden model samochodzu z tylko jednym rodzajem silnika na wiadomo jakie paliwo. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Problem toyota! 15.01.16, 14:48 Walnij z radosci kupiszcze, ze udalo ci sie wcisnac tutaj ten spam. Odpowiedz Link Zgłoś
chris62 Re: Problem toyota! 15.01.16, 14:52 Tak tylko Mazda, mam znajomych co już nigdy Mazdy nie kupią bo się ... spaliła na drodze! Odpowiedz Link Zgłoś
gzesiolek Re: Problem toyota! 15.01.16, 16:16 Masakra... ze tez dealer placi za taki denny spam... Zwlaszcza, ze Mazda jak na podaz od importera to i tak schodzi jak cieple buleczki... Nie polecam salonu Mazda Mirai Motors w Tarnowskich Gorach tarnowskie.mazda-dealer.pl, bo zatrudniaja dennych spamerow, i jak ich pracownicy sa rownie kompetentni to az strach brac tam auto... Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Problem toyota! 15.01.16, 20:17 a kogo stac by samochod co roku zmieniac bo tak rdzewieja? Odpowiedz Link Zgłoś
jestklawo Re: Problem toyota! 15.01.16, 20:57 dawides21 napisał(a): > Komputer stwierdzil ze jest wyciek paliwa widziałem wiele programów diagnostycznych, ale ŻADEN nie miał opcji dziurawego tanku BTW, rysunek "cieknącej marchewki" nie jest objawem wycieku paliwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Wyciek paliwa 15.01.16, 22:22 > widziałem wiele programów diagnostycznych, ale ŻADEN nie miał opcji dziurawego > tanku Kiedys kolega mial taki kod w Hondzie. Komputer obliczyl ze paliwa w baku ubywa wiecej niz przechodzi przez wtryski. To nie byl obrazek marchewki tylko kod zapalajacy Check Engine. Odpowiedz Link Zgłoś