Gość: game over IP: *.promontel.net.pl / *.promontel.net.pl 15.10.04, 16:21 Moj znajomy chce kupic Nissana Almere 1.5 dci albo Opla Astre II 1.7 CDTI, oba silniki maja podobne parametry co ma wybrac ???? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Kex Re: Almera czy Astra II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 16:24 z dwojga złego ... Astre.. Almera to padlina... Link Zgłoś
Gość: game over Re: Almera czy Astra II IP: *.promontel.net.pl / *.promontel.net.pl 15.10.04, 16:37 Dojezdza codziennie 50 km do pracy w jedna strone , chodzi mu o samochod tani, wytrzymały , no i w dodatku aby mało palił Link Zgłoś
Gość: Mon Re: Almera czy Astra II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 17:13 to "zejdz" o klase w dół i... przebieraj do woli w autach z pełnym wypasem Link Zgłoś
Gość: ckw Re: Almera czy Astra II IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 15.10.04, 21:07 Ja mam Almere 1.8, m.in z ciagle wlaczona klimatronic. Spalanie wedlug komputera: 7.2 w cyklu mieszanym, jak ostro pedaluje gazem (wyprzedzanie, rozbujam sie poza miastem) to skacze do 7.6. Natomiast 1.8 daje niezla przyspieche jak na taki wozek. Kiedys juz tu pisalem o jego zaletach i wadach. W zyciu majac do wyboru japonczyka i niemca (i to jeszcze klockowatego Opla!) nie wybralbym tego drugiego. Choc bralem pod uwage i bylem na jazdach probnych. Wybierz co ci pasuje. Link Zgłoś
Gość: znawca tematu Re: Almera czy Astra II IP: 81.190.171.* 15.10.04, 21:51 Jeśli mówimy o Astrze z Gliwic nowej to zdecydowanie tak. Jeśli to ta Niemiecka to lepsza będzie Almera. pozdrawiam Link Zgłoś
jetbang Re: Almera czy Astra II 15.10.04, 23:14 jeśli jest polakiem to niech da zarobić polakom!!! astra jest polska więc czesci będą tanie co do spalania to nie wiem Link Zgłoś